GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αλλάζουμε και βουλιάζουμε...

Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ Εδώ και πολλούς μήνες προειδοποιήσαμε για το αδιέξοδο στο οποίο μας οδηγεί η ασκούμενη οικονομικ...

Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΠΑ.ΣΟ.Κ

Εδώ και πολλούς μήνες προειδοποιήσαμε για το αδιέξοδο στο οποίο μας οδηγεί η ασκούμενη οικονομική πολιτική. Επισημάναμε επανειλημμένα τις αρνητικές προοπτικές για το μέλλον της χώρας, που διαμορφώνουν οι επιλογές του οικονομικού επιτελείου.
Η ελληνική οικονομία συνεχίζει να κινείται ανεξέλεγκτα στο ρυθμό της παρατεταμένης μνημονιακής ασφυξίας και η κυβέρνηση συζητά με τους κερδοσκόπους και τοκογλύφους της για την εξεύρεση λύσης των προβλημάτων της δηλαδή τι ανταλλάγματα-φιλέτα έχουμε να προσφέρουμε μήπως και καθησυχάσουμε την λαιμαργία τους. Η κυβέρνηση και το οικονομικό της ιερατείο των διακόνων, συνεπικουρούμενη από τα περισσότερα ΜΜΕ, τρομοκρατούν και εκφοβίζουν τον ελληνικό λαό για ακόμα περισσότερα μέτρα με...
 πρόσχημα ότι δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση.
 Η νέα αφαίμαξη γυρεύει 23,5 δις ευρώ και απαιτεί την αναδιάρθρωση-διάλυση των επικουρικών ταμείων, την οριζόντια περικοπή μισθών των δημοσίων υπαλλήλων με το ενιαίο μισθολόγιο, την περικοπή των κοινωνικών επιδομάτων, τη μείωση των αποδοχών στους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, τη μείωση των επενδύσεων στις ΔΕΚΟ, τη συρρίκνωση του δημοσίου με κατάργηση ΑΕΙ, ΤΕΙ, νοσοκομείων, εφοριών και αστυνομικών τμημάτων, την αύξηση ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, κ.λ.π. Όλα αυτά οδηγούν την πατρίδα μας στο μαρασμό και την εξαθλίωση.
Το φως που διαφαίνεται στο τούνελ είναι εκείνο της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της αναξιοπρέπειας και της παρακμής με κύρια υπεύθυνη την κυβέρνηση και τον ερασιτεχνισμό που την διακρίνει. Εικόνα θολούρας, αναβρασμού και ανεξέλεγκτου εκνευρισμού χαρακτηρίζει την κυβέρνηση. Οι περισσότεροι υπουργοί μοιάζουν να μη νοιάζονται για το σήμερα και προετοιμάζονται για το αύριο ξεχνώντας ότι είναι οι υπουργοί του μνημονίου. Οι διαφωνίες προσωπικές αλλά αντιφατικές και κενές νοήματος των κυβερνητικών παραγόντων έχουν οδηγήσει τους βουλευτές μας σε νευρική κρίση και αισθάνονται πλέον αδύναμοι να υποστηρίξουν την κυβέρνηση. Η έλλειψη συνολικού σχεδιασμού μας κάνει να είμαστε ως κυβερνητική παράταξη όλοι ζαλισμένοι. Δεν μπορούμε πλέον να πείσουμε, ούτε καν να διασκεδάσουμε, τις ανησυχίες των πολιτών για τις φήμες των νέων μέτρων που έρχονται.
Η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει τονίσει πολλές φορές ότι η πορεία που χάραξε η κυβέρνηση και το οικονομικό της επιτελείο σπέρνει ανέμους και σύντομα θα θερίσει θύελλες. Καμιά οικονομία σε καμιά χώρα του κόσμου δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς ανάπτυξη, ούτε μπορεί να πετύχει δημοσιονομική εξυγίανση με την ύφεση, την αύξηση της ανεργίας και την μείωση της κατανάλωσης. Η μακρόχρονη ύφεση δεν βοηθά ούτε την ανασυγκρότηση του κράτους ούτε την εξυγίανση του κρατικοδίαιτου τραπεζικού συστήματος. Με τα αντιπαραγωγικά μέτρα που συνεχώς επιβάλει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης η επανάκαμψη της Ελλάδας στις αγορές θα είναι προσδοκία και όνειρο μόνο των κυβερνητικών παραγόντων. Γι’ αυτό είναι η ώρα των μεγάλων και θαρραλέων αποφάσεων. Είναι η ώρα της αλήθειας και του σεβασμού των πολιτών. Δεν μπορούμε πλέον να βασιζόμαστε σε ψευδαισθήσεις και απάτες που σερβίρουν άκοπα και ανερυθρίαστα οι ερασιτέχνες κυβερνητικοί παράγοντες.
Χρειαζόμαστε ικανούς πολιτικούς πατριώτες για να υπερασπιστούν το δημόσιο συμφέρον. Χρειαζόμαστε δεξιοτέχνες πολιτικούς που θα πείσουν τα γεράκια του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κατεστημένου ότι μόνο με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του συνολικού χρέους που θα συνοδευτεί με δραματική μείωση των επιτοκίων θα μπορέσουμε να ανασάνουμε. Ταυτόχρονα πρέπει να κάνουμε σαφές στους εταίρους μας ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική απόφαση της Ε.Ε, του ΔΝΤ και των G20 για την αναδιάρθρωση του χρέους. Χωρίς την συμβολή των εταίρων μας δύσκολα θα εξισορροπήσουμε τα δημόσια οικονομικά.
Πριν λοιπόν ξεσπάσουν οι θύελλες η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑ.ΣΟ.Κ καλεί τον πρωθυπουργό να αναλογιστεί σοβαρά την κατάσταση της χώρας και να επεξεργαστούν οι αρμόδιοι πολιτικοί και όχι οι παρέες ένα Εθνικό Σχέδιο για την λύση του οικονομικού και κοινωνικού προβλήματος της χώρας. Ο Πρωθυπουργός οφείλει να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας στους πολίτες της χώρας. Να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να αντιστρέψει άμεσα την πορεία των οικονομικών πραγμάτων της χώρας. Το οικονομικό επιτελείο απέτυχε παταγωδώς στον πιο κρίσιμο τομέα και η χώρα κινδυνεύει να ζήσει πρωτοφανείς καταστάσεις. Είναι ώρα για αλλαγές σε πρόσωπα και πολιτικές.
Αυτές που έπρεπε να είχανε γίνει …χθες.
Οι Έλληνες δεν φοβούνται ούτε τις αλήθειες, ούτε τις θυσίες, αλλά τα κενόδοξα φληναφήματα και τους ρηχούς πολιτικούς απεχθάνονται. Πρέπει επιτέλους να απομακρυνθούν οι ματαιόδοξοι κενολόγοι από την κυβέρνηση. Πρέπει να κατανοήσει ο πρωθυπουργός ότι κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Η διαχείριση του γενικού συμφέροντος δεν είναι παιχνίδι για προσωπικές καριέρες ούτε για να παίζουν πεντόβολα στις κοσμικές παραλίες οι πολιτικοί του life style. Οι εποχές πλέον είναι πολύ απαιτητικές και ας κατανοήσει ο πρωθυπουργός ότι την τελική ευθύνη θα την έχει ο ίδιος όπως ο Χ. Τρικούπης.
Υ.Γ. Η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑ.ΣΟ.Κ θα ήθελε να αποδώσει τα εύσημα στον κ. Ραγκούση όχι τόσο για τον αυταρχισμό του αλλά γιατί άνοιξε το επάγγελμα των συμβασιούχων με μπλοκάκια μήπως και σωθεί η ελληνική οικονομία.

17 σχόλια

  1. Σύντροφε Παναγιωτακόπουλε μήπως το παρατραβάς;Εντάξει με τα επιχειρήματά σου.Πολλά είναι σωστά. Δεν καταλαβαίνεις,όμως,ότι με τις ειρωνείες ,όπως, η τελευταία για το Ραγκούση,χάνεις; ΠΡΟΣΟΧΗ στο ΚΑΛΑΜΙ !
    Μη το καβαλήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο που ξεφυτρώσατε εσείς?
    Νοιώθετε τις αλλαγές που έρχονται και θελετε να σωσετε το τομάρι σας?
    Που είστε εδώ να ενάμισυ χρόνο?
    Και ποιοί είστε?
    ονόματα δεν έχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΩΡΓΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑ ΜΑΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΜ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ για να μπορείς να εκφράζεις άποψη θα πρέπει πρώτα να μας πεις τι λέγατε τόσα χρόνια μέσα στις κλαδικές. Ήτανε ρουφιανάτα ναι ή όχι;
    Στην συνέχεια εξηγήσου και πες μας πού ήσουνα τόσα χρόνια; από τις ρεμούλες του Σκατόλακκα "χαρισματικού" και του περιβάλλοντος του, μιμές, άκηδες γιάννοΙ κλπ, δεν πήρες χαμπέρι τίποτα;
    Συ προσωπικά, εκεί που σ' έβαλε το... "κίνημα" να υπηρετήσεις, το 'βαλες το χέρι μεχρι τον αγκώνα στο μέλι;
    Τι περιουσία είχες το '81 και τι έχεις σήμερα;
    Απάντησε πρώτα σε κάτι τέτοια και μετά έλα να συζητήσουμε ότι θέλεις. Μέχρι τότε για τον κοσμάκη δεν είσαι παρά ένας γιαουρτώσιμος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως τον λυπάμαι τον Παπανδρέου για την υπομονή του, και τον θαυμάζω για την αντοχή του.
    Ο καημένος άσπρισε και γέρασε στους 5 πρώτους μήνες.
    Από που να πρωτογλυτώσει;
    Από τους κλέφτες Τσοχατζόπουλο, Μαντέλη, Τσουκάτο, Σμπώκο, Μπέλτσιο μέχρι τη Βασούλα Παπανδρέου που κάνει και κριτική. Αυτή με το τριμμένο τζην το 1974 και τα ακριβά συνολάκια το 2011.
    Ναι αυτή η γίδα που με εκείνο το ραβασάκι που έδωσε και με τον τρόπο που το έδωσε,στον αείμνηστο Ανδρέα, έπρεπε να έχει πάει στον αγύριστο. Η γίδα...
    Γιώργο, στείλτην και αυτήν και τους κλέφτες, πρωτίστως αυτούς, στο διάολο! Να ησυχάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MIA KAI ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗ
    ΚΑΛΕ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΣΠΙΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΣΑΥΡΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΤΟ 2007 ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΑΜΑΜΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέα Γιουχα στο Πάγκαλο ! ! !
    Share20
    To βιντεο είναι απο την υποδοχή του Πάγκαλου στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας, στα εγκαίνια που έγιναν 7-4-2011.



    ΕΙΝΑΙ ΟΙ 50 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ..!!

    Και αυτοι Παγκαλε αλβανοι πληρωμενοι και συριζαιοι?

    Παγκαλε εισαι ο μεγαλυτερος ξεφτιλας και ρεζιλης ολοι σε βριζουν και δεν μπορεις να πας ουτε σε εκδηλωση οργανωμενη απο το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγιωτακοπουλε βαρεθηκαμε τοσα χρονια τα τρωκτικα του ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.Αεργους σουλατσαδόρους των γραφείων με το μισθό έτοιμο στην τράπεζα απο το δημόσιο. Αλήθεια θυμάσαι σε τι δουλειά προσλήφθηκες?
    Ποτέ δεν κρίθηκες σε θέση ουσίας για να ξέρουμε αν διαθέτεις και καμια αξία.Ο λαός βέβαια όταν τόλμησες κάποτε να πολιτευτείς σε έστειλε πρώτο απο το τέλος και απο τότε κινείσαι μόνο στο σκοτάδι κυνηγώντας όσους δεν μπαίνουν στο μαγαζάκι που έχεις στήσει και που το ονομάζεις ταχα μου αριστερή...
    Αυτά είναι μόνο για κάτι κουφούς...
    Οποιος έχει την ελάχιστη αριστερή συνείδηση έχει και το φιλότιμο να ξέρει πότε πρέπει να πάει σπίτι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά μη τολμάει ο Καρχιμάκης και το ΠΑΣΟΚ να διαγράψει τον Άκη...

    "Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ήδη διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι μέλος του κόμματος, δεν έχει σχέση μαζί του" δήλωσε στην εφημερίδα "Real News" ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης και συνέχισε λέγοντας:

    "η αναστολή της κομματικής ιδιότητας σημαίνει επακριβώς διαγραφή"

    Για άλλη μια φορά ο Καρχιμάκης λέει
    ΨΕΜΜΑΤΑ

    σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ (Άρθρο 54) οι πειθαρχικές ποινές είναι:

    Προσωρινή ή μόνιμη ανάκληση της κομματικής ιδιότητας

    Άλλο αναστολή που λέει ο Καρχιμάκης και που είναι μέτρο προσωρινό
    και άλλο ανάκληση που είναι μέτρο μόνιμο

    Στον Άκη Τσοχατζόπουλο έχει γίνει απλά αναστολή της κομματικής του ιδιότητας
    που σε καμία περίπτωση δεν ισοδυναμεί με ανάκληση ή διαγραφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4΄3 ΄2΄ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΟΚΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΕΔΙΝΑΝ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ [ΒΙΟΠΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ] ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανικός στα κόκκινα
    φανάρια‏...της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΡΩΤΑ
    του ΜΠΟΥΤΑΡΗ.
    Μπουρδέλο γίνανε και τα … μπουρδέλα..του ΠΑΣΟΚ στη ΒΟΥΛΗ.


    Όλες οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ και οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ του ΠΑΣΟΚ.
    πάντως..
    ΕΧΕΤΕ εξασφαλισμένη θέση
    στην ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ του Μπουτάρη ΣΑΣ στην Θεσσαλονίκη

    Όπου θα γαμιέστε μέχρι θανάτου
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ
    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    απλά πράγματα.



    φιλάκια
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    που υποφέρει και θα υποφέρει
    για τα επόμενα 50 χρόνια
    τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...να σας το πώ εγώ. Το 1982-83 προσλήφθηκε στην τότε κρατική Εμπορική Τράπεζα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ εργάσθηκε σ'αυτή, έπαιρνε τις προαγωγές και καλά αποσπασμένος, και παραιτήθηκε το 2007 που οι Γάλλοι (CREDIT AGRICOLE) αξίωσαν την επιστροφή του στην τράπεζα για να δουλέψει. Αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΑΝΕ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ?

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ .ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΦΘΗΝΟΥΣ ,ΣΚΕΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ,, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ . ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ,ΑΡΠΑΖΕ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΕΙ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ .ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙ . ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΕΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καιρός ήταν να γίνει και η πράσινη επανάσταση.Αλλα παιδιά δεν θέλουμε αναδιάρθρωση του χρέους αλλα επαναδιαπραγμάτευση.Τελικά η Γκολντμαν ζακς θα πληρώσει ποτέ για τις κομπίνες της; Μην ξεχνάτε η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κυβέρνηση έχει βαλτώσει πρέπει να κάνει αποκρατικοποιήσεις ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΜΕΤΡΟ,ΚΑΙ στις υπόλοιπες ΔΕΚΟ.Αυτοί που δεν θέλουν τις αποκρατικοποιήσεις είναι οι βολεμένοι του συστήματος,με τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    ΟΧΙ δεν θα γινουν εκλογες ουτε θα χρεοκοπησουμε

    Τα παπαγαλακια της δεξιας διαδιδουν οτι παμε σε εκλογες και τρομοκρατουν τον κοσμο

    Ακομα οι Εισαγγελεις να συλλάβουν τα παπαγαλακια της χρεοκοπιας, αλλα και τους επιορκους δικηγορους που δολοφονουν και εκβιαζουν τους πολιτες με τις παρανομες εταιριες ενημερωσης εκβιασμων δολοφονιων!!

    Για ψαχτε καλα Σολωνος Καλλιθεα και Πολιτεια και αλλου...

    πολυ ψωμι εχει η υποθεση και μερικοι τρωνε ΨΙΧΑ....ΨΥΧΟΥΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝΓΝΩΣΤΗ "λ"


    ΑΥΤΑ

    ΠΑΝΟς ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση