GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για να...ξεράσουν την αλήθεια

Του Θανάση Νικολαΐδη ΤΗΝ Αστυνομία που ανέκρινε , την…ανακρίνουν! Με τον εκπρόσωπό της (δεν «ερευνεί» αλλά «ερευνά», κ. Κοκκαλάκη μας, κ...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΤΗΝ Αστυνομία που ανέκρινε
, την…ανακρίνουν! Με τον εκπρόσωπό της (δεν «ερευνεί» αλλά «ερευνά», κ. Κοκκαλάκη μας, και είναι το λιγότερο) να περνάει δύσκολες ώρες στα…παραθύρια. Χρεωμένος τη βαρβαρότητα του «άνδρα» των ΜΑΤ, που χτυπάει (τον άοπλο και ακίνδυνο νεαρό) σαν να σκότωνε κουνούπι, τον βλέπει να σωριάζεται κι απομακρύνεται…περήφανος. Χωρίς(;) διακριτικά κι άντε να ψάξεις τον ένστολο βασανιστή και εν δυνάμει δολοφόνο. Δεν μας...
 τον «σέρβιραν»-η δημοσιογραφική (μπορεί και του ιδιώτη) η κάμερα τον ανακάλυψε.
ΑΥΤΗΝ τη φορά περιμένουμε τον Υπουργό να (μας) δώσει εξηγήσεις. Κι αν δρουν προβοκάτορες της Αστυνομίας κάτω απ’ τη μύτη του, να τους ξεσκεπάσει. Αν δεν τους ξέρει, να το ψάξει. Αν του είναι αδύνατο, να παραιτηθεί. Κι αν δεν παραιτηθεί θα’ χει απέναντι τους ξεσηκωμένους, ενισχυμένους απ’ τους…Λουράντους. Σε ρόλο ευκαιριακού συμπαραστάτη των τραυματιών, με τα φάρμακα στην αγκαλιά. Με συμπεριφορά αγροίκου και ύφος στρατηγού που κατευθύνει «αγωνιστές» του σιναφιού του (αλλά, στους Λουράντους της πλατείας ανάκατους με αγανακτισμένους θα επανέλθουμε).
ΝΑ πούμε, λοιπόν, πως η Αστυνομία επιμένει στις μεθόδους της; Τότε, τίποτα δεν άλλαξε στον χώρο της. Να δεχτούμε πως αν δεν συνεργαστεί με «κατακάθια» δεν (δι)ερευνάται ο υπόκοσμος; Έστω. Να θυμηθούμε πως ο παλιός χωροφύλακας φακέλωνε με βοηθό του τον χαφιέ της γειτονιάς; Είναι ιστορία και δεν την αλλάζεις. ΩΣΤΟΣΟ, οι σημερινοί ξεπέρασαν τον εαυτό τους, εμπλούτισαν το «οπλοστάσιο» και γράφουν τη δικιά τους ιστορία. Με την άμεση συμμετοχή τους στο «κακό» ή συνεργαζόμενοι με τους κακοποιούς-κουκουλοφόρους. Με ακροδεξιούς «βοηθούς», που δεν πρόλαβαν, στη ζωή τους, να νιώσουν «εθνικόφρονες» φορώντας τη στολή του χωροφύλακα. Κι αν δεν πρόκειται για μετεμφιεσμένους αστυνομικούς, πρόκειται για συνεργάτες ευκαιριακούς ή «επαγγελματίες» που τους καλύπτουν με την ανοχή, τους προσφέρουν προστασία κι είναι ισοδύναμο, αν όχι και χειρότερο. Κι αν ο ένστολος που ανοίγει κεφάλια «εξ ενστίκτου» τη βγάλει καθαρή σαν τους αυτουργούς της «ζαρντινιέρας», περίμενε κι άλλες πράξεις…ανδρείας με το ρόπαλο στο χέρι και κρυμμένα τα διακριτικά.
ΚΑΜΕΡΕΣ, λοιπόν, παντού και καθένας τις ευθύνες του. Στο δρόμο της πορείας, στην πλατεία της συγκέντρωσης, στο νοσοκομείο των τραυματιών και, βέβαια, στον «επιχειρησιακό» θάλαμο της Αστυνομίας. Με το μάτι του «μεγάλου αδελφού» πάνω του έκαστος-μπας και ξεράσει την αλήθεια.

22 σχόλια

  1. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που αντέχετε να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάνε νύχτα από την Βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ..ΠΕΡΙΣΕΨΕ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ..ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΥΣΙΚΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ(ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ) ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελληνική γλώσσα
    Από εδώ και πέρα όταν κοιτάμε το λεξικό τις λέξεις απατεώνας και πατριδοκάπηλος , θα βλέπουμε ότι είναι ταυτόσημες με τις λέξεις ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επί του θέματος διότι τα οι στημένοι κομπλεκξικοί με τα copy paste αλλοιώνουν τον καφενόβιο διάλογό μας που έχει τη δική του χάρη.

    Όλοι αυτοί οι καημένοι "αθωοι" που πήγαν στο Σύνταγμα να υπερασπιστούν τη... Δημοκρατία:

    1. Πού ήταν όλοι αυτοί οι διαμαρτυρόμενοι το 2009;
    2. Γιατί δεν καταδικάζουν το λαϊκισμό όλων των κομμάτων αλλά εστιάζουν μόνο στο ΠΑΣΟΚ που του έλαχε ο δύσκολος κλήρος να διατηρήσει τη χώρα ημιθανή αλλά πάντως ζωντανή;
    3. Τι γύρευαν τέτοια μέρα στο Σύνταγμα;
    4. Γιατί τα 'εξαγορασμένα' βοθροκάναλα έχουν ήδη επιλέξει μέρος; ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ... ΑΚΑΡΔΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ!!! Ορίστε και (συνηθισμένα κατά την ταπεινή μου άποψη) στιγμιότυπα υπέρμετρης αστυνομικής βίας (1 αστνομικός κτυπά με γκλομπ - από την καλή του μεριά - 1 διαδηλωτή, 600 πετροβολητές με αμφίεση τσογλανίων πετροβολούν με θανάσιμες πετριές 30 ΥΠΟΧΩΡΟΥΝΤΕΣ αστυνομικούς κτλ. κτλ. κτλ)
    5. Την επόμενη φορά που θα έχει κρίσιμη ψηφοφορία θα πάνε να προστατεύσουν τη Βουλή ο Αυτιάς, ο Θοδωράκης, ο Παπαδάκης, ο ΜΑριάς, οι γραφικοί παπάδες πάνω στις μηχανές που γλείφουν το λαό και απαγγέλουν Παλαμά και Κολοκοτρώνη, οι αριστερογενείς σχολιαστές που καταγγέλουν εκ συστήματος κτλ.
    6. Γιατί κανείς δεν λέει το αυτονόητο: ότι τη δημοκρατία την βλάπτει, την αμφισβητεί, την καταλύει το 'ποικιλόχρωμο', 'ειρηνικό' πλήθος της πλατείας συντάγματος που με πανώ ρητά λέει ότι η χούντα δεν έπεσε το '73 και ότι θα φύγετε με ελικόπτερα και ότι η αστυνομία προστατεύει τη λειτουργία της δημοκρατίας; Γιατί κανείς εξαγριωμένος καταγγέλων δεν τολμά να πει ότι δεν έπρεπε να υπάρχει αστυνομία;
    7. Ποιος είναι τόσο αφελής αθώος που να πηγαίνει τέτοια μέρα εκεί για διαδήλωση τη στιγμή που ξέρει ότι κατά 80% θα υπάρξουν έκτροπα;
    8. Στο πανεπιστημιακό άσυλο ΔΕΝ επιτρέπεται αστυνομία μέσα στο πανεπιστήμιο για λόγους ελευθερίας έκφρασης. Στη Βουλή γιατί απαγορεύουν κάποιοι τη νηφάλια και ήρεμη λειτουργία της; Ή Βουλή μπορεί να δίνει άσυλο στο Πανεπιστήμιο και να χειροκροτείται, και ταυτόχρονα το κράτος να μην μπορεί να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της;
    9. Αναλαμβάνει κανείς από τους (σαχλα)μαριάδες και τους Λαζόπουλους υποργός δημίσιας τάξης με την υποχρέωση επί ποινή κάτεργου να κάνει πράξη όσα εύκολα ισχυρίζεται για την εξυγίανση της αστυνομίας που και καλά οι συνωμοτικοί μηχανισμοί του κράτους την έχουν μακρύ χέρι των σκοτεινών επιδιώξεών τους;

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΠΑΣΟΚ

    ΤΡΌΪΚΑ ΕΥΘΥΝΗΣ - ΔΥΝΑΜΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

    Ένας ενημερωμένος πολίτης με κοινή λογική και
    1. όχι βολεμένος
    2. όχι θείτσα του χωριού και του αθηναϊκού μπαλκονιού
    3. υγιής, χωρίς αλτσάιμερ
    4. χωρίς κόμπλεξ 'με έχουν στο περιθώριο τόσο καιρό, ήρθε ο καιρός μου να βγω στην επιφάνεια, κι αν δεν τα καταφέρω πάλι ε, δεν πειράζει, θα εκτονωθώ καταγγέλοντας και μιζεριάζοντας'
    5. πολίτης της χώρας από πολύ παλιά και κυρίως την περίοδο 2000 - 2011 (Γιαννίτσης ασφαλιστικό, ΟΝΕ, νοικοκυριό έως το 2004, ανάπτυξη έως το 2004, πελατειακές πολιτικές μετά το 2004 σε θανάσιμο βαθμό για τη χώρα, κάμψη ανάπτυξης και ύφεση, χρεός μετά το 2004, +35 δισ κρατικές δαπάνες για το τίποτα μετά το 2004, κλείσμο βουλής για χατίρι Ρουσόπουλου και λοιπών (με το Σαμαρά να μη λέει κουβέντα), ένοπλες δυνάμεις χωρίς πυρομαχικά μετά το 2004, η μισή Ελλάδα καμένη το 2007 και η μισή αθήνα να λεηλατείται το 2008 κτλ κτλ.

    Ξέρω ξέρω, Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος, πρασινοφρουροί κτλ. Στο τελικό ζύγι και τη δυνατότητα αντίδρασης που έχει η κοινωνία μετρώνται οι αντιπαραθέσεις.
    Εσείς στα 35 δισ επιπλέον κρατικές δαπάνες για πελατειακούς σκοπούς κατανάλωσης για μια πενταετία βάλτε απέναντι την καλοπέραση του Τσοχατζόπουλου. Δεκτή η σύγκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:58:00 π.μ. το μουνί της μάνας σου τόχεις πάρει μάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικά η ερώτηση στον 9:58:00 π.μ. ισχύει και για τους "στημένους κομπλεκξικούς με τα copy paste"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΜΝΟ....

    Αέρας Λευτεριάς στην Αθήνα :
    Ξεκινά το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ...ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ...
    στην οποία πρόεδρος είναι ο δικός μας ΣοσιαλΗστής Ηγέτης ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Tα όποια έξοδα ποιός θα τα πληρώσει ;
    Παλιά νομίζω τα πλήρωνε ο Μουμπάρακ, τώρα ...δεν ξέρω )
    (Θα το μάθουμε στο διαύγεια gr :) ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9.58 π.μ., πολύ σωστές οι επισημάνσεις σας και, εν πολλοίς, συμφωνώ.
    Για τον επόμενο (9.58 π.μ.) κάφρο και την...ανάλυσή του, τι να γράψεις, τι να πεις; Να τον χαίρεται η...μάνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. που δεν ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ
    ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΜΠΑΣΤΡΑΔΟ ΤΠΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΕ ΓΙΟΥΦΤΟ ΜΟΥΤΣΟ//ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θανασάκι ανθρωπάκι…
    Σερβιτόρε του γιοργάκι…
    Η παραγγελία γράφει ¨155 γουρούνια με το αίμα τους" και εσύ πας να μας σερβίρεις χλιαρή σούπα με ανούσια ξεράσματα λιγδιάρη Κοκκαλάκη, με ολίγη ΜΑΤατζή και μπαχαλάκη.
    Πάρτη΄ν πίσω, γιατί με αυτή δεν ταΐζεις ούτε πράσινο πρόβατο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντα φταίνε οι κουκουλοφόροι και οι διαδηλωτές. Ύστερα φταίει η αστυνομία που καλείται να απωθήσει υπερπολλαπλάσιους και ανάλογα οπλισμένους. Αυτοί που οδηγούν τη μάζα στην διαδήλωση δεν φταίνε ποτέ. Είναι αυτοί που συνήθως τρέχουν μετά να ελευθερώσουν τους τυχόν συλληφθέντες. Ο “νοήμων” λαός μετά καμαρώνει και κορδώνεται ανάλογα με το ποιος είχε την ευθύνη για τον έλεγχο της αστυνομίας συνήθως η εκάστοτε κυβέρνηση. Επίσης είναι και πολύ περήφανος που θα κληθεί να πληρώσει και τις ζημιές. Ο μόνος που δε θα πληρώσει τίποτα είναι ο 10:37 γιατί έχει επιχειρήματα

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεσοπρόθεσμο αλλά με.......βαριά καρδιά !
    ρεε παιδί μου...

    Στην περίπτωσή τους ταιριάζει απόλυτα το "καλύτερα να (μην) μασάς παρά να μιλάς".
    Γιατί τους ακούμε και ριγούμε από δημοκρατικό ενθουσιασμό (Γιαννακά,Ρομπόπουλος, κλπ)
    Έχουν αποκαταστήσει τον ορό "σοσιαλιστής":
    Είναι αυτός που ψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο αλλα.....με βαριά κάρδια !

    Οι άνθρωποι δίνουν τιτάνιο αγώνα με τη....συνείδησή τους !
    Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Λένιν !

    Τέτοιοι αγωνιστές της Δημοκρατίας βγαίνουν μια φορά στα 1000 χρόνια.
    Ακούγεται μάλιστα ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους: Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο οι άντρες βγάλαν τις γραβάτες τους ενώ οι γυναίκες απαρνηθηκαν τα
    ψηλοτάκουνα !

    Μιλάμε για γίγαντες του σοσιαλιστικού αγώνα που πάνω τους πατάει όλη η Ελλάδα !
    Αξίζουν τη (μούντζα)....εεε συγγνώμη το χειροκρότημά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προταση για τον νεο υμνο του Πασοκ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τωρα τι μουσικη υποκρουση θα βαζει το Πασοκ στις συγκεντρωσεις του ?

    Να μου πειτε...θα τολμαει να κανει και...συγκεντρωσεις ?
    Ε..σε κατι ΚΑΠΗ... και... ίσως.

    Του απαγορεψαν το "Θα τον μεθυσουμε τον ηλιο"
    Του απαγορεψαν το"Θα σε ξαναβρω στους Μπαξεδες"

    Μια λυση ειναι το παρακατω εντεχνο.....
    Αφιερωμενο στον ηγετη του.

    "ο Χάρος βγήκε , βγήκε παγανιά,"
    ο Γιώργος βγήκε , βγήκε παγανιά
    και στην Ελλή.., Ελλήνική γωνιά,
    κι'από τον πολύ.. Παγκαλισμό
    πέθανανε όλο, όλο τον λαό,
    κι'από τον πολύ.. Παγκαλισμό
    πέθανανε όλο, όλο τον λαό,
    κι'όλοι τώρα οι.. "πεθαμένοι"
    η ζωή τους πιά.. δεν τους μέλλει..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To άγριο αναίτιο ξύλο των ΜΑΤ ήταν διαταγή του καθυστερημένου οι ίδιοι οι Ματατζήδες το ομολογούν οτι δέν μπορούσαν να παρακούσουν στις εντολές του ίδιου του πρωθυπουργού και Ω! Τί υποκρισία ο μέγας σατράπης έδωσε εντολή να ερευνηθεί η υπόθεση!
    Άν το να σαπίζουν τα ΜΑΤ στο ξύλο τον κόσμο χωρίς λόγο είναι στα πλαίσια της συμφωνίας με το ΔΝΤ για την επόμενη δόση μαζί με το μεσοπρόθεσμο οφείλει ο πρωθυπουργός - δικτάτωρ να το ξεκαθαρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΛΑγΕ..
    ΡΕ ΠΑΣΟΚΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΕΝΩ ΞΟΔΕΨΑΝ 50.000.000 ΣΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
    ΤΟΥ ΣΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ..ΤΟΥ μΠΑτΣΟΚ σου.

    - ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

    ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΣΑΜΟ.
    ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:30 ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
    ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ......
    ΛΕΕΙ:
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ .
    ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΛΟΙΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ, Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
    ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ;

    ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ;
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
    ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙΣ 1Χ2 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΒΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ
    ΙΣΤΟΡΙΑ..." ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ " ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    Ξεκίνησε επί Σάπιου Ανδρέ, για να δημιουργήσουν τον κομματικό στρατό βολεύοντας κάθε άχρηστο τομάρι τους στο Δημόσιο.
    Όπως τα αδελφά καθεστώτα του Μπααθ στην Συρία, στην Λιβύη, στην Αίγυπτο, την Τυνησία και αλλού.
    Το τομάρια Πασόκ...

    ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ....

    Πήραν πολλά περισσότερα και όλο χαρά, ούρλιαζαν στις Πλατείες..
    ΠΑΣΟΚ και ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.

    Τώρα που δεν υπάρχουν λεφτά να φάνε
    οι γιοί των ΠΟΥΤΑΝΩΝ της Χαριλάου Τρικούπη, προσκλήφθηκαν ΕΠΙΣΗΜΑ
    απο τον Παπουτσή και τον Κ****
    και αποτελούν το ΠΑΡΑΚΡΆΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    - ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ..ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΟΛΟΙ.....

    Ένα θα σου πώ.
    Να σε χαίρεται η **** μάνα σου
    σκουλίκι του ΠΑΣΟΚ παρακράτους.
    Και του ΜπαΤσοκ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ
    ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.



    Υ.Γ. Πάντως δεν ήξερα
    ότι η μάνα σου, η πρώην ****
    της Χαριλάου Τρικούπη, γενάει ακόμη
    και μάλιστα Πράσινα Χρυσά Αυγά !
    γεμάτα με δανεικά του ΔΝΤ λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΕΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει

    Κόψε τα καρτούτσα λίγο, θολώνουν το μυαλό μέχρι βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση