GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι (εξ)εγερμένοι της…σουίτας

Του Θανάση Νικολαΐδη ΚΡΙΣΗ συνειδήσεων των βουλευτών μας ; Οι προπηλακισμοί «απέδωσαν»; Έτσι κι αλλιώς…πετάγεται ο κ. Κ. Μητσοτάκης και απ...


Του Θανάση Νικολαΐδη

ΚΡΙΣΗ συνειδήσεων των βουλευτών μας
; Οι προπηλακισμοί «απέδωσαν»; Έτσι κι αλλιώς…πετάγεται ο κ. Κ. Μητσοτάκης και αποπειράται να τους πάρει τη μπουκιά απ’ το στόμα. «Όχι» στα τζάμπα αυτοκίνητα και στην εξτρά αμοιβή από συμβούλια και επιτροπές, άντε και καμιά «εντυπωσιακή» παρακράτηση, ένα στιγμιαίο, ευκαιριακό και λυτρωτικό «ήμαρτον» και πάει τέλειωσε. Ανέπαφα τα υπόλοιπα (προνόμια) και...συναδέλφωση με τον λαό. Κάτω τα χέρια που μουντζώνουν, τέλος τα γιαούρτια που λερώνουν κι όλα νερό κι αλάτι…Αυτά θα σκέφθηκε ο άνθρωπος, τόλμησε 2-3 να τα προτείνει και τον...


κάρφωσαν με τη ρετσινιά του λαϊκιστή, του θύμισαν την…πριγκιπική του καταγωγή, τον έλουσαν με κατηγόριες.
ΔΕΝ πας για βουλευτής μόνο για τη «δόξα». Η εποχή μας των απαιτήσεων είναι σκληρή, σκληρός και ο αγώνας για την έδρα. Κι αν την κατακτήσεις, θυμήσου πως «το φυλάξαι τ’ αγαθά…» και πάρε τα μέτρα σου. Κι αν τιναχτείς απ’ την καρέκλα για να καπακώσεις κάποιον «αιρετικό», τότε έχεις κάνει το καθήκον σου. Ως άτομο (βουλευτής), ομάδα και συντεχνία. Τα προνόμια στήθηκαν για να αυξάνονται και να δυναμώνουν. Με βούλα και υπογραφή αυτών των ιδίων και χωρίς τσακωμούς και «ιδεολογικές» αναμετρήσεις. Αποζημίωση, συντάξεις, «αναδρομικά» (της ντροπής), κάτι για τα «τρέχοντα» και τα γηρατειά άνετα και εξασφαλισμένα. Τα εναπομείναντα ίχνη ενοχής διαχέονται στο κοινοβούλιο, η ντροπή «μισή ντροπή» κι όλα θα τα σβήσει ο χρόνος.
ΔΕΝ πρόλαβε να ρίξει την ατάκα του ο κ. Μητσοτάκης και (εξ)εγέρθηκαν οι…σοσιαλιστές. Πασόκοι και τ. προλετάριοι που ξέχασαν τη φτώχια τους, αλλά τη θυμούνται ως δεδομένο και προϋπόθεση για καριέρα πολιτικού. «Όχι πολλά στους βολεμένους και τους πρίγκιπες, ναι στα…φτωχόπαιδα, μη γίνουν όργανα πλουσίων και ισχυρών».
ΔΕΝ πρόλαβαν να ξανακαθίσουν οι (εξ)εγερμένοι και σηκώθηκε ο…πολύς Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο εκ Κομοτηνής ορμώμενος τ. ΟΝΝΕΔίτης πρόεδρος, που ως Υπουργός (Μεταφορών και Παιδείας) έθαψε τον επαρχιωτισμό (του) στις σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων της Ευρώπης.
ΑΣ «μιλήσουν» οι εφημερίδες της εποχής (ποιας εποχής; Πριν από δυο περ. χρόνια):
«Φτωχός, σεμνός και ταπεινός υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω!!! Με τα δικά μας λεφτά, των φορολογουμένων πολιτών, ταξίδεψε στο Παρίσι, όπου ξόδεψε 4.600€ για δυο βραδιές στη σουίτα του ξενοδοχείου «Four Seasons», 4.745€ για βόλτες στο Παρίσι με σούπερ λιμουζίνα, 1.025€ για αεροπορικό εισιτήριο της συζύγου του Γιούλης Παπαχρήστου, επειδή ταξίδεψε μία μέρα νωρίτερα. Φυσικά τον λογαριασμό τον έστειλε στο υπουργείο…»

13 σχόλια

  1. Αυτή είναι η γαμημένη Δεξιά, η παράταξη του "Κουρασμένου" της Ραφήνας, που μας οδήγησε στην καταστροφή και τώρα μας κοροϊδεύει ο δημαγωγός, λαϊκιστής αρχηγός της - Σαχλαμαράς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε συ ευρυπίδη....

    "κατελήφθης νύκτωρ με τον αμνόν επι των όμων ;;;

    τωρα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 15 Ιουλ 2011 8:38:00 π.μ.

    βγάλε την τσίμπλα από το αριστερό μάτι και θα δεις ότι και το γαμημένο το πασόκ, η αυθεντική δηλαδή ΔΕΞΙΑ, ειναι μια από τα ίδια. Η μήπως χεορότερα.;.;.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ..ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΩ..ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ..ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ 10000000 ΕΛΛΗΝΩΝ..ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΝΔ..ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ- ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ ..ΟΥΤΕ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E,E,E,E,E KAI AN ΠΗΓΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΒΑΛΙΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ .ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ,Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ.ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμα τους ξαναψηφίσετε είσαστε άξιοι της μοίρας σας Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΤΕ ΠΙΣΩ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΑΝΑΞΥΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΨΙΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήθελε και υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι ο Στυλιανίδης που παριστάνει τον ευπατρίδη. Αυτό το εμετικό μπόξερ της νεοελληνικής πολιτικής, που ως υπουργός παιδείας πήγε στα μπουζούκια την ίδια βραδιά που σκοτώθηκε ο μαθητής Γρηγορόπουλος. Δεν καταλαβαίνει ο Τρελαντώνης πόσο κακό κάνει η παρουσία τέτοιων μούργων στο κόμμα του; Χίλιες φορές ο αξιοπρεπής Κυριάκος Μητσοτάκης, που προσπαθεί να αυτονομηθεί και να χαράξει δική του προσωπική πορεία στην πολιτική, παρά τα κομπλεξικά μπουλντόκ του "κουρασμένου" που κατέστρεψαν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ...ΠΗΠΩΣ
    ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΓΚΩΛΟΣ
    ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    ΜΗΠΩΣ ..!!!!!
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ..ΜΗΠΩΣ.. ???
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ο χοντρός απο τη Ραφήνα, όταν είδε τα σκούρα, στον Πούτιν στράφηκε για μπίζνες αλλά πήρε την κάτω βόλτα.
    Μάλλον η ιστορία επαναλαμβάνεται, δηλαδή έρχονται εκλογές στις οποίες Ο ΓΑΠ θα καταποντιστεί και πάει λέγοντας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ, "11.56 π.μ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές κάποιων πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι δικοί τους μισθοί και οι συντάξεις τους;
    Και γιατί για όσους είναι πάνω από την ηλικία των 60 ετών δεν πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις τους εφ’ όσον βέβαια υπερβαίνουν το ύψος των 2.000, δύο χιλιάδων ευρώ; Μήπως για να μην πειραχτούν οι μεγαλοσυνταξιούχοι του Δημοσίου; Από πού και ως που ένας που είναι 70-80-90 ετών , ζωή νάχει, χρειάζεται 4-5-6-7-8-χιλιάδες ευρώ για να ζήσει; Ή μήπως πρέπει να μείνουν έτσι για να κηφηνιάζουν οι συγγενείς τους και να μπορούν να πηγαίνουν στο Λονδίνο για τα ψώνια τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση