GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου http://www.andrianopoulos.gr/ Το γεγονός και μόνο πως ο Μόκης Θεοδωράκης θα εκφωνήσει λόγο σε συγκέντρωση δι...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
http://www.andrianopoulos.gr/

Το γεγονός και μόνο πως ο Μόκης Θεοδωράκης θα εκφωνήσει λόγο σε συγκέντρωση διαμαρτυρομένων για το Μνημόνιο υπονομεύει την σοβαρότητα και την αξιοπιστία αυτών των εκδηλώσεων.
Πώς είναι δυνατόν να καθυβρίζεται συλλήβδην ο πολιτικός κόσμος για πράξεις ρουσφετολογίας και διαφθοράς και να ηγείται των σχετικών διαμαρτυριών ο άνθρωπος που με ελάχιστα χρόνια στη Βουλή αμέσως διεκδίκησε αναδρομικά. Παρά βέβαια την κρίσιμη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Και να αρνείται μάλιστα να παραιτηθεί από τις σχετικές διεκδικητικές αγωγές. Υπόσχεται απλά πως αν του επιδικασθούν δεν θα τα εισπράξει.
Ποιός θα θυμάται βέβαια τότε την ιστορία, και ποιές θα...
 είναι τότε οι συνθήκες και οι συνέπειες. Αν ήταν άλλος στη θέση του δεν θα τολμούσε καν να εμφανισθεί σε τέτοια μάζωξη... Εδώ όμως ο κόσμος όχι μόνο δεν ενοχλείται αλλά και πανηγυρίζει με ενθουσιασμό!!

43 σχόλια

  1. Τάδε έφη μπούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι ο Μικης εχει κανει λαθη,εσεις ειδικα ομως δεν εχετε το δικαιωμα να πειτε το ελαχιστο για αυτον,θυμαστε απο ποσα κομματα περασατε μηπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ρουφήξει το αυγουλακι του .. ποιος μιλαει!,,ο υπερμαχος του νεοκαπιταλισμου και της οικονομικης παγκοσμιοαναρχιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλος ενας τυχαρπαστος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετοιμαζονται να αυξησουν το φορο στο πετρελαιο θέρμανσης! Τι ελπιζουν; Να εισπράξουν περισσοτερα; Λαθος... Ήδη ερχονται χιλιαδες τονοι ξυλα απο την Βουλγαρία και ειδικα στην βορεια Ελλάδα το 70% αλλαζουν καυστήρες ή βαζουν σομπες. Αποτελεσμα, παλι χρηματα στη Βουλγαρία θα στειλουμε και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ. ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΕΤΕ. ΜΠΡΑΒΟ. ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΛΟΙΠΌΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, ο Μίκης, εκτός από την αδιαμφισβήτητη αξία του ως μουσικοσυνθέτης, είναι γνωστός δραχμοφονιάς ή καλλίτερα ευρωφονιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα δεδουλευμένα του δεν τα διεκδικεί μόνο όποιος έφαγε αρκετά. το πιασες το υπονοούμενο έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οταν βάνετε στο στόμα σας τον Μίκη Θεοδωράκη πρέπει να πλένετε καλά πρώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και να τα "παρει ο Μικης εχει προσφερει και κατι"ελαχιστο" στην χωρα,οι υπολοιποι συν Ανδριανοπουλος τι εχουν προσφερει?Απολυτως τιποτα,μηδεν,zero,nil,ok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε. φοβάσαι εσύ και η φάρα σου, το γνωρίζουμε. αει στα κομμάτια επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MONO ΠOY AYTOI (ΜΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ? ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΑ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε βρε Μαλακα χαρτογιακα που θα μιλησης εσυ για τον Μικη παλιοπουστα,ενα εκατομμυριο λαθη εχει κανει ο Μικης μεχρι τωρα και αλλα τοσα θα κανει οσο ο θεος του δινει ζωη,και ο κοσμος θα τον αγαπα και θα τον λατρευη και με τα λαθη του ενα πραγμα δεν μπορεις να πεις ρε Τομαρι για τον Μικη οτι δεν ειναι Πατριωτης και δεν αγαπα την Ελλαδα.
    Αντε στο διαολο παλιολουκουμα χαφιε,ραγιας εισαι ρε των Τραπεζιτων και οσφυοκαμπτης, ΟΥΣΤ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6.21 το γλυψιμο κανει καλο μερικες φορες το εχεισ συνηθισει,κοιτα να συνηθισεις και το οτι αυτοι που αναφερεις δεν εχουν προσφερει απολυτως τιποτα στην χωρα,οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5,52 ΑΝΤΕ ΓΑΜΕΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το 1990 η ελλαδα ηταν χρεοκοπημενη,αλλα διεκδικησε τους ολυμπιακους.
    starve the beast κυρ αντρεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολα αυτα τα σχολια δειχνουν το επιπεδο του Ελληνικου πολιτισμου σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. aneΑΝΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΥΦΤΟΙ. ΓΛΥΨΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ. ΑΣΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ. ΛΑΘΑΚΙ Ε ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑςΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οντως το επιπεδο των σχολιων δειχνει οτι η Ελλαδα παραγει πολιτισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με τετοιο επιπεδο σχολιων, αυτος ο λαος ειναι αξιος της τυχης του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα παράδοξα της εποχής της υπέρβασης των ορίων. Ένας φλώρος με σχεδόν μηδενική προσφορά στον τόπο, ένας γνωστός μπάτλερ των νεοφιλελέυθερων αφεντικών, έχει το απύθμενο θράσος να απαξιώνει τον κορυφαίο Έλληνα του αιώνα. Βρε φλούφλη, όσα λάθη κιάν φορτώσεις στον Μίκη, τα ξεφορτώνει με μιά κίνηση του χεριού του έτσι όπως διευθύνει,λες, αγκαλιάζοντας την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εάν θυμάμαι καλά ο κ. Θεοδωράκης, τον οποίο θεωρώ έναν από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, είχε ξεκινήσει την πολιτική του σταδιοδρομία την δεκαετία του '60 από βουλευτής της Ε.Δ.Α. για να καταλήξει πριν από κάποια χρόνια και βουλευτής της Ν.Δ.. Ήταν αυτός που είχε πει αμέσως μετά τη μεταπολίτευση και πρίν από τις πρώτες ελεύθερες εκλογές το περίφημο "Καραμανλής ή τάνκς". Όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι που δεν τα ξεχνούν. Μεγάλος συνθέτης ναι, αλλά μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 31 Μαϊ 2011 10:36:00 μ.μ.

    ΦΑΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΣΜΑ " ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΓΑΡΩ" ΝΑ ΣΟΥ
    ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑ@ΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τον Ανδριανόπουλο αν δεν είχε το επίθετο που έχει δεν θα τον ήξερε κανείς. Από το επιθετό του έγινε ότι είναι σήμερα.Έγινε υπουργος, έγινε καθηγητής και πουλάει και πνεύμα τώρα. Ο Mr Ελεύθερη Αγορά, το φιλαράκι του άλλου άχρηστου του Μάνου του ανεπάγγελτου και ανίκανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν η Ελλάδα είχε πέντε Ανδριανόπουλους
    δεν θα είχε αυτά τα χάλια που έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΙΔΟΥ Ο ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΙΚΗ
    ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΞΟΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙς ΤΟ ΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΟΥ!
    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΜΙΛΑς ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕς ΑΠΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕς ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕς ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΤΟΝ ΣΚΟΥΛ ΟΒ ΕΚΟΝΟΜΙΚ!
    ΕΙΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!
    (ΕΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗς ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλά κανει και ζητάει αναδρομικά. Το θεμα δεν ειναι αυτοι που ζητανε τα αναδρομικά, το θεμα ειναι αυτοι που κατακλέψανε την ελλάδα και μειναν ατιμώρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σιγα τους αξιολογητες των αξιών!Ο Μικης ειναι μια ιστορικη αξια στη τεχνη και το πολιτισμο αλλα τωρα δυστυχλως στα 86 του χρονια με εμφανη τη βιολογικη εκπτωση προσπαθει να παραμεινει στο προσκηνιο λαικιζοντας και κανοντας τον ηρωα στους δηθεν εχθρους,δηλαδη τους Ευρωπαιους που αν δεν ηταν αυτοι να μας δανειζουν και να ερχονται σα τουριστες θα ζουσαμε σε επιπεδο αιγυπτου γιατι δυστυχως εκει ειναι η οικονομικη μας θεση σαν παραγωγη αγαθων.
    Οσον αφορα τον Α.Ανδριανοπουλο ανηκει στους ολιγιστους Νεοελληνες που προειδοποιουσαν εδω και πολλα χρονια για τη πορεια της χωρας προς τη καταστροφη και συνειδητα απεχει και απο τα δυο κομματα εξουσιας .Αντι να του πειτε και μπραβο τον βριζετε απαιδευτοι και κακοηθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανδριανόπουλε είσαι μεγάλη κουφαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ !!!!
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !!!!
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !!!!

    ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, Ή ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΊΣΟΥΜΕ ?!?!?

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,
    ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ,
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ !!!!

    ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΣΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ !!!! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΘΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ω μεγάλε στοχαστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αν ερθει ενας κακοντυμενος ταλαιπωρημενος φτωχος να σου ζητησει ψηφο,τι θα κανεις?
    οι επιλογες σου και τα ονειρα σου
    nitro,sky,mega,dynasty,dallas
    ιδιωτικο σχολειο και νοσοκομειο
    κουρσα βιλλα κοτερο ακριβη πουτανα
    ολυμπιακοι και μεγαλη ελλαδα με τουσ ισχυρους
    οδηγησαν στη χρεωκοπια
    τωρα ψαχνεις το berlusconi που θα σε σωσει και θα δικαιωσει τις επιλογες σου
    εισαι το αιωνιο κοροιδο-αντικειμενο του bunga bunga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δε νομίζω να πήγε ο Θεοδωράκης στο δικηγόρο να κάνει αγωγή κλπ. Πρώτα βγάλανε οι κώθωνες κάποιο νόμο στη βουλή για τα αναδρομικά τους, και ύστερα κάνανε όλοι μαζί- μάλλον οι συγγενείς τους- κάποια αγωγή για να τα πάρουν...Σιγά που πήγε ο Θεοδωράκης με το μπαστούνι στο δικηγόρο... Μπορεί και να μη ξέρει τίποτα για το θέμα αυτό.
    Εγώ τον Ανδριανόπουλο τον συμπαθώ και τον διαβάζω, αλλά, νομίζω, πως εδώ έχει άδικο... δε χρειάζεται πια τόση εμπάθεια για έναν άνθρωπο σαν τον Θεοδωράκη... που μόνο σεβασμό προκαλεί η παρουσία του στον περισσότερο κόσμο!
    Και αν έχει κάνει και κάποια λάθη στη ζωή του, αυτά πρέπει να τα βάζουμε στη ζυγαριά από τη μια μεριά, και από την άλλη να βάζουμε το τι έχει προσφέρει στον έρημο τόπο ΜΕ ΤΗ ΤΈΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΌ... και μετά, να βλέπουμε προς τα πού θα γύρει... και μετά να λέμε ό,τι θέλουμε.
    Γεια χαρά φίλε Ανδρέα... Ξέρεις τόσα πράγματα να γράψεις για την οικονομία και την ιστορία... άσε το Μίκη... αυτός σε μάρανε;;
    Εξ' άλλου ξέρω πως μπορεις να ξεχωρίσεις τον Πολιτισμό από την Πολιτική, και στην περίπτωση αυτή έπρεπε να το είχες κάνει. Δε μπορεί να γίνει αλλιώς κριτική στους καλλιτέχνες αυτού του διαμετρήματος...
    Θυμήσου τι έλεγε προχθές ο Λ. Φ. Τρίερ, και δες μετά, το "Δαμάζοντας τα κύματα"... Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή... δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα...

    Χρήστος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ .ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ; ΔΕ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δε νομίζω να πήγε ο Θεοδωράκης στο δικηγόρο να κάνει αγωγή κλπ. Πρώτα βγάλανε οι κώθωνες κάποιο νόμο στη βουλή για τα αναδρομικά τους, και ύστερα κάνανε όλοι μαζί- μάλλον οι συγγενείς τους- κάποια αγωγή για να τα πάρουν...Σιγά που πήγε ο Θεοδωράκης με το μπαστούνι στο δικηγόρο... Μπορεί και να μη ξέρει τίποτα για το θέμα αυτό.
    Εγώ τον Ανδριανόπουλο τον συμπαθώ και τον διαβάζω, αλλά, νομίζω, πως εδώ έχει άδικο... δε χρειάζεται πια τόση εμπάθεια για έναν άνθρωπο σαν τον Θεοδωράκη... που μόνο σεβασμό προκαλεί η παρουσία του στον περισσότερο κόσμο!
    Και αν έχει κάνει και κάποια λάθη στη ζωή του, αυτά πρέπει να τα βάζουμε στη ζυγαριά από τη μια μεριά, και από την άλλη να βάζουμε το τι έχει προσφέρει στον έρημο τόπο ΜΕ ΤΗ ΤΈΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΌ... και μετά, να βλέπουμε προς τα πού θα γύρει... και μετά να λέμε ό,τι θέλουμε.
    Γεια χαρά φίλε Ανδρέα... Ξέρεις τόσα πράγματα να γράψεις για την οικονομία και την ιστορία... άσε το Μίκη... αυτός σε μάρανε;;
    Εξ' άλλου ξέρω πως μπορεις να ξεχωρίσεις τον Πολιτισμό από την Πολιτική, και στην περίπτωση αυτή έπρεπε να το είχες κάνει. Δε μπορεί να γίνει αλλιώς κριτική στους καλλιτέχνες αυτού του διαμετρήματος...
    Θυμήσου τι έλεγε προχθές ο Λ. Φ. Τρίερ, και δες μετά, το "Δαμάζοντας τα κύματα"... Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή... δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα...

    Χρήστος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κύριε,

    Εάν δεν είχες οικονομική επιφάνεια (κι αυτή δεν ξέρω πως την απέκτησες ) θα ήσουν ένα τίποτα, διότι και περί τα οικονομικά είσαι άσχετος ,αλλά και όπως απεδείχθη και η θητεία σου στα πολιτικά ήταν το απόλυτο μηδέν.
    Επομένως δεν περιμένουμε ευσημα από τιποτένιους σαν κι εσένα για το κίνημά μας κ. βουτυρομπεμπέ, κάτσε λοιπόν στην γωνία και παίξε με αυτό
    που γνψρίζεις καλά από μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τα πολλααα λεφτα ειναι στους στραταιους.
    οι στρατηγοι καταληγουν ιδιοκτητες μεγαλων μοναδων(και ξενοδοχειων στην πρωτευουσα και στο επινειο της),αλλα κλαιγονται για την μικρη τους συνταξη.
    τιμιος αποστρατος που ξερει και θα μιλησει?
    δημοσιογραφος που θα τα δημοσιευσει?(εδω χαμογελαμε)
    πρωην υπουργος που θα μιλησει?(εδω γελαμε)
    εισαγγελεας που θα ερευνησει?(εδω ξεκαρδιζομαστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΙΚΟΣ.ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΧΑΛΙΟΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. πρέπει να αναλάβει επιστήμων της ψυχικής υγείας την "περίπτωση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση