GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη! Θέλει να διαδεχθεί τον Ομπάμα ο εισαγγελέας που έκλεισε φυλακή τον Στρον Καν...

Είναι ο γιος του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Σ. Βανς που έχει αρχίσει ήδη να κτίζει πολιτική καριέρα Από τον Παύλο Παπαδάκη Α...

Είναι ο γιος του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Σ. Βανς που έχει αρχίσει ήδη να κτίζει πολιτική καριέρα

Από τον Παύλο Παπαδάκη
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR

Πολλές είναι οι πτυχές της υπόθεσης του Στρος Καν. Για παράδειγμα, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ποιος είναι ο γενικός εισαγγελέας του Μανχάταν που έχει στραφεί κατά του Ντομινίκ Στρος Καν και με τη μεγάλη επιμονή του κατάφερε να πετύχει την προφυλάκισή του.
Πρόκειται για τον Σάιρους Βανς, Jr. γιο του Σάιρους Βανς, του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο οποίος είχε διαδραματίσει εκτός των άλλων και  καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Ο Βανς, που γεννήθηκε στο  Μανχάταν και  σπούδασε στο Γέιλ και το πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν, έγινε γενικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης στις αρχές του 2010 και προσπαθεί να διαμορφώσει πολιτικό προφίλ με την καταπολέμηση του εγκλήματος. Στο πλαίσιο αυτό αναμόρφωσε και τη μονάδα Ειδικών Θυμάτων (Special Victims Bureau) που ασχολείται με τα σεξουαλικά εγκλήματα.
Πού στοχεύει ο Σ. Βανς; Στο να κάνει πολιτική καριέρα. Και μάλιστα όχι "μεσαίου" βεληνεκούς αλλά κορυφαίου. Ήδη εδώ στους πολιτικούς διαδρόμους της Αμερικής λέγεται από τους πάντες ότι...
 τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ ως διάδοχος του Ομπάμα, μετά το τέλος της δεύτερης θητείας που πιθανολογείται ότι θα έχει χωρίς πρόβλημα ο νυν πρόεδρος κερδίζοντας τις εκλογές του 2012.
Με αυτό το δεδομένο, υπάρχει επομένως καλύτερη εκλογική προίκα για έναν μελλοντικό υποψήφιο πρόεδρο από το ότι έκλεισε στη φυλακή (και) τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ;

14 σχόλια

  1. ΕΕ........ΚΑΙ !!!!!!!

    ΕΣΕΝΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Ο ΥΙΟΣ ΒΑΝΣ,
    ΑΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥΣ ΧΕΝΡΥ ΤΑΣΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.[ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΚΕΡ].
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ Β ΕΓΙΝΕ.ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.
    ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
    ΟΧΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑΝ ΑΦΕΛΗ ΦΑΝΤΑΡΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια μεγαλη συνωμοσια ανακαληψε ο πανεξυπνος Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός είναι ο Πάνος Παπαδάκης, που αναρτά στο πρες "αποκλειστικά" θέματα, γενικώς, από την Αμερική και από που άντλησε τις πληροφορίες του. Από τους "πολιτικούς διαδρόμους" που γράφει ο άσχετος.
    Στην επόμενη ανάρτηση του παπαροπαπαδάκη, να υπάρχει και φωτοτυπία της δημοσιογραφικής του ταυτότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παύλο Παπαδάκη ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
    ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR.
    - ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ;;;;;;;;


    ------ Εσείς του ΠαΣοκ που ουρλιάζουν για σκευωρίες του γαμίκουλα, βάλτε στο μυαλό σας. τώρα την σεξουαλική σας κομματική ονείροξη......

    Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, "ΕΚΟΒΕ ΦΛΕΒΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ !
    Από το : newpost
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Το πάθος του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ για τον ποδόγυρο είχε και... ελληνικά υποψήφια θηράματα.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost από τη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος πολιτικός κατά τη διάρκεια... αντροκουβέντας, είχε εκφράσει δημόσια την έλξη που ένοιωθε για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου.
    Είπε μάλιστα ότι αυτή... η κολόνια κρατάει χρόνια.
    Ο Στρος Καν είχε «εντοπίσει» την Άννα Διαμαντόπουλου την περίοδο μεταξύ 1999- 2004, όταν εκείνη βρισκόταν ως επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.

    Τις «ορέξεις» του, τις εκμυστηρεύτηκε σε φίλους και συνεργάτες από το ΔΝΤ, σοσιαλιστές κατά τεκμήριο, λέγοντας μάλιστα ότι κάποτε είχε πιέσει, μιλώντας σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό, ώστε σε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η νυν υπουργός Παιδείας, να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, για να έχει άμεση « πρόσβαση ».

    Την πιπεράτη ιστορία, την διηγείται σε δημοσιογράφους στην Αμερική, φίλος και συνεργάτης του Στρος Καν, προσθέτοντας ότι οι «διαμεσολαβητές» δεν τόλμησαν καν να στείλουν το «γράμμα».
    Η Άννα αποδείχθηκε βράχος..... όρεξη χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον στόχο του.

    χοχοχοχοοοο..
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ και ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    θα πρόσθετα εγώ....ΓΕΛΟΙΟ
    ΜΑΛΑΚΟΓΚΑΥΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ....χαχαχαχα


    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ..
    Εσείς ξύστε το ......κώλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. olo stimeno einai

    otan ginoyn oi ekloges sthn Fance 8a ton afiisoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pasok


    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

    ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΕΟΣ!!
    Το πάθος του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ για τον ποδόγυρο είχε και... ελληνικά υποψήφια θηράματα.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost από τη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος πολιτικός κατά τη διάρκεια... αντροκουβέντας, είχε εκφράσει δημόσια την έλξη που ένοιωθε για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου.
    Είπε μάλιστα ότι αυτή... η κολόνια κρατάει χρόνια.
    Ο Στρος Καν είχε «εντοπίσει» την Άννα Διαμαντόπουλου την περίοδο μεταξύ 1999- 2004, όταν εκείνη βρισκόταν ως επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.


    ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΗΤΑΝ!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ
    Παιδεια

    Σημερα 16-5-2011 ο δρ Κουτσουκος εκανε νεα καταγγελια στο Υπουργειο Παιδειας για την σκοπιμη χρονικη καθυστερηση της αποκαλυψης των

    παρανομιων στην ΑΣΠΑΙΤΕ και για την παρανομη εκλογη της γνωστης Ευης Μποτσαρη Μακρη που εχει αποδειχτει οτι δεν ειχε την προυπηρεσια

    αλλα ουτε και τα πτυχια για να γινει Καθηγητρι και Αντιπροεδρος του Παιδαγωγικου Ινστιτουτου για να "φανε μαζι 84 εκατομυρια ευρω ευρωπαικα προογραμματα.

    "Ειναι πολλα τα λεφτα Άρη", ειπε στη εισοδο ο δρ κουτσουκος που ετυχε τις χειραψιες των δημοκρατικων υπαλληλων του παιδειας

    Αντε και Υπουργος του ειπε μια υπαλληλος!!

    Ντινα Υπεπθ

    16 Μαϊ 2011 10:15:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    μα καλα


    αυτος ο Χρυσουλακης Γιαννης
    ο δεξιος προεδρος της Ασπαιτε εχει μπροστα του τον φακελο τησ Ευανθιας Μακρη Μποτσαρη που ακομα ψαχνουν τα δηθεν πτυχια της και την μεθοδο στρος καν

    γιατι την καλυπτει?

    μαζι τα τρωνε??

    16 Μαϊ 2011 10:17:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτη η μουνιτσα θα διαδεχτει τον Ομπαμα;
    Θα τον γαμησει ο Καν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παπαδάκη μας λές παπαριές τίς οποίες ανεβάζη τό Gr. Press χωρίς έλεγχο τής πληροφορίας ή οποια υπάρχη ήδη στά παγκόσμια νέα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο καθένας γράφει ότι του κατέβει. Μου θυμίζει το Spiegel και την Bild Zeitung. Χωρίς να αναφέρουν ούτε μία πηγή. Ξεκινάνε τα κωλοάρθρα τους με λέξεις αόριστες όπως 'ακούγετε, λένε, συζητείται, στους διαδρόμους, στα σκαλοπάτια κτλ.' Βρε δεν μας παρατάς με τις βλακείες σου από την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Καραγκιόζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε Παπαδάκη και εγώ ενδιαφέρομαι να διεκδικήσω την προεδρία των ΗΠΑ. Δεν θα γράψεις και για εμένα ένα άρθρο; Άρε Παπαδάκη. Κάποιος δημόσιος υπάλληλος θα είσαι και εσύ που τα ξύνει από το πρωί μέχρι το μεσημέρι με το να γράφει ηλιθιότητες στα διάφορα Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και τωρα που τον εστηλε θα γινει προεδρος Μα τοσο μαλακες μας περνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΎ ΦΟΒΆΜΑΙ ΌΤΙ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ!

    Η δήθεν επαγγελματικότητα μερικών, και δη αμερικάνων, καριεριστών είναι αδίστακτη.

    Είναι να αναρωτιέται κανείς ποιος είναι ο πραγματικός εγκληματίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση