GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ταφόπλακα" στον Καραμανλή από τον Σαμαρά...

"Βλέπω ήδη σε σας  τον πρώην πρωθυπουργό..." είπε στον Γ. Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής "Ταφόπλακα" στον Κ. Κα...

"Βλέπω ήδη σε σας  τον πρώην πρωθυπουργό..." είπε στον Γ. Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής

"Ταφόπλακα" στον Κ. Καραμανλή έβαλε πριν από λίγη ώρα στη Βουλή ο Α. Σαμαράς κατά τη συζήτηση στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» της επίκαιρης ερώτησής του για την ακρίβεια και την ύφεση στην αγορά. 
Αναφερόμενος στις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση, κατά την παρέμβασή του ο πρωθυπουργός κάλεσε τον κ. Σαμαρά:  «Να αλλάξετε και να ξεφύγετε από το παρελθόν σας και την υπεράσπιση του προηγούμενου πρωθυπουργού, του κ. Καραμανλή με τον οποίο ταυτίζεστε».
Ο αρχηγός της ΝΔ απάντησε...
 λέγοντας: «Είπαμε κ. Παπανδρέου να την τιμήσετε την πρωταπριλιά, αλλά όχι κι έτσι. Πάντως... εν πάση περιπτώσει, χρόνια σας πολλά για την ημέρα, αλλά.... είπατε για τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Εγω σε εσάς βλέπω ήδη  τον πρώην πρωθυπουργό. Έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα κύριε Παπανδρέου... Ξεκολλήστε από το μονότονο παραμύθι ότι φταίει το χθες».
Αυτός ο διάλογος είναι από εκείνη την ώρα κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλα τα "πηαγαδάκια" της Βουλής....
Ο Κοινοβουλευτικός

26 σχόλια

  1. Καταγγέλλω το Μπλογκ VETO 300 για έλλειψη στοιχειώδους ηθικής, δημοκρατίας και δεοντολογίας. Είναι ο Δούρειος Ίππος του ΠΑΣΟΚ στον χώρο της πληροφόρησης.
    Το VETO 300 είναι ένα μπλογκ, που δεν κρύβει την συμπάθειά του για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την αντιπάθειά του για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Σε κάθε περίπτωση, για του λόγου το αληθές, δημοσιεύει άρθρα των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων ΝΕΑ, ΒΗΜΑ και της εφημερίδας του Αλαφούζου Καθημερινής. Μέχρι εδώ τίποτα μεμπτό, πρέπει όλοι να σεβόμαστε την διακίνηση των ιδεών όσο και αν δεν συμφωνούμε με αυτές, όσο και αν τις βρίσκουμε εχθρικές για τα συμφέροντα του λαού. Το πρόβλημα αρχίζει από την στιγμή, που ενώ το μπλογκ αυτό σου δίνει την δυνατότητα να αφήσεις σχόλιο, δεν το δημοσιεύει καθόλου εφ’ όσον δεν τους βολεύει. Έχω στείλει επανειλημμένα σεμνότατα, σοβαρότατα σχόλια (χωρίς ύβρεις και χαρακτηρισμούς) με τα οποία διαφωνώ σε κάποιες κραυγαλέες αντιλαϊκές και φιλοκυβερνητικές τοποθετήσεις του και τα οποία δεν δημοσιεύονται.
    Καταγγέλλω το μπλογκ σε όλους τους φίλους της μπλογκόσφαιρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδατε, αγαπητοί φίλοι,πόσο κακό κάνει η έλλειψη αυτογνωσίας; Γιατί το να ξεφύγεις από το παρελθόν αφορά μόνο τους άλλους; αφορά μόνο τις αντιπολιτευτικές φωνές κι όχι τους κυβερώντες; Η'μήπως νομίζει ο κ. Παπανδρέου ότι " οι προσπάθειες" που κάνει η κυβέρνηση οδηγούν στο ...μέλλον;;; Αυτό θα είναι το μέλλον μας; Αυτό θα είναι το μέλλον των παιδιών μας;
    Megera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαράς προς Παπανδρέου: είσαι παρελθόν.

    «Για σας, όλα λοιπόν πάνε καλά, κ. Παπανδρέου. Και νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται και οι τιμές πέφτουν… Μ’ αυτά που άκουσα, κύριε Παπανδρέου, είπαμε: να την τιμήσετε την Πρωταπριλιά !
    Αλλά όχι κι έτσι…Εν πάση περιπτώσει, χρόνια σας πολλά για την ημέρα.

    Αλλά είπατε για τον προηγούμενο πρωθυπουργό !
    Εγώ σε εσάς βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό.

    Έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα, κ. Παπανδρέου. Έχετε πλήρως χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Μπορούμε, επιτέλους, να μιλήσουμε για το σήμερα και το αύριο; Μόνιμα στο χθες θα κολλάει η βελόνα σας; Επιτέλους, ξεκολλήστε από αυτό το μονότονο παραμύθι, ότι για όλα φταίει το χθες και η Νέα Δημοκρατία…
    Ο τόπος διαλύεται, η αγορά παραπαίει, δεν μπορείτε να πείσετε ούτε τους δικούς σας ανθρώπους και μιλάτε μόνιμα για το χθες“, απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    «Πέστε μας μια πρόβλεψη που να έχετε πέσει μέσα», συνέχισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:
    «Κάντε μια βόλτα σε οποιοδήποτε εμπορικό κέντρο οπουδήποτε στην Ελλάδα. Λουκέτα, ανεργία, κατήφεια παντού. Θλιβερή φωτογραφία της οικονομικής σας πολιτικής. Αλλάξτε την επιτέλους!».



    Χε χε, είπε “εκεί, εκεί, …με τον Μητσοτάκη και τον Καραμανλή”.
    Ο Γεώργιος Τράγκας (“Μπούτο, Γκάντι και Νεχρού”) στέλνει τα χαιρετίσματά του.


    Καλώς τα είπε…
    Άραγε τι θα μεταδώσουν τα ΜΜΕ;
    (Τα δελτία ειδήσεων της κρατικής ΝΕΤ-ΕΤ3 και των λοιπών συμμαχικών παραπληροφορικών δυνάμεων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκάλεσε την κυβέρνηση για την αδικαιολόγητη ακρίβεια στην αγορά, συνοδευόμενη με έναν πληθωρισμό άνω του 5% και με βαθειά ύφεση. «56.000 επιχειρήσεις έκλεισαν επί των ημερών σας, ενώ προβλέπονται και άλλα 150.000 λουκέτα, με απώλεια 300.000 θέσεων εργασίας. Στην Ελλάδα συντελείται το 20% του παραεμπορίου ολόκληρης της Ευρώπης και το νόμιμο εμπόριο χάνει έτσι 25 δισ. ευρώ σε τζίρο το χρόνο – και το κράτος 6 δισ.».

    Οι επιχειρήσεις καλούνται να πληρώσουν ΦΠΑ που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα και το πρόσφατο φορολογικό νομοσχέδιο, με τα ημίμετρά του, είχε μηδαμινό αποτέλεσμα, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ. Το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων βρίσκεται 70% κάτω έναντι του ετήσιου στόχου, ενώ τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις είναι 13 φορές λιγότερα, με ποσά 20 φορές μικρότερα. Η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ έπεσε – 16 δισ. ευρώ λιμνάζουν και κάνουν τους Ευρωπαίους να απορούν».

    Ο κ. Σαμαράς τέλος, πρότεινε περαιτέρω μείωση των συντελεστών φορολόγησης και υπέδειξε ως υπόδειγμα την πρωτοβουλία του Βελγίου να περικόψει δραματικά τον ΦΠΑ, έναντι υποχρέωσης των επιχειρήσεων να προβούν σε μειώσεις των τιμών και σε προσλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ο Παπανδρέου έρχεται από το μέλλον…

    Ειναι γεννημενο annuity !…

    Μην του μιλατε του ΓΑΠ,
    οσο τον στριμωχνουμε τοσο κακιωνει, απλα ριξτε τον, ζητηστε να γινουν εκλογες,
    μην δεχθειτε καμμια συναινεση , οχι αναθεωρηση του Συνταγματος απ αυτον,
    ειναι επικινδυνα δειλος ,
    και ανασφαλης και την πληρωνουμε οι υπολοιποι.

    Αλλαγη συνταγματος και εκλογες τωρα, με συνθημα εξω οι τοκογλυφοι και η ντοπια παρεα τους.
    Οσο δε μιλαει μας εκνευριζει
    κι αλλο , ξερει που βρισκεται παιρνει λιγμενα δεν μπορω να καταλαβω.

    Είναι εκτός τόπου και χρόνου, μάλλον ζει.. σε άλλον Γαλαξία…


    Η παρουσία του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, αντάξια του ήθους, γνώσεων και αξιοπιστίας του. Το αύριο της Ελλάδος μας βρίσκεται στα χέρια του.

    Έτσι, να μην τον αφήσει σε χλωρό κλαρί!!!

    Καλώς τα είπε…
    Άραγε τι θα μεταδώσουν τα ΜΜΕ;
    (Τα δελτία ειδήσεων της κρατικής ΝΕΤ-ΕΤ3 και των λοιπών συμμαχικών παραπληροφορικών δυνάμεων)...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έντονη αντιπαράθεση σήμερα του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κατά την διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Α. Σαμαρά για την ακρίβεια και τα λουκέτα.

    Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός εγκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως μένει προσκολλημένος στο παρελθόν και στην υπεράσπιση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

    «Για σας, όλα λοιπόν πάνε καλά, κ. Παπανδρέου. Και νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται και οι τιμές πέφτουν… Μ’ αυτά που άκουσα, κύριε Παπανδρέου, είπαμε: να την τιμήσετε την Πρωταπριλιά! Αλλά όχι κι έτσι…Εν πάση περιπτώσει, χρόνια σας πολλά για την ημέρα. Αλλά είπατε για τον προηγούμενο πρωθυπουργό! Εγώ σε εσάς βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα, κ. Παπανδρέου. Έχετε πλήρως χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Μπορούμε, επιτέλους, να μιλήσουμε για το σήμερα και το αύριο; Μόνιμα στο χθες θα κολλάει η βελόνα σας; Επιτέλους, ξεκολλήστε από αυτό το μονότονο παραμύθι, ότι για όλα φταίει το χθες και η Νέα Δημοκρατία… Ο τόπος διαλύεται, η αγορά παραπαίει, δεν μπορείτε να πείσετε ούτε τους δικούς σας ανθρώπους και μιλάτε μόνιμα για το χθες“, απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    «Πέστε μας μια πρόβλεψη που να έχετε πέσει μέσα», συνέχισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Κάντε μια βόλτα σε οποιοδήποτε εμπορικό κέντρο οπουδήποτε στην Ελλάδα. Λουκέτα, ανεργία, κατήφεια παντού. Θλιβερή φωτογραφία της οικονομικής σας πολιτικής. Αλλάξτε την επιτέλους!».

    Η ανάκαμψη της οικονομίας, είναι «το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς» είπε ο πρωθυπουργός και τα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας, σε σχέση με την κατάσταση στην οποία παραδόθηκε απ’ την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι ορατά. Τα πολύ υψηλά επίπεδα του γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή, οφείλονται στους φόρους που μπήκαν για την αντιμετώπιση του χρέους, ωστόσο ο δείκτης παρουσιάζει τον Φεβρουάριο σημαντική υποχώρηση σε 2500 προϊόντα μαζικής κατανάλωσης, πρόσθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της ΝΔ.

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκάλεσε την κυβέρνηση για την αδικαιολόγητη ακρίβεια στην αγορά, συνοδευόμενη με έναν πληθωρισμό άνω του 5% και με βαθειά ύφεση. «56.000 επιχειρήσεις έκλεισαν επί των ημερών σας, ενώ προβλέπονται και άλλα 150.000 λουκέτα, με απώλεια 300.000 θέσεων εργασίας. Στην Ελλάδα συντελείται το 20% του παραεμπορίου ολόκληρης της Ευρώπης και το νόμιμο εμπόριο χάνει έτσι 25 δισ. ευρώ σε τζίρο το χρόνο – και το κράτος 6 δισ.».

    Οι επιχειρήσεις καλούνται να πληρώσουν ΦΠΑ που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα και το πρόσφατο φορολογικό νομοσχέδιο, με τα ημίμετρά του, είχε μηδαμινό αποτέλεσμα, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ. Το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων βρίσκεται 70% κάτω έναντι του ετήσιου στόχου, ενώ τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις είναι 13 φορές λιγότερα, με ποσά 20 φορές μικρότερα. Η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ έπεσε – 16 δισ. ευρώ λιμνάζουν και κάνουν τους Ευρωπαίους να απορούν».

    Ο κ. Σαμαράς τέλος, πρότεινε περαιτέρω μείωση των συντελεστών φορολόγησης και υπέδειξε ως υπόδειγμα την πρωτοβουλία του Βελγίου να περικόψει δραματικά τον ΦΠΑ, έναντι υποχρέωσης των επιχειρήσεων να προβούν σε μειώσεις των τιμών και σε προσλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε φίλε που γράφεις για "ταφόπλακες", που την είδες την ταφόπλακα για τον Καραμανλή?? εεε?? Ταφόπλακα έβαλε στο Γιωργάκη ο Σαμαράς που τον είπε ψεύτη (τα περί πρωταπριλιάς) και ήδη "τελειωμένο" (αφου τον είπε ήδη "πρώην"). Πώς διεστραυλώνετε έτσι τα προφανή? Έλεοοοος!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟΝ ΔΕ..ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ
    ΠΑΡΑΧΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΑΤΩΝ
    ΚΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΔΝΤ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.


    Αφού εξάλλου...
    Η μετά Παπανδρέου εποχή άρχισε.

    Λοιπόν αυτός ο υπουργός Υγείας ανταγωνίζεται τον… Νταλάρα. Όπου ανοίξεις τηλεόραση ή ραδιόφωνο βρίσκεται μπροστά σου τον Ανδρέα Λοβέρδο. Κάθε μέρα και μια συνέντευξη τύπου, ατάκες φιλολαϊκές, σχέδια που ανακοινώνονται για περικοπές δαπανών, υποσχέσεις για νοικοκύρεμα των νοσοκομείων. Απ’ όλα έχει ο μπαξές του κ. Λοβέρδου ο οποίος προφανώς αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει η μετά Παπανδρέου εποχή και ετοιμάζεται να πλασαριστεί σε καλή θέση στην κούρσα της διαδοχής.

    Αλλιώς δεν εξηγείται όλος αυτός ο ορυμαγδός δηλώσεων και εμφανίσεων. Σε λίγο θα εμφανίζεται ως… γκεστ σταρ σε υπουργεία άλλων.

    Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που έκανε συνέντευξη τύπου και ανακοίνωσε ότι στα τέλη Μαρτίου θα παραιτηθεί αν δεν κερδίσει το στοίχημα του νοικοκυρέματος των νοσοκομείων. Την Πέμπτη λοιπόν έκανε τον απολογισμό του. Μη φαντάζεστε ότι παραιτήθηκε, αυτά γίνονται σε άλλον πλανήτη. Στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ όλα είναι υπέροχα, όλα έχουν λυθεί, οι στόχοι επιτυγχάνονται και οι υπουργοί μένουν στις θέσεις τους. Έτσι και ο κ. Λοβέρδος, σε μια έκρηξη αυταρέσκειας είπε ότι όλα πάνε καλά ενώ προανήγγειλε και νέες περικοπές 500 εκατ. ευρώ το χρόνο από τις τιμές των φαρμάκων.

    Με τόσα ποσά που ακούγονται ότι κόβει η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχουμε μειώσει το έλλειμμα 5 μονάδες και το χρέος να μην είναι 150% του ΑΕΠ.

    Η αμετροέπεια έχει και όρια, κάποιος θα πρέπει να το πει στους υπουργούς της κυβέρνησης.

    #
    ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΕ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ , ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ .
    #

    Σιχαμένος θεατρίνος.
    Κατέστρεψε το εργασιακό και τώρα την υγεία…
    Έλεος δεν θέλω να ξέρω οτι υπάρχει όχι να τον βλέπω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι μακακιες ειναι αυτες που γραφεις ρε 01.29?? δηλαδη οτι δεν ειναι αντικυβερνητικο το καταγγελεις?? του λογου σου τι ρολο παιζεις??? αντιπροσωπος του Τσιπρα της Αλεκας ή το σαμαρα εισαι?? Οι φυλλαδες που διαβαζεις τι σου λενε?? ολα ο.κ? ακου καταγγελλω!!! ε οι πολοιποι εκτος απο σενα επικροτουμε τι παει να πει αυτο?? πρεπει ολοι να συμφωνουν με τις αναρρηχισεις στην Ακροπολη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδύνατο να καταλάβω πώς ανέχεται ο Καραμανλής να τον εξευτελίζουν καθημερινά και να μην αντιδρά. Επί 5,5 χρόνια ήταν πρωθυπουργός και κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού, αλλά εδώ και τέσσερις μήνες χαρακτηρίζεται ολετήρας της Οικονομίας σχεδόν από όλους. Πρωθυπουργός και υπουργοί τον χαρακτηρίζουν "αρχιμαϊμουδιάρη" των στοιχείων προς την ευρωπαϊκή ένωση, του χρεώνουν όλη την αναξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό, αλλά εκείνος... άλαλος! Μετά τη μεταπολίτευση... κανείς πρωθυπουργός -ούτε καν ο Μητσοτάκης- δεν άκουσε όλον τον πολιτικό κόσμο να χαρακτηρίζει περίπου "ντροπιαστική" για την Ελλάδα τη θητεία του στο τιμόνι της χώρας. Μόνον ο νεώτερος Καραμανλής, που ήρθε στην εξουσία το 2004 με ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο, ως νέος, άφθαρτος, έντιμος και με καινοτόμες ιδέες. Τι απέμεινε από όλα αυτά; Τίποτα. Όλα δείχνουν ότι θα περάσει στην ιστορία ως ο χειρότερος πρωθυπουργός τον τελευταίων δεκαετιών, ως ο Καραμανλής ο μικρός, για να γίνεται διακριτή η πορεία του από τον Κων/νο Καραμανλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H PROPAGANTA STO MEGALEIO THS!!!!!
    STON MALAKA POU EKANE AFTHN THN ANARTHSH PERIMENH H TAFOPLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

    Σημερα γιοταζει ο καθυστερημενος μας.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΑ.

    ο μεγαλυτερος ψευτης πολιτικος του τελευταιου αιωνα στην Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

    Σημερα γιοταζει ο καθυστερημενος μας.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΑ.

    ο μεγαλυτερος ψευτης πολιτικος του τελευταιου αιωνα στην Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠρωτΑπριλιάτικο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα.

    Ίσως ποτέ άλλοτε μια κυβέρνηση δεν είπε τόσα πολλά ψέματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όχι ότι οι άλλοι πολιτικοί δεν λένε κατά καιρούς ψέματα, δεν τάζουν και δεν υλοποιούν ποτέ. Αλλά αυτό που γίνεται κάθε μέρα με το ΠΑΣΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Γι’ αυτό και νομίζουμε ότι η 1η του Απρίλη θα πρέπει να βαφτεί πράσινη και να κηρυχθεί ημέρα του ΠΑΣΟΚ.

    Ξεκίνησε ο κ. Παπανδρέου από τα λεφτά που υπάρχουν αλλά μόλις έγινε κυβέρνηση τα λεφτά εξαφανίστηκαν. Οι συνταξιούχοι και φτωχοί ακόμη περιμένουν τη δεύτερη δόση του έκτακτου επιδόματος αλληλεγγύης.

    Συνέχισε με τις υποσχέσεις ότι η Ελλάδα δεν θα πάει ποτέ στο ΔΝΤ, αλλά την ίδια ώρα συζητούσε με τον Στρος Καν για να έλθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Μέχρι την τελευταία στιγμή διαβεβαίωναν ότι η οικονομία πάει καλά, και λίγο μετά έκανε το σόου στο νησί και ανακοίνωσε την ένταξη στο Μηχανισμό στήριξης.

    Υποσχέθηκε ότι το Μνημόνιο θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα εκτός από εκείνα που ελήφθησαν πέρυσι το Μάιο. Από τότε το Μνημόνιο έχει αναθεωρηθεί δύο και τρεις φορές, έχουν ληφθεί κι άλλα σκληρά μέτρα ενώ έρχεται και νέα καταιγίδα.

    Θα μειωθεί το έλλειμμα κάτω από 8% το 2010, έλεγαν αλλά το έλλειμμα είναι δύο μονάδες παραπάνω.

    Θα δώσουμε πίσω, όταν βγούμε από την κρίση τους κομμένους μισθούς και τις συντάξεις, έλεγαν, αλλά πλέον μοιάζει με ανέκδοτο.

    Σήμερα, διαβεβαιώνουν ότι η οικονομία πάει καλά, ότι θα βγούμε σύντομα από την κρίση, αλλά κάθε μέρα οι αριθμοί τους διαψεύδουν και παρουσιάζουν τν πραγματική εικόνα της οικονομίας.

    Υπόσχονται ότι θα βγούμε δυνατοί από την κρίση, αλλά ο κόσμος στενάζει και γίνεται όλο και πιο φτωχός.

    Ατελείωτος ο αριθμός των υποσχέσεων που αποδείχθηκαν ψέματα.

    Επομένως, υπάρχει καλύτερη μέρα από το να γιορτάζει το ΠΑΣΟΚ ;

    Μήπως να μεταφέρουν την 3η του Σεπτέμβρη στην 1η Απρίλη;
    … Μέρα που είναι!
    «Λεφτά υπάρχουν»........χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O Χουάν Αντόνιο Σάμαρας γνωρίζει οτι ο πρώην κουρασμένος πρωθυπουργός είναι καμμένο χαρτί για την Νουδούλα και οτι ως κόμμα πρέπει να αποδεσμευθεί και να εξορκίσει τον καραμανλισμό , αν θέλει κάποτε να πάρει την κυβέρνηση. Πρόκειται για έπεα πτερόεντα του Χουάν Αντόνιο. Υπάρχει ένα κομμάτι της ΝΔ καραμανλικό αφού ο κουρασμένος χοντροκαραμάν-αλής εισπράττει ακόμη πολλά χειροκροτήματα από τους βολευθέντες από αυτόν ΝΔκράτες και εξακολουθεί να κατεβάζει αμέτρητα κεμπαπ με τους λοιπούς οπαδούς της μάσας του συστήματος ΝΔ-παΣΟΚ.Ελπίζω ο κόσμος να μην πιστεύει τους πολιτικούς πλέον. μαύρο στους μαυρογιαλούρους.Ψηφίστε κόμματα και αποκόμματα του ακραίου αναρχοφασισμού όπως ο Σύριζα το ΚΚΕ και το λάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι γκεμπελίσκοι των μήντια δεν έχουν τον θεό τους...

    Μόνον έναν ανόητος, ή ένας βαθιά προκατειλημμένος μπορεί να παρανοήσει την φράση που απηύθυνε σήμερα στην Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς στον Γιώργο Παπανδρέου. «Εγώ σε σας βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό, έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα».

    Του λέει δηλαδή καθαρά “είσαι ήδη πρώην, παρελθόν”.

    Τα παπαγαλάκια όμως του ΠΑΣΟΚ – και του Καρατζαφέρη – έσπευσαν πριν ακόμα τελειώσει την ομιλία του ο Σαμαράς να διαδώσουν ότι όσα είπε ο Σαμαράς αφορούσαν τον … Κ. Καραμανλή.


    Σε τόσο μεγάλο αδιέξοδο βρέθηκε σήμερα ο Παπανδρέου που έσκυψε το κεφάλι μόλις ο Σαμαράς στο τέλος της δευτερολογίας του είπε : “Πες μας , να πάρει η ευχή να πάρει, μια πρόβλεψη που να έχεις πέσει μέσα”. Δείτε το στο βίντεο της Βουλής και θα καταλάβετε.

    Δεν πρέπει να είναι πολύ περήφανοι για την νοημοσύνη τους όσοι δεν καταλαβαίνουν τόσο απλές προτάσεις.
    IQ ραδικιού...


    Εχετε κτυπησει φιδι , νομιζω οτι οι περισσοτεροι οχι.
    την ωρα που σφαδαζει εξακολουθει να προσπαθει να σε δαγκωσει.
    Αν τα καταφερεις και το ξανακτυπησεις , τοτε τελειωνουν ολα.
    Αυτο χρειαζονται δημοσιο κραξιμο.
    γιατι καποτε λεγαμε οτι η Ιντρακομ μας κυβερνουσε αλλα αυτα τα απλειστα των μονοπυθμενων και του εργολαβου μοιρακια ειναι πολυ χειροτερα.


    Τα φερεφωνα βλεποντας την αδιεξοδη πολιτικη που
    φερνει το μνημονιο προσπαθουν με τα καναλια
    και τα sites να αποκοιμησουν την σιωπηλη
    πλειοψηφια και να αποτρεψουν τον χειμμαρο
    που φερνει ο λογος του σαμαρα διαστρεβλονοντας
    οτι λεει αλλα ο κοσμος πληροφορειται και γνωριζει
    οποτε καθε γκαιμπελιστικη μεθοδος πεφτει στο κενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βλάκα δημοσιογράφε...

    Πόσο βλάκας μπορείς να είσαι μπουκωμένε μου φίλε; Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει ελληνικά;
    Τόσες σπουδές και τόσα πτυχία πως τα πήρες; Ο Σαμαράς μίλησε ξεκάθαρα και απευθύνθηκε στον Παπανδρέου. Εσύ πόσο στόκος είσαι και ...'κατάλαβες' πως εννοούσε τον Καραμανλή;
    Είναι δυνατόν τα αφεντικά σου να χαραμίζουν τα
    χρήματά τους σε μικρού βεληνεκούς δημοσιογράφους που δεν καταλαβαίνουν καλά ελληνικά;
    Τόσο πολύ σας επηρέασε ο ...Πάγκαλος;

    Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ
    Ραπτης…Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ.εχει τον τιτλο φαδια πλατιά στην ιστιοεφημεριδα του..και εκει …δεν λεει να τον κατεβασει…αυτος φταιει τωρα η εμεις που δεν το απαιτουμε ? ??


    Το συγκεκριμένο σαιτ μαζί με το statesman παίζουν τον Mr. Τίποτα για την …επανενωση της Κεντροδεξις και τα σπονσοράρει γραφείο που το έπαιζαν και φίλοι του Σαμαρά τρομάρα τους


    Ιστοεφημεριδα . Εκτός αν άνοιξε πανιά για να σαλπάρει.
    Επι της ουσίας έχουν ξεφτιλιστεί πλήρως κάποιοι δημοσιογράφοι.
    Ατυχώς απαράδεκτοι :)

    Από συγγραφείς και διανοητές, κουτσομπόλες και σπεκουλαδόροι. Προτείνω να καθιερώσουμε τακτικό διαγωνισμό “φαιο-κίτρινης μούτζας στη Δημοσιογραφία”. Με τη γνώμη του κοινού που τόσο υπηρετούν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σκούπισε τα μάτια σου απο τα
    χυμένα...και τα βγάλε απο τα αυτιά σου τα κουράδια
    ρε μαλακισμένο
    ΕΜΜΙΣΘΟ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΙΚΟΥΠΗ ΠΡΙΝ.

    ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΤΡΑΤΟΥΣ ΛΕΚΑΝΤΖΗ.....ΣΚΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΧΥΣΙΩΝ

    Ας μην "ανησυχεί" το Σύστημα. Ο Καραμανλής γνωρίζει την ελληνική


    Τι σου είναι λοιπόν η δύναμη της προπαγάνδας των ΜΜΕ. Αντί αυτή τη στιγμή να γίνονται ειρωνικά σχόλια και να γελάει το πανελλήνιο που σήμερα, την ημέρα του ψεύτη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό μέσα στη Βουλή, τουναντίον γίνεται έντεχνος αποπροσανατολισμός, από το....
    σύστημα προπαγάνδας των ΜΜΕ, το οποίο προσπαθεί ταυτόχρονα να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ Σαμαρά και Καραμανλή. Και αυτό εξ αιτίας μιας ατάκας του κ. Σαμαρά σε βάρος του κ. Παπανδρέου, όταν είπε ότι τον βλέπει ήδη ως πρώην πρωθυπουργό, δηλαδή ήδη απερχόμενο.

    Βέβαια ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου που το αντιλήφθηκε δεν πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής, αλλά ευτυχώς γι’ αυτόν, φροντίζει το γιγαντιαίο σύστημα προπαγάνδας του Συστήματος ΠΑΣΟΚ, με τα παπαγαλάκια του στα ΜΜΕ, να μεταφέρει το πρόβλημα στην πλευρά του αντιπάλου, αναγκάζοντας τον ίδιο τον Σαμαρά και όλους τους εκπροσώπους του κόμματος να απολογούνται αυτή τη στιγμή για τα αυτονόητα.

    Από κοντά και ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος προσπάθησε να μπει σφήνα υπέρ Καραμανλή και κατά Σαμαρά, παριστάνοντας ότι ξεχνάει ποιος ήταν εκείνος που τον διέγραψε, με τον τρόπο που τον διέγραψε, από την Νέα Δημοκρατία και ο οποίος μάλιστα είπε ότι δεν συνομιλεί με τα άκρα..


    Όλοι αυτό κατάλαβαμε.
    Ότι απεκάλεσε τον ΓΑΠ απερχόμενο πρωθυπουργό. Οι ΓΝΩΣΤΟΙ μμε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ γιατί κατάλαβαν κάτι άλλο ;
    Έχουν κάποιο πρόβλημα ή το πρόβλημα το έχω ας πούμε..εγώ ;


    Η πίεση που ασκεί ο Σαμαράς στο «σύστημα», με την μη συνεργασία μαζί του, είναι μεγάλη. Αυτό δημιουργεί στρες σε κάποιους.
    Ως γνωστόν, σε συνθήκες έντονου στρες, οι μάσκες πέφτουν εύκολα.

    Με λιγα λόγια είπε στο ΓΑΠ..."είσαιπλέον παρελθόν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πλήρης στήριξη Σαμαρά σε Καραμανλή:
    "Ξεκολλήστε με το μόνιμο παραμύθι πως για όλα φταίει
    το χθες (και ο Καραμανλής)"


    Μ αυτή τη φράση απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς στον ΓΑΠ για τις παπαριές ότι για όλα φταίει ο Κ. Καραμανλής...
    Αφού του θύμισε ότι συμπεριφέρεται σαν απερχόμενος Πρωθυπουργός που ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει και έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα φορτώνοντάς τα όλα στους προηγούμενους και τους επόμενους...


    Όσο για τα υπόλοιπα που γράφονται:
    ΨΩΛΕΣ για τους ΒΟΥΚΕΦΑΛΕΣ
    των ΜΜΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ...για αναμεταξύ τους χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αδύνατο να καταλάβω πώς ανέχεται ο Καραμανλής να τον εξευτελίζουν καθημερινά και να μην αντιδρά. Επί 5,5 χρόνια ήταν πρωθυπουργός και κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού, αλλά εδώ και τέσσερις μήνες χαρακτηρίζεται ολετήρας της Οικονομίας σχεδόν από όλους. Πρωθυπουργός και υπουργοί τον χαρακτηρίζουν "αρχιμαϊμουδιάρη" των στοιχείων προς την ευρωπαϊκή ένωση, του χρεώνουν όλη την αναξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό, αλλά εκείνος... άλαλος! Μετά τη μεταπολίτευση... κανείς πρωθυπουργός -ούτε καν ο Μητσοτάκης- δεν άκουσε όλον τον πολιτικό κόσμο να χαρακτηρίζει περίπου "ντροπιαστική" για την Ελλάδα τη θητεία του στο τιμόνι της χώρας. Μόνον ο νεώτερος Καραμανλής, που ήρθε στην εξουσία το 2004 με ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο, ως νέος, άφθαρτος, έντιμος και με καινοτόμες ιδέες. Τι απέμεινε από όλα αυτά; Τίποτα. Όλα δείχνουν ότι θα περάσει στην ιστορία ως ο χειρότερος πρωθυπουργός τον τελευταίων δεκαετιών, ως ο Καραμανλής ο μικρός, για να γίνεται διακριτή η πορεία του από τον Κων/νο Καραμανλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΑΥΤΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πασοκ

    Ολο το Μνημονιο στους τραπεςζιτες!

    110 δις στους τραπεζιτες!

    Ελεος!

    Ας επιλεγεί ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα, ή το Ταμείο Παρακαταθηκών, ή μια Κρατική Τράπεζα ή στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στην οποία θα δοθούν τα 30 δις, η οποία θα επιφορτιστεί στην συγκέντρωση των «οφειλών των υπερδανεισμένων»!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μηδενική ανοχή στη πράσινη λαίλαπα ___________

    Κάποτε έγραψα για τη περίφημη πολιτική «μηδενικής ανοχής» του τότε δημάρχου της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι, με την οποία μπόρεσε μέσα σε λίγα χρόνια να κάνει τη πόλη του ασφαλή, από εκεί που ήταν η βασίλισσα της εγκληματικότητας.

    Μετά κι από τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας, ήρθε νομίζω η ώρα να κηρύξουμε και εμείς τη δική μας πολιτική «μηδενική ανοχή».

    Να ξεκινήσουμε από τον μικρόκοσμό μας, από το γραφείο, από το καφενείο, από τη γειτονιά, κι απ το μπαράκι. Όπου βρεθούμε κι όπου σταθούμε, «μηδενική ανοχή» απέναντι στα πράσινα τρωκτικά και στους θλιβερούς απολογητές τους.

    Ξεμπρόστιασμα στις αδιάβλητες προαγωγές προϊσταμένων με κομματικά κριτήρια, και φτύσιμο στους πράσινους κομματάρχες και πολιτικάντηδες, που μας δουλεύουν κανονικά, θεωρώντας μας κορόιδα..

    Αντιπαραθέσεις με επιχειρήματα απέναντι στους (αδαείς-αγαθούς) πράσινους ψηφοφόρους, που έτσι έμαθαν έτσι ψηφίζουν, νομίζοντας ακόμη πως ψηφίζοντας Πασόκ, ψηφίζουν για την… αλλαγή.

    Κόντρα στους βαλτούς προβοκάτορες που μας θέλουν να τα «έχουμε φάει μαζί», και άρα καλά πάμε ως χώρα.

    Καταγγελία στα ΜΜΕ, και στα ηλεκτρονικά μέσα, κάθε πράσινης παρασπονδίας (και είναι πάμπολλες).

    Απαξίωση στα πράσινα διαπλεκόμενα παπαγαλάκια και στους αργυρώνητους opinion makers (τρομάρα τους) μεγαλοδημοσιογράφους ,που νομίζουν πως επειδή κρατάνε το μαρκούτσι δικαιούνται και «δια να ομιλούν».

    Μη αποδοχή των μειώσεων σε μισθούς, σε κοινωνικές παροχές, και πάνω απ όλα σε προσωπική αλλά και σε εθνική αξιοπρέπεια.

    Επιστροφή στα μούτρα τους κάθε χαρακτηρισμού περί αντιπαραγωγικών, συνένοχων, κλπ κλπ.

    Δεν χρειάζεται να βγούμε στους δρόμους και να τα κάψουμε όλα, ούτε να γίνουμε Τυνησία. Δεν πρέπει όμως και να μετατραπούμε σε Ελβετία, όσον αφορά στο πολιτικό μας κλίμα. Συναίνεση ; Τι είναι αυτό ;

    Ποιος τους όρισε «ελέω Θεού βασιλείς», που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, χωρίς να δίνουν λόγο πουθενά ;

    Που το γράφει ότι μπορούν να βάλουν ενέχυρο τη δημόσια περιουσία, για να ξεπληρώσουν τα γραμμάτια των τραπεζικών αφεντικών τους ;

    Ποιος πέθανε και τους όρισε Πάπες, που λένε και οι Αμερικανοί σύμμαχοί μας;

    Ποιοι νομίζουν ότι είναι ;

    Φτύστε τους όπου τους βρείτε. Απαξιώστε τους σε όλα τα επίπεδα. Από τον τελευταίο κομματάρχη ως τον «διανοούμενο» και «γυμνασμένο» ηγέτη μας.

    Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια. Ότι προλάβουμε να σώσουμε. Το φαγοπότι που γίνεται αυτό το καιρό, μέσω ιδιωτικοποιήσεων, αποκρατικοποιήσεων, κλπ. είναι άνευ προηγουμένου. Και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο, αντί για το φεγγάρι.

    Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε και να αντιδράσουμε. Όμορφα και πολιτισμένα. Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί. Μεταμφιεσμένοι σε Έλληνες.

    Και μπορεί να μη σφάζουν και να μη φυλακίζουν, αλλά πουλάνε τα οικογενειακά μας κειμήλια, τουλάχιστον να προλάβουμε, μπας και σώσουμε κανένα ασημικό.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΜΜΕκώλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση