GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκιμασίες από τους «Αγανακτισμένους»...

Με αποδοκιμασίες «υποδέχθηκαν» την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση οι «Αγανακτισμένοι», που παρέμειναν μέχρι αργά τη νύκτα συγκεντρ...

Με αποδοκιμασίες «υποδέχθηκαν» την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση οι «Αγανακτισμένοι», που παρέμειναν μέχρι αργά τη νύκτα συγκεντρωμένοι στην Πλατεία Συντάγματος μπροστά από το κτίριο της Βουλής.
Σε κάθε θετική ψήφο βουλευτή, το όνομα του οποίου ακουγόταν από μεγάφωνο που έχει στηθεί έξω από... το κοινοβούλιο, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «ανεπιθύμητος».
Με το τέλος της ψηφοφορίας και για λίγα λεπτά, μπροστά στον φράκτη, που είναι τοποθετημένος για να εμποδίζει την πρόσβαση στον προαύλιο χώρο της Βουλής, δημιουργήθηκε μικροένταση, όταν μερίδα των συγκεντρωμένων εκτόξευε μπουκάλια με νερό προς το εσωτερικό του προαυλίου του Κοινοβουλίου.Η κατάσταση, ωστόσο, εκτονώθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

9 σχόλια

  1. ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει κάτι να γίνει με αυτόν τον ανεύθυνο άνθρωπο, τον Σαμαρά.
    Όσο και να μην συμφωνώ με τη ΝΔ και την πολιτική της συμπεριφορά, είναι ένα κόμμα με άξιους ανθρώπους, που δεν τους αξίζει ο συγκεκριμένος τύπος για αρχηγός. Το ίδιο οφείλει να κάνει και το ΠΑΣΟΚ με τους λαϊκιστές ΠΑΣΟΚΟΥΣ, μόνο που στη ΝΔ το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, αφού τον λαϊκισμό τον εκφράζει ο ίδιος ο αρχηγός της.

    Φυσικά, για να είμαστε δίκιαιοι, το πρόβλημα προϋπάρχει του Σαμαρά. Δυστυχώς είναι αρκετά βαθύτερο και έχει να κάνει με την ίδια τη δομή της αστικής τάξης στη χώρα μας. Δεκαετίες τώρα ο παραγωγικός ιστός αποσαθρώνεται προς χάριν των κρατικοδίαιτων-νταβατζήδων στον ιδιωτικό τομέα και των ορδών των ρουσφετοδιορισμένων ΔΥ.
    Συνεπώς η κρίσιμη μεταρρυθμιστική μάζα είναι μειοψηφία στα δύο μεγάλα κόμματα.

    Και πριν τον Σαμαρά, δεν είχαμε την πεφωτισμένη δεξιά, τον κουρασμένο είχαμε και τους οπαδούς του, που έτρωγαν με χίλιες μασέλες.

    Γι αυτό και βλέπουμε αυτή την ιδεολογική αντι-μνημονιακή σύμπλευση ΝΔ-αριστεράς με έντονο αντι-ευρωπαϊσμό.

    Πρέπει να αφυπνιστούμε όλοι. Δεν γίνεται να αφήνουμε τους χιλιάδες άσχετους της πλατείας Συντάγματος, που επειδή είδαν το zeitgheist και το debtocracy, νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική. Η μιζέρια και η μετριότητα είναι ο αντίπαλός μας και πρέπει να τα αναδεικνύουμε. Να μην παίζουν μπάλα μόνοι τους. Να μην νομίζουν ότι έχουν δίκιο μόνο και μόνο γιατί κανείς δε θέλει να μιλήσει και να αντιπαρατεθεί μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ- ΜΑΪΜΟΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ", ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ (ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ), ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!), ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ- ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ?

    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΛΙΣ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ… ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ- ΚΟΙΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ, ΠΟΣΑ ΤΡΩΤΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ; ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ουδέτεροι είναι οι αγανακτισμένοι. Φαίνεται άλλωστε και στα γκάλλοπ... Μόνο που θα μείνουν με την ουδετερότητα στο χέρι είτε με ΠΑΣΟΚ είτε με ΝΔ είτε με 'άλλο'. Αυτοί που είναι να πληρώσουν τα γ%@%@#κα τόσων ετών συνενοχής στη ρεμούλα και την αβάσιμη καλοπέραση θα το πληρώσουν. Με το ένα παραμύθι ή το άλλο. Το πιο συγκροτημένο και πιο ελπιδοφόρο παραμύθι είναι του ΠΑΣΟΚ. Βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους λοιπόν οι αγανακτισμένοι... Ποτέ τόσο πολλοί δεν αυτοκοροϊδεύτηκαν τόσο πολύ για τόσο πολύ!!! Ωραίο ρητό. Κατοχυρώνω τα πνευματικά του δικαιώματα.

    Τώρα συγγνώμη. Πάω να δουλέψω. Έχω να ζήσω. Πού καιρός για αγανάκτηση. Και δεν κοροϊδεύω αυτούς που δεν έχουν να δουλέψουν:
    -Ας πρόσεχαν
    -Ας ψάξουν
    -Ας συμβιβαστούν με κάτι αρκετά λιγότερο
    -Ας ζητήσουν μείωση τιμών - ωραίος στόχος αλλά όλο 'ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ' ακούμε
    -Ας ζητήσουν κοινωνικό μισθό σε αντίβαρο της πίεσης - σοβαρά; τι λέτε; και πώς θα ανεβεί στα γκάλοπ η ΝΔ και ο Τσίπρας; άσε που για να το κάνουν αυτό θέλει συγκρότηση
    -Ας μεταναστεύσουν
    -Ας πιεστούν
    -Ας καινοτομήσουν
    -Ας πειραματιστούν
    -Ας πάνε έξω από Τράπεζες να πάρουν μετρητά με μια οργανωμένη κοινωνική ληστεία - γιατί προσβάλλουν τους υπόλοιπους με τη γιαλαντζί 'πίεση' στη Βουλή;
    -Ας ορμήσουν σε σούπερ μάρκετ, ποιος θα σταματήσει 100000 κόσμο;
    -Ας καταλάβουν τις βρυξέλλες με μια μεγαλειώδη πορεία 100000 ανθρώπων

    Οι κρεμάλες πάντως φαγάκι δεν θα τους δώσουν ούτε σύνταξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΑΠΌ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ
    ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ
    ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ .
    ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΑΠΌ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ
    ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ
    ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ .
    ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι ανεπιθύμητος και λοιπες μακακιες φώναζαμε,
    ΠΡΟΔΟΤΗΣ έπρεπε να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚ: 1974 ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ.

    ΠΑΣΟΚ: 2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ του 20%.
    ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ τον αχόρταγο..$$$$$$$$$ Παγ/κωλό ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση