GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια απάντηση στον Θόδωρο Πάγκαλο...

Από τον Βασίλη Μπόνιο http://kourdistoportocali.com/ Μονόφθαλμος στο Ναό του Σολομώντα Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος ,...

Από τον Βασίλη Μπόνιο
http://kourdistoportocali.com/
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, με άρθρο του που δημοσιεύθηκε στη «Καθημερινή της Κυριακής» καταδικάζει την ανωνυμία των blogs, τα οποία θεωρεί απειλή τόσο για τη Δημοκρατία, όσο και για τις εφημερίδες.
Ο ίδιος αναφέρεται στη «ζωτική σημασία να ανοίξει ένας δημόσιος διάλογος για ένα θέμα που απειλεί τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης».  Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι», παρότι δεν ανήκει στη κατηγορία των ανώνυμων ιστοσελίδων, συμβάλει στο διάλογο με τις παρακάτω επισημάνσεις:
 Ο λόγος του Αντιπροέδρου θα μπορούσε να είναι πειστικός, εάν...
διακατέχετο από ψήγματα αυτοκριτικής. Αντίθετα ο Θόδωρος, κάτοχος ενός φωτεινού μυαλού κατά τ άλλα, επιλέγει να δει από το Ναό του Σολομώντα, μόνο τη μία πλευρά με τη πραμάτεια του παραεμπορίου. Πράγματι στο Ναό υπάρχουν οι εκβιαστές που περιγράφει και καθημερινά μπαίνουν καινούριοι, όλο και πιο αδίστακτοι.
Απειλούν όλοι αυτοί τη Δημοκρατία; Πιθανόν. Αλλά ποια Δημοκρατία; Αυτή των μιζαδόρων και της ανομίας την οποία υπηρέτησαν από τη μεταπολίτευση ως σήμερα κυβερνήσεις στις οποίες ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο;
Πως υπερασπίστηκε ο Πάγκαλος  την Δημοκρατία, για την οποία κόπτεται σήμερα, όταν για δεκαετίες ο ίδιος προσωπικά ανέχθηκε τη διαπλοκή, τις μίζες στα εξοπλιστικά, στα δημόσια έργα,  στις αναθέσεις του Δημοσίου και πάει λέγοντας στις οποίες ήταν βουτηγμένοι ως το λαιμό «σεσημασμένοι» πολιτικοί του σύντροφοι.
Πως υπερασπίστηκε τη Δημοκρατία, ανεχόμενος τη μετατροπή της Δικαιοσύνης σε υποχείριο των κυβερνήσεων που συμμετείχε αλλά και των νταβατζήδων της διαπλοκής.
Πως υπερασπίστηκε τη Δημοκρατία, όταν επέτρεψε να διογκωθεί το θανατηφόρο τέρας του χρέους αλλά και των ελλειμμάτων, σιωπώντας;
Θα μπορούσαμε ν αναφέρουμε άπειρα παραδείγματα εκφυλισμού της Δημοκρατίας που εξέθρεψε και η δική του συναίνεση.
Πάμε τώρα στις εφημερίδες που κινδυνεύουν από τα blogs, όπως υποστηρίζει ο Αντιπρόεδρος στο άρθρο του.
Ποιες εφημερίδες, Θόδωρε;
Σε ποιους ανήκουν οι μεγάλες εφημερίδες-με ελάχιστες εξαιρέσεις;
Θα σου το υπενθυμίσουμε αγαπητέ Θόδωρε:
Σε «εκδότες» οι οποίοι επιχείρησαν να εκβιάσουν την εξαγορά  συγκεκριμένων εξοπλιστικών προγραμμάτων  και οι υποθέσεις τους έφτασαν ως τα δικαστήρια.
Σε «εκδότες» που εκβιάζουν δημόσια έργα.
Σε «εκδότες» που εκβιάζουν την πώληση λογισμικού σε Οργανισμούς και τον κρατικό μηχανισμό.
Σε «εκδότες» που φοροδιαφεύγουν.
Σε «εκδότες» που επιβάλλουν τους «δικούς» τους πολιτικούς.
Σε «εκδότες» που απέκτησαν τεράστια προσωπική περιουσία μέσα από πάσης φύσεως εκβιασμούς και δοσοληψίες με την εξουσία.
Σε «εκδότες» που στηρίζονται σε θαλασσοδάνεια ανυπόληπτων τραπεζιτών και στο εκβιαζόμενο χρήμα της κρατικής διαφήμισης.
Σε «εκδότες» που έκλεψαν ακόμη και τάνκερ άλλης χώρας!
Η πλειοψηφία αυτών των εκδοτών έχουν υπάρξει ομοτράπεζοί σου αγαπητέ Θόδωρε, στη μεγάλη στρογγυλή τράπεζα του «μαζί τα φάγαμε».
Όλοι μαζί αγαπητέ Θόδωρε, κατασπαράξατε τη σάρκα της νεαρής και άβγαλτης τότε Δημοκρατίας και την καταντήσατε για μια ακόμη φορά ρακένδυτη ζητιάνα.
Είναι λογικό λοιπόν να έρχεσαι σήμερα για να υπερασπισθείς τους συνδαιτημόνες σου στη λεηλασία της Δημοκρατίας.
Αγαπητέ Αντιπρόεδρε, εάν θέλεις να συμβάλεις στην ανάταση της Δημοκρατίας αλλά και της δημοσιογραφίας, φρόντισε ο λόγος σου να είναι δίκαιος, μεστός σε ουσία και πάνω από όλα αυτοκριτικός.
Ως τότε θα πληρώνουμε όλοι τις συνέπειες του Τέρατος που εσύ (και η παρέα σου) εξέθρεψες…

15 σχόλια

  1. Πολύ μ' αρέσουν τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H xώρα χρειάζεται μία επαναστατική κυβέρνηση που θα προβεί σε 4-5 βασικά πράγματα πχ κατάργηση όλων των προνομίων των βουλευτών- ασυλίας δήμευση περιουσιών των κλεφτών και φυλάκιση, διαχωρισμός εκτελεστικής-νομοθετικής-δικαστικής εξουσίας,δημιουργία ανεξάρτητου νομοθετικού σώματος με παράλληλη μείωση των βουλευτών στους 150 και μετά να επαναπροκηρύξει εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ . ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανε άρση ασυλίας εσύ πρώτα και να συζητήσουμε για τα Yμια και για το πανί και μετά τα λέμε. Τεμπελχανάδες βολεμένη της μαφίας που φτιάξατε προδότες τσιράκια τον αμερικάνικου συστήματος αλλά και της δημοσιογραφίας,Τροποποιήσατε το Σύνταγμα όπως σας Βολευόταν σε μια (Σωστή Δημοκρατία )έπρεπε να ήσουν ΦΥΛΑΚΉ εσύ και Μερικοί άλλη ΠΟΥΛΗΜΈΝΗ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ μιλάς και λες Βλακείες.
    Απορώ πως σε ψηφίσανε?? $$σος η κάλπες να ήταν φτιαγμένες όπως όλα από τα τσιράκια σας, Συνδικαλιστές που τους προωθηθείτε σε Βουλευτές & Υπουργούς!!!!Καλοπερασάκια
    Αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης που του φταίνε όλα εκτός ο ευ τος του και το μεγάλο
    ssπασοκ εσείς χειρότερη από την χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Θεόδωρε Πάγκαλε είσαστε ακριβώς αυτό που λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το γουρούνι ο Πάγκαλος ειναι ο ορισμός του φασίστα , ουτε για φτύσιμο δεν αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν σήμερα ζούσε ο Κουτσόγιωργας, θα του έλεγε του Παχύδερμου: "Σας τσούζει, έ! Σας πονάει, έ!. Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πάγκαλος (και οι όμοιοί του ) πρέπει να γνωρίζει πως την Ύβρη ακολουθεί πάντα η Νέμεσις...

    Σε τρεισήμισι χιλιάδες χρόνια ιστορικής παρουσίας, το ελληνικό όνομα μάλλον δεν γνώρισε τέτοιον διεθνή εξευτελισμό.
    Aνεξέλεγκτοι, ατιμώρητοι, κυβερνάνε ακόμα σήμερα τη χώρα οι αυτουργοί του εγκλήματος. Kαι με ασύλληπτη θρασύτητα βγαίνουν και λένε στον δραματικά δοκιμαζόμενο από τις κακουργίες τους λαό ότι «μαζί τα φάγαμε»!

    Τα αρχιλαμόγια το γιαούρτωμα το αποφεύγουν το παλούκωμα το επιζητούν.

    Δοκιμάστε το θα τους αρέσει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
    Άγριες αποδοκιμασίες χθες το απόγευμα στην υπουργό Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μαζί με την «επίλεκτη» παρέα της, η οποία αποτελούνταν από Νομάρχες και στελέχη, νυν και πρώην. Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη στην πλατεία του Ληξουρίου στην...
    Κεφαλονιά, την οποία είχε επισκεφθεί η υπουργός για τις ημέρες του Πάσχα. Ανάστατοι οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς έσπευσαν προς το μέρος της υπουργού και οι ατάκες περί λαμογιών και ξεπουλημένων έδιναν και έπαιρναν.
    Ούτε στα χωριά τους οι πολιτικοί πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν άνετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS
    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
    ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ
    Φέρνει νομοθετική ρύθμιση τις επόμενες ημέρες για την ανωνυμία στα blogs. Θα περάσει τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. Είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει γιατί λειτουργεί ως αερόσακος. Είναι καμμένο χαρτί, δηλαδή στην κριτική. Δεν ξέρουμε εάν αποτελεί "λαγό" του Παπανδρέου, ο Πάγκαλος πάντως έχει προετοιμάσει με το γραφείο του όλο το...
    νομοθετικό πλαίσιο για να υπάρξει επώνυμος διαχειριστής. Τεχνικά, δεν μπορεί να γίνει αυτό. Επειδή όμως βολεύει αρκετούς στην κυβέρνηση τέτοια εξέλιξη η λύση θα βρεθεί με τo ηλεκτρονικό ίχνος (ip). Και όποιον πάρει ο χάρος...
    Σ.Σ. Ο κύριος Παπανδρέου που εμφανιζόταν ως υπέρμαχος της ελευθερίας του διαδικτύου γνωρίζει την τροπολογία που έρχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΠΑΠΑΡΟΣΟΣΙΑΛΑΡΠΑΧΤΟΜΕΙΟΔΟΤΕΣ…

    Πάγκαλος: «Απειλή για τη Δημοκρατία τα ανώνυμα blogs»

    Ποια Δημοκρατία κινδυνεύει ρε Πάγκαλε, η Δημοκρατία του ΔΝΤ και της Τρόικας;
    Η δημοκρατία του ΓΑΠ και του ξεπουλήματος της Εθνικής μας κυριαρχίας;
    Η δημοκρατία των τραπεζών και τον τοκογλύφων;

    Ή μήπως εννοείς τη δημοκρατία του «Τσοβόλα δώστα όλα», τη δημοκρατία του Σημίτη, του χρηματιστηρίου και του «ευχαριστώ τους Αμερικάνους;»

    Δεν πιστεύω βέβαια να εννοείς τη Δημοκρατία του υποβρυχιάκια (και όχι μόνο) Τσοχατζόπουλου, του παρ’ ολίγον πρωθυπουργού (αυτός θα είχε ξεπουλήσει πιο νωρίς από σας την Ελλάδα) τη δημοκρατία των μιζο-εξοπλιστικών προγραμμάτων, των δημοσίων έργων, τη δημοκρατία της ΖΗΜΕΝΣ και του Βατοπεδίου, των τοξικών ομολόγων, του Μαντέλη και του Τσουκάτου, τη δημοκρατία των αρπακτικών που «μαζί τα φάγατε», των νταβατζήδων, των μιζαδόρων, των μεσαζόντων, των συμβουλατόρων, των ελεεινών παρατραπεζικών, των εκδοτοεκβιαστών και εκδοκουμανταδόρων τύπου Λαμπράκη, των χοντροφοροφυγάδων φίλων σας, των ημετέρων, των ανικανοδιορισμένων, των εγκαθέτων, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ) των … των… των…

    Δε μας χέζεις ρε Πάγκαλε, που ξαφνικά θυμήθηκες τη Δημοκρατία που την βιάσατε και την βιάζετε κατ’ εξακολούθηση εσύ και όμοιοί σου τηλεκατευθυνοπαπαροσοσιαλαρπαχτομειοδότες…

    Κάντε μας τη χάρη και πάρτε δρόμο όσο ακόμα είναι νωρίς {για σας) κι αφήστε την έρμη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να της γιάνει τις πληγές αυτός που τη γέννησε, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ… Άντε μπράβο!

    http://harryklynn.blogspot.com/2011/04/blog-post_3978.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ

    Ο βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Ευτυχης Δαμιανακης ξυλοκοπηθηκε πριν λιγες μερες στο χωριο ΚΑΝΤΑΝΟΣ, ΧΑΝΙΩΝ οταν τον προσκαλεσαν να κατεβει να τον κερασουν μια ρακη συμφωνα με καλες πληροφοριες !!!

    Οι ντοπιοι ηταν πολλοι και εξαγριωμενοι και εδειραν και τους συνοδους του βουλευτη !!!

    Τα τοπικα και αλλα μεσα
    κανουν ακομα τουμπεκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

    Μη το παίζει απαθείς, με αυταπάτες ΜΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΙΔΙΚΑ του εαυτό του, απέναντι σ΄ αυτούς που μας φτάσανε μέχρι το μνημόνιο!

    Ας ταυτισθεί με το ανάστημα των αξιών του πολίτη (συμμετέχω στα κοινά) στην “Εκκλησία του Δήμου”, και ταυτόχρονα να αποστασιοποιηθεί της προδοσίας ΠΡΟΣ ΕΑΥΤΟΝ που δοξάζει!
    Σε αντίθεση με τον ιδιώτη (idiot=ιδιώτης=ηλίθιος) που άλλοι περιθάλπουν στην ψυχή του σώματός τους.

    Σκύρος- σκάνδαλο Μ.Μ Λαύρας
    Χαλκίδα - μήνυση ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και του Μνημονίου.
    Και μη ξεχνάμε, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. βρήκαν τον κοινό τους Δήμαρχο! (ή διαπλεκόμενο τους στη Σκύρο?)
    Αν όντως ΚΑΙ ο Πάγκαλος έχει βοσκοτόπια, προσέξτε στο (1+30"), όπως κι άλλοι βουλευτές.

    ΤΟΤΕ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ σχετικό μήνυμα που του έστειλα για παρέμβασή του, σαν αντιπρόεδρος της βουλής, ξέπεσε στον κάλαθο των αχρήστων!
    Αλλά και εξηγείτε γιατί αυτή η απέραντη σιωπή για της εξέλιξη της Εισαγγελικής εντολής ΕΡΕΥΝΑΣ κι απόδοσης ευθυνών για το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο!
    Παραμένει κι ένα μεγάλο ερώτημα, κι ευθύνη έρευνας για το υπουργείο οικονομικών, έχουν ομόλογα του δημοσίου από απαλλοτριώσεις βοσκοτόπων?

    Στη Σκύρο ζητάν 6.000 για να απαλλοτριώσει κανείς το χωράφι, το οποίο δεν του το επιτρέπου διαφορετικά να τ καλλειργεί ανά διετία!

    Με λίγα λόγια οι χορτονεμές είναι μια ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ αφορολόγιτη ΟΦΣΟΡ εταιρία, μήπως ο κ. Πάγκαλος έχει και ΟΜΟΛΟΓΑ του δημοσίου? και δεν θα είναι ο τότε ΜΟΝΟΣ!

    Πέρα από τα βοσκοτόπια των ΟΜΟΛΟΓΩΝ των Ροτσιλδικών!

    Κι όλα αυτά είναι μέσα στο χρέος του ΔΝΤ της ΚΕΤ και των συνεχιστών του κοτζαμπασισμού μετά την απελευθέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κ. Πάγκαλος (*), τάβαλε τελευταία και με τα Blogs, και με όσους γράφουν σ' αυτά (για τους μιζαδόρους του καθεστώτος, απορία ψάλτου βήξ!!!).
    Τον πειράζει φαίνεται που έπεσε πλέον η κυκλοφορία της φυλλάδας του εθνικού μεγαλοεργολάβου, που προπαγανδίζει το καθεστώς.
    Ονειρεύεται ο αχόρταγος να μας περάσει δημοκρατικό λεπίδι, και τσαντίζεται που δεν μας έχει εύκολα στο πιάτο!!!
    Αν θέλει λοιπόν να πάψει ο Έλληνας να γράφει στα Blogs κατά του καθεστώτος, ας εξασφαλίσει το κόμμα του, κατ' αλάχιστο τα εξής
    α. Συνθήκες ελευθερίας της έκφρασης και ελευθερίας,
    β. Τήρησης από μέρους του καθεστώτος του, συνθηκών σεβασμού του Συντάγματος. Αυτού που το κόμμα του το αγνοεί, δεν το σέβεται και το παραβιάζει.
    http://eleu8erospoliths.blogspot.com/2011/04/blog-post_2953.html
    http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/articles/?nid=334
    γ. Επίσης να φροντίσει να αποσύρει όλους τους κυβερνητικούς εκπροσώπους από τα κανάλια (Πεταλοκαμπουράκη, Πεταλοοικονομέα, Πεταλοπρετεντέρη, Πεταλοκαψή, Πεταλοτρέμη, Πεταλοχασαπόπουλο, Πεταλομακρή, Πεταλοκοραή, Πεταλοτσίμα τον φόρμουλα κλπ) και να αφήσει μόνο έναν, όπως γινόταν 100-ετίες τώρα, τον Πεταλωτή (για να πεταλώνει τους "κοπρίτες" του).
    δ. Και να σταματήσει την μαύρη προπαγάνδα από τα κρατικά κανάλια, γιατί εμείς τα πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ και μάλιστα χωρίς να μας ρωτούν, αποσύροντας τους ξεφωνημένους κομματικούς εγκάθετους οσφυοκάμπτες, δουλοπρεπείς και ξεπουλημένους δημοσιογράφους του
    ε. Και να πάψει το καθεστώς, να στέλνει στον Εισαγγελέα,
    http://www.express.gr/news/finance/458562oz_20110420458562.php3
    όσους (πιστεύοντες αφελώς στην ελευθερία της έκφρασης) εκφράζουν κατά την ελεύθερη κρίση τους την εκτίμησή τους ότι η αναμόρφωση του χρέους είναι αναπόφευκτη,
    Τέλος, το καθεστώς του, να αποσυρθεί από την εξουσία γιατί δεν έχει τη δεδηλωμένη (ζήτω το πρώην 114 και νυν 120), αφού για να υφαρπάσει την εξουσία, παραμονές εκλογών έλεγε τα αντίθετα απ' όσα είχε στο νου του και κάνει τώρα, εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό.

    Έτσι θ' ανοίξει ο δρόμος για να δρομολογηθούν εξελίξεις απελευθερωτικές κι' εθνοσωτήριες (συντακτική εθνοσυνέλευση, νέο σύνταγμα που να υπηρετεί το λαό, Βουλή με 80 βουλευτές αποκλειομένων των παλαιοπολιτικών, εισαγωγή σε δίκη όσων υπέγραψαν το μνημόνιο (Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος).

    ________________
    (*). Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος είναι επαγγελματίας πολιτικός, δηλ. πέραν της πολιτικής είναι ανεπάγγελτος, αυτός που τα βρήκε με τον Χόλμπρουκ και τους Αμερικανούς και "γκριζάρισε" τα Ίμια, που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, αυτός που ζήτησε από τον γενναίο Αρχηγό του Στόλου Λυμπέρη, να πει ψέματα στους Έλληνες ότι δήθεν τη σημαία μας (την Ελληνική κι όχι την Τούρκικη) την παρέσυραν τα κύματα και ο αέρας, και τελευταία μας έλαχε "μοίρα σκληρή και άδικη" να είναι αντιπρόεδρος του Καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση