GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούν να έχουν ιδιωτικά ιατρεία (όπως οι πανεπιστημιακοί) και οι γιατροί του ΕΣΥ...

Θετικά αντιμετώπισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος το ενδεχόμενο να δοθεί η δυνατότητα στους ιατρούς του ΕΣΥ να διατηρούν παράλληλα ...

Θετικά αντιμετώπισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος το ενδεχόμενο να δοθεί η δυνατότητα στους ιατρούς του ΕΣΥ να διατηρούν παράλληλα ιδιωτικό ιατρείο. Οπως είπε στη Βουλή, δεν θα είχε καμία αντίρρηση εάν το αποδεχθούν και τα υπόλοιπα κόμματα.
Μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με το νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις και αναφερόμενος στην προσθήκη που...
 ορίζει τη δυνατότητα των πανεπιστημιακών ιατρών  να έχουνκαι  ιδιωτικό ιατρείο, σε όλη την Ελλάδα (μέχρι σήμερα μπορούσαν μόνον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη), είπε ότι παράλληλα είναι «πρόθυμος να κουβεντιάσει το θέμα της παροχής δυνατότητας άσκησης ελευθέρου επαγγέλματος και από τους ιατρούς του ΕΣΥ».
«Είμαι έτοιμος να το προσθέσω κι αυτό και το λέω ξεκάθαρα. Δέχομαι σκέψεις και προτάσεις γιατί οι ιατροί του ΕΣΥ να μην μπορούν να κάνουν το ίδιο (με τους πανεπιστημιακούς); Σας λέω ότι εδώ είμαι, το βλέπω κι αυτό εάν το βλέπει και η εθνική αντιπροσωπεία», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι αν οι βουλευτές δεν το θέλουν «πώς θα το προτείνω;».
Η αντίδραση της ΝΔ πάντως ήταν θετική που μέσω του τομεάρχη Υγείας Αθ. Γιαννόπουλου τόνισε ότι «έφτασε η ώρα να καταλάβουμε ότι ένα σύστημα πρέπει να έχει και κάποιες άλλες δυνατότητες». Οπως είπε «υπάρχει μια μονολιθικότητα στο ΕΣΥ, δηλαδή γίνονται όλα μέσα στο νοσοκομείο κι εκεί υπάρχει η ατιμία ορισμένων με τα "φακελάκια", ενώ τελικά εμείς υποθάλπουμε αυτό το σύστημα».
Στην προοπτική των ιδιωτικών ιατρείων για όλους τους γιατρούς του ΕΣΥ αντέδρασαν τα κόμματα της Αριστεράς ενώ επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο ΛΑΟΣ. 

14 σχόλια

  1. Ετσι θα γίνει όπως παληά, πρίν το ΕΣΥ : επρεπε πρώτα να περάσεις από το ιατρείο του διευθυντή της κλινικής, για να κάνεις εισαγωγή στο Νοσοκομείο... έτσι γίνονταν συνήθως.....
    Μεγάλο δούλεμα τρώς υπουργέ μου ...μεγάλο δούλεμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν γινονταν ΤΩΡΑ εκλογες
    που δεν μπορεις να υποκριθεις οτι δεν ξερεις
    παλι τους κουστουματους γιαπηδες θα ψηφιζες
    παλι τους πουλημενους νομπελιστες θα πιστευες
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ(ακομα δεν εχεις παθει τιποτα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .
    Θα παραταχθούμε όπως οι ρωμαϊκές φάλαγγες και θα μπούμε μέσα στη βουλή ειρηνικά δεν θα μας τολμήσει να μας εμποδίσει κανείς , (εμείς είμαστε χιλιάδες )
    και όταν μπούμε μέσα στη βουλή θα κάνουμε καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία , μέχρι και την ΝΙΚΗ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Εκτακτη είδηση . Ο Πεταλωτής τώρα αποκλεισμένος σε ΚΑΠΗ και του πετάνε γιαούρτια"

    Ο Πεταλωτής πριν από λίγο πήγε σε ΚΑΠΗ στην Αργυρούπολη στην οδό Αλεξουπόλεως για να μιλήσει.
    Απέξω μαζεύτηκαν γύρα στους 100 Αγανακτισμένους και άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και να πετάνε γιαούρτια, αυγά και πέτρες . Αυτή την στιγμή ο Πεταλωτής μιλάει αλλά είναι αποκλεισμένος στο ΚΑΠΗ και οι συγκεντρωμένοι είναι στα 20 μέτρα, και αναμεσα τους τα ΜΑΤ.

    χοχοχοχο....
    Δεν περιμενε να βρει εκει αγανακτισμενους εε;;;
    Καθηκι ειναι σε ολη την Ελλαδα.
    Ρημαξατε το κοσμο στη πεινα και θελετε να σας πεταει τριανταφυλλα ;

    Σε λίγο θα είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους που θα γίνουν φυλακές, αυτοί φυλακισμένοι και εμείς δεσμοφύλακες.

    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ του ΔΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    Σκοτωστε την θηλυπρεπη φωκια, να πουλήσουμε το λίπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά σιγά το πέρασες παλιοκουφάλααααααα!!!

    Και η φάκα είναι και οι γιατροί του ΕΣΥ. Που φυσικά στο τέλος θα μείνουν απέξω.
    Ένας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ?

    ΚΑΘΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.ΤΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η τιμολόγηση της εργασίας σε αυτή την χώρα πρέπει να γίνει με μοναδικό κρητίριο τις οικονομικές δυνατότητες της ΕΛΛΑΔΟΣ σήμερα και όχι με το είδος της εργασίας. Απλά πράματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΛΟΒΕΡΔΕ.ΑΠΟ ΔΩ ΕΙΣΑΙ Ή ΝΤΟΠΙΟΣ. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΟΠΩΣ ΛΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΜΕ 5 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟ Ο ΝΤΟΤΟΡΟΣ ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΒΑΛΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΛΟΒΕΡΔΕ. ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απίστευτα πράγματα. Αντί να απαγορεύσει και στους Πανεπιστημιακούς και στους Στρατιωτικούς, ανοίγει το ιδιωτικό και στους ιατρούς του ΕΣΥ. Ε δεν είμαστε καλά....... Ας κλείσει και τα Νοσοκομεία να τελειώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί να απαγορευτεί στους πανεπιστημιακούς το ιδιωτικό? Για να παίρνουν κλινικό επίδομα 500 ευρώ και να τα ζητάνε παράπλευρα για να μπορέσουν να ζήσουν? Έτσι θα πάει μπροστά η παιδεία και η υγεία, με την εξόντωση των γιατρών?
    Ας τα βάλετε με τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ που παίρνουν 6.000 και 7.000 ευρώ χωρίς να έχουν κουραστεί η κοπιάσει όπως ο πανεπιστημιακός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O laikismos gia "dorean igeia" kai to "dikaio tou laou" kai o "laos stin exousia" eferan ta simerina xalia...
    As ginoume kai emeis ligo europaioi opou oi kathigites kai oi dieuthintes exoun tin diki tous lista, timia kai nomima bas kai sothei to sistima igeias kai bas kai arxisei kai o ellinas politis kai sebetai epitelous ton giatro.
    Eimai giatros, dino tin psixi mou gia 1300 euro me tis efimeries alla 500 euro peripou, douleuo apeires ores, gia na erxetai o kathe traboukos na mou leei "kopelia", na mou milaei ston eniko kai na nomizei oti to nosokomeio einai diko tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση