GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χείμαρρος ο Κον Μπεντίτ αποκαλύπτει την υποκρισία των Ευρωπαίων για την Ελλάδα...

  «Το μαύρο πρόβατο και οι άλλοι άσπιλοι» Με κραυγή αγανάκτησης υπερασπίσθηκε τηνΕλλάδα, το πρωί της Τετάρτης στογαλλικό ραδιόφωνο Fran...

 «Το μαύρο πρόβατο και οι άλλοι άσπιλοι»
Με κραυγή αγανάκτησης υπερασπίσθηκε τηνΕλλάδα, το πρωί της Τετάρτης στογαλλικό ραδιόφωνο France Inter, ο αρχηγός των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, όταν Γάλλος πολίτης τον ερώτησε «γιατί θα πρέπει οι Ευρωπαίοι να πληρώσουν για τις ελληνικές ατασθαλίες».
«Το θέμα έχει αρχίσει να με νευριάζει, το να μιλάμε σαν να υπάρχει ένα μόνο μαύρο πρόβατο στην Ευρώπη, οι Έλληνες, ενώ όλοι οι άλλοι είναι λευκοί και άψογοι» είπε ο Κον Μπεντίτ υψώνοντας...
 τη φωνή και σημείωσε: «Εγώ λέω ότι οι περισσότεροι είναι το ίδιο φαύλοι με τους Έλληνες ή λίγο φαύλοι όπως οι Έλληνες».
Για να υποστηρίξει την άποψή του ο κ. Μπεντίτ ανέφερε πως «η προϋπόθεση που έθεσαν Σαρκοζί και Μέρκελ στον Έλληνα πρωθυπουργό, πριν από ένα χρόνο, όταν προσπαθούσε να εξασφαλίσει το πρώτο μέρος του δανείου, ήταν η δέσμευσή του για την εκπλήρωση όλων των συμβολαίων που είχε η Ελλάδα για στρατιωτικούς εξοπλισμούς ή άλλα, με τις γαλλικές και γερμανικές βιομηχανίες».
«Όταν μιλάμε για 'ελληνική διαφθορά' να έχουμε υπόψη μας ότι οι γαλλικές, γερμανικές, σκανδιναβικές ή άλλες ευρωπαϊκές βιομηχανίες και επιχειρήσεις συμμετείχαν σε αυτή τη διαφθορά» τόνισε και απευθυνόμενος προς τον ακροατή, πρόσθεσε: «Όταν επομένως μιλάτε για ατασθαλίες, να αναφέρεσθε στις ατασθαλίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Θα πρέπει να σταματήσουμε πλέον να φορτώνουμε στην Ελλάδα μια συμπεριφορά που στην ουσία είναι γενικευμένη».
Στη συνέχεια ο κ. Κον Μπεντίτ αναφέρθηκε στην είσοδο των κινεζικών κεφαλαίων στην περιφέρεια της Ευρώπης φέρνοντας ως παράδειγμα «την αγορά του λιμανιού του Πειραιά». «Εάν δεν προστατεύσουμε την περιφέρεια» είπε «θα δείτε ότι τα κινεζικά κεφάλαια θα προσκολληθούν και ενσωματωθούν σε όλη την Ευρώπη. Και σε αυτήν την περίπτωση θα κινδυνεύει η ευρωπαϊκή κυριαρχία, γιατί όποιος έχει το χρήμα θέλει να εξουσιάζει και την πολιτική».
Κατά την άποψη του Ευρωπαίου πολιτικού, «μοναδική λύση» για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής κυριαρχίας αποτελεί η ομοσπονδιακή διακυβέρνηση (federalisme) της Ευρώπης, η οποία δεν έχει να κάνει και δεν είναι ενάντια στην εθνική κυριαρχία.
Εκείνο που ζητάμε είναι να διευρυνθεί η εθνική κυριαρχία σε μια κοσμοπολίτικη κυριαρχία, ώστε να μπορέσει να αμυνθεί στις επιθέσεις, πρόσθεσε ο Κον Μπεντίτ και κατέληξε: «Μια Ευρώπη δυνατή, μια κυρίαρχη Ευρώπη, είναι η μόνη δυνατότητα προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας κάτω από την ευρωπαϊκή ομπρέλα».
Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

6 σχόλια

  1. 1.000.000 κενές θέσεις εργασίας περιμένουν ξένους στην Γερμανία...

    «Έχουμε ένα εκατομμύριο κενές θέσεις εργασίας και υπάρχουν ελλείψεις ιδιαιτέρως σε μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και γιατρούς» δήλωσε σήμερα η υπουργός Εργασίας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λέγιεν στον τηλεοπτικό σταθμό ARD προαναγγέλλοντας την ψήφιση νόμου που θα διευκολύνει την είσοδο και εγκατάσταση ξένου εργατικού δυναμικού στη χώρα.

    ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ Τ.Ο. ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ.

    ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ.
    + ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ...ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ....

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ Κ.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
    ΤΗΣ ναζι ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ΓΚΑΙΡΙΝΓ...
    ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΠΑΓΚΑΛΟ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ PA-SS-OK.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


    ΠASSOK 2011 : arbeit muchτ freit...
    Αξέχαστη επιγραφή σε όλα τα ευαγή κρεματόρια.
    TΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8,36 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ 580 € Η ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ:::::::: ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Το πραγμα αρχιζει και γινεται "φαιδρο" ειπε ο δρ Κουτσουκος γιατι αναμεσα στους "Σπαρτιατες" ηταν συμβουλοι κι απεσπασμενοι σε δεξια πολιτικα γραφεια!!
    Η δεξιοβασιλοχουντική συνωμωσια σε εξελιξη...

    Ο πλατειοτοιυρισμος συνεχιζεται για τους δεξιους αγανακτισμενους που νομιζουν οτι ο Σαμαρας και Γλυξμπουργκ θα τους σωσει ....ματαια..

    Βεβαια στην πλατεια υπαρχουν και κεντρωαριστεροι διαδηλωτες...

    Τα κομματα ολα εκλεβαν με ποσοστα επι της κλεψιας και ολοι ηταν στο κολπο και υπηρχαν και αρκετες εξαιρεσεις...

    Η ανατροπη θα ερθει απο εντιμους αγωνιστες που αγωνιζονται για την Δημοκρατια και την Ελλαδα οπως ο δρ Κουτσουκος

    που μιλησε σημερα στηην Γερμανικη ZDF και τα ειπε εξω απο τα δοντια στην Κορεατικη στην Φλαμανδικη Ιταλικη και Ισπανικη τηλεοραστη ....

    Ετσι αγωνιζονται οι αγωνιστες ενω οι αλλοι κρυβονται και θελουν να εχουν ποστα με τους αγωνες των αλλων!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Γερμανοί ζούν με τα χρήματα του ελληνικού λαού



    Με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα πιέζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και η Ευρώπη να περάσουν τα μέτρα κατά του ελληνικού λαού για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι τραπεζίτες.
    Κανείς δεν μιλάει για τους Γερμανούς που χρωστούν από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο μόνο από την αρπαγή του κρατικού πλούτου 1,3 τρις. ευρώ.
    Ειδικότερα τις Γερμανικές αποζημιώσεις κανείς δεν τις συζητάει γιατί έχουν μάθει οι Γερμανοί να ζούν με τον πλούτο των άλλων λαών χωρίς αυτοί να είναι άξιοι από μόνοι τους να δουλέψουν για να ζήσουν.
    Αντί λοιπόν η Γερμανική κυβέρνηση να πεί ευχαριστώ στους Έλληνες, οι οποίοι στην κατοχή παρ΄ όλο που πέθαιναν 400 την ημέρα, έφευγαν χρήματα μέσω του κατοχικού δανείου για να ζεί ο γερμανικός λαός, συνεχίζουν να προκαλούν μέσω του τύπου τους, τους Έλληνες πολίτες.
    Οι μνήμες είναι νωπές από την γερμανική κατοχή και συνεχίζει η Γερμανική κυβέρνηση με άλλο τρόπο να επαναφέρει το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα.
    Οι Έλληνες δεν χρειάζονται δάνεια αλλά τα λεφτά που τους χρωστάει η Γερμανία από την κατοχή και οι θύτες να σταματήσουν να δίνουν συμβουλές στα θύματα.

    Ayta eipe o dr Koutsouukos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός είναι πιό Έλληνας από κάποιους ντόπιους.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση