GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ...

Από τον  ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Δημοψήφισμα, εάν θέλουμε την ελληνικότητα, ως πρόταση πολι...

Από τον  ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ
ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ,
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
Δημοψήφισμα, εάν θέλουμε την ελληνικότητα, ως πρόταση πολιτισμού η απλώς υπηκοότητα. Έτσι δεν θα μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος υπουργός να καταργεί τόνους και πνεύματα και να σπάζει την συνέχεια δύο χιλιάδων χρόνων ελληνικής γραφής, η καταργώντας την διδασκαλία των αρχαίων, αφήνει χωρίς δομές την ιστορική συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας .
Οι πολίτες ούτε εκλέγουν ούτε ελέγχουν την εξουσία, αυτό το πράττουν [αφιλοκερδώς;],
Α. ο κατασκευαστής του εκλογικού νόμου,
Β.οι κομματικοί αρχηγοί που καταρτίζουν τα ψηφοδέλτια και
Γ.οι χορηγοί που χρηματοδοτούν την προεκλογική καμπάνια των κομμάτων. Θεωρητικά...
 τον ρόλο κοινωνικού ελέγχου τον έχουν τα ΜΜΕ και ο συνδικαλισμός με την διαφορά ότι και οι 2 αυτές καίριες λειτουργίες της δημοκρατίας είναι εξηρτημένες η ελεγχόμενες από τα κόμματα. Ο συνδικαλισμός υπηρετεί κομματικές στρατηγικές και τα ΜΜΕ επιβιώνουν μόνο επειδή οι κομματικές κυβερνήσεις πληρώνουν από το υστέρημα των φορολογουμένων τα τεράστια χρέη των εμπόρων του θεάματος.
Είναι παράλογο, εξωφρενικό θα έλεγα να αναθέτουμε στους αυτουργούς κοινωνικών εγκλημάτων να μας απαλλάξουν από τις πρακτικές που οι ίδιοι επέβαλλαν, προκειμένου να φθάσουν την χώρα σε αυτή την κατάσταση. Για αυτό και είναι τελείως ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ να περιμένουμε από το σημερινό πολιτικό σύστημα [υπαίτιο για την καταστροφή] να μας οδηγήσει στην λύτρωση. Είναι σαν τον νταβατζή που εξωθεί σε πορνεία και μετά εγκαλεί τις πόρνες για τον ρόλο τους.
Τρανό παράδειγμα που μόνο γέλια η κλάματα μπορεί να προξενήσει είναι η ανακοίνωση ότι: ο πρωθυπουργός δέχτηκε τις προάλλες στο γραφείο του στην βουλή την παλαιά καρατερίστα της πολιτική Φάνη Πάλλη Πετραλια για να συζητήσουν θέματα ολυμπιακού ιδεώδους ,όντας και οι δύο αντιπρόεδροι του διεθνούς Ιδρύματος Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Αστείο που αφήνει πικρή γεύση για τα πλαστά στατιστικά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για να πάρουμε τους αγώνες για τα έργα που φούσκωσαν το δημόσιο χρέος για τα ολυμπιακά έργα που ρημάζουν για την χρεοκοπία που αυτοί προετοίμασαν. Τι κάνουμε για όλα αυτά που καθημερινά μας ταλανίζουν την ζωή; Περιμένουμε σαν πρεζάκια στις 8 ΤΑ ΜΜΕ Να μας κατευθύνουν, αυτοί που επί σειρά ετών μας ΕΞΑΠΑΤΟΎΣΑΝ. Αυτοί είμαστε δυστυχώς και κοροϊδεύαμε τους εαυτούς. Όταν κάναμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται η το χειρότερο, παίρνοντας κάποια υπόσχεση για κάποιο διορισμό του παιδιού μας , λες και ήταν ανάπηρο να βρει μια θέση εργασίας.
Όταν νομοθετούσαν αφήνοντας στο απυρόβλητο τον εαυτό τους [ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ] , κανείς από τα ΜΜΕ δεν όρθωνε ανάστημα [Πως να γίνει όμως αυτό, αφού ΜΜΕ και κυβερνήσεις είναι σφιχταγκαλιασμένες , αφού ακόμη και σήμερα λειτουργούν σε καθεστώς ΗΜΙ-ΠΑΡΑΝΟΜΟ]
Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο όπου το αντιπροσωπευτικό σύστημα η κοινοβουλευτική δημοκρατία να έχει ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ από το διαστροφικό φαινόμενο της Κομματοκρατίας και το ερώτημα είναι ….. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; Θα συνεχίζεις να ζητάς από τον κλέφτη να μην σε ΞΑΝΑ-ΚΛΕΨΕΙ? Και ποιος θα είναι ΕΓΓΥΗΤΗΣ; Ανθρωπάκο μπορείς να δεις το εαυτό σου στον καθρέπτη και να πεις για μία φορά στη ζωή σου, θα τους στείλω όλους σπίτι τους; Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω, γιατί είσαι ποτισμένος μέχρι το μεδούλι, με την λογική[μέσω των ΜΜΕ], ότι μόνο αυτοί, είναι ικανοί να σε σώσουν [αν και κατά βάθος δεν το πιστεύεις], αλλά θέλεις να ελπίζεις σε θαύματα, για τα οποία χρόνια περιμένεις.

4 σχόλια

  1. Πυροβόλησε τον ελεγκτή εισιτηρίων μέσα στο λεωφορείο.

    Δρομολόγιο του τρόμου αποδείχθηκε για τον ελεγκτή, καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες από κανονικό όπλο κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

    Ανάστατοι οι επιβάτες μέσα στο αστικό λεωφορείο 843 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Πέραμα όταν διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια τους ένα απίστευτο περιστατικό.

    Έναςε 48χρονος ελεγκτής εισιτηρίων ανέβηκε στο λεωφορείο το οποίο εκινείτο επί της Λεωφόρο Δημοκρατίας και Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι. Ο ελεγκτής ζητούσε από τους επιβάτες τα εισιτήριά τους, στο πλαίσιο των ελέγχων για τη εισιτηριοδιαφυγή που έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας.

    Ένας επιβάτης αγνώστων λοιπών στοιχείων όχι μόνο δεν είχε εισιτήριο, αλλά μόλις του ζητήθηκε έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε τον ελεγκτή δύο φορές. Η μία σφαίρα βρήκε τον ελεγκτή στον μηρό και η δεύτερη στον γλουτό, όπου για καλή του τύχη είχε το κινητό, με αποτέλεσμα η σφαίρα να μην έρθει σε επαφή με το σώμα του.

    Επικράτησε πανικός μέσα στο λεωφορείο με τους επιβάτες να ουρλιάζουν και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγουν από το λεωφορείο, ενώ ο δράστης μέσα στο χάος κατάφερε να διαφύγει.

    Ο 48χρονος ελεγκτής διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

    KAΒOUL !..
    οποτε εχουμε και λεμε!
    Βομβες καθε μερα,
    μαχαιρωματα καθε 3 ωρες,
    τα οργανα πρως πωληση,
    τα νοσοκομεια κλεινουν και αντι για το δεν πληρωνω δεν πληρωνω τωρα το σε σκοτώνω σε σκοτώνω !

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τα ΜΑΤ για την Κερατέα.

    Γιώργος Καραϊβάζ

    Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συνδικαλιστές μιλούν για εξοντωτικά ωράρια απασχόλησης που φτάνουν μέχρι και τις 16 ώρες απασχόλησης την ημέρα.

    Νέα διαμαρτυρία και παρά τις έντονες πιέσεις που ασκεί η ηγεσία του Σώματος, προετοιμάζουν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ και οι εκπρόσωποι τους προκειμένου να κάνουν γνωστές τις θέσεις και τις αντιθέσεις τους για το θέμα της Κερατέας.

    Βασικό αίτημα παραμένει, όπως αυτό εκφράστηκε με το συμβολικό αποκλεισμό διάρκειας μίας ώρας της έδρας της υπηρεσίας τους στο Γουδή την Πρωταπριλιά, η πολύωρη καθημερινή απασχόληση τους και κάτω από αντίξοες συνθήκες, στα υπαίθρια μέτωπα της νοτιοανατολικής Αττικής.

    Αυτή τη φορά, η πρόταση που απ’ ότι φαίνεται έχει ήδη εγκριθεί, σχετίζεται με νέο αποκλεισμό της υπηρεσίας, μεγαλύτερης όμως χρονικής διάρκειας που δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ακόμη και τις τρεις ώρες.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συνδικαλιστές μιλούν για εξοντωτικά ωράρια απασχόλησης που φτάνουν μέχρι και τις 16 ώρες απασχόλησης την ημέρα, ενώ εξακολουθούν να παραμένουν «αγεφύρωτα» τα ρήγματα στη διοικητική υποστήριξη, που σχετίζεται με τροφοδοσία πρόχειρου φαγητού και νερού.

    Από την άλλη, καμία μέριμνα δεν έχει ληφθεί προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν ή να εξαλειφθούν οι όποιοι κίνδυνοι αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν, από τις ξαφνικές και κατά την αστυνομία οργανωμένες επιθέσεις των κατοίκων εναντίον τους, κάποιες από τις οποίες καταγγέλλεται ότι εγκυμονούν κίνδυνο σωματικής βλάβης.

    Στο μεταξύ παρότι δεν έχει ληφθεί ακόμα συγκεκριμένη απόφαση, εξακολουθεί να εξετάζεται η προοπτική κλιμάκωσης των αντιδράσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, όπως επίσης και η υποβολή μηνύσεων κατά της ηγεσίας για έκθεση σε κίνδυνο των υπηρετούντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ..."
    Εκτός ενιαίου μισθολογίου οι υπάλληλοι της Βουλής ! ...

    ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΣΕ & ΚΟΙΤΑ ! ! !

    Έπιασαν τελικά τόπο οι πιέσεις των υπαλλήλων της Βουλής προς τον Υπουργό Οικονομικών, διά του προέδρου του κοινοβουλίου ή και βουλευτών, προκειμένου να παραμείνουν στον ψαλιδισμένο μεν, ειδυλλιακό δε μισθολογικό τους κόσμο κι εκτός του ενιαίου μισθολογίου που θα ισχύσει για τους δημόσιους υπαλλήλους.
    Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου τροποποιείται η αρχική τροπολογία κατά τέτοιο τρόπο ώστε να.....συμπεριληφθεί μεν η Βουλή στον προυπολογισμό της Γενικής Κυβέρνησης για λόγους ...στατιστικής ταξινόμησης, αλλά να εξαιρεθεί τεχνηέντως από το ενιαίο μισθολόγιο.

    Επισημαίνεται συγκεκριμένα ότι «εντάσσεται στον προϋπολογισμό της γενικής κυβέρνησης σύμφωνα με τον κανονισμό της, ως προς τον προϋπολογισμό εξόδων και τον ισολογισμό απολογισμό της». Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από εκείνους που εργάζονται στη Βουλή είναι συγγενείς των εκάστοτε βουλευτών, οι ισορροπίες στον ναό της Δημοκρατίας δεν διαταράχθηκαν.

    .

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση