GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνείται την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης ο πρόεδρός του...

Ως «προσωπική κόκκινη γραμμή» χαρακτήρισε την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβ...

Ως «προσωπική κόκκινη γραμμή» χαρακτήρισε την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του, Στέλιος Αγγελούδης, ζητώντας να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού.
"Όταν γίνει αυτό, δεν θα υπηρετήσω μια τέτοια πολιτική», δήλωσε ο κ. Αγγελούδης, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει η εναλλακτική «που λέγεται αξιοποίηση και...
εκμετάλλευση κάποιου χώρου από ιδιώτη, όπου το δημόσιο θα είναι παρόν, θα έχει πλειοψηφία και θα διασφαλίζει τα εργασιακά δικαιώματα».
Προανήγγειλε ακόμη για την ερχόμενη εβδομάδα διαγωνισμό για την κατασκευή και παραχώρηση της μαρίνας στην α’ προβλήτα, που θα έχει δυνατότητα ελλιμενισμού 250 γιότ.
Πηγή: http://www.enet.gr/

15 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
    ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΠΑΛΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.
    ΟΡΘΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ
    ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΠΕΓΛΕΡΑΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.
    ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΥΡΣΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΕΣ , ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣΣ.ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ,ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν συμφωνεις σπιτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ZAMAN FOY.ΠANE,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΙ ΠΑΧΙΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΙΣΧΝΕΣ.ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ.ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πολιτικό ζόμπι, ο κουμουνιστής με τα δύο δεξιά χέρια και τις δύο δεξιές τσέπες, ο '' Καραμανλής ή τανκς'' δίνει συμβουλές αναρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ,ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΣΙΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ,ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ [ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ]ΑΝΑΨΟΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ
    ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΟΙ.ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΟΥΡΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλανε τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ?
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εβλεπα στη ΝΕΤ ενα καθηγητη που παρουσιαζε κατι Σλαιτς σχετικα με την τεφρα απ' το ηφαιστειο της Ισλανδιας και ελεγε οτι εξεταζουν την τεφρα στο πανεπιστημιο της Αθηνας κλπ κλπ,και αναρωτιωμουν με τοσους καθηγητες που εχουμε στην Ελλαδα σε ολες τις κρατικες υπηρεσιες και που παρουσιαζονται κατα καιρους στην TV. πως γινεται να ειμαστε τεχνολογικα ενα τιποτα σαν χωρα
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ζώααααα......έεεεε ζώααααααααα ΠαΣοκ.
    ------------------------------------------------
    Η φωτογραφία δεν είναι μονταζ...είναι από την εποχή(ΔΕΘ 2008) που ο Γ. Παπανδρέου στήριζε τους αγώνες μας εναντίον της ιδιωτικοποίησης, σήμερα αποφάσισε να μας πουλήσει ο ίδιος...
    Πιστεύει ότι τα 100.000.000 ευρώ που θα "πιάσει" η ΕΥΑΘ θα μας σώσουν, όσο μας έσωσε και το Μνημόνιο...
    Όταν καταλάβει τι πουλάει, θα είναι αργά...

    Το νερό κ. Παπανδρέου ;

    Μήπως να σκεφτουμε να.....
    πουλήσουμε και τον αέρα ;
    ------------------------------------
    Τότε οι υποσχέσεις είχαν "λαγούς με πετραχήλια" και έδινε τους ...αγώνες του(!) απέναντι στο ξεπούλημα της περιουσίας
    της χώρας !

    Πως ...αλλάζουν οι καιροί... κωλοτρυπίδα πουλημένη σε Τούρκους Μασώνους Διεθνή Λαμόγια-Τραπεζίτες ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ότι θέλει ο κ. Αγγελούδης, ο απόστρατος αξιωματικός. Ο οποίος αφού πέρασε από τις αυλές των περισσοτέρων βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζοντας την καλοπέραση του, κατέληξε στην αγκαλιά του κ. Βενιζέλου και τώρα βάζει κόκκινες γραμμές. κ. Αγγελούδη που και σε ποιόν βάζεις αυτές τις γραμμές; Συμφωνεί ο φίλος σου για αυτά που λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολοταχώς στο διάολο στέλνει τον ΟΛΠ ο Ανωμερίτης: Ζημίες 2,92 εκατ. ευρώ στο α΄ τρίμηνο..

    Σε 2,92 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι ζημίες μετά από φόρους (τρέχοντες και αναβαλλόμενους) του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΑΕ (ΟΛΠ ΑΕ) έναντι κερδών 1,73 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις του α΄ τριμήνου του 2011.

    Από τα δεδομένα της κατάστασης αποτελεσμάτων, προκύπτει ότι πτωτικά κινήθηκε ο κύκλος εργασιών, εμφανίζοντας μείωση κατά 32,57%, καθώς διαμορφώθηκε στα 22,72 εκατ. ευρώ έναντι 33,69 εκατ. ευρώ, ενώ το καθαρό αποτέλεσμα προ φόρων ανήλθε σε ζημίες 3,3 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 3,64 εκατ. ευρώ.

    Αναλυτικότερα, εκτός από τον τομέα της κρουαζιέρας, ο οποίος παρουσιάζει άνοδο, σχεδόν όλες οι υπόλοιπες προσφερόμενες υπηρεσίες του ΟΛΠ ΑΕ παρουσίασαν έντονη κάμψη, σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2010. Τα έσοδα από το ΣΕΜΠΟ διαμορφώθηκαν στα 6,15 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τα έσοδα από τις φορτοεκφορτώσεις και την αποθήκευση, σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2010, χωρίς, όμως, να υπάρχουν αντίστοιχα έσοδα, για το τρίμηνο αυτό, αφού δεν λειτουργούσε ακόμη ο Προβλήτας Ι.

    Σημειώνεται ότι στα έσοδα από τη Σύμβαση Παραχώρησης Προβλητών ΙΙ + ΙΙΙ δεν συμπεριλαμβάνονται πλέον τα έσοδα από την παροχή υπηρεσιών στον Προβλήτα ΙΙ (πληρωμή μισθοδοσίας προσωπικού ΟΛΠ ΑΕ από τη ΣΕΠ ΑΕ), που υπήρχαν την αντίστοιχη περίοδο του 2010 και ανέρχονταν στα 13,25 εκατ. ευρώ.

    Όοσν αφορά τα λοιπά λειτουργικά έσοδα της περιόδου, αυτά αυξήθηκαν κατά 35,34% και ανήλθαν στα 2,32 εκατ. ευρώ έναντι 1,72 εκατ. ευρώ, κυρίως, λόγω της αύξησης των εσόδων από την εκμίσθωση των χώρων.

    Τα συνολικά λειτουργικά έξοδα της περιόδου διαμορφώθηκαν στα 27,25 εκατ. ευρώ έναντι 31,48 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας μείωση κατά 13,42%. Η μείωση αυτή οφείλεται, κυρίως, στις περικοπές της μισθοδοσίας, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης της ελληνικής οικονομίας και στην αποχώρηση διοικητικού και εργατικού προσωπικού, που είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της συνολικής μισθοδοσίας κατά 28,15%, σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2010.

    Οι αποσβέσεις των πάγιων στοιχείων, που ενσωματώθηκαν στο λειτουργικό κόστος, εμφάνισαν άνοδο κατά 50% και ανήλθαν στα 4,12 εκατ. ευρώ έναντι 2,73 εκατ. ευρώ. Η μεγάλη αυτή αύξηση οφείλεται στην έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας, καθώς και στην ενσωμάτωση στο λειτουργικό κόστος του Προβλήτα Ι, από 01/06/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ??? Ο ΚΥΡΙΟΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aπολύστε τους όλους και πουλήστε τα όλα.

    Θα γλιτώσουμε έτσι οι υπολοιποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να πάει σπίτι του ο πρόεδρος ΟΛΘ, καθώς και ο υπουργός που τον πρότεινε γι αυτή τη θέση. Τα λιμάνια της χώρας αποτελούν σκουπιδότοπους μέσα στους οποίους κάνουν βλακώδεις επαναστατικές ασκήσεις τα αξιολύπητα και υπερσυντηρητικά μέλη του ΠΑΜΕ. Να ιδιωτικοποιηθούν αμέσως και να μπουν μέσα τα σκουπιδιάρικα να καθαρίσουν την παλαιοκομμουνιστική καφρίλα και σαπίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση