GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανένας έλεγχος στα προϊόντα από Ιαπωνία‏...

Από τον Γιώργο Πετράκη Το ό,τι το ελληνικό κράτος είναι απλά αδιάφορο για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια των πολιτών αποδεικνύεται κάθε ...

Από τον Γιώργο Πετράκη
Το ό,τι το ελληνικό κράτος είναι απλά αδιάφορο για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια των πολιτών αποδεικνύεται κάθε μέρα που περνάει (με τα νέα μέτρα και νόμους και την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων).
Εκτός από αυτό όμως, δεν έχει υπάρξει ΚΑΜΙΑ ενημέρωση στο κοινό για το αν γίνονται και με ποιο τρόπο έλεγχοι στα προϊόντα που εισάγονται από Ιαπωνία (αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά, τρόφιμα κτλ) για ραδιενέργεια.
Παρακαλώ να πάρετε θέση και να...
 ενημερώσετε τον κόσμο. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στις ΗΠΑ γίνονται έλεγχοι σε όλα τα αυτοκίνητα που εισάγονται.

1 σχόλιο

  1. Εφόσον δεν γίνονται έλεγχοι πρέπει να σταματήσουμε την αγορά κάθε Γιαπωνέζικου προϊόντος και όχι μόνο.Η υγεία μας και αυτή των παιδιών μας νομίζω 'οτι είναι πολύ σοβαρότερο πράγμα από τα εμπορικά κέρδη. Οι Ιάπωνες σίγουρα θα κάνουν εισαγωγές ΚΑΘΑΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ και θα εξάγουν τα μολυσμένα σε χώρες που δεν γίνεται έλεγχος είτε γίνεται πλημμελής , είτε με άλλο τρόπο (λάδωμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση