GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ίδρυση Εφετείου Αν. Κρήτης δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ...

Από το flashnews.gr Νόμος του κράτους είναι πλέον το Προεδρικό Διάταγμα 29 με το οποίο ιδρύεται το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, καθώς το...

Από το flashnews.gr
Νόμος του κράτους είναι πλέον το Προεδρικό Διάταγμα 29 με το οποίο ιδρύεται το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, καθώς το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης Α 80/ 13-4-2011.
«Εμείς θα προσφύγουμε στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας» ήταν η πρώτη δήλωση στο Flashnews.gr του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Δημήτρη Ποντικάκη, ο οποίος άφησε...
και αιχμές λέγοντας:
«Από και και πέρα οι βουλευτές ας κάνουν ότι νομίζουν , ούτε παραιτήθηκε κανείς και δεν ξέρω τι θα κάνουν. Εμείς πάντως σαν Δικηγορικός Σύλλογος θα προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωσή του».
Υπενθυμίζεται πως οι δικηγόροι των Χανίων βρίσκονται σε αποχή διαρκείας από τα καθήκοντά τους με αποτέλεσμα να έχει «νεκρώσει» η απονομή της Δικαιοσύνης στα Χανιά.
Στο μεταξύ η βουλευτής Ηρακλείου κ.Μαρία Σκραφνάκη σε δήλωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής :
"Επιτέλους μετά από ένα δύσκολο και πολυετή αγώνα, μια κορυφαία επιδίωξη του Δικηγορικού κόσμου, των Βουλευτών, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των φορέων και του λαού της Ανατολικής Κρήτης, για ίδρυση εφετείου στο Ηράκλειο, γίνεται πραγματικότητα.
Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την θετική αυτή εξέλιξη, μετά και τη δημοσίευση του Προεδρικού διατάγματος για την ίδρυση του Εφετείου στην Ανατολική Κρήτη, στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως".

1 σχόλιο

  1. Τι λένε οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά;
    Επίσης τι λένε οι οπαδοί του Μητσοτάκη;
    Από ποιούς την "έπαθαν" οι Χανιώτες;
    Ας ψάξουν να δουν ποιός τους την "έφερε" και ας πάρουν μαθήματα για το μέλλον, γιατί το παρόν το έχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση