GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμα ένας πολίτης αυτοκτόνησε για τους Τραπεζίτες…

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη Τ.Κ. 151 21 Αθήνα Τηλ. 6980 203968 http://www.koutsoukos-a...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη Τ.Κ. 151 21 Αθήνα
Τηλ. 6980 203968
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/
Ακόμα ένας πολίτης αυτοκτόνησε για τους Τραπεζίτες…
Όταν ο κ. Παπανδρέου Γιώργος «δεχόταν» τον μεγαλοτραπεζίτη κ. Τζορτζ Σόρος…
Αυτοκτόνησε άλλος ένας πολίτης λόγω χρεών, λόγω των ηθικά υπεύθυνων Υπουργών!
«Δεν υπάρχει Βουλευτική ασυλία, για αυτόφωρα κακουργήματα»!
Ελληνικό Σύνταγμα, Άρθρο 62, 1..
Ακόμα ένας μάρτυρας στον βωμό των ληστρικών Τραπεζιτών, μέσα στην...
 «στημένη» οικονομική κρίση!!
«Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος…. Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα, Άρθρο 62, 1.
Ηθικός αυτουργός της αυτοκτονίας οι Τραπεζίτες, οι Υπουργοί Οικονομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, που πρέπει να συλληφθούν με την διαδικασία του «αυτοφώρου».
Επισημαίνεται ότι όταν υπάρχει «αυτόφωρο κακούργημα, αδίκημα ανθρωποκτονίας» ο βουλευτής ή Υπουργός σύμφωνα με τον νόμο «περί ευθύνης Υπουργών», δεν καλύπτεται από την λεγόμενη «ασυλία» και συλλαμβάνεται αμέσως!! Και επειδή η ίδια «κακουργηματική τακτική» των Υπουργών συνεχίζεται καθημερινά μπορεί οποιοσδήποτε «έντιμος» Εισαγγελέας να τους συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου χωρίς να ερωτηθεί καθόλου η Βουλή!
Υπάρχει λύση στον φόρο αίματος: η Νέα Σεισάχθεια και η συγκέντρωση όλων των οφειλών των υπερδανεισμένων σε «ένα πακέτο» στο Ταμείο Παρακαταθηκών, που δεν θα ξεπερνά τον 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη, με τα 30 δις που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών!!
Καλούμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών (οι άλλοι έχουν έργο μόνο να αρχειοθετούν σκάνδαλα) αν είναι όντως ανεξάρτητη, να αποδώσει αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον των Τραπεζιτών, των «γραφείων ενημέρωσης- κατασχέσεων» και των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, που ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση δεν προχωρούν σκοπίμως στην «συνολική ρύθμιση δανείων υπερδανεισμένων πολιτών» μέσω μιας «Νέας Σεισάχθειας» , ενώ πριμοδοτούν δωρεάν με 110 δις τους Τραπεζίτες-δολοφόνους!!
Ο 64χρονος επιχειρηματίας στην Αράχοβα, είχε δέσει σκοινί στα κάγκελα του κεντρικού δρόμου δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην ζωή του, λόγω χρεών.
Καλούμε την Εισαγγελία, την Κυβέρνηση, το ΣΔΟΕ και το ΣΕΔΔ, να κατασχέσει τις ταινίες με τις συνομιλίες των «συνεργατών των γραφείων ενημέρωσης – δικηγορικών γραφείων εκβιαστών» με τους «πελάτες» και να συλλάβουν την τραπεζο-εισπρακτική μαφία, για έσοδα από παράνομες δραστηριότητες και εκβιασμούς κατ’εξακολούθση…
Με την ευκαιρία του νέου νομοσχεδίου για «Αναμόρφωση πλαισίου λειτουργίας Ταμείου Παρακαταθηκών…», να εισαχθεί διάταξη, ή να εκδοθεί εγκύκλιος «μεταφοράς και συγκεντρώσεις σε ένα δάνειο «πακέτο», με χαμηλό επιτόκιο, των υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων» στο οποίο η μηνιαία δόση δεν θα υπερβαίνει το 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη.
Στην ποινή των πολιτών , οι Τραπεζίτες , όρισαν φόρο αίματος: Να αυτοκτονούν οι υπερδανεισμένοι πολίτες, ως θυσία στους Τραπεζίτες και εκατομμύρια υπερδανεισμένοι πολίτες να κατασπαράσσονται ψυχολογικά κάθε μήνα από τους ληστρικούς Τραπεζίτες και την μαφία των γραφείων ενημέρωσης – εκβιασμού – πλειστηριασμών του σύγχρονου Μινώταυρου.
Ξυπνούν σιγά - σιγά οι ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, ενώ στην Αθήνα ο ύπνος συνεχίζεται!

53 σχόλια

  1. Ι. Βρούτσης: Τοποθέτησαν 700 τμηματάρχες στις ΔΟΥ Αττικής μέσα σε μια νύκτα !!

    Πως το κάνατε αυτό ρε σύντροφοι;

    «Παρά την κακή πορεία των εσόδων, παρά τα τραγικά λάθη και τις παραλείψεις στη χάραξη της φορολογικής πολιτικής, οι ιθύνοντες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης δείχνουν αμετανόητοι και προσκολλημένοι σε τακτικές ευνοιοκρατίας και ρουσφετολογίας.

    Παρά τις διακηρύξεις της κυβέρνησης περί διαφάνειας και αξιοκρατίας, στην πράξη στο κρίσιμο Υπουργείο των Οικονομικών, αυτές καταστρατηγούνται με τρόπο προκλητικό.

    Το Β΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο που συνήλθε επιτέλους μετά από πολύμηνη ολιγωρία, στις 31 Μαρτίου 2011, κατάφερε το ακατόρθωτο. Δηλαδή, να αποφασίσει νύχτα και μάλιστα με διαδικασίες «εξπρές» την τοποθέτηση 700 Τμηματαρχών (!) στις ΔΟΥ Αττικής.

    Επιπλέον, η εσκεμμένη μέχρι σήμερα αποφυγή της προκήρυξης θέσεων για την τοποθέτηση Τμηματαρχών στις νευραλγικές υπηρεσίες ΣΔΟΕ, ΠΕΚ, ΔΕΚ, υποκρύπτει κομματική σκοπιμότητα, όπως ακριβώς έγινε και με ορισμένους Διευθυντές. Δηλαδή, θα ακολουθηθεί η συνήθης και πεπατημένη τακτική των μετακινήσεων, μέσω της οποίας θα καλυφθούν οι εν λόγω μη προκηρυγμένες θέσεις από «φίλους και ημετέρους».

    Όλα αυτά, καταδεικνύουν ότι το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης που βιώνει η ελληνική κοινωνία, αλλά εξακολουθεί -σαν να μη συμβαίνει τίποτα -να κυβερνά χρησιμοποιώντας αναχρονιστικές και μικροκομματικές τακτικές.

    Οι τακτικές όμως αυτές, αφενός δεν εξυπηρετούν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και αφετέρου υπονομεύουν την επίτευξη των στόχων του Προϋπολογισμού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοσιαλισμός και ξερό ψωμί…

    ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    theosgg 52 βίντεο
    YouTube.
    Από: theosgg | Δημιουργήθηκε: 1 Ιούν 2010

    Μεγάλες στιγμές σοσιαλιστικής έξαρσης, κομματικού μεγαλείου, ιδεολογικής ειλικρίνειας και γνήσιας λαϊκής αγωνιστικότητας ...
    Γιατί όπως είπε και ο μεγάλος Γιάννος Παπαντωνίου : "Συντρόφισσες και σύντροφοι : Για τον Σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι !"

    χαχαχαααα
    λαλαλα λολολο το ΠΑΣΟΚ ειναι τρελλο !

    Ο σοσιαλισμος εφυγε και στη χωρα σμεινε το ξερο ψωμι!

    Σοσιαλισμός ωμός.
    Χωρίς ξερό ψωμί.
    Ατόφιος και λαμπρός.

    Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν….
    Σοσιαλιστικός φαιδρός Θούριος !
    Σα δε ντρέπεται….

    Αν βάλεις και Μένιο, θα με στείλεις…


    βλακεια εκανα οταν ημουνα μικρος. σοσιαληστης επρεπε να γινομουν.
    θα ετρωγαν και τα δισεγγονα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ εσείς φιλτατε, εξακολουθειτε να πολιτευεστε με το ΠΑΣΟΚ, είπαμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ Ο ΔΡΑΣ


    ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύντροφε ηγέτη δόκτορα να σε ρωτήσω,

    αν μου επιτρέπεις;

    Γιατί δεν είμασται εσύ και εγώ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΈΝΟΙ;

    Για ποιούς θα κανεις Νέα Σεισάχθεια;
    Και αν την κανεις τη ρημαδα τη Σεισάχθεια, ποιος θα την επιβαρυνθεί, οι τραπεζίτες;

    Εσύ , εγώ και οσοι ηταν συννεπείς, εργάζοντο, ξόδευαν με μέτρο πλήρωναν τους φόρους και άπλωναν το πάπλωμα οσο φτάνει.

    Σύντροφε σοσιαλιστή κόψε τη μαλακία και άνοιξε τα στραβά σου, καθε πρωί να βαζεις κολλύριο στα μάτια σου μπάς και δείς πέρα απ τα γυαλιά σου.

    Η κατάσταση που φτάσαμε ηταν προδιαγεγραμμένη, 100% προγραμματισμένη απο τις κυβερνήσεις ΝΔ ΠΑΣΟΚ και υπολοιπες "Δημοκρατικές Δυνάμεις" κουλαούζων.

    Οταν ο Ανδρέας έλεγε για ενα ¨δωράκι", αυτοί έκλεβαν το καταπέτασμα και αυτούς τους ιδιους εργατοπατέρες ο ΓΑΠ τους εβαλε διοικητές στο ΙΚΑ,

    Λοιπόν τί περιμένεις;

    Αφού κανένας δεν πληρώνει εισφορά, ΦΠΑ, απασχολεί μετανάστες και περιμένει απο τους Ελληνες καταναλωτές να ξοδέψουν.

    Εκανε βόλτα ο Σαμαράς στη Ν. Ιωνία και είδε κλειστά μαγαζιά, μα αμα του κόψεις του μισθωτού του συνταξιούχου δυο μισθούς με τι θα ψωνίσει;

    Αμα ο μαγαζάτορας δεν πλήρωσε ποτέ του ΦΠΑ και φόρους πώς θα πάρει σύνταξη;

    Αμα ο ταξιτζής δεν πληρώνει φόρους δεν κολλά ένσημα στο ΙΚΑ ποιος θα του πληρώσει τη σύνταξη;

    Και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ εχουν μεγάλο πρόβλημα πλέον, μου έλεγε ενας συνταξιούχος οικοδόμος που βγήκε στη σύνταξη με βαρεα! ανθυγειινά και καπου 5000 ενσημα πως δεν του φτάνει η σύνταξη διότι,

    οσο εργαζόταν και κονόμαγε απο την οικοδομή, ολα τα χρήματα τα επένδυε σε οικόπεδα και κτήματα. Σήμερα εχει στη κατοχή του καμιά 10ριά ελαιοπερίβολα τζίπ και αγροτικό και ο καημός του είναι πως δεν τον συμφέρει και πληρώνει τους Αλβανούς να του μαζέψουν τις ελιές. Αναγκάζεται να τσοντάρει απο τη σύνταξη αλλά και αυτή δε φτάνει.

    Ζητάει αυξηση σύνταξης για να πληρώσει τους Αλβανούς!

    Ξύπνα Κουτσούκο,

    μας δουλεύουν τα λαμόγια οι ΝΔημοκράτες που ποτέ δεν έβαλαν πλάτη, και πάντα κρατικοδίαιτα λαμόγια ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11,34.....ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ
    ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΜΕ ΤΑ 67 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ -ΑΚΙΝΗΤΑ-
    ΚΑΙ ΔΑΣΗ ΦΥΤΩΝ ...ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΒΛΑΚΑΑΑΑΑ...ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕ
    ΤΟΥ ΜΗΝΟΜΟΣΥΝΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δόκτωρ καλά τα λες αλλά στο ΠΑΣΟΚ παραμένεις. Δύο είναι οι πιθανότητες. Η πρώτη ότι μένεις για τη κονόμα και τα δάκρυα είναι για το θεαθηναι και η δεύτερη μένεις και τα λες έτσι ώστε όταν τα πράγματα φτάσουν στο αμήν και ο κόσμος ξεσηκωθεί να σε βγάλουν μπροστά να κάνεις το πυροσβέστη χωρίς να αλλάξει τίποτα στην ουσία.

    Άντε γαμήσου δόκτωρα. Κάθε ΠΑΣΟΚΟΣ και μια κρεμάλα. Κάθε πασόκος και προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΕΙ ΠΝΙΞΟΥ ΜΑΚΑΚΑ ΔΟΚΤΟΡ
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ
    Τα ανακτωρα του Μινωα και τον Λαβυρινθο του Δαιδαλου επισκεδτηκε ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων, ο προστατης των υπερδανεισμενων


    για να κατανοησει πως θα βγουμε αππο τον Λαβυρυνθο του μνημονιου

    Με την Νεα Σεισαχθεια, ειπε ο δρ Κουτσουκος στην νεαρη αεροσυνοδο πετωντας πανω απο το Ικαριο πελαγος

    Η αεροσυνοδος δεν καταλαβε πολλα αλλα θαυμασε σαν αλλη Λιαννη την ... σκεωη του δοκτωρα...

    Μινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να η λυση για την διαφθορα!!

    Ολα τα αδικηματα των διεφθαρμενων πολιτικων ειναι αυτοφορα κακουργηματα γιατι τελουνται ανα πασα στιγη! Αρα συλλαμβανονται ανα πασα στιγμη!

    «Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος….

    Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα, Άρθρο 62, 1.


    Δρ κουτσουκο βαλτους μέσας!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6 Απρ 2011 7:28:00 μ.μ.

    Δεξιε το Πασοκ δεν χανει

    αυτη η Κυβερνηση του αδελφατου χανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΑΛΙ ΣΑΡΩΣΕΣ

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    ΤΡΧΟΥΝ ΝΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗ

    ΠΑΣΟΚΟΙ#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το νέο δόγμα «η Ενωμένη Ευρώπη και το Ευρώ υπάρχει, όταν και όπου μας συμφέρει».
    Ο σύγχρονος «δεσμώτης» Οδυσσέας κι η πραγματική «Ιθάκη»!!
    Ωδή στην εθνοπροδοτική ακυβερνησία της δεξιόστροφης ανίκανης «κάστας» γύρω από τον «δεσμώτη» Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 30%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός! Να αποδοθεί η δεκάτη.


    Ποιοι κερδίζουν από τα «επιτόκια δανεισμού», ακόμη δεν ερευνάται. Να ξηλωθούν όλοι οι ανίκανοι. Έλληνες Δημοκράτες ψηλά το κεφάλι. Σπάστε τους φράχτες και τα τείχη που χωρίζουν τους πολίτες! Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΣΟΚ

    Επείγει εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες
    ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. επιμήκυνση των δανείων δεν θα πρέπει να ξεπερνά στο σύνολο το διπλάσιο του αρχικού δανείου. Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3.

    Ο νόμος της κ. Κατσέλη είναι καλός, αλλά είναι εκατομμύρια οι δανειολήπτες που έχουν πρόβλημα, αλλά δεν μπορούν να εισαχθούν σε αυτόν.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΡΗΤΗ

    ΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΟΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΜΜΕΝΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ

    ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΚΤΩΡΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΥΜΠΣΡΑΣΤΑΘΕΙ

    Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ε ε εχρεταο ο νεος Ελευθεριος Βεννιζελος

    τα παιδια των μεγαλων πολιτιων ειναι ανωριμα - ανικανα

    τοπο στους βεους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ @@@

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ @@@

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ @@@

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σημειωση

    Οι πρασινοφρουροι απεφυγαν να σχολιασουν επι 2 μερες συμμετεχοντας στο πενθος για τον δανειοληπτη

    Αιωνια η μνημη

    Να πληρωσουν οι υπευθυνοι τρπεζιτες δικηγορικα γραφεια Υπουργοι
    Ναντια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΣΑ ΟΙ ΥΠΕΘΥΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

    ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλούμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών (οι άλλοι έχουν έργο μόνο να αρχειοθετούν σκάνδαλα) αν είναι όντως ανεξάρτητη, να αποδώσει αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον των Τραπεζιτών, των «γραφείων ενημέρωσης- κατασχέσεων» και των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, που ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση δεν προχωρούν σκοπίμως στην «συνολική ρύθμιση δανείων υπερδανεισμένων πολιτών» μέσω μιας «Νέας Σεισάχθειας» , ενώ πριμοδοτούν δωρεάν με 110 δις τους Τραπεζίτες-δολοφόνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλούμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών (οι άλλοι έχουν έργο μόνο να αρχειοθετούν σκάνδαλα) αν είναι όντως ανεξάρτητη, να αποδώσει αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον των Τραπεζιτών, των «γραφείων ενημέρωσης- κατασχέσεων» και των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, που ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση δεν προχωρούν σκοπίμως στην «συνολική ρύθμιση δανείων υπερδανεισμένων πολιτών» μέσω μιας «Νέας Σεισάχθειας» , ενώ πριμοδοτούν δωρεάν με 110 δις τους Τραπεζίτες-δολοφόνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ Η ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Ή ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ??

    ΜΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑ Η ΛΥΣΗ : Η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

    Με την ευκαιρία του νέου νομοσχεδίου για «Αναμόρφωση πλαισίου λειτουργίας Ταμείου Παρακαταθηκών…», να εισαχθεί διάταξη, ή να εκδοθεί εγκύκλιος «μεταφοράς και συγκεντρώσεις σε ένα δάνειο «πακέτο», με χαμηλό επιτόκιο, των υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων» στο οποίο η μηνιαία δόση δεν θα υπερβαίνει το 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη.


    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΣΟΚ

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!

    ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    ΤΡΧΟΥΝ ΝΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗ

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΑΥΤΟΦΟΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ!

    ΠΑΣΟΚΑΝΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στην ποινή των πολιτών , οι Τραπεζίτες , όρισαν φόρο αίματος: Να αυτοκτονούν οι υπερδανεισμένοι πολίτες, ως θυσία στους Τραπεζίτες και εκατομμύρια υπερδανεισμένοι πολίτες να κατασπαράσσονται ψυχολογικά κάθε μήνα από τους ληστρικούς Τραπεζίτες και την μαφία των γραφείων ενημέρωσης – εκβιασμού – πλειστηριασμών του σύγχρονου Μινώταυρου.


    ΔΟΚΤΩΡΑ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΟΚΤΟΡΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επείγον: Η καταγγελία της σύμβασης του δανείου ή της ρύθμισης οφειλών ας παραταθεί στις 9 δόσεις καθυστέρησης, ενώ συνθλίβονται οι δανειολήπτες με την καταγγελία στους 3 μήνες, όπως γίνεται τώρα από την τράπεζα με την καθυστέρηση 3 δόσεων. Έτσι θα ανακουφιστεί και ο πολίτης από την καθημερινή πολιορκία των τραπεζών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έρχεται το τέλος του «υπάρχοντος μαφιόζικου τραπεζικού καπιταλισμού», μετά το τέλος του «υπάρχοντος σοσιαλισμού». Ενώ η Ελλάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα, κατάντησε «Φιλιππίνες»!. Η νέο-Φεουδαρχία, που πήρε την εξουσία μετά την πτώση του Νεοφιλελευθερισμού – λόγω της μη αντίδρασης, τότε, των σοσιαλιστικών κομμάτων- , δεν μπόρεσε τελικά να επικρατήσει πλήρως απέναντι στους πολίτες και τα Κράτη – λόγω της απρόσμενης αντίδρασης των πολιτών - και αναμένεται η αναστήλωση της Αστικής δημοκρατίας. Ας αρχίσουμε από το γκρέμισμα των νέο-φεουδαρχών τραπεζοκρατών – ολιγαρχικών μαφιόζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι «τζάμπα μάγκες» Τραπεζίτες, δεν επενδύουν τα δικά τους χρήματα, αλλά διαχειρίζονται τις καταθέσεις των πολιτών και έτσι θησαυρίζουν και πλουτίζουν ως νέοι κηφήνες, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου! Επιπλέον ζητούν 110 δις χάρισμα – ως φόρο αίματος - για να καλύψουν τις δικές τους ατασθαλίες, ενώ τα υπερκέρδη τους είναι στον λαβύρινθο των Τραπεζών της Ελβετίας!! Αντισταθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν κατέρρευσε ο Δημόσιος τομέας αλλά ο νέο-φιλελευθερισμός και οι ιδιωτικές τράπεζες της Αμερικής, η δήθεν κρίση επεκτάθηκε στην Ευρώπη, όπου επικρατεί η νέο-φασίστρια κ. Μέρκελ και πληρώνουν πάντα οι «μικροί», που δεν αντιστέκονται!
    Το χρέος του Ελληνικού Κράτους και ο χρέος των Ελλήνων πολιτών….
    Ούτε αναδιάρθρωση, ούτε «κούρεμα», ούτε εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πολίτες και η Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις!
    Να ζητήσει επίσημα η Ελλάδα από την Ελβετία την επιστροφή των 600 δις, που έχουν εκεί οι Έλληνες ολιγάρχες και οι τραπεζίτες! Να κατασχεθεί το 1/3 της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, πολιτικών και τραπεζιτών, εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλούμε την Εισαγγελία, την Κυβέρνηση, το ΣΔΟΕ και το ΣΕΔΔ, να κατασχέσει τις ταινίες με τις συνομιλίες των «συνεργατών» με τους «πελάτες» και να συλλάβουν την τραπεζο-εισπρακτική μαφία, για έσοδα από παράνομες δραστηριότητες και εκβιασμούς κατ’εξακολούθση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλούμε την Εισαγγελία, την Κυβέρνηση, το ΣΔΟΕ και το ΣΕΔΔ, να κατασχέσει τις ταινίες με τις συνομιλίες των «συνεργατών» με τους «πελάτες» και να συλλάβουν την τραπεζο-εισπρακτική μαφία, για έσοδα από παράνομες δραστηριότητες και εκβιασμούς κατ’εξακολούθση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο εκβιασμός και εκφοβισμός των πολιτών γίνεται πολλές φορές, όπως λέγεται, από επίορκους δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία, που βρίσκονται πίσω από τις εισπρακτικές εταιρίες και κάνουν ακόμα και πλειστηριασμούς «μαϊμού». Η εταιρία ενημέρωσης, συνεργάζεται πολλές φορές με δικηγορικά γραφεία, που χρησιμοποιούν παράνομα «συνεργάτες-τηλεφωνητές-εκβιαστές-μαφιόζους», οι οποίοι δεν είναι δικηγόροι, ή είναι επίορκοι δικηγόροι, και είναι κοινοί εκβιαστές πολιτών. Καλούνται οι «δήθεν λαλίστατοι» Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων να καθαρίσουν το δικηγορικό Σώμα από τους επίορκους δικηγόρους, γιατί είναι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η προμήθεια από τα παράνομα κέρδη των γραφείων ενημέρωσης - εισπρακτικών εταιρειών – μαφιόζων εκβιαστών ανέρχεται σε 5-20% του πληρωτέου ποσού, τα οποία δεν δηλώνονται ούτε στην Εφορία. Συνήθως και οι «συνεργάτες» έχουν ψευδώνυμα παράνομες πινακίδες κυκλοφορίας και μοιάζουν πιο πολύ με μαφιόζους, παρά με συνεργάτες δικηγόρων. Αυτά είναι «κοινά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ» και κανένας δεν τολμά να γκρεμίσει την «βιομηχανία ενημερώσεων, εκβιασμών, δολοφονιών κατασχέσεων και πλειστηριασμών»!.
    Αυτοκτονούν και βασανίζονται ψυχολογικά οι «υπερδανεισμένοι δανειολήπτες», με ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών, των Τραπεζιτών και των γραφείων κατασχέσεων, ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση: η κάθε Τράπεζα να κάνει ένα «Πρόγραμμα συνολικής μεταφοράς υπολοίπων δανείων - καρτών υπερδανεισμένων»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
    ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το τηλεγράφημα… προς τους δεξιόστροφους εθνοπροδότες:
    «Όταν δεις ξαφνικά μπροστά σου, τους πολίτες να σε λιθοβολούν στην πλατεία Συντάγματος δεν θα προλάβεις να φωνάξεις την Αστυνομία: Η Αστυνομία, όπως και οι πόρνες του γραφείου σου, είναι με τον εκάστοτε ισχυρό. Το έπαιξες «παρτάκιας», εκμεταλλεύτηκες τον ανήμπορο γιο του Ανδρέα Παπανδρέου για να ανέβεις, και απεδείχθης πονηρός και αφού έδιωξες τα έντιμα στελέχη, - έδωσες θέσεις μόνο σε δεξιούς ενώ οι δήθεν «σύντροφοί» σου πεινάνε και χρωστάνε για σένα - οικειοποιήθηκες τους δημοκρατικούς αγώνες για να πλουτίσεις σε βάρος της χώρας σου, πουλώντας την Πατρίδα σου. Όσους αντιδρούσαν, τους ονόμασες μαζί με τους πουλημένους δημοσιογραφίσκους και τους καταγέλαστους δημοσκόπους, ως «γραφικούς», για να τους απομονώσεις, ενώ προώθησες τη σήψη, τη διαφθορά την κομματική πορνεία. Οι ίδιοι οι αγοραστές της Πατρίδας σου, οι Γερμανοί σε χρησιμοποίησαν και τώρα σε εκτελούνε, γιατί δεν θέλουν τους προδότες! Μόνος σου θα πιείς το ποτήρι και πριν σβήσεις, θα θυμηθείς το τέλος του Ιούδα με τα 30 αργύρια, δεν θα σε σώσουν»! Φύγε τώρα, μέσα στην νύχτα, πριν σε προλάβει η Αυγή! (Δρ Κουτσούκος)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μόνο μια Κυβέρνηση γνήσιου ΠΑΣΟΚ, που θα ενώσει την παράταξη, θα μπορέσει να σώσει την Ελλάδα! Ανασχηματισμός και όχι εκλογές, εδώ και τώρα!
    Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Το μέλλον άδηλον εστί! Και ας μην ξεχνάμε… μετά τον Σόλωνα ήρθε ο τύραννος Πεισίστρατος! Αντισταθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΦΤΟΥΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΦΛΩΡΕ

    ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ (21τμ2) ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 5.000 ΕΥΡΩ! (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

    Γράφει ο Στέφανος Χίος

    Η ανάλγητη, ανήθικη και κοινωνικά απαράδεκτη πολιτική του Υπουργείου Οικονομικών προς τους Έλληνες πολίτες επιβάλει τους δικούς της κατοχικούς κανόνες στην κηδεμονευόμενη χώρα του Δ.Ν.Τ. Την ώρα που βοά το πανελλήνιο για τις σκανδαλώδεις ευεργεσίες και διαγραφές χρεών του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς παλιούς του φίλους, υπάλληλοι του συνοδεία δικαστικών επιμελητών εισβάλλουν σε σπίτια πολιτών και τα βγάζουν στο σφυρί για οφειλές που ισούνται με το μισό μισθό ενός βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΙΞΗ

    ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. αναρτηθηκε σε ιστοτοπο του υπδμθ

    " τέτοιες ανόητες κουβέντες ,όπως αυτές του ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π., και χάνουμε και το παραμικρό δίκιο που ίσως θα είχαμε.
    Απειλούν για προσφυγές στα Ευρωπαϊκά όργανα και για αστικές ευθύνες του κράτους. Δεν θα εκπλαγώ άν στο επόμενο κείμενο ζητήσουν από το ΝΑΤΟ και τις "συμμαχικές¨δυνάμεις" να βομβαρδίσουν το Υπουργείο Παιδείας.
    ΄Νομίζω ότι η πίστη κάποιου πως είναι αναντικατάστατος είναι μεγάλο λάθος, ενώ η πίστη του πως διαθέτει κάτι το εξαιρετικό και μοναδικό, κάποια σημαντική υπεροχή έναντι των άλλων, ε! , τότε αυτή η εντύπωση είναι απλά "φασισμός".
    Τελικά ποιοί είμαστε;θα ρωτούσε κάποιος.
    Απαντώ : είμαστε δάσκαλοι......., εξάλλου.. τι άλλο θα μπορούσε να είμαστε;;; ( διαβάστε το ποίημα του Καβάφη " επάνοδος από την Ελάδα, και θα με νοιώσετε, ίσως.).
    Μετά τιμής
    ................... /Μαθηματικός
    Υ.Γ. Ίσως χρειαστεί μια καλή επανάληψη όλων των κειμένων του Καβάφη "

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΔΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση