GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τραμ πατάει τρεις υπουργούς...

Η ιστορία των ποινικών ευθυνών για Λιάπη, Χατζηδάκη και Στυλιανίδη.   Από 185 άτομα το Μάρτιο του 2004, πήγαν στα 687  τον Σεπτέμβριο ...

Η ιστορία των ποινικών ευθυνών για Λιάπη, Χατζηδάκη και Στυλιανίδη.  
Από 185 άτομα το Μάρτιο του 2004, πήγαν στα 687 
τον Σεπτέμβριο του 2009!  
Άλλη μια επιβεβαίωση του Press-gr

Από τον Θανάση Λεπίδη

Τις τελευταίες ημέρες το τραμ ξαναήρθε στην επικαιρότητα για δύο λόγους. Ο πρώτος επειδή για πρώτη φορά μετά το 2004, γίνεται πάλι κουβέντα για την επέκταση του δικτύου του. Το σημερινό δίκτυο έχει μήκος 26 χιλιομέτρων, ενώ ο σχεδιασμός ξεπερνάει τα 100 χιλιόμετρα. Όμως από το 2004 και μέχρι σήμερα, για 7 χρόνια, δεν προστέθηκε ούτε ένα χιλιόμετρο. Προστέθηκαν όμως 500 και πλέον άτομα προσωπικό, με αποτέλεσμα να γίνει και το Τραμ μια προβληματική και ζημιογόνα επιχείρηση.
Τον Μάρτιο του 2004, που έγιναν οι εκλογές, το τραμ είχε 185 άτομα προσωπικό. Το οργανόγραμμα, που είχε κάνει η γερμανική BVG με έδρα το Βερολίνο, που λειτούργησε σαν σύμβουλος, μετά από διαγωνισμό που έγινε το 2003, προβλέπει 253 άτομα για την πλήρη λειτουργία του τραμ. Τα 185 άτομα του Μαρτίου του 2004 έφτασαν με διαρκείς προσλήψεις που έγιναν, κυρίως κατά τα έτη 2006, 2007 και 2009, στον ιλιγγιώδη αριθμό των 685 ατόμων.
Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζής, έκανε έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το σύνολο αυτών των προσλήψεων. Στην έρευνα αυτή δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα μόνο για την περίοδο μέχρι το Μάρτιο του 2004. Δηλαδή η περίοδος από τη δημιουργία της εταιρείας το 2001, έως και τις εκλογές του 2004, με υπουργό τον Χρ.  Βερελή βγήκε καθαρή, ενώ αντιθέτως για...
 όλες τις άλλες προσλήψεις μετά το 2004 υπήρξαν προβλήματα νομιμότητας, τόσο στις διακηρύξεις, όσο και στις διαδικασίες επιλογής.
Το πόρισμα Ρακιντζή αποστάλθηκε σε εισαγγελέα, ο οποίος μετά από πολύμηνη έρευνα της υπόθεσης έπεσε πάνω σε πολιτικά πρόσωπα, και συγκεκριμένα στους τρεις πρώην υπουργούς Λιάπη, Χατζηδάκη και Στυλιανίδη, από τα γραφεία των οποίων υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι καθοδηγούνταν οι προσλήψεις. Έτσι ο εισαγγελέας που έκανε τη σχετική έρευνα την απέστειλε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και αυτός με τη σειρά του στη Βουλή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το Τραμ το Σεπτέμβριο του 2009 δημοσίευσε αγγελία με την οποία ζητούσε επειγόντως να νοικιάσει κτίριο άνω των 800 τμ, προκειμένου να στεγάσει τη μεγάλη φουρνιά των προσληφθέντων εν όψει εκλογών, και οι οποίοι δεν πήγαιναν στα γραφεία, αν και είχαν προσληφθεί, γιατί δεν είχαν θέση να κάτσουν...
Η υπόθεση του Τραμ είναι αντίστοιχη με εκείνη του Μετρό από το 2004-2009, όπου επίσης η έρευνα Ρακιντζή αποκάλυψε παράνομες προσλήψεις.
Από τις 12 Απριλίου 2010 το Press-gr είχε αποκαλύψει πρώτο και αυτό το πόρισμα 57 σελίδων, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Επίσης δείτε εδώ. Και έτσι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά.

42 σχόλια

  1. Π Α Λ Ι Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι Ελεεινά σκουλήκια καταστρέψατε την Ελλάδα παλιοτόμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βγει ο Σαμαράς στις επόμενες εκλογές θα μας κυβερνήσουν τα ίδια αποβράσματα. Θα ξαναπάρει υπουργείο ο Στυλιανίδης, ο οποίος πήγε στα μπουζούκια τη βραδιά που σκοτώθηκε ο Γρηγορόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ,ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .ΑΛΛΑ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 50ετιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΣΟΥ ΡΕ ΠEIΡΑΙΩΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΕΜΠΡΟΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 50ετιας

    NA PAS MPROSTA STOUS AGANAXTISMENOUS KAI NA TA PHS AUTA PALIOTOMARO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ Ο ΠΑΝΒΛΑΚΑΣ ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΠΑΚΡΗ ΩΣ ΑΚΡΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 50ετιας

    O καλύτερος καταστροφέας, το μεγαλύτερο αρχίδι της τελευταίας 50ετίας ... ηλίθιε που θέλεις να μας κάνεις και μπλάκ χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eντάξει έστω έχετε δίκιο, ο ΓΑΠ τί ρόλο βαράει στην υπόθεση έκανε τίποτα να τιμωρήσει κανέναν υπεύθυνο; Eμάς βάζει να πληρώνουμε όλα τα σπασμένα, η τιμωρία ήταν μόνο στα λόγια για να κλέψει την ψήφο του λαού άντε σιχτίρ με το καθυστερημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ!

    ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΕΡΕΥΝΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ;
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΚΑΙ ΑΝ Ο Κος ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΙΛΕΨΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ;

    Εσύ γουστάρΕΙς λίγη ορθογραφία πριν μας τα κλάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσλαβανε το 2007 μεχρι και 6 καφετζηδες σαν μονιμους υπαλληλους.Εκει που ητανε εως το 2005 κερδοφορο αρχισανε μετα οι ζημιες και τα δανεια.Το 2005 ενας διευθυνων συμβουλος απο τη Ραφηνα ονοματι Λαζαρης πηρε 200 ατομα και εγινε θεμα στο κυριακατικο Βημα.Αποτελεσμα να τον διωξει ο Λιαπης.Δε βαριεσαι ομως ,συνεχιστηκαν τα ιδια και χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ!Οι προσληψεις του 2009 γιναν οι περισ0τερες μεσα στη προεκλογικη περιοδο ,δηλαδη τις πρωτες μερες του Σεπτεμβριου και βαζανε ημερομηνια 31 Αυγουστου κυριε εισαγγελεα!!!!Τοχετε δει αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λασκαρη τον λενε τον αστερα απο τη Ραφηνα .Τι σχεση εχει με τη πλαστογραφια που εγινε για να κονομησουνε με τον ιδιοκτητη των γραφειων στο Πυργο των Αθηνων 3 τουλαχιστον εκατομυρια ευρω?Οιδιοκτητης καταδικαστηκε το 2008 σε 7 χρονια φυλακη.Οι αλλοι ψαχτηκαν?Τωρα που θα γινει ανοιγμα λογαριασμων δημοσιων λειτουργων το σωματειο να ζητησει να ανοιξουν πρωτα του Λασκαρη και των συνεργατων του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μήν ανησυχείτε θα τους περιλάβει ο Λαζόπουλος όλους αυτούς αύριο το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ελλάδα έπνεε τα λοίσθια και αυτοί την πούλαγαν για ψήφους. Εγώ όμως δεν τους φοβάμαι θα μας σώσουν τώρα. Θα ξανα προσλάβουν όσους τυχόν διώξει ο ΓΑΠ και θα πάρουν και πρόσθετους ώστε να μειωθεί η ανεργία. Θα μειώσουν ΦΠΑ και φορολογία και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Ψηφίστε τους!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΑΠ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΑΠ μα δέν το βλέπετε δέν τραβάει το παιντί, είναι χαζό καθυστερημένο ηλίθιο του έχουν ξεβιδώσει όλες οι βίδες στο κεφάλι δέν το βλέπετε; Ένα ζώον είναι ας μάθει να μιλάει πρώτα και να κάνει ποδήλατο για να τον ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Γιώργος είναι πονηρός κι'αυτά που λέει μήν τα τρώς κι'απο τις έντεκα και μπρός κυκλοφοράει για γαμπρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ που ψήφισα το 2004 τη Ν.Δ. από πεποίθηση ότι θα διορθώσει τα κακώς κείμενα, εγώ που δεν ζήτησα κάτι, αλλά βοήθησα όσο μπορούσα για να πετύχει την εξυγίανση της κατάστασης, τι πρέπει να τους πώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eμείς ψηφίσαμε τον Γιώργο το 2009 γιατί μας υποσχέθηκε οτι θα μας βελτιώσει τα οικονομικά και το βιοτικό επίπεδο αλλά μέσα σε έναν χρόνο τα έκανε όλα σάν τα μούτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 50ετιας

    ......XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA !!!! ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ. TΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ, ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ,Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ;
    ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ Ο ΠΑΞΙΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. On-line rousfetaki... Υπάρχουν ακόμη Έλληνες/ίδες που είναι στον κόσμο τους..

    Στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού στο Facebook....

    "Φίλη" ζητάει ρουσφετάκι από τον πρωθυπουργό!!
    Φυσικά αυτό που γράφει το διαβάζουν ΟΛΟΙ, αφού ο,,,,
    τοίχος είναι ανοιχτός!!!!
    Πολύ γέλιο!!

    Maria ########
    Geia sas K.Prothipougre. Eimai h maria kai eimai apo tn Kavala. Exw ena problima.H aderfh mou teleiwse to I.E.K Kifisias kai twra kanei praktikh askhsh sto Star Channel. Tha dieksaxthoun eksetaseis pistopheishs kai balate ena plafwn na katatethoun ta xartia mexri ths 3/6/2011 kai h aderfh mou teleiwnei 14/6 kai den exei dikewma na dwsei to praktiko meros logo tou oti eprepe na teleiwsei sths 3/6. Einai krima kai adiko gia 10 meres mono na mhn dwsei to parktko meros ta exei plhrwsei.Emeis san oikogeneia eimaste apo ta genofasia mas P.A.S.O.K . Thelw na sas parakalesw an mporei na allaksei auto gt einai adiko gia ola ta paidia pou dinoun pistopihsh mhn mporoun na dwsoun praktiko meros.

    http://taxalia.blogspot.com
    στις 9:00 π.μ.
    12 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    μοσχαρι ε μοσχαρι

    13 Ιουνίου 2011 9:03 π.μ.
    MiV είπε...

    Γεια σου βρε Μαριώ, αξιοκρατόρισσα. Γιατί δεν του τάζεις καμμιά Μιντλετον; Μπορεί να πιάσει...

    13 Ιουνίου 2011 9:14 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΧΟ ΧΟ ΧΟ

    13 Ιουνίου 2011 9:17 π.μ.
    C.S.I. είπε...

    ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ
    ΝΑ ΦΑΣ ΣΚΑΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ...(tA GENOFASIA SAS)

    13 Ιουνίου 2011 9:18 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΕΝΙΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ
    ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ!

    13 Ιουνίου 2011 9:27 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΖΩΟΝ ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ????
    ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ??? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ 14/9/2009 !!!!!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ 14/9/2009.

    ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ???????????????????

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΣΟΚ=φοροφυγαδες,αεριτζηδες και καταπατητες
    ΝΔ=original μαυραγοριτες,φοροφυγαδες,αεριτζηδες και καταπατητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Γιαννης Κανελακης δυο φορες στο πρωινο του MEGA
    οταν δουλευε εκει επι κυβερνησεως ΝΔ ειχε πει οτι βουιζει η δημοσιογραφικη πιατσα οτι ο Λιαπης πηρε μιζα απο τη ζημενς 15 εκατομμυρια ευρω.
    Απο πλευρας Λιαπη δεν υπηρχε καμια αντιδραση.
    Επειδη το συστημα προστατευει τους λωπωδητες γιατι τα τρωνε μαζι και μεχρι σημερα δεν εχει συζητηθη πουθενα παρακαλω να το ανακυκλωνεται συνεχως εσεις μηπως και συγκινηθη κανεις απο αυτους που δεν μπορουν να βρουν κανεναν κλεφτη ουτε η Βουλη ουτε η Δικαιοσυνη.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Fuck you all Pasok Neadhmokratia synapismo kke Laos green asholes and all of you kifines you vote them inn.........malakofara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΖΗΤΑΝΕ 50000 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαζί σου Αντρέα γιά μιά Ελλάδα Νέα !!
    Μαζίσου Κώστα Σημίτη γιά την είσοδο στην ΟΝΕ !!
    Μαζίσου Κωστάκη Ραφηνάτε γιά την Επανίδρυση του Κράτους και τον αφανισμό των Νταβατζήδων !!
    Μαζί σου ΓΑΠ γιατί λεφτά υπάρχουν !!!
    Μαζί σου Σαμαρά κατά του Μνημονίου - αρχικά - και υπέρ της Αναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου Τώρα !!!

    Μαζί σου ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ που τώρα ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ!!!

    ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΕ, ΝΥΝ ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΣΑΜΑΡΩΜΕΝΕ, ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ !!!

    Κι όποιος σε καταλαβαίνει δε ξερει που πατά και που πηγαίνει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. σοβαρα ρε; σκοτώθηκε ο Αλεξης και αυτός πήγε μπουζούκια; κι εγω ο μαλάκας φοβηθηκα να το γλεντησω και εμεινα σπιτι να γαμαω τη μανα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάτι βρωμάει και εδώ...όπως και σε όλα σχεδόν τα δημόσια έργα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σε μία πελατειακή πρόσληψη, φταίει μόνο αυτός που προσλαμβάνει ή και αυτός που προσλαμβάνεται; Η απάντηση στο ερώτημα δείχνει εάν ισχύει το " Μαζί τα φάγαμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. aΗ ιστορία που διδάσκεται στα σχολεία μας είναι απατηλή, πλαστή και παραποιημένη.
    Αγαπητοί φιλοι,
    Μοιράζομαι μαζί σας κάποιες αντιλήψεις μου γύρο απο της εθνικές και οικονομικές προκλίσεις της Ελλάδας.Διαβάσετε περισώτερα στο,
    http://macedoniaskopjegreece.blogspot.com/
    η πληκτρολόγησε Pericles Potamidis,
    η πληκτρολόγησε Macedonia Skopje Greece /HELLENISM
    Dear friends,
    I am sharing with you my views regarding the various national and economic issues and challengers facing todays Greece. If you wish to read about these topics go to
    http://macedoniaskopjegreece.blogspot.com/
    or Google Pericles Potamidis.
    Or Google Macedonia Skopje Greece/HELLENISM
    Φιλικότατα,
    Περικλής Ποταμίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. aΗ ιστορία που διδάσκεται στα σχολεία μας είναι απατηλή, πλαστή και παραποιημένη.
    Αγαπητοί φιλοι,
    Μοιράζομαι μαζί σας κάποιες αντιλήψεις μου γύρο απο της εθνικές και οικονομικές προκλίσεις της Ελλάδας.Διαβάσετε περισώτερα στο,
    http://macedoniaskopjegreece.blogspot.com/
    η πληκτρολόγησε Pericles Potamidis,
    η πληκτρολόγησε Macedonia Skopje Greece /HELLENISM
    Dear friends,
    I am sharing with you my views regarding the various national and economic issues and challengers facing todays Greece. If you wish to read about these topics go to
    http://macedoniaskopjegreece.blogspot.com/
    or Google Pericles Potamidis.
    Or Google Macedonia Skopje Greece/HELLENISM
    Φιλικότατα,
    Περικλής Ποταμίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σιγά μη κάτσω να διαβάσω τις μ@@κίες του καθενός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ο λιαπης ειχε αβαντα συνδικαλιστη του κολου στον ΟΣΕ - με το ονομα [τουρλης βασιλης] [μοσχο λεωνιδα] οπου του βολεψε τον αδερφο του στο μετρο σαν ανταλαγμα για κλεψημο και χρεωκοπηση του ΟΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση