GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ‏...

Από  ομογενείς η πρόταση  εξοστρακισμού των ενόχων   Νέα Υόρκη   για το press-gr     Γιάννης - John Η τρόικα των εξολοθρευτών:...

Από  ομογενείς η πρόταση
 εξοστρακισμού των ενόχων
Η τρόικα των εξολοθρευτών: 
Θεοδωράκης-Μαρκεζίνης-Νανόπουλος
Προσφυγή στις κάλπες για εξοστρακισμό των υπευθύνων υπουργών και βουλευτών που οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού της οκονομικής καταστροφής  και διάλυσης,  συζητούν προσωπικότητες του τόπου με διεθνή ακτινοβολία. Σας έδωσα την είδηση, στην οποία προσθέτω και τα εξής:
 Εμπνευστές της ιδέας (που ίσχυε στην αρχαία Ελλάδα)  είναι  δύο διακεκριμένοι ομογενείς  του εξωτερικού -ο ένας καθηγητής πανεπιστημίου και ο άλλος μέλος κοινοβουλίου-  που λέγεται ότι προτείνουν ως εισηγητές  της προσφυγής  άμεσα στη κάλπη-καρμανιόλα    τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Οι βολιδοσκοπηθέντες, που εγκρίνουν τη πρόταση, είναι προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους και φήμης, ανάμεσά τους  Μίκης Θεοδωράκης,  Βασίλειος Μαρκεζίνης,  Δημήτρης Νανόπουλος. Ακόμη και ο Αλέκος Παπαδόπουλος, που προτείνει να  αλλάξουν οι πάντες που κατέχουν θέσεις κλειδιά στο δημόσιο, να εξαρθρωθεί το σύστημα, αλλιώς η πατρίδα εχάθη…
Αν Θεοδωράκης-Μαρκεζίνης-Νανόπουλος, δεχτούν να συμμετάσχουν και να εισηγηθούν τη πρόταση στο πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκείνος στο Ανώτατο Δικαστικό Σώμα της χώρας, θα μείνουν στην ιστορία ως η τρόικα των εξολοθρευτών της διαφθοράς.
 Αναμείνατε περισσότερα…
Γιάννης - John

31 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ .

    Η προσπάθεια σας πηγαίνει χαμένη και πηγαίνετε τσάμπα και χωρίς δημοσιότητα και χωρίς να προσφέρετε τίποτα στην Ελλάδα .
    Εάν όμως πάρετε ένα όπλο και εκτελέσετε , κλέφτες και απατεώνες δημοσίου χρήματος , βουλευτές υπουργούς πρωθυπουργούς ,πολιτικούς κ. λ .π. και μετά να αυτοκτονήσετε ή πηγαίνετε ζωσμένοι με εκρηκτικά στη βουλή , σε υπουργία πολιτικά γραφεία , σπίτια πολιτικών , κλεφτών και απατεώνων κ.λ,π . και ανατιναχτείτε μαζί τους .
    Τότε θα ανακριθείτε ήρωες από όλους τους Έλληνες και η θυσία σας δεν θα πάει χαμένη και θα υπάρχει αποτέλεσμα για τους Έλληνες και την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ .

    Η προσπάθεια σας πηγαίνει χαμένη και πηγαίνετε τσάμπα και χωρίς δημοσιότητα και χωρίς να προσφέρετε τίποτα στην Ελλάδα .
    Εάν όμως πάρετε ένα όπλο και εκτελέσετε , κλέφτες και απατεώνες δημοσίου χρήματος , βουλευτές υπουργούς πρωθυπουργούς ,πολιτικούς κ. λ .π. και μετά να αυτοκτονήσετε ή πηγαίνετε ζωσμένοι με εκρηκτικά στη βουλή , σε υπουργία πολιτικά γραφεία , σπίτια πολιτικών , κλεφτών και απατεώνων κ.λ,π . και ανατιναχτείτε μαζί τους .
    Τότε θα ανακριθείτε ήρωες από όλους τους Έλληνες και η θυσία σας δεν θα πάει χαμένη και θα υπάρχει αποτέλεσμα για τους Έλληνες και την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΤΖΟΝ- ΤΖΟΝ Η' ΜΠΙ ΜΠΙ ΜΠΟ, ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΠΕΡΑΣΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΠΑΣΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΒΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΒΡΟΜΙΚΟΙ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και αντί για ΑΡΝΙΑ
    πρεπει να ΣΦΑΞΟΥΜΕ
    ΜΝΗΜΟΜΙΑΚΑ ΜΟΥΝΙΑ.

    ( πασόκους - καρατζαφέρηδες και
    την κόρη δράκουλα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι γιαούρτια και εξοστρακισμούς κρεμάλες να στήσουμε ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MIKH THEODORAKI mazece to kosmo gurw sou kai zitise EXOSTRAKISMO dimeusi periousiwn fulakisi kai kremala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΚΕ, ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΛΟΥΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΖΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ Η ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ.
    ΜΑΚΕΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΑ.
    ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΑΟΥ Η ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιάννη Τζών ή όπως αλλιώς σε λένε. Κάνε μια φούσκα με τη μύξα σου παλιομαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οποιος άκουσε την ομιλία του Βασίλειου Μαρκεζίνη τι περιμένει την Ελλάδα κατάλαβε ότι μόνο η παντελής αλλαγή αίματος στις φλέβες της χώρας μπορει να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aμάν.
    Εδώ έχει πιο βαρεμένους απ ότι στο κεφενείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Καψαμπέλη δεν γνωρίζω αν το δημοσιευμά σας είναι ονειρική ελπίδα σωτηρίας αλλά μόνο ο εξοστρακισμός και η κάθαρση δύναται να σώσει τη χώρα και να την αποκαταστήσει στα μάτια της παγκόσμιας γνώμης ως Ελλάδας που γέννησε την Δημοκρατία, την φιλοσοφία, τις επιστήμες τις καλές τέχνες, την θυσία για την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς δεν επεμβαίνουν προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους και φήμης όπως ο Θοδωράκης ο Μαρκεζίνης ο Νανόπουλος και επεμβαίνουν τα τσόφλια της τηλεόρασης Τράγκας Χίος Αυτιάς και δεν συμαζεύονται αυτοί οι καραγκιόζηδες της πάρλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λέτε την αλήθεια εκεί στο πρεστζιαρι και να δεις που στο τέλος θα σας πουν οι κατεργάρηδες και μαλάκες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: όποιος προτείνει εξοστρακισμό κινδυνεύει η ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τίγκα στους σαλταρισμένους φασίστες είναι τελικά αυτό το φοβερό πρεσσ.γρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βαράτε βιολιτζήδες δυό λαλούν και τρεις χορεύουν και ο Λάκης τα κονομάει στο τσαντίρι του ο Μάκης στη ζούγκλα του και ο Άκης στα πλούτη του, άσε ρε Μίκη τα κούφια σε βλέπω στην εκπομπή του Αυτιά να ρεζιλεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δήλωση Πεταλωτή
    Ποιός φρενοβλαβής έριξε την ιδέα εξοστρακισμου η κυβέρνηση αποφασίζει αν οι κλέφτες του δημοσίου θα χαρούν τα κλεψιμέικα δια βίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
    Χαμός στις τηλεοπτικές εκπομπές μαλλιοτραβιούνται ποιός θα έχει τον Μίκη .... Ο Νανόπουλος αρνείται προς το παρόν ενω ο Μαρκεσίνης είναι καλεσμένος της βασίλισσας της Αγγλίας για διάλεξη στα ανάκτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αργησαν πολυ

    και λογω ηλικιας δεν μπορουν

    εμειναν σιωπλοι οταν πολλοι αγωνιστε ςδιοκονταν

    οπως ο δρ Κουτσουκος

    τι να κανουν τωρα..
    παπαλα....
    Μολις δοσουν κατι στον Θεοδωρακη θα ανακαψει υπερ της δεξιας

    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οταν ο Διγενής-Γρίβας έγινε δημοφιλής ο Κλικλής Βενιζέλος είπε θα τον γελοιοποιήσω κατεβάζοντάς τον στη πολιτική και όταν ο Μίκης πάει να γίνει εθνικός ήρωας ο Γιωργάκης είπε αφήστε τον να μιλάει μέρα και νύχτα στη τηλεόραση, να γίνει σαν τον Κολάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άλλη καμιά μαλακία θα μας πείτε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν είναι τόσο ηλίθιοι οι πολιτικοί να βγάλουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια. Τα μπήγουν στα δικά μας και μας τα βγάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πασοκ

    Τον γυρω του διαδικτυου κνει το Υπομνημα του δρ Κουτσουκου για τα Πειραματικα σχολεια!!

    Ο τίτλος του κάθε σχολείου με τον νέο νόμο και με Υπουργική Απόφαση θα πρέπει να καθορίζεται:

    α) Πειραματικό του Πανεπιστημίου (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), και αυτά θα είναι τουλάχιστον τα (5) πέντε Πειραματικά των Πανεπιστημίων Αθήνας (ΠΣΠΑ), Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Πάτρας, Κρήτης, Μακεδονίας.
    β) Πειραματικό που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), που θα είναι μερικά από αυτά που ορίζονται από τον νόμο του 1985.
    γ) Πρότυπο Σχολείο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με εξετάσεις). Αυτά απλά θα μπορούν με τον νέο νόμο, να «συνεργάζονται» με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
    Σε κανένα σχολείο δεν πρέπει να υπάρχουν ταυτόχρονα και οι δύο όροι π.χ. Πρότυπο-Πειραματικό. Με Υπουργική Απόφαση δίδεται ο τίτλος στο κάθε σχολείο ανάλογα αν οι μαθητές εισάγονται με κλήρωση = Πειραματικό ή οι μαθητές εισάγονται με εξετάσεις = Πρότυπο. Στο νομοσχέδιο φαίνεται ότι σε όλα τα Λύκεια θα εισάγονται οι μαθητές με εξετάσεις, πράγμα που δεν είναι σωστό και καλό είναι, η ρύθμιση αυτή να γίνεται με Υπουργική Απόφαση!
    Τα Πειραματικά Σχολεία των Πανεπιστημίων, που ίδρυσε ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Αλέξανδρος Δελμούζος, ο Ανδρέας Παπανδρέου κινδυνεύουν να αφανιστούν από το νέο νομοσχέδιο! Η Υπουργός κ. Άννα Διαμαντοπούλου, πιθανά, να είχε αγαθές προθέσεις και να ήθελε να δημιουργήσει νέα «Πειραματικά των Πανεπιστημίων», και νέα Πειραματικά που «συνδέονται» με τα Πανεπιστήμια (στη θέση αυτών που συνδεόντουσαν από τον νόμο 1566/1985 με τα Π.Ε.Κ.), αλλά η εισαγωγή του όρου «Πρότυπο» και οι «κρίσεις εκπαιδευτικών ανά πενταετία» και ο τρόπος
    παρουσίασης των «αλλαγών», περιέπλεξε τα πράγματα. Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου φέρεται να επαναφέρει τα Πρότυπα, τα σχολεία της Χούντας και της Συντήρησης! Τρίζουν τα κόκκαλα των αγωνιστών της δημοκρατίας!
    Πειραματικό και Πρότυπο δύο διαφορετικές και αντίθετες έννοιες… που οι δήθεν ειδικοί δεν αντιλαμβάνονται! Επίσης, άλλο Πειραματικό Σχολείο «του» Πανεπιστημίου και άλλο «Πειραματικό» Σχολείο (του Νομού λειτουργίας, που εντάσσεται στα Π.Ε.Κ. από τον νόμο 1566/1985) και άλλο Πειραματικό που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο!
    1. Πειραματικό Σχολείο «του» Πανεπιστημίου : Είναι ειδική κατηγορία και οφείλει να εξαιρεθεί από τον νέο νόμο. Ανήκει στο πανεπιστήμιο, η Σύγκλητος ασχολείται με τα βασικά θέματα λειτουργίας του, έχει πανεπιστημιακό άσυλο, έχει Επόπτη Πανεπιστημιακό Καθηγητή των Επιστημών Αγωγής. Το ΠΣΠΑ, το καλύτερο σχολείο σε όλη την Ελλάδα, αποτελείται από εξατάξιο δημοτικό και εξατάξιο Γυμνάσιο Λύκειο και κρατάει ακόμα και σήμερα αυτή την δομή. Η εισαγωγή των μαθητών γίνεται με κλήρωση (χωρίς εξετάσεις).
    2. Πειραματικά Σχολεία: η εισαγωγή των μαθητών γίνεται με κλήρωση (χωρίς εξετάσεις).
    3. Πρότυπα Σχολεία: η εισαγωγή γίνεται μόνο με εξετάσεις (Σχολεία της Συντήρησης και της Χούντας). Η εισαγωγή γίνεται με εξετάσεις.
    4. Πρότυπα-Πειραματικά: Δεν υπάρχουν και αν η εισαγωγή των μαθητών γίνεται με εξετάσεις, τότε θα είναι Πρότυπα και δίπλα ό όρος «Πειραματικά θα υπάρχει για να δημιουργεί σκόπιμη σύγχυση»!
    5. Πειραματικό Σχολείο που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο: Δεν ανήκει στο Πανεπιστήμιο. Δεν έχει επόπτη Καθηγητή Πανεπιστημιακό, απλά συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο.


    Σιγα σιγα και η ΟΛΜΕ και ολοι οι Πανεπιστηνιακοι συντασσονται με τον δρ Κουτσουκο, μονο οι αγραματοι ειναι ξεροκεφαλοι...

    Μινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ.

    Στη Δικαιοσύνη παραπέμπονται ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Αιγύπτου, με την κατηγορία της διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Ο πρώην πρωθυπουργός, Άχμεντ Ναζίφ, κρατείται και θα ανακριθεί ενώ ο...
    πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιούσεφ Μπούτρους Γκάλι, βρίσκεται στο εξωτερικό. Οι κατηγορία θα απαγγελθεί και εις βάρος του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Χαμπίμπ ελ-Αντλι, ο οποίος ήδη διώκεται για δωροδοκία και τη δολοφονία διαδηλωτών.

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....ΔΙΩΞΗ ΕΚΕΙ ...

    ΧΕΡΙ - ΠΟΔΙ - ΟΛΟ0ΚΛΗΡΟΣ - ΦΕΤΕΣ
    ΛΑΓΟΥΜΙ ΦΥΛΑΚΗ ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

    ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ _________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σιγά μη του στείλουμε και για διακοπές με τα κλεμένα...
    Εξοστρακισμός? Ναι, ύστερα απο

    Α) Αυστηρότατο έλεγχο των οικονομικών τους, σε ότι βρε8εί δήμευση του 95% της περιουσίας.
    Β)Στέρηση πολιτικων δικαιωμάτων σε αυτούς και τα παιδιά τους.
    Γ) Καμία θέση στο Δημόσιο σε αυτους και στα παιδία τους.
    Δ) Εξοστρακισμός και σκισιμο διαβατηρίου τους στο αεροδρόμιο... Μη σας πω και στέρηση ιθαγένειας...

    Α... και βουλευτής να γίνεται ΜΟΝΟ όποιος ΔΕΝ έχει οικογένεις (σύζυγο / παιδία ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ...και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. και ο εξοστρακισμός (σε άλλες εποχές θα είχε και τον μικη εξωστρακίσει το λαικο μίσος), θα φέρει χρήματα στα ταμεία για να πληρωθούν οι συντάξεις?
    Κανείς από τους κρατικοδίαιτους καθηγητές δεν απαντά σε αυτό.
    Ούτε μας λεει τι πρέπει να κάνουμε για να πληρώνουμε τους μισθούς τους και την σύνταξη του μικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμε 8:48

    Είσαι από αυτούς που πρέπει να εξοστρακιστούν;
    Φοβάσαι πολύ κλεφτρόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Για Καλό Πάσχα"..

    Ευχαριστημένος με το έργο
    του ο ..γνωστός ΠασοκοΡόβλιας.
    - Λεπτό λεπτό η αμόλυβδη πλησιάζει τα 2 ευρώ: ole !!!

    Σε ιστορικά υψηλά η μέση τιμή της αμόλυβδης
    Με τιμές καυσίμων σε ιστορικά υψηλά επίπεδα ξεκινά η εορταστική περίοδος του Πάσχα καθώς η μέση τιμή της αμόλυβδης αυξήθηκε περαιτέρω, στο 1,706 ευρώ το λίτρο και ο Ρόβλιας χαμογελάει επειδή προφανώς το τζίπ του είναι υβριδικό...


    Τα νησιά (Κρήτη, Επτάνησα, Κυκλάδες) είναι οι ακριβότερες περιοχές της χώρας ενώ Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν τις χαμηλότερες τιμές. Η αμόλυβδη κυμαίνεται σήμερα από 1,617 ευρώ (το φθηνότερο πρατήριο στην Αθήνα) έως 1,886 (το ακριβότερο, στον Πειραιά).

    Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται σήμερα στα 92,1 λεπτά... και θυμίζω ότι επί Καραμανλή έκανε γύρω στα 50 λεπτά και οι ΠΑΣΟΚοι ζητούσαν επίδομα θέρμανσης.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση