GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Παπανδρέου: "Επιστρέφουμε στην ισορροπία"...

Για θετικές αλλαγές και επιστροφή της ισορροπίας στην ελληνική οικονομία έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντηση ...

Για θετικές αλλαγές και επιστροφή της ισορροπίας στην ελληνική οικονομία έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό της Πολωνίας, Donald Tusk, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.
"Στην Ελλάδα βλέπουμε ήδη θετικές αλλαγές και επιστροφή της ισορροπίας", δήλωσε ο πρωθυπουργός σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πολωνό ομόλογο του. "Νιώθουμε την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περιμένουμε ταυτόχρονα τις...
 εξελίξεις στην Πορτογαλία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κάνει ότι μπορεί", πρόσθεσε.

13 σχόλια

  1. <>

    Μα τι ισορροπια ρε boy George
    εγω νομιζω οτι κανεις πεταλι χωρις αλυσιδα ρε my man.

    Διαβασα πριν απο λιγο τις πολιτικες επικεφαλιδες στην Καθημερινη κι επεσα απ την καρεκλα ρε μαγκα.

    «Πυρά ομαδόν» κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

    «Ανταρσία» στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

    Παμπούκης: «Ύστατη λύση οι εκλογές»

    Πετσάλνικος: «Δεν συζητάμε αναδιάρθρωση χρέους»

    Κώστας Σημίτης «Η κυβέρνηση ασκεί πολιτική "βλέποντας και κάνοντας"»

    Εντείνονται οι πιέσεις για αναδιάρθρωση.

    Παπανδρέου: «Βλέπουμε θετικές αλλαγές»

    Δε μου λες ρε Γωγο . .
    θα μας τις δειξεις κι εμας τις αλλαγες οταν τις δειτε ολοι σας φυσικα;

    You are lost and 30 miles further.
    Very lost

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει ΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος που τον πιστεύει ΠΙΑ!?!?!?!?

    ΕΧΕΙ ΠΕΙ Τ Ο Σ Α ψέμματα ΠΟΥ είναι να ΑΠΟΡΕΙ κανείς πως τολμα και συνεχίζει το δουλεμα!!!!

    αρχίζω να αναρωτιέμαι αν μας αξίζει τελικα!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΚΟΥΚΟΣ , ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
    ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ .
    Καταζητούνται για άγριο ξυλοδαρμό όπου και αν τους δείτε μπροστά σας , διότι υπέγραψαν νύχτα την συμφωνία μείωσης των μισθών , διαφώνησαν στα φανερά και στα κρυφά υπόγραψαν (θα κάνουν κάνα δυο απεργίες έτσι για τα μάτια του κόσμου ) λέγετε ότι πήραν χοντρά πακέτα κάτω από το τραπέζι για να πουλήσουν τους εργαζομένους .
    Καταζητούνται για πολύ ξύλο , ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΧ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Λ.Π .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ ΣΑΝ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ Η ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;


    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τέλος της κυριαρχίας Παπανδρέου.

    Η χθεσινή ανταρσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δεν ήρθε τυχαία.
    Από καιρό γκρινιάζουν, και με το δίκιο τους, μια και συνήθως καλούνται και επικυρώνουν, εκ των υστέρων, με την ψήφο τους τις προειλημμένες αποφάσεις του κ. Παπακωνσταντίνου. Έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα 17 φορολογικά νομοσχέδια. Μέχρι πότε θα απολογούνται;

    Οι βουλευτές, επειδή δεν είναι κλεισμένοι σε υπουργικά γραφεία, πιάνουν κλίμα από την κοινωνία.
    Ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται εκεί έξω!
    Έτσι κάποια στιγμή αρχίζει να λειτουργεί το σύνδρομο της αυτοσυντήρησης. Προτεραιότητά τους είναι να επιβιώσουν πολιτικά.
    Και αυτό θα το κάνουν, έστω και αν χρειαστεί να έρθουν σε ρήξη με υπουργούς! Πολλώ δε μάλλον με εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς,

    Τέλος εποχής

    Όμως, η χθεσινή ανταρσία αντανακλά απευθείας στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Γιατί κανένας άλλος υπουργός δεν είναι τόσο στενά συνδεδεμένος με τον Πρωθυπουργό, όσο ο κ. Παπακωνσταντίνου. Το μήνυμα, επομένως, ως βασικό αποδέκτη είχε τον κ. Παπανδρέου!

    Τώρα πια η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Πρωθυπουργού; Τι θα κάνει; Θα δώσει τόπο στην οργή και θα καταπιεί την πρόκληση; Θα αντικαταστήσει τον στενό του συνεργάτη σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα; Αν το κάνει, τότε οι αντιδράσεις μόλις άρχισαν και τελειωμό δεν θα έχουν;

    Θα επιδιώξει την αντιπαράθεση θέτοντας ζήτημα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου και κατ΄ επέκταση της κυβέρνησής του;

    Εκτιμώ, ότι είναι η μοναδική επιλογή του πρωθυπουργού διότι σε διαφορετική περίπτωση ουσιαστικά ακυρώνεται το δικαίωμά του να κυβερνά. Εν πάση περιπτώσει να κυβερνά, όπως κυβερνούσε! Γιατί χθες, πέραν των άλλων και ενδεχομένως εκεί βρίσκεται η ουσία, οι βουλευτές αμφισβήτησαν ευθέως το σύστημα εξουσίας του κ. Παπανδρέου!

    Και αν ακόμα ο κ. Παπανδρέου κερδίσει τη μάχη, σίγουρα θα εξέλθει τραυματισμένος μια και η κυριαρχία του αμφισβητείται πλέον ανοιχτά και έντονα. Από εδώ και πέρα και για όσο ακόμα παραμείνει στην εξουσία, τα πράγματα δεν θα είναι όπως ήταν.

    Η επανεμφάνιση του κ. Σημίτη

    Όμως, τα κακά νέα για τον Πρωθυπουργό δεν σταματούν εδώ. Η χθεσινή βίαιη πρωτοσέλιδη επίθεση της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ εναντίον της κυβέρνησής του, άρα και του ιδίου προσωπικώς, προαναγγέλλει «τέλος εποχής»! Δεν γράφονται έτσι τέτοια κύρια άρθρα για έναν πρωθυπουργό 16 μηνών!

    Πολύ δεν περισσότερο όταν η επίθεση …υποστηρίζεται με πρωτοσέλιδο άρθρο του ανθρώπου που παρέδωσε το δαχτυλίδι στον κ. Παπανδρέου, του κ. Σημίτη!

    Η κριτική του κ. Σημίτη, επίσης σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους, δεν αποδομεί μόνο το έργο της κυβέρνησης, αλλά ουσιαστικά αμφισβητεί την ικανότητα του κ. Παπανδρέου να συνεχίσει να κυβερνά μόνος του!

    Για όσους θέλουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις ο πρώην Πρωθυπουργός υποδεικνύει στον κ. Παπανδρέου να τεθεί υπό …επιτροπεία!

    Προφανώς και όλα αυτά δεν είναι τυχαία, αν αναλογιστούμε τι προηγήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η Τρόϊκα απογοητευμένη

    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εντείνεται η φημολογία ότι τα στελέχη της τρόϊκας, δεν βλέπουν πλέον με τον ίδιο ενθουσιασμό τον κ. Παπανδρέου.

    Δεν διαπιστώνουν μόνο «μεταρρυθμιστική κόπωση», αλλά προφανή αδυναμία να φέρει σε πέρας τα συμφωνηθέντα.

    Τα αποτελέσματα του τριμήνου, με την πλήρη κατάρρευση των εσόδων, έφεραν μεγάλη απογοήτευση και προβληματισμό.

    Και αμφιβολίες για τη συνέχεια.

    «…κάτι να κάνει, να ραδιουργήσει..» Ο κ. Παπανδρέου, πέραν των δύσκολών αποφάσεων που θα κληθεί να πάρει τις προσεχείς ημέρες, πρέπει επειγόντως να κάνει κάτι με την κυβέρνηση και τους βουλευτές του. Γιατί σε λίγο θα δυσκολεύεται να ψηφίζει τα νομοσχέδιά του.

    Δεν έχει πολλές επιλογές! Εκτός και αν αποφασίσει να αλλάξει το σύστημα εξουσίας που έχει καθιερώσει. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι υπουργοί. Το σύστημα εξουσίας Παπανδρέου αμφισβητείται συνολικά. Και η ικανότητά του να αντιμετωπίσει τις περιστάσεις.

    Τελικά τι θα κάνει ο κ. Παπανδρέου; Νομίζω την απάντηση τη δίνει ο κ. Παμπούκης στη RealNews: «Αν δεν υπάρξει εθνική συνεννόηση και συναίνεση μεταξύ των κομμάτων, προκειμένου να ληφθούν γενναίες αποφάσεις, έτσι όπως απαιτεί η κρίσιμη συγκυρία την οποία διέρχεται σήμερα η χώρα, η προσφυγή στις κάλπες θα είναι η τελευταία και μόνη επιλογή που θα έχουμε. Ώστε να πάρει ο λαός την ευθύνη των αποφάσεων και των επιλογών»

    Προς τα εκεί οδεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παγωμάρα επικρατεί στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μετά την Ιστορική απόφαση...

    Νέο κανό για τον πρωθυπουργό

    - Θα κάνει σύμβουλό του πρώην παίκτη του Survivor ;


    Θα το αποκτήσει το Πάσχα και ο άνθρωπος που του το συνέστησε - ειδικός με ανάλογο κατάστημα - γοήτευσε με τις απόψεις του τον πρωθυπουργό ο οποίος του είπε οτι σκέφτεται να τον αξιοποιήσει.

    Ο Βασίλης Μπουτσορής, έχει το κατάστημα απ' όπου ο πρωθυπουργός προμηθεύεται όλα τα απαραίτητα για τις ατελείωτες ώρες κωπηλασίας στ' ανοικτά. Είναι 53 ετών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και η γνωριμία τους κρατάει ήδη 3 χρόνια.

    Οπως γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, μετά το ατύχημα με το ποδήλατο, οι γιατροί συνέστησαν στον πρωθυπουργό οτι για την θεραπεία του βοηθά πολύ η στάση του κωπηλάτη. Από τότε τραβάει συνεχώς κουπί (κι εμείς μαζί).

    Πριν αρχίσει να ξανοίγεται στην θάλασσα έκανε πολλές προπονήσεις με τον κ. Μπουτσορή. Πριν από λίγες ημέρες και αφού "ανοίγει" και ο καιρός ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε και πάλι το κατάστημα όπου παρήγγειλε το καινούριο του κανό αλλά η συζήτηση ξέφυγε και κουβέντα στην κουβέντα, ο πρωθυπουργός έδειξε να εντυπωσιάζεται με αυτά που που έλεγε ο γυμναστής.

    Αφού του ανέλυσε μέχρι και τα προβλήματα των αναξιοποίητων ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο πρωθυπουργός φέρεται να του είπε: "Σκέφτομαι να σε αξιοποιήσω κάπου όπου θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα."

    ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    Ειδικός σύμβουλος, μπράβο, πολύ καλά......

    Γιατι τους υπουργους του απο που τους μαζεψε νομιζετε ?
    Απο τα μπαρακια και τα γυμναστηρια, α... και κατι ξαδελφες καποιων τεως δημαρχων
    χαμπουργεράδων Rom to Let..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάστε περισσότερα για τον Σόρος, τον άνθρωπο που συνάντησε ο προθυπουργός της χώρας μας πριν από μερικές μέρες (Αγγλικά)

    http://www.infowars.com/soros-convenes-bretton-woods-ii/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασίλης Γερανίδης προς Παπακωνσταντίνου: "Αυτό το νομοσχέδιο να το φας!"

    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ή εκλογές ή παραιτούμαι.
    Δεν αντέχω άλλο!

    Το χάος που επεκράτησε σήμερα στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ σας το μετέφερε πρώτο το blog olympia.gr.
    Μία όμως από τις ηχηρότερες κριτικές στο πρόσωπο του Παπακωνσταντίνου ήταν αυτή του βουλευτή Βασίλη Γερανίδη, ο οποίος του είπε τα ακόλουθα:

    “Εγώ έχω ιστορία στον τόπο μου και στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό το νομοσχέδιο στην πλάτη του Γερανίδη δεν θα το περάσεις. Αυτό το νομοσχέδιο να το φάς!”

    Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί ο “τσάρος” έβαλε την ουρά στα σκέλια και αναζήτησε την στήριξη του πρωθυπουργού.

    Το ερώτημα είναι όμως πως αυτό το νομοσχέδιο πέρασε σε υπουργικά συμβούλια. Δύο εξηγήσεις υπάρχουν: Ή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντιδρούν επειδή είναι υποανάπτυκτοι και καθυστερημένοι (όπως θα έλεγε και ο Καμίνης) ή οι υπουργοί της κυβέρνησης το ενέκριναν επειδή είναι ανήθικοι (στην καλύτερη) ή επίορκοι.

    Η επιλογή δική σας.


    ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΣΤΟΝ ΓΑΠ: Ή εκλογές ή παραιτούμαι.
    Δεν αντέχω άλλο!

    Ήδη τα δείγματα από την σημερινή συνεδρίαση γίνονται πλέον γεγονότα αφού ο “τσάρος” της οικονομίας, συγκλονισμένος τόσο από την απόρριψη όσο και από την συμπεριφορά των συναδέλφων του κατάλαβε ότι πλέον αποτελεί κόκκινο πανί. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές μας (και ασφαλέστατες) πληροφορίες, εξέφρασε την απογοήτευση του στον πρωθυπουργό λέγοντας του χαρακτηριστικά: Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να περάσω τίποτα. Ή θα κάνεις εκλογές ή βρες αντικαταστάτη!

    Βέβαια ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν φημίζεται και τόσο για την “ευαισθησία” του. Οπότε η βαθύτερη αιτία μπορεί να είναι η απειλή καταψήφισης του επικαιροποιημένου μνημονίου από την ΚΟ, σε περίπτωση που δεν θα προσκομίσει στοιχεία που να καταδεικνύουν την επιτυχία των μέτρων εως τώρα. Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν υπάρχουν, προδιαγράφοντας ένα μεγάλο φιάσκο σε περίπτωση που ζητηθούν τα 2/3 για αναδρομική νομιμοποίηση του μνημονίου.

    Κύριε Σόμπολε, συγχαρητήρια για το timing της απεργίας…
    ΄
    Ολόκληρο το πολιτικό παρασκήνιο της ημέρας στο έγκυρο και πάντα καλά ενημερωμένο http://www.olympia.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τέλος του ΓΑΠ ;

    Να ετοιμάζεται η … Φώφη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε επιτήρηση μπαίνουν τα ΠΑΣΟΚοκάναλα στο Χρηματιστήριο

    Οι ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που εμφάνισαν το 2010 οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις των media στην χώρα μας οδήγησαν τη διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών να θέσει από την Παρασκευή 8 Απριλίου, σε εφαρμογή των σχετικών κανονισμών, σε επιτήρηση τις μετοχές τους.

    Η απόφαση αφορά, μεταξύ άλλων, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (Νέα, Βήμα κ.α.), τον Πήγασο (Έθνος, Ημερησία κ.α.), την Χ.Κ. Τεγόπουλος (Ελευθεροτυπία κ.α.), τον Τηλέτυπο (Mega Channel) και τις Τεχνικές Εκδόσεις (4 Τροχοί κ.α.). Συνεπάγεται, δε, ότι οι μετοχές των εταιρειών θα τελούν υπό διαπραγμάτευση για συγκεκριμένο, περιορισμένο χρονικό διάστημα εντός της ημέρας και όχι καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, η οποία ξεκινά από τις 10.30 το πρωί και τερματίζεται στις 17.15 το απόγευμα.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία των ισολογισμών του 2010 o ΔΟΛ εμφάνισε ζημιές ύψους 46,92 εκατ. ευρώ, ο Πήγασος 31,1 εκατ. ευρώ, η Χ.Κ. Τεγόπουλος 21,3 εκατ. ευρώ, ο Τηλέτυπος 27,5 εκατ. ευρώ και οι Τεχνικές Εκδόσεις 236 χιλιάδες. ευρώ.

    Το 2010 χαρακτηρίστηκε από σημαντικά μειωμένες πωλήσεις, ως αποτέλεσμα της πτώσης των κυκλοφοριών των εντύπων, ενώ στους πέντε μεγαλύτερους εκδοτικούς ομίλους της χώρας,
    η απασχόληση μειώθηκε κατά 677 εργαζομένους σε σχέση με μια χρονιά νωρίτερα...



    - Στο χέρι του Σαμαρά είναι, τώρα που θα αναλάβει, να τους κόψει την κρατική βοήθεια και να τους γονατίσει.
    Δεν πρέπει να ξεγελαστεί αν προσπαθήσουν να πανε με το μέρος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα ειδε παλι κανενα όνειρο οπου έκανε ποδήλατο και έπεσε. Μετά σηκώθηκε ισορρόπισε και έφυγε.
    Ολο όνειρα αυτό το παιδί κάνει.
    Μόνο που η μπούφα που θα φάει αργά η γρήγορα δεν θα είναι ονειρεμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τη στιγμή που αποφασίσθηκε οι εκλογές να
    γίνουν χωρίς λίστα και αποφασίσθηκε λόγω της
    ημερομηνίας,οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα κάνουν
    μια μικρή επανάσταση του κώλου για να δείξουν
    ότι τώρα αντιστέκονται ίδιο κάνει και ο Καρατζάφερνης
    Και σύσσωμη η παρέα του,Γιατί?
    Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον κόσμο στη γειτονιά του,
    στο καφενείο,στο χώρο της δουλειάς του,Τι έχουν να του πουν?
    Μπορεί ο ΜΠΟΥΠΟΥΚΟΣ να μιλήσει όπως μίλησε στο πολίτη
    ψηφοφόρο του στο ΚΟΝΤΡΑ?
    Μπορούν οι βουλευτές του ΘΑΣΟΚ να πάνε στη επαρχεία τους
    και να λεν τις ίδιες μαλακείες που έλεγαν προεκλογικά?
    Φοβούνται το ξύλο της αρκούδας και δεν θα έχουν από δύο
    Διμοιρίες ΜΑΤ μαζί τους όχι γιατί ντρέπονται αλλά γιατί δεν υπάρχουν.

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση