GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιες είναι οι "επιφυλάξεις" του Κακλαμάνη για τη ΔΕΗ...

Eπιφυλάξεις σχετικά με τη μετοχοποίηση της ΔΕΗ εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης. «Εχω σοβαρές επιφυλάξεις γενι...

Eπιφυλάξεις σχετικά με τη μετοχοποίηση της ΔΕΗ εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
«Εχω σοβαρές επιφυλάξεις γενικώς για ό,τι οι σημερινές συνθήκες της αγοράς είτε απαξιώνουν, είτε όταν πρόκειται για στρατηγικής σημασίας τομέα, αυτό το οποίο θα κερδίσει η οικονομία και η χώρα είναι ασήμαντο σε σχέση με αυτό που θα χάσει», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Αναφερόμενος συγκεκριμένα στη ΔΕΗ επισήμανε: «Και στην υπόθεση της ΔΕΗ με εντυπωσιάζει και...
 μου προκαλεί ποικίλες σκέψεις μια εκστρατεία που βλέπω ιδιαίτερα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, που όταν δεν γνωρίζω, φαντάζομαι τις σχέσεις που υπάρχουν με παράγοντες οικονομικούς. Με εντυπωσιάζει η εκστρατεία με αφορμή την έκθεση του επιτρόπου της δημόσιας διοίκησης για τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με εντυπωσιάζει η προσπάθεια που γίνεται να απαξιωθούν εντελώς όσοι ασχολούνται με τον συνδικαλισμό».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

11 σχόλια

  1. Τρίχες, όλα για το θεαθείνε.
    Όλοι στην κρίσιμη στιγμή ποιούν την νίσα και υπερψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTΕ ΞΟΑΝΑ ΑΝΤΕ ΕΙΔΩΛΑ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΟΥΝ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΡΩ ΜΟΣΤΟΜΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΒΡΑΚΟΥ ΒΡΩΜΟΣΕΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΙΩΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΩΡΙΤΕΣ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΕ. ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΙΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ακομα η στιγμή πρέπει να πέσει το παρακράτος των πρασίνων συνδικαλιστών.

    Είδατε κανένα κανάλι να παίζει το ντου Παπακ.. στο Δ.Σ της ΔΕΗ το 2008 ;
    Θα έχουν ξεχάσει το βίντεο μάλλον........χαχαχαχα..

    Τότε οι συνδικαλιστές ήταν ο άνθος των ελλήνων τώρα τους εγκαλουν για εκατομυρρια.
    Καλά να πάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ήταν από τους κυρίως υπεύθυνους που που έκαναν τον πρασινο συνδικαλισμο των ΔΕΚΟ να λεηλατεί και να καταστρέφει την χώρα.
    Εξήντα χρόνια υπηρέτησε τρεις γενιες Πααπανδρεου και λεει οτι δεν καταλαβε τίποτα. Μας δουλεύει άγρια. Το 89 με το σκάνδαλο Κοσκωτά τους είχε βγάλει όλους αθώους και τους ενόχους έπρεπε να τους ψάχνουμε στην Ζιμπάμπουε. Τα ίδια λεει και τωρα. Τα ψέμματα αυτά τα έχαψε τότε ο Ελληνικός λαός, τωρα που βλεπει την τσέπη του άδεια αν τα χάψει πάλι είμαστε γιά φουντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι κ. Κακλαμάνη !
    Δεν πρέπει να σας « εντυπωσιάζει η προσπάθεια που γίνεται να απαξιωθούν εντελώς όσοι ασχολούνται με τον συνδικαλισμό».
    Είναι, από μόνοι τους, απαξιωμένοι!
    Δυστυχώς οι συνδικαλιστές, εις βάρος των συναδέλφων τους ,τους οποίους υποτίθεται ότι προστατεύουν, χρησιμοποιούν το συνδικαλισμό ως σκαλοπάτι προσωπικής τους ανέλιξης και πλουτισμού!
    Οι λίγες εξαιρέσεις των εντίμων συνδικαλιστών, επιβεβαιώνουν αυτόν τον κανόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιχελάκης για τα όσα συμβαίνουν σχετικά με το θέμα της ΔΕΗ.

    Το πρώτο: Ο ίδιος ο επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, αρχισυνδικαλιστής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Φωτόπουλος, αποκαλύπτει τον άκρατο λαϊκισμό και την ανευθυνότητα του κόμματός του. Ιδίως, μάλιστα του υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και του υφυπουργού κ. Σαχινίδη.

    Θυμίζει ότι, λίγο πριν τις εκλογές, είχαν ‘’μπουκάρει’’ μαζί στα Γραφεία που συνεδρίαζε το Δ.Σ. της ΔΕΗ για να ματαιώσουν τη λήψη αποφάσεων.

    Δίνει, μάλιστα, ο κ. Φωτόπουλος και φωτογραφίες που απεικονίζουν δίπλα του τον υπουργό (στη φώτο βλέπετε όρθιο τον Παπακωνσταντίνου να κάνει κήρυγμα στο ΔΣ της ΔΕΗ το 2008) και τον υφυπουργό.

    Θυμίζω ότι, στις 25 Φεβρουαρίου 2008, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπουτσής εκθείαζε την «αγωνιστική» -όπως έλεγε- «παρέμβαση των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ».

    Όλα αυτά φέρνουν στην επικαιρότητα το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.
    - Έταζαν τα πάντα στους πάντες.
    - Έλεγαν όχι σε όλα.
    - Αντιστέκονταν με ακρότητες σε κάθε μεταρρύθμιση.

    Τώρα είναι αντιμέτωποι του ίδιου του εαυτού τους.
    Και οφείλουν -ιδίως μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Σαχινίδης- να δώσουν εξηγήσεις.

    Το δεύτερο: Παρατηρούμε ότι το μισό ΠΑΣΟΚ είναι εναντίον του άλλου μισού.
    * Το ένα απειλεί να καταστήσει όμηρο την κοινωνία, με πρωταγωνιστή τον κ. Φωτόπουλο, με τις κινητοποιήσεις που μεθοδεύει.
    * Και το άλλο παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μεγας αυτος σοσιαλιστικος αστερας αποστολος κακλαμανης οταν ηταν η διαδοχη του αρχιλοποδυτη ανδρεα παπανδρεου ηθελε να θεσει υποψηφιοτητα για την αρχηγια του κομματος και τον απειλησε δημοσια ο αλλος μεγας αστερας του σοσιαλισμου βαγγελης γιαννοπουλος οτι αν συνεχισει να επιμεννει στην υποψηφιοτητα θα βγει να τον καταγειλει δημοσια οτι ηταν ετοιμος να ορκιστει υπουργος επι χουντας αλλα δεν προλαβε γιατι επεσε η χουντα και ο αλλος απεσυρθη φοβουμενως τον διασυρμο .Μου κανει εντυπωση που αυτο δεν συζητηθηκε ποτε και παρακαλω πολυ εσεις που μπορειτε βρητε το βιντεο και δημοσιοποιηστε το για να δει ο λαος ποι ανθρωποι τον κυβερνησαν στο ονομα της Δημοκρατιας και του σοσιαλισμου τον κατακλεψαν και τον χρεοκωπησαν.
    Π,Κ,ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΔ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τελευταίο δεν το πιστεύω, ότι δηλαδή ο Απόστολος Κακλαμάνης επρόκειτο να ορκισθεί υπουργός της χούντας και δεν πρόλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν τα λαμόγια της ΔΕΗ απειλούν να μας κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα δεν τον απασχολεί τον κ. Κακλαμάνη ;

    Όταν τα λαμόγια, οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ συμπεριφέρονται σαν βάρβαροι ιδιοκτήτες ενός μονοπωλίου, απειλώντας εμάς τους απ' έξω με οικονομική καταστροφή, αυτό δεν τον ενδιαφέρει τον
    κ. Κακλαμάνη ;

    Γέρασες φουκαρά μου και δεν ξέρεις τι λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση