GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί τζόγου ...το ανάγνωσμα

Από τον Πέτρο Πέτρου Μεγαλος θορυβος ξεσπασε τον τελευταιο καιρο, για την διαχειριση, την φορολογηση και τον ελεγχο του τζογου....  Η ...

Από τον Πέτρο Πέτρου
Μεγαλος θορυβος ξεσπασε τον τελευταιο καιρο, για την διαχειριση, την φορολογηση και τον ελεγχο του τζογου....
 Η Κυβερνηση και σωστά, θελει να προσπορισθει οφέλη, απο τον ανεξελεγκτο τζογο που, κακα τα ψεμματα, οργιαζει στις μεγαλες πολεις αλλα και στην περιφερεια,επ ωφελεια καποιων "πονηρων ' συνηθως ανθρωπων της νυχτας.....
 Ομως,  πληθος ηθικολογουντων βουλευτων, που ξυπνησε μεσα τους "σοσιαλιστικος" οιστρος απειλησαν να "ριξουν " ακομη και την Κυβερνηση, για να μην...
 περασει το νομοθετικο ανοσιουργημα, του "αθλιου" Παπακωνσταντινου.
Ευγε, τωρα μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι...
Η Βασω, ναι, η γνωστη μας Βασω, ειπε μαλιστα το εκπληκτικο... '"Σε λιγο θα μας πειτε, να νομιμοποιησουμε, την πορνεια και τα ναρκωτικά...."  Τι σοφη κουβεντα...Δηλαδη, τωρα ειναι παρανομη η πορνεια και τα ναρκωτικα;;;
 Νομιμα ειναι κυρια Βασω μου, και με τη βουλα της αστυνομιας......
 Μονο που ειναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ...
 Κυριε Παπανδρεου, κυριε Πρωθυπουργε...
 Οι μονοι που πανηγυριζουν με κατι τετοια σοσιαλιστικα "φουμαρα" ειναι  οι νονοι του τζογου, το καρτελ των ναρκωτικων και οι νταβατζηδες......
Προχωρα..

9 σχόλια

  1. ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ :
    ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

    ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
    Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ !

    Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι συμβασιούχοι του Δημοσίου με την απόφαση του Αρείου Πάγου, μια και τα αιτήματά τους εισακούστηκαν και θα μονιμοποιηθούν.

    Με χειροκροτήματα και σαμπάνιες γιόρτασαν τη νίκη τους και, νιώθοντας πραγματικά δικαιωμένοι...άρχισαν να φωνάζουν «Δικαιοσύνη, δικαιοσύνη» και να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε δεκτή από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η προσφυγή των καθαριστριών του ΟΠΑΠ για τη μονιμοποίησή τους.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 26 Αεροπαγίτες έκριναν υπέρ της μονιμοποίησης και 20 κατά.

    Οι 51 δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κεκλεισμένων των θυρών, έκριναν κόντρα στις εισηγήσεις του αρεοπαγίτη Αντώνη Δουλγεράκη και στην πρόταση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε,
    ότι οι συμβασιούχοι μπορούν να μονιμοποιηθούν.

    Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

    ΡΑΓΚΟΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ φαε το ΣΚΑΤΟ
    ΤΩΡΑ.
    και ονόμασέ το. "χρυσή σοκολάτα"
    ¨Οπως ο σύντροφος Πάγκωλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο 77χρονος που σκότωσε τον κλέφτη 10 χρόνια φυλάκιση.
    Ο φονιάς του Βαρθολομαίου
    4,5 χρόνια σκότωσε εν βρασμώ ψυχής”(εγκλημα τιμής ,έτσι δε το λένε ;)

    Ο Μαντέλης 3χρόνια με αναστολή (να μπορέσει να χαρεί τον ιδρώτα του, παληκάρια )
    για κακούργημα ,νομιμοποίηση εσόδων (ωραία έκφραση).


    Οσκαρ Ρομέρο:” Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια:δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους”.

    Ζούμε την επανάσταση του αδιανόητου (κατά το αντίστοιχο ατυχές του προέδρου τους).
    Επιστρέφουμε με γρήγορα βήματα σε μια εποχή που ο Γιάννης Αγιάννης μπήκε φυλακή για ένα ψωμί, και οι εκατοντάδες Γαβριάδες πέθαιναν στα οδοφράγματα.
    Μόνο που σήμερα η εξουσία δεν έχει την ευθιξία του Ιαβέρη.

    Αντε στο ΔΙΑΒΟΛΟ πιά.
    Βαρέθηκα την ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ.

    ΘΑ ΣΑΣ Γ.Α.Μ.Η.Σ.Ω.τσόλιιιιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ξεπληρώσει τη Siemens μέχρι κεραίας υποσχέθηκε ο Παπακωνσταντίνου στους Γερμανούς...

    Εύγε !!!

    Το απόλυτο καραγκιοζιλίκι του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησής του!!!

    Ενώ χθες ο νταής της παρέας, Καστανίδης, έλεγε μέσα στη Βουλή ότι οι "κανοναρχούντες Γερμανοί θα πρέπει να απολογηθούν, γιατί οι δικές τους εταιρείες είναι πρωταθλητές της διαφθοράς σε όλο τον κόσμο" την ίδια ώρα ο Παπακωνσταντίνου σαν πάπια, όπως είναι όλοι τους όταν βγαίνουν στο εξωτερικό δήλωνε στην Handelsblatt ότι

    θα πληρώσει όλα τα χρέη της χώρας προς γερμανικές εταιρίες...

    Ναι σ' αυτές τις εταιρίες που ο τσάμπα μάγκας Καστανίδης θα τσακίσει και όπως είπε θα στείλει γράμμα στη Siemens να απολογηθεί και θα της βάλει πρόστιμο ανεξάρτητα από την απόφαση της δικαιοσύνης!!!

    Σύμφωνα με το Spiegel τα χρέη της Ελλάδας προς γερμανικές εταιρίες είναι 500 εκ. ευρώ ενω το δημόσιο χρωστάει σε ιδιώτες περί τα 6 δις.

    Από τα 500 εκ σε Γερμανούς τουλάχιστον τα 7 εκ είναι οφειλές στην Hochtief η οποία συμμετέχει στην κατασκευή δύο αυτοκινητόδρομων... ενώ στη Siemens χρωστάει και θα αποπληρώσει μέχρι κεραίας όπως υπόσχεται, μερικές δεκάδες εκ ευρώ... στην ίδια Siemens που ο νταής Καστανίδης θα της βάλει πρόστιμο !!!!

    Τα ΠΙΘΗΚΙΑ πασοκ
    μπορούν να αυτοκτονήσοπυν απο χαρά και για αυτό το επίτευγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωστε κ. Πετρου ειναι νομιμα τα ναρωτικα ????????

    Συμφωνα με ποιον νομο ?????

    Για να τον επικαλουνται στα δικαστηρια τα αρωστα παιδια που φυλακιζονται ενω ειναι χρηστες ???

    Ενας εισαγγελεας δεν καλει τον παραπανω Πετρο Πετρου που εχει νομιμοποιησει τα ναρκωτικα και την πορνεια( καθε ειδους κε Πετρου ? )
    να δωσει εξηγησεις .

    Συμφωνα με την παραπανω καταπτυστη αναρτηση μια συντεταγμενη πολιτεια επειδη αδυνατει να ελεγξει γενικα την παρανομια πρεπει να την ΝΟΜΙΠΟΙΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι άλλο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ !!!
    Μέσα σε 10 λεπτά το CDS ανέβηκε 50 μονάδες στις 1128! !!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Νέο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ καταγράφει αυτή τη στιγμή το CDS των ελληνικών 5ετών ομολόγων καθώς διαμορφώνονται στις 1.128 μ.β.

    Η διαφορά της απόδοσης (spread) των ελληνικών δεκαετών ομολόγων έναντι του γερμανικού bund ενισχύεται κατά 28,8 μ.β. (+3%) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 977 μ.β.!!!

    Να θυμίσουμε ότι πέρσι τέτοιες μέρες το CDS ήταν στις 485 μονάδες!!!

    Ένα χρόνο μετά παρά το ΔΝΤ και την πρωτόγνωρη φοροεπιδρομή
    ανέβηκε 2,5 φορές!!!

    Άιντα ΠΑΣΟΚάρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι σκέτοι ΠΑΣΟΚοι - όλοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το κόψιμο των μισθών.Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που......
    ψήφισαν την περικοπή των συντάξεων.Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το κόψιμο των δώρων. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο με τις «επικαιροποιήσεις» του. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που με την ψήφο τους προσκάλεσαν στην Ελλάδα, αρωγό των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το ασφαλιστικό τερατούργημα, αυτοί που «εξασφάλισαν» στον εργαζόμενο δουλειά χωρίς σύνταξη ως τον τάφο. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που σήκωσαν τo χεράκι τους και ψήφισαν τα μέτρα που εκτίναξαν την επίσημη ανεργία στο 15%, τα «λουκέτα» στα μαγαζιά στο 20% και την ύφεση στο μείον 6,6%. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την «εκ περιτροπής» επιστροφή των εργασιακών σχέσεων στην εποχή των ειλώτων. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ της καταστρατήγησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν για να μπορούν οι εργοδότες να απολύουν εργαζόμενους όταν θέλουν, όσους θέλουν και όποτε θέλουν. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ των αυξήσεων των φόρων τρεις φορές σε ένα χρόνο. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ της κατάργησης και συγχώνευσης σχολείων και νοσοκομείων. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν τη ληστεία του λαού μέσω του «Καλλικράτη».Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - όλοι τους! - είναι εκείνο το εκλεκτό σώμα το οποίο στηρίζει και διακινεί το θράσος τού «όλοι μαζί τα φάγαμε».

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! - με το ένα χέρι ψηφίζουν για να φορτώνονται νέα δανειακά χρέη στο λαό και με το άλλο χέρι ψηφίζουν για να χαρίζονται 108 δισ. ευρώ στις τράπεζες.

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! - ψήφισαν αυξήσεις στα διόδια, αυξήσεις στο ρεύμα, αυξήσεις 40% στα εισιτήρια των συγκοινωνιών.

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι - όλοι τους! - του ιδίου κόμματος με τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη της υπόθεσης «Ζήμενς», τους «πράσινους» Βατοπεδινούς, τους «σοσιαλιστές ναυάρχους» των υποβρυχίων που «γέρνουν», τους «Σόρος» της χρηματιστηριακής απάτης και τους «Πινδάρους» της Ολυμπιακής λαμογιάς.

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! - περιφέρονται ανά την επικράτεια σφετεριζόμενοι και διαπομπεύοντας την έννοια και τον όρο «σοσιαλιστής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς γενναιον Ανωνυμον 1.03
    Δεν χρειαζεται να με καλεσει κανεις Εισαγγελεας κυριε.
    Πες μου εσυ ποτε θα στησεις την ...αγχονη στο Συνταγμα, να με απαγχονισης, που τολμησα ναχω αποψη και μαλιστα να ενοχλω τα τοσΟ...δημοκρατικα σου αισθηματα, αναρτωντας την στο διαδικτυο.
    Στην αγχονη λοιπον, στην πυρα, στο αποσπασμαα, στον ανασκολοπισμο,οσοι εχουν διαφορετικη αποψη απο την δικη σου,....
    Ελπιζω την κουκπυλα να την εχεις φυλαγμενη απο την ...Κατοχη

    ΠΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζω αρκετά blogs, αλλά τέτοιες βωμολοχίες αντί επιχειρημάτων βρίσκω σε πολύ λιγά. Μάλλον εγώ φταίω γιατρέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις η Βασουλα ανεκηρυχθη και ουμανιστρια απο την Λωρη του Βηματος!!Χα-χα-χα..Πως το ειπατε μανταμ; Ουμανιστρια;
    Αμ πως!..Ουμανιστρια και οταν πρωταγωνιστουσε για να δοθει στου αλλοδαπους τυχοδιωκτες αδεια για καζινο στον Φλοισβο!!
    Θυμαστε τι πατιρντι εγινε τοτες;
    Αν ξαναπουμε τις λεπτομερεις με το μεγαλο κολπο στο Ντοου Σιτυ Φαληρο θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!
    Παντως εκεινο με την "λογιστικη ηθικη" του Κοζανιτη υπουργου,πολυ μουρλια..

    Η "Τζογουλα απο το Λουτρακι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση