GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα πολιτικά ήθη και αγανάκτηση στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @ ΟΙ αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό με νέους συσχετισμούς σκιαγραφούνται στον Κυριακάτικο Τύπο με πολ...

Από το http://www.greekmme.gr/
@ΟΙ αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό με νέους συσχετισμούς σκιαγραφούνται στον Κυριακάτικο Τύπο με πολλά δημοσιεύματα για τους Αγανακτισμένους οπως θα δείτε και στο http://www.greekmme.gr/. Πιο αναλυτικά ελαφρύ προβάδισμα της Ν.Δ. έναντι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και χαμηλά ποσοστά για τα δύο κόμματα εξουσίας καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse - RC, που δημοσιεύει ο "Τύπος της Κυριακής».Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει το 19,5% έναντι 19% του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ακολουθεί το Κ.Κ.Ε. με 9%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 5,5%, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με 4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, ενώ από 2% συγκεντρώνουν Δημοκρατική Αριστερά, Δημοκρατική Συμμαχία και Άρμα Πολιτών.
@Το 'Πρώτο Θέμα' αναφέρει ότι "Ενώ η τρόικα πιέζει για δεύτερο γύρο- Και οι Ελληνες τρέχουν τρομοκρατημένοι στα...
γκισέ των τραπεζών- Σας ξεγράφει ο κόσμος αν δεν τα βρείτε με δημοσκόπηση της Alco-70% είναι λάθος τα μέτρα της Κυβέρνησης-82% δεν αντέχουν άλλους φόρους.." Η 'Real News' υπενθυμίζει ότι "Κατώτερο των περιστάσεων το πολιτικό σύστημα- Στέλνουν τον κόσμο στις πλατείες- Η πλήρη αδυναμία συννενόησης των πολιτικών αρχηγών και η ομολογημένη αποτυχία της Κυβέρνησης πυροδοτούν την οργή και αγανάκτηση των πολιτών..."
@Το 'Αρθρο' επισημαίνει ότι "Προσχηματικές και τυπικές οι διαφορές Παπανδρέου και Σαμαρά- Ντε φάκτο συναίνεση- Δυνάμει αποδέκτες απο τον Πρωθυπουργό οι ενστάσεις της ΝΔ". Το 'Κυριακάτικο Βήμα' προσθέτει ότι "ΣΟΣ για λύση λίγο πριν απο τη Σύονδο Κορυφής- Θρίλερ...26 ημερών μετά το πόκερ των αρχηγών- Παρασκήνιο και για νέα συνάντηση Παπανδρέου και Σαμαρά- Υπερ των ιδιωτικοποιήσεων λένε σε δημοσκόπηση..."
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι "Κλειδί η έγκριση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος- οι 5 κινήσεις μετά το ναυάγιο- Στις πλατείες η Ελλάδα ονειρεύεται και στο βάθος δημοψήφισμα...." Η 'Καθημερινή' υπογραμμίζει με την σειρά της ότι "Αβεβαιότητα και ραγδαίες εξελίξεις- Στο τραπέζι δημοσψήφισμα και Κυβερνητικές συνεργασίες, Κλιμάκωση πίέσεων για συμφωνία των μεγάλων κομμάτων- Κλειδί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα..."
@Το 'Παρόν της Κυριακής' απο την πλευρά του εξηγεί στο κεντρικό του θέμα ότι "Δεν τόλμησε ο Παπανδρέου να συναινέσει στην επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου που μας βούλιαξε- Ομηρος της Τρόικας- Ο Σαμαράς δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς, δεν πέρασε η επιχείρηση τρόμου, Επιπέδου νηπιαγωγειου οι χειρισμοί του Πρωθυπουργού την τελευταία εβδομάδα..."

5 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ,ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΟ ΣΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσεξατε οτι το ΓΑΠ τον τωρα τελευταια επιλέγει επισκεψεις μεσα στο ΣΚ μερη με “εθνικη σημασια”. ΤΥΧΑΙΟ ???

    ΤΑ Καλαβρυτα τα εχει κανει σταση ΠΑΣΟΚ ! απο παλια… πως το παιζουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ ?? Επαναστατες?? ντεμεκ? Σοσιαλιστες? Πως συνδεουν τα Καλαβρυτα με το ΠΑΣΟΚ και το ΓΑΠ??
    με το ζορι σας λεω εγω !!! εικονα πουλανε και πρασινο φουμαρο ! αλλα τους ξερω πολυ καλα !.. ειναι της σταχτης… σε λιγο θα μας πουν οτι παλευουν για το ΑΙμα των Ελληνων που χυθηκε στη Γερμανικη Κατοχη απ τους ΝΑΖΙ…

    Για την ΠΑΣΟΚική μυθολογία, το μέρος αυτό είναι συνδεδεμένο με επανεκκίνηση, ανάλογα με τη χρονική στιγμή.

    Τι πουλανε σημερα Κυριακη στα Καλαβρυτα? οχι πειτε μου.. Εθνικη Ομοψυχια?
    αχχαχαχαααα θα με σκασουν. Πουλανε μηπως Παρτιωτισμο? Πουλανε τη σταχτη ” ειμαι κοντα στον πολιτη?”…

    ρε καλοπαιδο ΓΑΠ οταν ο αντιπροεδρας λεει στη Μερκελ και το Γερμανικο λαο : ” δεν τους ζητησαμε τα $$ του χρυσου που εκλεψαν, αλλα να μας πουν κ ενα ευχαριστω που δεν τα ζηταμε !!!”
    εσυ τι πας να κανεις στα Καλαβρυτα??? θες να σε παιξουν τα ΜΜΕ σου το βραδυ να ΣΕ ΔΕΙΣ στο γυαλι, Επαναστατη και Αγωνιστη υπερ του Δικαίου?

    Που τα πουλας αυτα ρε ΓΑΠ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισσότεροι οι αστυνομικοί από τους κατοίκους στα Καλάβρυτα !
    Από factorx στις 29/05/2011
    Share

    ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ! -ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ¨ΜΑΣ¨

    ( είναι ίσως το ελικόπτερο που πολλοί Έλληνες ονειρεύονται να τον δουν όχι να έρχεται)αλλά να φεύγει …)

    Περισσότεροι από 3000 αστυνομικοί σύμφωνα με δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ την μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων για να εξασφαλίσουν τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου από την ¨ Κοινωνία των Πολιτών¨ οι οποίοι στα πλαίσια της ¨Συμμετοχικής Δημοκρατίας¨ θέλουν να του υπενθυμίσουν μερικά ιστορικά γεγονότα και ότι ανεπιθύμητος για όλο τον ελληνικό λαό.



    Δες σχετικά : Ανοιχτή Επιστολή – Καταγγελία Αλέξανδρου Κουτσομητόπουλου¨

    http://www.antinews.gr/2011/05/28/103241/

    Σίγουρα οι προαναγγελθείσες διαμαρτυρίες ελλήνων ΠΟΛΙΤΩΝ με όλη την σημασία της λέξης , και όχι απλά ¨υπηκόων¨ , δεν θα έχουν την έκταση που θα έπρεπε να έχουν , λόγω της ειδησεογραφικής τρομοκρατίας των τελευταίων ημερών που είχαν προαναγγείλει ¨σοβαρά επεισόδια και μεγάλη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων καταστολής¨ … , όμως το μήνυμα θα ληφθεί .
    Από εδώ και πέρα κανένας πολιτειακός παράγοντας , της Ελλάδας και της Γερμανίας , δεν θα μπορεί να εμφανίζεται σε επετειακές εκδηλώσεις σε μαρτυρικές πόλεις της Ελλάδας που έζησαν την Γερμανική – ναζιστική θηριωδία , ΠΡΩΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙ 67 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ – όπως ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .

    Δες χαρακτηριστικούς τίτλους για την τρέχουσα επικαιρότητα σε τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης :

    Καλάβρυτα: Περισσότεροι αυτή την ώρα οι αστυνομικοί από τους κατοίκους!

    http://thebest.gr/news/index/viewStory/71623

    Η επιθυμία του πρωθυπουργού του Καναδά να επισκεφτεί τα Καλάβρυτα με την δήλωση ότι θεωρεί τιμή του να επισκεφτεί έναν ιστορικό τόπο που συμβολίζει για την Ανθρωπότητα τις δύο βασικές στιγμές του αγώνα του Ελληνικού λαού για Ελευθερία και Ανεξαρτησία , όπως ο ίδιος ανέφερε την Ελληνική Επανάσταση κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ( με τον συμβολισμό της Μονής της ¨Αγίας Λαύρας¨ που βρίσκεται στην περιοχή ) και την Αντίσταση κατά των Γερμανών ( με τα αντίποινα που υπέστησαν οι κάτοικοι της περιοχής ) , όπως η παράλληλη επιθυμία του Έλληνα συμβούλου τύπου της Καναδικής κυβέρνησης ότι επιθυμεί να τιμήσει τον τόπο όπου δολοφονήθηκε η γιαγιά του από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής , ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    Δες σχετικά : http://lehouri.blogspot.com/2011/05/blog-post_5252.html ,

    Όμως δυστυχώς η παράλληλη πρόθεση του κ. Γ. Παπανδρέου να εκμεταλλευτεί το γεγονός με την παρουσία του , την στιγμή που είναι βασικός υπεύθυνος για την Νέα Κατοχή που επιβλήθηκε στην χώρα μας και μάλιστα με πρωτοπόρο την ¨Νέα¨ – Γερμανία, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ , υποκρισία , πολιτικό οπορτουνισμό και προσβολή της νοημοσύνης του ελληνικού λαού.

    Και θα πρέπει οι ¨Τοπικοί Δημοτικοί Άρχοντες¨ να σταματήσουν να συνεργάζονται – συναγελάζονται με τους ¨Κρατικούς Παράγοντες¨ , δήθεν για λόγους ¨δημοσίου συμφέροντος ¨. Να σταματήσουν να δείχνουν ¨ευτυχισμένοι¨ επειδή o οποιοσδήποτε πρωθυπουργός τους σφίγγει το χέρι και φωτογραφίζεται μαζί τους. ΕΩΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και οι πρώην διαπλεκόμενοι εκδότες τους έχουν σιχαθεί.
    Οι ίδιοι πότε θα το καταλάβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφέρουσα ανάλυση για το κίνημα των αγανακτισμένων, το ήθος τους, τις αξίες τους και την αντιμετώπισή τους από τα ΜΜΕ στο
    http://www.overlap.gr/?p=8981

    Αφορμή για συζήτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση