GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο ΣτΕ έκρινε συνταγματικό το Μνημόνιο...

Συνταγματικό, νόμιμο και σύμφωνο με τις διεθνείς συμβάσεις και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου είναι το Μνημόνιο, σύμφωνα...

Συνταγματικό, νόμιμο και σύμφωνο με τις διεθνείς συμβάσεις και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου είναι το Μνημόνιο, σύμφωνα με την πλήρη Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας
Οι 55 σύμβουλοι Επικρατείας αποφάνθηκαν ότι οι περικοπές στις αποδοχές, συντάξεις κ.λπ. που έγιναν με το Μνημόνιο είναι συμβατές με το Σύνταγμα, την ΕΣΔΑ και τις Διεθνείς Συμβάσεις κάτω από τις συγκεκριμένες συγκυρίες που...
 επικρατούν στην Ελλάδα και εν όψει της ανάγκης αποφυγής της χρεοκοπίας. Σε περίπτωση που υπάρχει νέο Μνημόνιο και θα επιβάλει νέες περικοπές αποδοχών, κ.λπ., τότε το ΣτΕ θα κρίνει εκ νέου με τις συνθήκες και συγκυρίες, που θα επικρατούν στο χρονικό εκείνο σημείο.
Ειδικότερα, οι σύμβουλοι Επικρατείας έπειτα από πέντε μαραθώνιες διασκέψεις που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, με μεγάλη πλειοψηφία που σχεδόν αγγίζει το ομόφωνο (υπήρξαν μειοψηφίες έξι έως δέκα δικαστών, σε επιμέρους ζητήματα που τέθηκαν), έκριναν ότι το μνημόνιο (Ν. 3845/2010) δεν χρειαζόταν να ψηφιστεί από τη Βουλή με την πλειοψηφία των 3/5, καθώς δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση.
Ακόμη, η πλήρης Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι ούτε με το Μνημόνιο αναγνωρίζονται εξουσίες σε όργανα διεθνών οργανισμών, οι οποίες περιορίζουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση διατηρεί την κατ' άρθρο 82 του Συντάγματος εξουσία της για τη χάραξη της γενικής πολιτικής της χώρας, αλλά και η ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν περιορίζει την άσκηση της εθνικής της κυριαρχίας.
Σύμφωνα με τους συμβούλους Επικρατείας, συνάδουν με το Σύνταγμα και το Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όσο και με τις διεθνείς συμβάσεις τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλει το Μνημόνιο, όπως είναι οι περικοπές αποδοχών, συντάξεων, επιδομάτων, επιδόματος θερινών διακοπών, δώρων εορτών (Χριστουγέννων και Πάσχα) κ.λπ.
Μάλιστα, υπογράμμισαν ότι λόγοι δημοσίου συμφέροντος δικαιολογούν αυτές τις περικοπές στις αποδοχές και συντάξεις, οι οποίες είναι μέσα σε βιώσιμα επίπεδα.
Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχουν προσφύγει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ΔΣΑ , η ΑΔΕΔΥ η ΕΣΗΕΑ οι συνταξιούχοι και οι άλλοι φορείς, έπειτα από πρωτοβουλία τού τότε προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Παξινού. Μάλιστα, οι δικαστές έκριναν, κατά πλειοψηφία, ότι ο ΔΣΑ έχει έννομο συμφέρον να προσφύγει στο ΣτΕ κατά του Μνημονίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

17 σχόλια

  1. Καλάαααα, σιγά μη μειώναν τους μισθούς τους. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει γι αυτούς η έννοια "ευνομούμενη πολιτεία" σε λίγο θα πρέπει οι Έλληνες να τους περιθάλψουν με περισσή αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει κάτι να γίνει με αυτόν τον ανεύθυνο άνθρωπο, τον Σαμαρά.
    Όσο και να μην συμφωνώ με τη ΝΔ και την πολιτική της συμπεριφορά, είναι ένα κόμμα με άξιους ανθρώπους, που δεν τους αξίζει ο συγκεκριμένος τύπος για αρχηγός. Το ίδιο οφείλει να κάνει και το ΠΑΣΟΚ με τους λαϊκιστές ΠΑΣΟΚΟΥΣ, μόνο που στη ΝΔ το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, αφού τον λαϊκισμό τον εκφράζει ο ίδιος ο αρχηγός της.

    Φυσικά, για να είμαστε δίκιαιοι, το πρόβλημα προϋπάρχει του Σαμαρά. Δυστυχώς είναι αρκετά βαθύτερο και έχει να κάνει με την ίδια τη δομή της αστικής τάξης στη χώρα μας. Δεκαετίες τώρα ο παραγωγικός ιστός αποσαθρώνεται προς χάριν των κρατικοδίαιτων-νταβατζήδων στον ιδιωτικό τομέα και των ορδών των ρουσφετοδιορισμένων ΔΥ.
    Συνεπώς η κρίσιμη μεταρρυθμιστική μάζα είναι μειοψηφία στα δύο μεγάλα κόμματα.

    Και πριν τον Σαμαρά, δεν είχαμε την πεφωτισμένη δεξιά, τον κουρασμένο είχαμε και τους οπαδούς του, που έτρωγαν με χίλιες μασέλες.

    Γι αυτό και βλέπουμε αυτή την ιδεολογική αντι-μνημονιακή σύμπλευση ΝΔ-αριστεράς με έντονο αντι-ευρωπαϊσμό.

    Πρέπει να αφυπνιστούμε όλοι. Δεν γίνεται να αφήνουμε τους χιλιάδες άσχετους της πλατείας Συντάγματος, που επειδή είδαν το zeitgheist και το debtocracy, νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική. Η μιζέρια και η μετριότητα είναι ο αντίπαλός μας και πρέπει να τα αναδεικνύουμε. Να μην παίζουν μπάλα μόνοι τους. Να μην νομίζουν ότι έχουν δίκιο μόνο και μόνο γιατί κανείς δε θέλει να μιλήσει και να αντιπαρατεθεί μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΚ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ22 Ιουν 2011, 8:44:00 π.μ.

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗΣ.ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΑΡΘΡ 4 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΤΕ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ- ΜΑΪΜΟΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ", ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ (ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ), ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!), ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ- ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ?

    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΛΙΣ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ… ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ- ΚΟΙΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΛΟΥΣΗΣ-ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το θεμα ρε ασχετοι ειναι η αποφαση του στε ετσι γραφει το αρθρο.εσεις το βιολι σας επικοινωνειται καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα καλά τον Μπέη, τον (Σαχλα)Μαριά, τον Κασιμάτη και το Θεοδωράκη τους ρώτησαν; Τον Πανίκα; Το Σαμαρά; Πώς παίρνουν τέτοιες αποφάσεις χωρίς να ρωτήσουν αυτούς τους γίγαντες της επιστήμης και του πολιτισμού; Και της ... πολιτικής βεβαίως βεβαίως...
    Για να δούμε, τι θα πουν οι Αυτιάς / Παπαδάκης τώρα να πάρουμε γραμμή για τις πλατείες γιατί μπορεί στις άμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις να μας ρωτήσει κανένας κακεντρεχής 'και τώρα πώς θα κατηγορούμε ρε παιδιά;' και πρέπει να έχουμε να πούμε κάτι για να ΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ τη ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ εναντίον του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και του ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ... και... ουφ λαχάνιασα από αγανάκτηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕ ΡΩΤΑΝΕ.ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ 10.15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ: 1974 ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ.

    ΠΑΣΟΚ: 2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ του 20%.
    ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ τον αχόρταγο..$$$$$$$$$ Παγ/κωλό ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΕΒΑΙΑ..ΤΑ ΣΤ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
    ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..

    ΝΑ ΕΛΕΓΘΧΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ... ΑΙΣΧΟΣ..ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ...

    Η πλακα ειναι οτι δεν υπαρχει νομικο επιχειρημα...ωραιοι δικαστες.
    Το μνημονιο λεει ειναι συνταγματικο για λογους.... δημοσιου συμφεροντος.
    Κυριοι το δημοσιο συμφερον εσεις το οριζετε ;
    Το ερωτημα ειναι αν παραβιαζει το μνημονιο τη νομοθεσια οχι αν η παραβιαση της νομοθεσιας εξυπηρετει το δημοσιο συμφερον !
    Αχρηστοι και επικινδυνοι.
    Ο καθενας θα μπορει να παραβιαζει το συνταγμα για λογους δημοσιου
    συμφεροντος !

    ω ΝΑΙ...ΖΩΩΩΟΟΟΝ παγκαλε.
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.......... ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οταν περνεις 5000 ευρω τον μηνα το μνημονιο δεν σε πειραζει κυριε δικαστα.αντε να μην γαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σωστα δεν σε επηρεαζει. η φτωχεια αρχιζει απο 1500 ευρω και κατω χωρις σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ22 Ιουν 2011, 4:35:00 μ.μ.

    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ (Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ)ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΑΠΟ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ 30% ΑΥΤΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση