GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα παίρνει ο Γ. Παναγόπουλος από την Εθνική Τράπεζα...

10 σχόλια

  1. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΔΕΛΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ.ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΕΣΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενω οι αλλοι δυο προσφερουν εργο αναλογης αξιας?
    κοκκινη γραμμη και στους τρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.424 ευρώ τον μήνα χωρίς να δουλεύει. Εννέα φορές πάνω από μια νοσηλεύτρια που εργάζεται μέσα στα μικρόβια και δέκα φορές πάνω από έναν αστυνομικό που τον πυροβολούν στον δρόμο οι μαφιόζοι. Μια περιουσία κάθε χρόνο ως αμοιβή για την υπονόμευση της πατρίδας μας, που πασχίζει χωρίς ελπίδα να απαλλαγεί από τα συνδικαλιστικά αποβράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΗ ΟΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OTI KAI NA'XOYN KABAΛΙΝΑ MYRIZOYN.MHΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ .ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ
    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γι' αυτό και η θέση του δεν είναι στην πλατεία.
    Είναι απέναντι.
    Εκεί όπου φασκελώνονται ομού υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι σαν και τον αναφερόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην σκύβετε το κεφάλι! Μην τρομοκρατείστε! Ελληνικό νόμισμα εδώ και τώρα!
    Μόνο έτσι πληρώνουν οι έχοντες και όλοι γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο κατέχοντες, και αντιδρούμε ουσιαστικά στην δουλεία που μας έχει επιβληθεί από την εποχή του Βυζαντίου έως τις μέρες μας από τις οικονομικές αυτοκρατορίες που μας υποδουλώνουν για να μας εκμεταλλεύονται και να μας χρησιμοποιούν για δικά τους οφέλη. Αυτή η τόσο μικρή κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, μα τόσο πλούσια και αυτάρκης σε φυσικούς πόρους και ανθρώπινο πολιτισμό,ένα σημείο που ενώνει τρεις από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και σαν κάτοχός αυτής της μοναδικής γεωπολιτικής αξίας αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα που ορέγεται ο κάθε ισχυρός που επιθυμεί να κυριαρχήσει από την εποχή του Δαρείου έως τις μέρες μας, δεν έχει ανάγκη από την φιλία τέτοιων φίλων. από την συμμαχία τέτοιων συμμάχων, από τον συνεταιρισμό με τέτοιους εταίρους. Με υπεύθυνο, αδιάφθορο και άμεσα αυτοελεγχόμενο νομοθετικό σώμα, ανεξάρτητη και πραγματικά "τυφλή" Δικαιοσύνη, ξεπερνώντας και τα τελευταία σύνδρομα των κωλοβασιλέων, των κωλόγερων, των κωλοεθναρχών και των κωλοαπογόνων τους,εστιάζοντας στην ευρύτερη κοινωνική μόρφωση των νέων της και όχι σε μία πανάκριβη, στείρα και ανούσια εκπαίδευση που τους προορίζει για αυριανούς δούλους, η Ελλάδα μπορεί να κάνει πάλι την υπέρβαση και να προσφέρει πολιτισμό διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ανεξαρτησία της και την ελευθερία της από όλους αυτούς τους λαούς που αδυνατούν να δουν πιο μακρυά από την μύτη τους και να αντικαταστήσουν το "εγώ" με το "εμείς", διότι είναι μοιραίο για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο, δεχόμενοι τόσο μεγάλες πιέσεις, να εξελίσσονται ταχύτερα από τους υπόλοιπους πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της πρωτοπορίας, η οποία φανερώνει τον δρόμο και ορίζει την διαδρομή της ανθρωπότητας.
    Έλληνες τολμήστε και για ακόμα μία φορά επαναστατήστε και όλοι αυτοί που σήμερα σας πολεμούν όταν βρεθούν εκεί που πάλι πρώτοι εσείς θα πάτε θα σας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Είναι πολλά τά λεφτά Άρη"........
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνον αυτός ο μισθός. Μια εποχή που αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν ευθύνες για εδώ που έχουμε φθάσει σε φορείς, δεν γίνετε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ να αμείβεται από μια υπηρεσία με 113.088 ευρώ και να έχει καταρρακωθεί ο εργαζόμενος. Εάν του απέμειναν στίγματα ευθιξίας πρέπει να παραιτηθεί. Θα τον δέρνουν και αντί να προστατευτεί να προστεθούν και άλλη. Ας αποφασίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υ.Γ. Από την ΓΣΕΕ πόσα παίρνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση