GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο κράξιμο του (γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ) Κ. Τασούλα μέσα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, πρώην υφυπουργό Εθνικής Αμυνας και νυν το...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
Τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, πρώην υφυπουργό Εθνικής Αμυνας και νυν τομεάρχη Άμυνας της Ν.Δ. Κώστα Τασούλα έκραξε αγρίως ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή μια ηλικιωμένη Γιαννιώτισσα μέσα στον Ιερό ναό της Μητρόπολης Ιωαννίνων. Όπως τόνισαν στο EpirusGate αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, όλα ξεκίνησαν μόλις ο Γιαννιώτης βουλευτής πέρασε μπροστά από την κυρία προκειμένου να λάβει τη θέση του στα επίσημα και να παρακολουθήσει τη Θεία λειτουργία.
Αμέσως η γυναίκα του επιτέθηκε φραστικά για το κατάντημα της χώρας και προς στιγμή δημιουργήθηκε αναστάτωση η οποία ξεπεράστηκε με....
 την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.Ο κ. Τασούλας φάνηκε ψύχραιμος και δεν λογομάχησε μαζί της, όμως ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και για τους βουλευτές της ΝΔ ύστερα από τα καμώματα της Κυβέρνησης Καραμανλή.

12 σχόλια

  1. ΜΙΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΖΗΤΗΜΑ.

    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ..Ο Λ Α...ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ
    ΤΑ ΧΩΣΑΤΕ ?

    ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ

    Ο βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Ευτυχης Δαμιανακης ξυλοκοπηθηκε πριν λιγες μερες στο χωριο ΚΑΝΤΑΝΟΣ, ΧΑΝΙΩΝ οταν τον προσκαλεσαν να κατεβει να τον κερασουν μια ρακη συμφωνα με καλες πληροφοριες !!!
    Οι ντοπιοι ηταν πολλοι και εξαγριωμενοι και εδειραν και τους συνοδους του βουλευτη !!!

    Τα τοπικα και αλλα μεσα κανουν ακομα τουμπεκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιουχάρισμα και στην Ξενογιαννακοπούλου στο Ληξούρι.

    Χτες το απόγευμα γιουχαρίστηκε η υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μαζί με την «επίλεκτη» παρέα της από Νομάρχες και στελέχη νυν και πρώην.

    Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη στην πλατεία του Ληξουρίου και οι ατάκες περί λαμογιών και ξεπουλημένων έδιναν και έπαιρναν από...
    τον απλό κόσμο και κατοίκους.

    Ούτε στα χωριά τους οι πολιτικοί πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν άνετα !


    Ανώνυμος είπε...

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ καλε .
    H Μαριλιζα μπορει ναναι ξυνη μπορει ναναι χαζη
    ενα μονο δε μπορει το γιαουρτι
    το ξυνισμενο ....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ......

    Ο ιδιαιτερος γραμματεας της Μαριλιζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA ΜΑΘΑΤΕ ??
    ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ !!
    ΑΠΟ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΥΝΟΜΟΥΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣΤΟΡΕΣ !!
    ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραλίγο να γίνει … Τιτανικός το κανό του Γιώργου.

    Μετά το ποδήλατο, σειρά είχε και το περίφημο κανό του Γιώργου Παπανδρέου να υποστεί… βλάβη, αυτό πάντως μεσοπέλαγα. Σύμφωνα με ασφαλείς, μάλιστα, πληροφορίες τις οποίες επικαλείται σε σημερινό δημοσίευμά του ο “ΕΤ”, ο πρωθυπουργός κινδύνευσε σοβαρά, όταν λίγο έξω από την Ύδρα, και σε μια πολύ δύσκολη περιοχή για τους κωπηλάτες, έπεσε σε κακοκαιρία και το κανό… χάλασε.

    Στα στενά της Ύδρας κυκλοφόρησαν πληροφορίες που θέλουν τον κ. Παπανδρέου να πέφτει στη θάλασσα, αλλά για καλή του τύχη εκεί δίπλα όλως τυχαίως περνούσε ένα σκάφος του Λιμενικού το οποίο και περιμάζεψε τον πρωθυπουργό, ο οποίος προφανώς αισθάνθηκε δικαιωμένος για τις δηλώσεις του περί… Τιτανικού. Από το Λιμενικό έσπευσαν να υποστηρίξουν πως ο κ. Παπανδρέου δεν ήθελε να βρίσκεται… εκεί γύρω σκάφος του Λιμενικού, όμως τα παιδιά σε μια ακόμα πράξη ηρωισμού και μιας και δεν είχαν και τίποτα καλύτερο να κάνουν πασχαλιάτικα παρακολουθούσαν διακριτικά τους δεκάδες κωπηλάτες που αυτή την περίοδο καταφθάνουν στην Ύδρα.

    Το ότι φόρτωσαν μάλιστα και το κανό και το έφεραν στο λιμάνι της Ύδρας δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν ολόκληρο πρωθυπουργικό κανό, αλλά το ότι ήθελαν να εξεταστούν από ειδικούς τα αίτια της βλάβης. Ήταν μηχανική βλάβη ; Υπήρχε δολιοφθορά σε κάποιο κουπί ; Εμβολίστηκε από κάποιο τουρκικό κανό ;
    Τη στιγμή που σχεδόν ένα στα τρία σκάφη του Λιμενικού είναι «καθηλωμένο» και περιορίζονται ακόμα και οι διακομιδές των ασθενών από τα μικρά νησιά του Αιγαίου από τις περικοπές στα κονδύλια για συντήρηση και επισκευή, οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων μετέφεραν με φουσκωτό του Λ.Σ. το κανό του πρωθυπουργού, μόλις ολοκλήρωσε τις αθλητικές του δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών στο νησί του Σαρωνικού.

    Ο «Ελεύθερος Τύπος» επικοινώνησε με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Σούλη, ο οποίος δήλωσε : «Από τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε στείλει άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος μαζί με φουσκωτό σκάφος στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων φρούρησης κατά τη διάρκεια της παραμονής του πρωθυπουργού στην Υδρα. Το κανό του πρωθυπουργού μεταφέρθηκε από το σκάφος του Λ.Σ. προφανώς για λόγους φύλαξής του.
    Οι άνδρες του Λιμενικού πήραν μαζί τους το κανό για να μην το χάσουν στη θάλασσα».

    Το κανό λοιπόν σώθηκε, το ίδιο και το κύρος του πρωθυπουργού, άγνωστο βέβαια παραμένει αν σώθηκε και κάνας δύσμοιρος που αρρώστησε πασχαλιάτικα σε κάνα ακριτικό νησί με το Λιμενικό να ψάχνει για σκάφος.
    Μετά, πάντως, το ατύχημα με το ποδήλατο και τη «βύθιση» του κανό, ίσως ο πρωθυπουργός αποφασίσει να ασχοληθεί με κάνα ανεμόπτερο.

    Εξάλλου, από «Απάτσι» και «Σινούκ» έχουμε μπόλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!
    "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΚΑΙ ΣΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ...
    ΑΚΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑ "ΕΠΙΣΗΜΑ".
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΔΙΣΚΟΣ" ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    Α ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ!... ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΣ ΣΟΥΦΥΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    _______________________________
    Από το : politcsnews


    Πέρα από τις αποδοκιμασίες κατά Παπανδρέου στον κεντρικό ναό της Ύδρας, πολίτες την "έπεσαν" στον πρωθυπουργό, κατά την διάρκεια της άφιξής του στο νησί.

    Δύο πολίτες πλησίσαν με απειλητικές διαθέσεις τον κ.Παπανδρέου όταν ήταν στο δελφίνι, όταν...επενέβησαν οι άντρες της προσωπικής του φρουράς.

    Ο κ. Παπανδρέου, ζήτησε από τους άνδρες ασφαλείας, να αφήσει τους πολίτες, λέγοντας χαρακτηριστικά : "Αφήστε τους, μου αρέσει ν'ακούω την κοινωνία". Οι πολίτες απομακρύνθηκαν, ενώ κατά την διάρκεια του ταξιδιού το κλίμα για τον πρωθυπουργό δεν ήταν το καλύτερο.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός μετέβη για λίγες ώρες στον Πόρο, όπου δεν βγήκε από το ξενοδοχείο Sirene.

    Στις προηγούμενες επισκέψεις τους, έβγαινε για τζόκινγκ και έκανε βόλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει δίκιο κάποιος που χτες έλεγε :και καλά οι τσιπριανοί. Αν αποφασίσουν να απαντήσουν οι αντίπαλοι, που είναι πολλαπλάσιοι αυτων των κάποιων ηλιθίων που πιστεύουν πως οι πολιτικοί δεν είναι οι ακλεκτοί του λαού και πως θα πρέπει να αναλάβουν τις τύχες της χώρας κάποια αλητοειδή, που βρίσσκουν τη Δημοκρατία χαλαρή, τι θα γίνει; Θα πάμε σε εμφύλιο; Αλλά αυτοί οι κουφιοκεφαλάκηδες αυτά θέλουν γιατί τι είχαν τι έχασαν; Μήπως δούλεψαν ποτέ για να δημιουργήσουν κάτι; Τα θέλουν όλα έτομια και προ πάντων τη δόση τους ή το φραπεδάκι από το χαρτζλίκι του μπαμπά!
    Αλλά πού μυαλά; Εδώ καίγονται και σαν το σάλιαγκα τραγουδάνε!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΘΕ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΜΑ? ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Λαμόγια" και "ξεπουλημένοι" ήταν οι φράσεις που φώναζαν οι κάτοικοι όταν πέρασαν από μπροστά τους η υπουργός μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

    Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου βρέθηκε στην Κεφαλονιά για το Πάσχα αλλά η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι κάτοικοι παρόλο που ήταν έντονη δεν ήταν ιδιαίτερη θερμή.

    Οι Κεφαλονίτες που συνάντησαν την Υπουργό μαζί Νομάρχες και πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στην πλατεία Πετρίτση του Ληξουρίου, τους γιουχάρισαν φωνάζοντας "λαμόγια" και "ξεπουλημένοι".


    Μεταξυ μας ακομα και καποιος να ειναι Πασοκ πρεπει να γιουχαρει τη Ξενογιαννακοπουλου.
    Ακομα και τωρα δεν μπορω να καταλαβω το λογο της υπαρξεως του συγκεκριμενου ατομου στη πολιτικη σκηνη αλλα και στη κυβερνηση αφου δεν εχει κανει ποτε απολυτως τιποτα.

    ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ..ΤΟ ΘΛΙΜΕΝΟ ΣΟΥΤΙΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκραξαν τον λωποδυτη που εκλεψε την καρεκλα απο το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας επι καραμανλη.
    Καλλα δεν ντρεπωνται εκει στα Γιαννενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9,15 κληρονομική η μαλακία σου..
    σαν την Σύφιλλη του Παπανδρέου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ.
    ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΩ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΟΥΝ.

    ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ.
    ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΩ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση