GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αδιαφορία της Διαμαντοπούλου ευθύνεται για το Αιγηνίτειο και το Αρεταίειο...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο Τομεάρχη Υγείας Ν.Δ. Οι ερασιτεχνισμοί των Υπουργών Παιδείας και Υγείας έφεραν ήδη τα αποτελέσματά τους. ...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο
Τομεάρχη Υγείας Ν.Δ.
Οι ερασιτεχνισμοί των Υπουργών Παιδείας και Υγείας έφεραν ήδη τα αποτελέσματά τους. Σήμερα τα δυο ιστορικά νοσοκομεία ΑΙΓΗΝΙΤΕΙΟ και ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ λόγω της αδιαφορίας της Υπουργού Παιδείας κινδυνεύουνε να αναστείλουν τη λειτουργία τους.
Αποτελεί ντροπή η αναστολή λειτουργίας και θα πρέπει με κάθε μέσο έστω και τη 12η να βρεθεί λύση, που υπάρχει λύση. Φοβάμαι όμως ότι η εμμονή σε δογματισμούς και μη λήψη απόφασης χρηματοδότησης εκ μέρους της Κυβέρνησης θα αποτελέσουνε την απαρχή δεινών και για τα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Η κα. Υπουργός ας αναλάβει τις ευθύνες της. Εάν δεν έχει συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας των Πανεπιστημιακών αυτών νοσοκομείων τότε θα...
 πρέπει να επέμβει ο κ. Πρωθυπουργός.

8 σχόλια

  1. Γιούχα και στη Διαμαντοπούλου
    Έντονα αποδοκιμάστηκε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο Τιτάνια, χθες στις 14:00.


    Μέλη συνδικαλιστικών φορέων της Εκπαίδευσης γιούχαραν την υπουργό, η οποία βρέθηκε στο ξενοδοχείο συμμετέχοντας στην συνάντηση που διοργάνωσαν τα Διοικητικά Συμβούλια των επιστημονικών ενώσεων των εκπαιδευτικών Γαλλικής και Γερμανικής Φιλολογίας όλης της χώρας, με θέμα: "Η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης κ Θρησκευμάτων για το «Νέο Λύκειο» και οι θέσεις των επιστημονικών ενώσεων των εκπαιδευτικών Γαλλικής και Γερμανικής Φιλολογίας για μια αποτελεσματική και ποιοτική δημόσια ξενόγλωσση εκπαίδευση".

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την οδό Μπενάκη, ώστε να μην έρθουν σε επαφή οι συγκεντρωμένοι με την κα Διαμαντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως κύριοι έχετε την εντύπωση ότι οι μεγαλογιατροί είναι εύκολη υπόθεση; Άντε να καταφέρεις να μη σου βουλιάξουν το σύστημα.
    Και πως θα γεμίζουν οι πισίνες τους άμα δεν μας γδέρνουν Κράτος και πολίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.27..ηλίθιος...ηλίθιος...πολύ
    ηλίθιος ?

    Να διαβάζεις τουλάχιστον ξέρεις ?

    Άμα ξέρεις ..μπράβο
    μιά αρά ΦΥΤΟ ΠΑΣΟΚ είσαι
    ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλείνει το Αιγηνίτειο, αφού γίναμε όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ήταν αντίθετα τα πράματα με ΝΔ, να δείτε τι μύδρους θα εκτόξευε η Διαμαντομπίλντεμπεργκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η κυρια bilderberg κανει οτι της πουν τα αφεντικα της απο την αμερικανικη πρεσβεια...ειναι αδυνατον υγιεις ανθρωπινος νους να κανει κατι τετοιο στην ιδια του τη πατριδα, η συμμορια των μασωνων της bilderberg τζεφρυ και λοιπων σοσια-ληστων εκτελουν και με το παραπανω τις διαταγες των αμερικανων μασωνων στο επακρο.....ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταματούν επ' αόριστον τα μαθήματα στο ΤΕΙ Ηπείρου

    Σταματούν, από σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου, επ΄ αόριστον τα μαθήματα στο ΤΕΙ Ηπείρου. Οι έκτακτοι συνεργάτες του ΤΕΙ έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους και την υπογραφή των συμβάσεών τους. Το μόνιμο προσωπικό, δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες. Έκτακτος συνεργάτης του ΤΕΙ Ηπείρου ανέφερε ότι "το Υπουργείο Παιδείας έχει δώσει την....
    έγκρισή του για τα κονδύλια,
    εμπλέκονται όμως και δυο ακόμη υπουργεία (Οικονομικών και Εργασίας), τα οποία καθυστερούν το θέμα. Και βέβαια όλοι όλα τα ρίχνουν στην «Τρόικα» και το Μνημόνιο, ακόμη και όταν το θέμα είναι απλά διαδικαστικό. Γιατί ποιος και τι εμποδίζει τους δυο υπουργούς που... φρενάρουν το θέμα να βάλουν υπογραφή;".

    http://www.katoci.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΕΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ

    Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το σκληρό πρόσωπο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Επιβάλλει εισοδηματικό κριτήριο στις τρίτεκνες, πολύτεκνες κ.τ.λ οικογένεις για τις μετεγγραφές των φοιτητών το οποίο ανέρχεται στις 50 χιλιάδες ευρώ ετήσιο εισόδημα (την τελευταία τριετία). Η κα. Διαμαντοπούλου, της οποία ο.....
    γιος φοιτά σε ιδιωτικό κολλέγιο, δεν αντιλαμβάνεται όπως φαίνεται την κατάσταση των οικονομικών των ελληνικών νοικοκυριών. Το νέο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στις 11 Απριλιόυ κόβει, χωρίς καμία δόση υπερβολής, την πανεπιστημιακή εκπαίδευση εκατοντάδων φοιτητών. Οι οικογένειες αδυνατούν να επιβιώσουν και η κυβέρνηση δίνει όλο και πιο γερά χτυπήματα στον λαό. Υπάρχουν οικογένειες που υπερβαίνουν το οικονομικό αυτό κριτήριο και δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Η εξαθλίωση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται από την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Οικονομικό εμπόδιο στην εκπαίδευση των νέων έρχεται να βάλει η κα. Διαμαντοπούλου για να αναδείξει πάλι την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.


    Δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για δωρεάν εκπαίδευση, όταν πλέον μια οικογένεια τριών και άνω τέκνων υποχρεούται να πληρώνει διαφορετικές δαπάνες για να σπουδάσει κάθε παιδί !

    Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως δεν είναι τεράστιος ο αριθμός των οικογενειών εκείνων των οποίων το εισόδημα υπερβαίνει το κριτήριο αυτό αλλά δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους.
    Καληνύχτα Ελλάδα...


    Πασοκαρα δίπλα στο λαό !
    διέλυσε τα όλα Άννα !!

    χτύπα κι άλλο !
    μετράει μερες η κυβέρνηση +

    THS MANAS THS TO MOYNI
    THS KYRIAS AAAA-NOYLAS.....

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΥΦΤΟΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ
    ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ
    ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση