GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μη βαράτε τον Γιώργο»!..

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Ήρθε δυστυχώς και αυτή η στιγμή που ορθά είχαμε προβλέψει και τα «φίδια» στο κόρφο της κοινωνίας, που εξυπ...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Ήρθε δυστυχώς και αυτή η στιγμή που ορθά είχαμε προβλέψει και τα «φίδια» στο κόρφο της κοινωνίας, που εξυπηρετούσε, όσα δεν εξέτρεφε, ο Γιώργος Παπανδρέου απειλούν πλέον τον ίδιο. Όταν οι εκτιμήσεις μας σε ότι αφορά στην ελληνική κρίση επαληθεύονται, αντί για ικανοποίηση νοιώθουμε αμηχανία. Πρόκειται για ένα μάλλον δυσάρεστο συναίσθημα, που επιβεβαιώνει συνήθως ως φάρσα τον ανίσχυρο χαρακτήρα της κοινωνίας των πολιτών να παράγει εγκαίρως γεγονότα, που να ανατρέπουν δυσμενείς πολιτικές επιλογές της ηγεσίας.
Έχει ιδιαίτερη σημασία το ότι ο κ. Λαζόπουλος έριξε στην αρένα με τα «φίδια», που παριστάνουν τα λιοντάρια, το «κομμένο» απόσπασμα της περίφημης συνέντευξης του Ντομινίκ Στρος Καν, σύμφωνα με το οποίο ο άντρας εμφανίζεται να είχε «υπόγειες» συζητήσεις από τον Νοέμβριο του 2009 με τον Γιώργο Παπανδρέου, για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ και ότι ο τελευταίος δεν το έλεγε στον ελληνικό λαό για «πολιτικούς λόγους»! Δεν το γνωρίζαμε; Αυτή άραγε είναι η αλήθεια;
Σημασία δεν έχει αυτό που είπε ο Στρος Καν, αλλά αυτό που έδειξε ο Λαζόπουλος. Το σημαινόμενο δεν προκύπτει από τα λεγόμενα του επικεφαλής του ΔΝΤ, αλλά από τον τρόπο προβολής του αποσπάσματος και από τις αντιδράσεις που ακολούθησαν. Το καθεστώς αποφάσισε να....
 βγάλει από τη μέση τον Γιώργο με μια απλή κίνηση, διότι δεν είναι πλέον χρήσιμος σε κανέναν. «Κουρελιάστηκε» μέσα και έξω και δεν μπορεί να προσφέρει πλέον πολιτική νομιμοποίησης των επιλογών χρεοκοπίας της χώρας, αυτών που μέχρι τώρα στήριζαν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στην Ελλάδα και από το εξωτερικό. Ο Γιώργος είναι ένα καμένο χαρτί και ήδη οι Financial Times αναζητούν άλλον «άνθρωπό τους στην Αθήνα».
Όχι φίλοι, όσοι επιθυμούσαν να προσεγγίσουν την πραγματικότητα γνώριζαν και τα αίτια της κρίσης (εσωτερικά και εξωτερικά σε συνδυασμό) και τη μορφή της απάτης του πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό στο ζήτημα. Αυτά δε που αναφέρει ο Στρος Καν είναι ακόμη χειρότερα «παραμύθια» από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Δεν ήταν ο πρωθυπουργός που έστησε την πλεκτάνη σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας, αλλά παράγοντες του χρηματοπιστωτικού λόμπυ και ευρωπαίοι ατζέντηδές τους, σε συνεργασία με την Fed και την αμερικανική διοίκηση, όπως πληθώρα επιμέρους στοιχείων καταμαρτυρούν. Ο κ. Στρος Καν ήταν στον πυρήνα της πλεκτάνης που έμελλε να ταράξει συθέμελα το νέο οικοδόμημα της ΕΕ, μέσω πρωτίστως της Ελλάδας. Όλα αυτά τα είχαμε παρουσιάσει αμέσως μετά το ξέσπασμα της κρίσης και πριν η χώρα τυλιχθεί στο «μνημόνιο». Είναι επίσης παιδαριώδες ψέμα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, θα κανόνιζε δήθεν προσωπικά την υπόθεση εμπλοκής του ΔΝΤ στην ευρωζώνη!
Η (τεράστια) ευθύνη του πρωθυπουργού ήταν η συνειδητή εμπλοκή του σε αυτό το υπόγειο παίγνιο. Η ευθύνη της πολιτικο-επιχειρηματικής τάξης της χώρας είναι ότι γνώριζε το παίγνιο και πόνταρε την ύπαρξή της σε αυτό, συμβάλλοντας στην διαρκή εξαπάτηση του λαού. Όσοι αντισταθήκαμε σε αυτή την πλεκτάνη που στήριξε αποφασιστικά το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες και ορισμένες αντιδραστικές αδελφότητες, έγινε προσπάθεια να εξουδετερωθούμε. Ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς, όταν δεν μας σνόμπαραν, φρόντιζαν να διασκεδάζονται δημοσίως οι προσεγγίσεις μας – τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγους μήνες. Μόνοι και έρμοι λίγοι άνθρωποι προσπαθήσαμε με πραγματική υπευθυνότητα και όχι «κυβερνητική υπευθυνότητα», δίχως υπερβολές, φανατισμούς, συμπλεγματικές προκαταλήψεις και άλλες «εξαλλοσύνες» να τοποθετήσουμε την κρίση στις πραγματικές πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις της. Δεν γνωριζόμαστε οι περισσότεροι μεταξύ μας, δεν συντονιστήκαμε σε καμία περίπτωση και ούτε κατ’ ανάγκη χαρακτηριζόμαστε από τις ίδιες ιδεολογικές καταβολές ή από κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιδίωξη. Ήμασταν και είμαστε ελεύθεροι, προοδευτικοί Έλληνες με ιδιαίτερη ίσως κοινωνική ευαισθησία που αποφάσισαν να προσφέρουν γνώση, εμπειρία, χρόνο και όποιες σχετικές πληροφορίες μπορούσαν να συλλέξουν από ανεξάρτητες πηγές σε έναν ευρύτερο αγώνα της κοινωνίας των πολιτών για χειραφέτηση.
Δεν ξέρω τι πετύχαμε, αυτό που βλέπω όμως είναι ότι δεν είμαστε πλέον λίγοι. Είναι πάρα πολλοί σήμερα που αγωνίζονται με όποιο τρόπο μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Η κοινωνία των πολιτών αφυπνίζεται, σε αρκετές περιπτώσεις οργανώνεται και διεκδικεί το δικαίωμα να συμμετέχει στην διαμόρφωση της πραγματικότητας στην πατρίδα μας, έξω από το μυθοπλαστικό πλαίσιο των κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων και των τηλεπολιτικών. Η κοινωνία των πολιτών άρχισε να πιστεύει στον εαυτό της και όχι στα παραμύθια της εξουσίας των
«αντεξουσιαστών» και μη, και τούτο είναι το μεγαλύτερο «δώρο» που θα μπορούσε να προσφέρει η κρίση στους Έλληνες. Ασφαλώς, τίποτε από αυτά δεν θα συνέβαινε εάν δεν υπήρχε το διαδίκτυο και χιλιάδες bloggers, οι οποίοι, αν μη τι άλλο, έκαναν πράξη την αποστροφή του Ελύτη: «δίνε δωρεάν τον χρόνο, αν θες να σου μείνει λίγη αξιοπρέπεια». Αυτή η τελευταία λέξη «αξιοπρέπεια» είναι πού προσβάλλεται από το καθεστώς και τον σημερινό πολιτικό του εκπρόσωπο, Γιώργο Παπανδρέου.
Ο αγώνας μας ήταν και είναι ένας αγώνας αξιοπρέπειας: ατομικής, κοινωνικής, εθνικής. Μόνο που αυτή η ηθική στάση απαιτεί και συγκεκριμένη πολιτική συμπεριφορά για να δημιουργήσει μια διαφορετική πραγματικότητα στη χώρα. Η πολιτική δομεί κοινωνική ηθική. Και η τελευταία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολιτική εντιμότητα. Αλλιώς δεν έχει έννοια η πολιτική ως δημοκρατικό φαινόμενο. Εδώ είναι που ναυάγησε το σκάφος του καθεστώτος. Εδώ είναι που πνίγονται σήμερα οι διαπλεκόμενοι ρίχνοντας όλο το βάρος στον «καπετάν-Γιώργο». Μη βαράτε τον Γιώργο, δεν έκανε προσωπική πολιτική στις πλάτες σας, αλλά με τις πλάτες σας, αγαπητοί παραγωγοί και συντηρητές του καθεστώτος πατρωνίας. Την προσωπική πολιτική του Γιώργου εσείς είστε που νομιμοποιήσατε και στηρίξατε (συνειδητά) με κάθε χυδαίο μέσο, διότι ήταν η δική σας πολιτική και εξέφραζε την δική σας αγωνία για ηγεμονική επιβίωση, προνομιακή διαβίωση και πλουτισμό.
Αυτό δεν αποτελεί ασφαλώς κανενός είδους ελαφρυντικό για την πολιτεία Γ.Α. Παπανδρέου, χαρακτηρίζει όμως την ποιότητα του πολιτικού φαινομένου στην χώρα και δείχνει την προβληματική κουλτούρα του πολιτικού συστήματος και των διαπλεκομένων, τυχοδιωκτικών ΜΜΕ στην πατρίδα μας, η οποία δεν μπορεί να αλλάξει δίχως εκδημοκρατισμό και επικράτηση ενός ριζοσπαστικού, πλουραλιστικού, γνήσια αντιπροσωπευτικού μοντέλου πολιτικής διακυβέρνησης, με απόλυτη διάκριση ιδιωτικής και δημόσιας σφαίρας, αρμοδιοτήτων και εξουσιών. Έτσι κτίζεται η υπευθυνότητα και όχι με αυτοδιοριζόμενους σωτήρες ή κυβερνήσεις σωτήρων. Η χώρα δεν έχει ανάγκη και από άλλους σωτήρες. Αρκετά σώθηκε από τους υπάρχοντες! Άλλο, εντελώς διαφορετικό πολιτικό σύστημα χρειάζεται και άλλους πολιτικούς με δημοκρατική και όχι λαϊκίστικη κουλτούρα. Λαό χρειάζεται και όχι λαουτζίκο, επίσης!
Υ.Γ.
Η μοναδική «απορία» μου συσχετίζεται με την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να παίξει σε αυτό το παιχνίδι που οδήγησε στην ελληνική περιπέτεια. Όσο κι εάν έψαξα δεν μπόρεσα να καταλάβω τα βαθύτερα αίτια αυτής της συμπεριφοράς. Ήταν βέβαιο ότι όπως χειριζόταν το ζήτημα εκτός από την χώρα θα ζημίωνε στο τέλος αφάνταστα και τον ίδιο του τον εαυτό. Προφανώς εξαπατήθηκε και αυτός με παρόμοιο τρόπο, όπως οι Έλληνες από αυτόν. Μόνον που δεν εξαπάτησε η ελληνική κοινωνία τον πρωθυπουργό, άλλοι …του την φέρανε πιθανότητα και καλό θα ήταν εδώ που φτάσαμε να τους «αποκαλύψει» με όποιον τρόπο θεωρεί ο ίδιος προσφορότερο. Θα ήταν μια θετική υπηρεσία στη κοινωνία και στη χώρα. Θα ήταν μια στάση υπευθυνότητας, μια και του αρέσει τόσο πολύ η λέξη, όπως άρεσε και στον Καραμανλή. Θα πρότεινα μάλιστα να δώσουν από κοινού (Παπανδρέου-Καραμανλής) «συνέντευξη τύπου» (με τους πολιτικούς συντάκτες ως ντεκόρ, ώστε να τους εξευτελίσουν εντελώς) για να δοξάσουν την αλήθεια, την οποία τόσο πολύ θυσίασαν στην «υπευθυνότητα» του κυβερνητισμού! Εναλλακτικώς, θα πρότεινα να αποκαλύψουν την αλήθεια ενώπιον του κ. Λάκη Λαζόπουλου, στην εκπομπή του φυσικά!

12 σχόλια

  1. Για τον πακιστανό , το επίδομα ενεργείας βαπτίστηκε επίδομα μοναξιάς , που ξεπερνά τα 400 ευρώ τον μήνα και είναι μόνιμο .
    Πάρε τώρα και εσύ Έλληνα επίδομα μαλάκυνσης εγκεφάλου, ξύπνα και δες τι ψήφισες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην πέφτετε από τα μπαλκόνια μην κρεμιέστε την πυροβοληθείτε μόνοι σας μην παίρνετε χάπια,
    Για να αυτοκτονήσετε.
    Μην βάζετε τέλος στη ζωή σας σαν ηττημένος προδομένος χαμένος , απελπισμένος για οικονομικούς λόγους και χρέη .
    Φερθείτε σαν ήρωες εκτελέστε πρώτα πολιτικούς και κλέφτες του δημοσίου χρήματος που σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και αυτοκτονείτε μετά .
    Η ζωστείτε με πυρομαχικά και πηγαίνετε σε σπίτια , πολιτικά γραφεία υπουργών βουλευτών πολιτικών κλεφτών μέσα στη βουλή
    Και ανατιναχθείτε μαζί με αυτούς , τότε θα προσφέρεται έργο στην Ελλάδα και θα πεθάνετε ηρωικά και όχι ατιμωτικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "«Μη βαράτε τον Γιώργο»!"
    ..ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ.


    Επιτόκιο: Ελλάδα 5,2%, Πορτογαλία 3,2% !!!

    Tο επιτόκιο δανεισμού της Πορτογαλίας θα κυμαίνεται μεταξύ του 3,25% και 4,25%.
    Ας μην ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε δανεισθεί με 5,2% !!!!
    Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πόουλ Τόμσεν ανέφερε ότι τα τρία πρώτα χρόνια το επιτόκιο που θα είναι κυμαινόμενο, θα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο και στη συνέχεια θα αυξηθεί.

    Δείτε το Video.

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/


    ΒΛΕΠΕΙΣ...Οι Πορτογαλοι διαπραγματευτικαν……………εμεις……
    αυτοπυροβολιθηκαμε ………… με εκεινο το οπλο που ειχε ο ΓΑΠ πανω στο τραπεζι !!!


    Στα 110 δις 2% διαφορά είναι 2,2 δις ετησίως.
    Διαφορά τόκου μέγιστης βλακείας.

    ΠΑΝΤΩΣ...
    Aλλιως τα παρουσιασε το ΜΕΓΚΑ…. δε σας πιστευω !
    Σημειωσε δε τη συναίνεση των 2 κομματων!!!! εισαστε προβοκατορες! Φωναζε δε η Τρεμη οτι στην Ποτρογαλια ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ 13 ο και 14 ο μισθο !!! χαμος…
    Ο δε Τεντερης εβγαλε καρτα με συγκριτικα στοιχεια των δυο συμφωνιων!!!
    Σας παρακαλω….ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράψε όμως κι ότι το Γιαννακόπουλου είναι απλή συνεπωνυμία με ...

    http://press-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_6568.html
    και
    http://press-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_3018.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι μακρυά από τον Στρος Καν...

    Τι σας λέγαμε για το σχέδιο της κυβέρνησης να μετακυλήσει την επικαιρότητα ;

    Έ λοιπόν ακούστε τα ξεχασμένα έως σήμερα νέα…
    - Την ερχόμενη Παρασκευή ορίστηκε να συζητηθεί το πόρισμα της εξεταστικής για το σκάνδαλο της Siemens
    - Θα οριστεί και η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση των υποβρυχίων και της συμμετοχής του Άκη Τσοχατζόπουλου.
    - Παράλληλα θα συνεδριάζει και η επιτροπή εξοπλισμών που θα διερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων από το 2002 έως σήμερα.
    - Θα συζητηθεί και η προσαρμογή του Κανονισμού της Βουλής στον τροποποιημένο νόμο περί ποινικής ευθύνης Υπουργών.

    Και όοολα αυτά την επόμενη εβδομάδα….


    Μήπως ο Στρος Καν είναι αντιπερισπασμός για τα της επόμενης εβδομάδας που αφορούν την σχέση των ιθαγενών με τους …Φράγκους ;
    Πετάμε το μπαλάκι από τον Στρος Καν ; Ή πετάει το μπαλάκι ο Στρος Καν από την Ζήμενς και την Φεροσταλ ;

    Για ποιόν κάνει τον λαγό ο Στρος Καν ;
    Ο Στρος Καν δεν είναι τυχαίος, και αν θυμηθούμε κάτω από ποιές συνθήκες εμφανίστηκε στο προσκήνιο, θα θυμηθούμε ότι η Μέρκελ περίπου απαίτησε την εμπλοκή του προκειμένου να αναλάβει όποιο ρόλο η Γερμανία.

    Όχι ότι ξέρω εγώ όλη την αλήθεια, αλλά…
    Τρία πουλάκια κάθονταν.
    Μεταξύ απατεώνων δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.

    Η κυβέρνηση έχει αρχίσει να παραμιλάει, γιατί το γαλλοπούλι είχε προλάβει να κελαηδήσει στη φωλιά του !

    Ποιό μπαλάκι να πετάξει τώρα πια και προς τα πού ;
    Κι αυτοί που ακόμα διατηρούσαν τις όποιες αμφιβολίες, για το ρόλο και τις δεσμεύσεις του ΓΑΠ, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους !

    Έτσι και τους έρθει κατακέφαλα και το Ζάππειο 2 , δεν θα μπορούν να ξανακυκλοφορήσουν χωρίς κράνη και ωτοασπίδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ;...ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ!!!
    Ο ΓΑΠ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι άξιο απορίας ως που μπορεί να φθάσει το ψέμμα αυτού του μυθομανούς πρωθυπουργού.
    Ένας πρωθυπουργός γεμάτος ψέμμα. Σε ότι και να λέει το μόνο που μπορείς να πιστέψεις είναι οι συμπλεκτικοί συνδέσμοι και τα άρθρα που χρησιμοποιεί στά ψέμματα που καθημερινά αραδιάζει.
    Με ποιά αξιοπιστία μπορεί να συνομιλήσει μαζί του κάποιος όταν εκ των προτέρων γνωρίζει ότι έχει να κάνει με ένα μυθομανή ψευταρά αναξιόπιστο;
    Καταλαβαίνω ότι στην ζωή μας όλοι λιγο πολύ χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα κατά συνθήκη ψεύδη για ιδιοτελείς σκοπούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλα όσα λέμε και κάνουμε βασίζονται στο ψεύδος. Γνωρίζουμε όλοι ότι όταν λές ένα ψέμμα χρειάζεσαι τουλάχιστον άλλο ένα για καλύψεις το προηγούμενο και με τον νόμο των δυνάμεων στα μαθηματικά ο πολλαπλασιασμός των ψεμμάτων είναι ραγδαίος έως το σημείο που είσαι πλημμυρισμένος ψέμματα αναξιοπιστία άνθρωπος χωρίς τιμή και υπόληψη.
    Το ψέμμα είναι ο προθάλαμος της εξαπάτησης και το εργαλείο κάθε απατεώνα για να επιτυχει τους δόλιους σκοπούς του.Στα ψέμματα λοιπόν αυτού του εκλεγμένου πρωθυπουργού η Ελλάδα βιώνει την καθημερινή καταστροφή και την καταβαραθρωση της. θυσίες χωρίς νόημα βασισμένες στο ψεμμα, τραγικά αποτελέσματα για την κοινωνία με επικάλυψη ψευτικων δηλώσεων των κυβερνώντων. Ψέμμα παντού ακόμα και μεταξύ τους και σε αυτούς βασιζόμαστε να μας βγάλουν από τα πλοκάμια της κρίσης και της ολοσχερούς κατάρρευσης και της ισοπεδωτικής πτώχευσης που βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια ολόκληρου του Ελληνικού λαού. Χανονται περιουσίες με αγώνες ζωής από ανθρώπους που δεν κλέψανε και δεν συμμετείχαν στο μεγάλο τσιμπούσι των πολιτικών. Υποθηκεύονται ζωές νέων ανθρώπων και ζούμε όλοι την απόγνωση και απελπισία χωρίς ίχνος ελπίδας για κάτι καλύτερο πέρα από ένα ζοφερό μέλλον.
    Ο δρόμος που πήραμε με τις πολιτικές επιλογές μας φοβάμαι ότι είναι δρόμος χωρίς επιστροφή αλλά με αποκλειστική κατεύθυνση ευθεία προς τον κοινωνικό και βιολογικό θανατο μας επισπεύδοντας τον χρόνο ταχύτερα.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ANTE KAI ΣΥ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΡΓΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΟΥΒΑΛΟΣ
    ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙΧ.ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ .ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΧΑ ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αύριο ο ΓΑΠ είναι εύκαιρος για κανα μπινελικάκι, μούτζα ή ότι άλλο ήθελε προκύψει στη Λευκάδα...


    ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ..ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ..ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
    ΒΕΡΩΜΕΡΑ..ΟΛΑ ΔΕΚΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ. μια λεξη που εγινε βρισια. και Παπανδρεου ισως χειροτερος και απο τον Εφιάλτη.

    Τουλάχιστον ο εφιάλτης πρόδωσε αιώνιους ήρωες.
    Αυτος εδω ειναι πτωματοφάγος αφου ολα διαλυμενα τα βρήκε, απο τον μπαμπά του.

    Τζέφρυ ΧΑΣΙΚΛΗ ΜΟΥ
    ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΑΠΙΣΜΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ....

    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ε..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση