GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανταρσία στο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ για τον τζόγο‏...

Ποιοι βουλευτές τάχθηκαν κατά του νομοσχεδίου Από τον Μικρό Ήρωα Να που κάποιοι βουλευτές έχουν μπέσα και το θάρρος να σηκώσουν κεφ...

Ποιοι βουλευτές τάχθηκαν κατά του νομοσχεδίου

Από τον Μικρό Ήρωα

Να που κάποιοι βουλευτές έχουν μπέσα και το θάρρος να σηκώσουν κεφάλι. Απερρίφθη από τον κοινοβουλευτικό τομέα εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών. Μετά την παρουσίασή του από τον υπουργό Οικονομικών, οι βουλευτές εξέφρασαν διαφωνίες επί όλων των διατάξεών του λέγοντάς του ότι δεν το αποδέχονται.
Σύσσωμοι οι βουλευτές που συμμετέχουν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου, φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος αμέσως μετά φέρεται να ενημέρωσε σχετικά τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Μεταξύ των βουλευτών που πήραν το λόγο κατά του νομοσχεδίου ήταν οι...
 Βάσω Παπανδρέου, Δημήτρης Λυντζέρης, Δημήτρης Παπουτσής, Μανώλης Στρατάκης, Σούλα Μερεντίτη.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες, απήντησε στους βουλευτές ότι το νομοσχέδιο έχει εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο και ότι έχει προηγηθεί διάλογος με όλους τους αρμόδιους φορείς.
Οι βουλευτές επέμειναν στην άρνησή τους ακόμη κι όταν ο υπουργός Οικονομικών τους επεσήμανε ότι "εάν μια τόσο μεγάλη ομάδα βουλευτών αρνείται ένα νομοσχέδιο που έχει εγκριθεί από 3 υπουργικά συμβούλια το θέμα με ξεπερνά και θα το δούμε σε άλλη βάση".
Ο τζόγος λοιπόν γίνεται μείζον πολιτικό ζήτημα και η αφορμή της πρώτη σημαντικής ανταρσίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά των σχεδιασμών του οικονομικού επιτελείου. Καιρός ήταν.

6 σχόλια

  1. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, NERD ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,
    ΑΡΧΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ .....
    ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν θες να περασει ΚΤΕΟ το Ν/Σ λαδωσε τους Εμεις πως λαδωνουμε δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απέρριψαν κυβερνητικό νομοσχέδιο !!!

    Μείζον πολιτικό ζήτημα. Οι βουλευτές του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου (ΚΤΕ) Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ απέρριψαν σήμερα ΟΜΟΦΩΝΑ το νομοσχέδιο για τα “φρουτάκια” που τους παρουσίασε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    “Κάγκελο” ο υπουργός ρώτησε τους βουλευτές αν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουν συνιστά κυβερνητική κρίση

    “Μας απειλείς;” απάντησαν οι βουλευτές

    “Τότε το ζήτημα με υπερβαίνει” απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι “δημιουργείται μείζον πολιτικό ζήτημα”

    Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια είχε ήδη εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο, αφού τέθηκε προηγουμένως σε δημόσια διαβούλευση, πέρασε από νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και τελικά κατατέθηκε στην Βουλή.

    Πρόκειται δηλαδή για πρωτοφανή πολιτική πράξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

    Κατά τα άλλα όλοι αντιλαμβάνονται ότι αν δεν υπήρχε η απεργία των ΜΜΕ ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θα ήταν ήδη υπουργός.

    Όπως επίσης όλοι αντιλαμβάνονται τι θα γινόταν αν το νομοσχέδιο είχε πάει στην Ολομέλεια της Βουλής

    Τι είπαν οι βουλευτές

    «Δεν το ψηφίζω… άν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος» προειδοποίησε η Βάσω Παπανδρέου κάνοντας λόγο για «στυγνό εισπρακτικό μέτρο»

    «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;» φέρεται να της απάντησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να σχολιάσει ο Γιάννης Αμοιρίδης «Δεν είναι ηθικό, το εν λόγω νομοσχέδιο»

    «Μας κοροϊδεύετε όταν λετε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;» του είπε ο Δ. Λιτζέρης

    Στον πρωθυπουργό…

    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετά την επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό επιχείρησε να θέσει τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προ τετελεσμένων. Η προσπάθειά του όμως απέτυχε και αναγκάσθηκε να τους προειδοποιήσει ότι το θέμα πλέον εναπόκειται στο χειρισμό του από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο» τους είπε για να σχολιάσει Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του: “Αν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση“.


    Aν οι βολευτες του Παφοκ έκαναν

    τέτοιο πράγμα και επιμείνουν, το τέλος της ληστοσυμμορίας του ΓΑΠ είναι πολύ πολύ κοντά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και να πεσει η πασοκικη κυβερνιση δε τρεχει τιποτα!
    η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει...

    ΞΕΡΕΤΕ
    μπορουμε και χωρις πασοκους
    ΑΛΗΤΕΣ και καλύτερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παγωμάρα επικρατεί στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μετά την Ιστορική απόφαση...

    Νέο κανό για τον πρωθυπουργό

    - Θα κάνει σύμβουλό του πρώην παίκτη του Survivor ;


    Θα το αποκτήσει το Πάσχα και ο άνθρωπος που του το συνέστησε - ειδικός με ανάλογο κατάστημα - γοήτευσε με τις απόψεις του τον πρωθυπουργό ο οποίος του είπε οτι σκέφτεται να τον αξιοποιήσει.

    Ο Βασίλης Μπουτσορής, έχει το κατάστημα απ' όπου ο πρωθυπουργός προμηθεύεται όλα τα απαραίτητα για τις ατελείωτες ώρες κωπηλασίας στ' ανοικτά. Είναι 53 ετών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και η γνωριμία τους κρατάει ήδη 3 χρόνια.

    Οπως γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, μετά το ατύχημα με το ποδήλατο, οι γιατροί συνέστησαν στον πρωθυπουργό οτι για την θεραπεία του βοηθά πολύ η στάση του κωπηλάτη. Από τότε τραβάει συνεχώς κουπί (κι εμείς μαζί).

    Πριν αρχίσει να ξανοίγεται στην θάλασσα έκανε πολλές προπονήσεις με τον κ. Μπουτσορή. Πριν από λίγες ημέρες και αφού "ανοίγει" και ο καιρός ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε και πάλι το κατάστημα όπου παρήγγειλε το καινούριο του κανό αλλά η συζήτηση ξέφυγε και κουβέντα στην κουβέντα, ο πρωθυπουργός έδειξε να εντυπωσιάζεται με αυτά που που έλεγε ο γυμναστής.

    Αφού του ανέλυσε μέχρι και τα προβλήματα των αναξιοποίητων ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο πρωθυπουργός φέρεται να του είπε: "Σκέφτομαι να σε αξιοποιήσω κάπου όπου θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα."

    ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    Ειδικός σύμβουλος, μπράβο, πολύ καλά......

    Γιατι τους υπουργους του απο που τους μαζεψε νομιζετε ?
    Απο τα μπαρακια και τα γυμναστηρια, α... και κατι ξαδελφες καποιων τεως δημαρχων
    χαμπουργεράδων Rom to Let..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά όλα για ανταρσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αλλά μήπως λέω μήπως μικρέ μου ηρώα να διάβαζες και να μετέφερες ποιοι λένε αυτά που προέβαλλαν σαν δικαιολογίες μερικοί από τους αντιρρησίες Εσύ πάντως θα είσαι ευχαριστημένος μια και είσαι πολέμιος των παιχνιδιών εδώ και πολύ καιρό Μα έτσι μπορεί να κερδίζω εγώ που έχω ηλεκτρονικά παιχνίδια τώρα αλλά η μίζα η προστασία και η διαπλοκή πάει σύννεφο και το χειρότερο το κράτος δεν κερδίζει τιποτα.Το κόλπο της κυβέρνησης για την δήθεν νομιμοποίηση των παιχνιδιών μπορεί να μη πέρασε αλλά ο ΟΠΑΠ και τα καζίνο τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΝΑ ΞΕΦΩΡΤΟΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ
    yiasoti

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση