GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Ψωμιάδη για την απόφαση του Εφετείου...

Σχετικά με την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: Καταδικ...

Σχετικά με την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το κράτος απέναντι στους πολίτες.
Όμως δεν φοβόμαστε. Χάσαμε μία μάχη, αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους συκοφάντες.
Οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα γι’ αυτό με δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου που προδίκαζαν την έκβαση της δίκης.
Ακόμη και σήμερα, καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ, με ύβρεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση επιχειρούν να...
 επιβάλλουν την έκπτωσή μου με μία ξεκάθαρα πολιτική δίωξη.
Ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας τους καταδίκασε μόλις πριν από πέντε μήνες. Όμως αυτοί συνεχίζουν.
Η επιδίωξη είναι προφανής: να ακυρώσουν τη λαϊκή ψήφο, να περιφρονήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία, ποινικοποιώντας συστηματικά την διοίκηση.
Σε ό,τι με αφορά, ποτέ δεν έκρυψα την υπογραφή μου, δεν χρηματίστηκα, δεν χαρίστηκα, δεν δίστασα να συγκρουστώ ανοιχτά γι’ αυτά που πιστεύω. Μείωσα το πρόστιμο για παραβάσεις που αφορούσαν συνολικά 1.300 λίτρα νοθευμένου πετρελαίου κίνησης. Ούτε υποβρύχια που γέρνουν παρήγγειλα, ούτε μιζοφόρες συμβάσεις για τηλεπικοινωνιακό υλικό υπέγραψα, ούτε off shore εταιρίες έχω, ούτε δημόσια χρήματα καταχράστηκα, ούτε δημόσια περιουσία ξεπούλησα, ούτε πρόστιμα επωνύμων μείωσα χίλιες φορές, ούτε συμμετείχα στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ούτε το μνημόνιο υπέγραψα.
Και σ’ αυτή την περίπτωση, έπραξα ό,τι μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου.
Όπως δέχτηκε το δικαστήριο, ακολούθησα τη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας, δεν είχα δόλο να βλάψω κανέναν ούτε έβλαψα.
Ενήργησα ανθρώπινα και στα πλαίσια του νόμου βοηθώντας έναν άγνωστο σε μένα καρκινοπαθή που χαροπάλευε και τελικά, δυστυχώς, απεβίωσε. Για ένα μαγαζί που έκλεισε υπό το βάρος της ανίατης ασθένειας.
Αν οι υπάλληλοι οφείλουν να ενεργούν κατά το γράμμα του νόμου, εμείς οι πολιτικοί –οι εκλεγμένοι από το λαό- έχουμε υποχρέωση να τηρούμε το πνεύμα του νόμου.
Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.
Θα τιμωρούμε τους παραβάτες, αλλά δεν θα εξοντώνουμε τους συμπολίτες μας.
Όσοι μας κατηγορούν επειδή μειώσαμε το πρόστιμο σ’ έναν ετοιμοθάνατο, ας το πούνε ξεκάθαρα στο λαό.
Ας πουν στον κοσμάκη που του παίρνουν το σπίτι γιατί χρωστά 1.000 ευρώ ότι «καλά του κάνουν».
Θέλω, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
Θα συνεχίσω να μιλώ για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα, για την ειρήνη.
Η δική μου κόκκινη γραμμή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων καθορίστηκε από την ιστορική αλήθεια, το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και την πατριωτική στάση του Ανδρέα Παπανδρέου και παραμένει σταθερή εδώ και είκοσι χρόνια: η Μακεδονία δεν πωλείται!
Τέλος, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Για το λόγο αυτό προσφεύγω στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας, πιστεύοντας και ζητώντας τη δικαίωσή μου.

30 σχόλια

  1. Είναι “μήνυμα” από ένα ή περισσότερα σκουλήκια, που υπάκουσαν σε άνωθεν εντολή.
    Την οποία έδωσαν αυτοί που μας κακοποιούν, μας υβρίζουν και μας καταδικάσανε στον στον εξευτελιστικό θάνατο λόγω ληστειών από τα βρωμερά υποκείμενα που μας κουβάλησαν ή πιθανόν, πρεζόνια που κι αυτά “έργα” της πολιτικής τους είναι.
    Λοιπόν, προτείνω να αντιμετωπίσουμε τον όποιον εισβολέα αποτελεσματικά και χωρίς να διστάσουμε, προστατεύοντας βωμούς κι εστίες και περιουσίες που αποκτήθηκαν δίκαια, νόμιμα και θεμιτά.
    Προστατεύοντας έτσι τις οικογένειές μας, τους γείτονές μας και την Πατρίδα μας.
    Πρέπει να δημοσιευθή και το όνομα του/της δικαστή, με την φράση «ο κηλιδώσας την δικαιοσύνη της πατρίδος του»γιατί κάτω από τη γενική
    κατακραυγή θα καταλάβη ότι δικάζει «εν ονόματι του Ελληνικού λαού»
    και όχι εν ονόματι του νόμου της μασονικής στοάς που ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O κ. Κουτρουμάνης ψήφισε υπέρ της αγοράς του δομημένου ομολόγου.

    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΙΖ΄
    Παρασκευή 8 Απριλίου 2011


    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,..........................................Πρέπει να ακουστεί στο Κοινοβούλιο ότι ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας ο κ. Κουτρουμάνης τότε ως μέλος του ΤΕΑΠΟΚΑ, ψήφισε υπέρ της αγοράς του δομημένου ομολόγου. Στη δε ένορκη κατάθεσή του είπε ότι ήταν μια ασφαλής τοποθέτηση και άρα, επωφελής. Αυτά είπε ο συνδικαλιστής και αυτός είναι ο σημερινός Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας, που με την ψήφο του θα ζητήσει την ενοχοποίηση των συναδέλφων του
    που....έκαναν ό,τι κι αυτός.

    Και ερωτώ: Ποιος συντόνισε τον κ. Κουτρουμάνη εκτός από τη συνείδησή του ;
    Μήπως οι Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας ;
    Σωστά αγόρασε ο κ. Κουτρουμάνης κι αυτό δεν εμπόδισε τον κ. Παπανδρέου να τον κάνει Υφυπουργό και μετά την αποκάλυψη αυτή να τον προαγάγει και σε Υπουργό.

    Όμως, αλήθεια, γιατί για την ίδια απόφαση το ΠΑΣΟΚ ζητά την τιμωρία και όχι τον έπαινο όσων έκαναν το ίδιο με τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Κουτρουμάνη ;

    Άρα, τι να υποθέσουμε ;

    Είναι καλά ή κακά τα δομημένα ομόλογα ;
    Είναι κακές οι επενδύσεις μόνο επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και καλές επί διακυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ.; ................................

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παραπάνω Πρακτικό δεν αποτελεί το τελικό κείμενο, διότι εκκρεμούν ορθογραφικές, συντακτικές και νομοτεχνικές διορθώσεις.


    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.



    Σε δημοκρατίες βέβαια
    ΟΧΙ ΣΕ ΧΟΥΝΤΕΣ .....ΣΤΥΛ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , … … ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ.
    Καταζητούνται για άγριο ξυλοδαρμό όπου και αν τους δείτε μπροστά σας, διότι υπέγραψαν νύχτα την συμφωνία μείωσης των μισθών, διαφώνησαν στα φανερά και στα κρυφά υπόγραψαν (θα κάνουν κάνα δυο απεργίες έτσι για τα μάτια του κόσμου) λέγετε ότι πήραν χοντρά πακέτα κάτω από το τραπέζι για να πουλήσουν τους εργαζομένους.
    Καταζητούνται για πολύ ξύλο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήθελες Ψωμιάδη να βοηθήσεις τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ, να πλήρωνες ΕΣΥ το πρόστιμο. Δικά σου είναι τα λεφτά του κράτους και αποφασίζεις να τα χαρίσεις σε απατεώνες; Θέλεις να το παίξεις και ήρωας;
    Ποιος ξέρει πόσους... "αδικημένους" έχεις βοηθήσει.
    Που έχεις και μούτρα να παριστάνεις τον τίμιο πολιτικό....
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μένουν οι μαλακίες περί "ανθρωπιάς" κλπ. παπαριές.
    Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται,και μάλιστα ΑΥΣΤΗΡΑ. Τελεία και παύλα.
    Και κανείς δεν είναι, (η δεν πρέπει να είναι), υπεράνω του νόμου.
    Αν χρειάζεται οπουδήποτε βοήθεια, υπάρχουν άλλοι τρόποι, κι όχι ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, σύμφωνα με την αντίληψη, τα πολιτικά ενδεχομένως πιστεύω, και τη "συνείδηση" του καθ'ενός...
    Γιατί αυτό δεν είναι πλέον κράτος, και μάλιστα ευνομούμενο,αλλά μπουρδέλο που ο καθ' ένας κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    (Γι αυτό γίναμε άλλωστε, και για αυτό φτάσαμε ως εδώ που έχουμε φτάσει. Ναι?).

    Πάει, έχουν χαθεί η κοινή λογική και το μέτρο σ΄αυτή τη χώρα!...
    Τέλος.
    Ο τελευταίος να κλείσει τα φώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΜΠΡΟΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΑΣΟΚ
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ...

    Άσυλο ρεντίκολο - O οικογενειακός καυγάς της Αποστολάκη τιμώρησε τη Βουλή

    ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ..ΓΙΑΤΙ ;

    Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης... καταδικάστηκε από το Ευρωπαικό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή, πρέπει να... πληρώσει ... πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και....
    7.000 ευρώ τα δικαστικα έξοδα!

    Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφαγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!

    Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο πετυχημένος επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαικά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!


    ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΙΛΕΝΑ,
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ, ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ...
    ΟΟΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΟ

    NA ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΚΟΜΑΤΟ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12,57 ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΛΕΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ Π...ΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΕΛΙΩΣ ΑΓΡΑΜΑΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ .
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ Π....ΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ.


    12,57 ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΑΙΜΟΒΟΡΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ


    12,57 ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΜΙΛΕΝΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ......
    --- ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ --------------

    Να τα πληρώσει η ιδια τα 12000 ευρώ- εχει τα λεφτα.
    Αφου αυτή πρωτα ηθελε την ασυλία - Αν δεν την ηθελε να πηγαινε αυτοβούλως στο δικαστηριο.
    Αρα ας τα πληρώσει τώρα.


    και την εχει ακομα υπουργό ο Γιωργάκης - Μεγάλη ξεφτίλα. Πολύ μεγάλη !
    Αλλά σιγά μην ντραπούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. STOP INTERNET NOW,LIKE EGYPT!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυο μερες πριν τη δικη ελεγε στον Ππαδακη οτι εχει απολυτη εμπιστοσυνη στη Ελληνικη δικαιοσυνη.Τι αλαξε τωρα που βγεκε η αποφαση .Φενεται οτι πηρε τα πατηματα του Ακη.Θεσσαλονικοι γαρ Ακης-Ψωμιαδης-Πανικας με αρχιερεα της διαπλοκης τον Κραμανλή τόν νεοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα συνεχίσω να μιλώ για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα, για την ειρήνη.
    =================================
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΡΕ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ;;;;
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΡΕ ΣΥ ΟΙ ΜΑΡΘΕΣ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11,09 ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ; ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΕΜΕΙΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ
    ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΜΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ.

    ΑΡΚΕΤΑ !
    ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...ΝΙΚΟΛΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΜΠΡΟΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΑΣΟΚ
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ρε φανατίλα τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με την μη άρση της ασυλίας της από τη Βουλή; Σε όλα όσα γράφεις συμφωνώ εκτός από τον κομματικό φανατισμό σου και δεν είμαι και ΠΑΣΟΚ κάφρε ε κάφρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ζητηθεί άρση ασυλίας του Μαγκούφη ?...

    Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας Λαμίας για το τραυματισμό της γυναίκας στα διόδια της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας.

    Στο ... επεισόδιο όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει εμπλέκεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαγκούφης.
    Αν από την εισαγγελική έρευνα προκύψει ποινική ευθύνη του..βουλευτή
    ο φάκελος θα παραπεμφθεί στη βουλή και θα ζητηθεί η άρση της ασυλίας του...?

    ΣΙΓΑ...Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ...

    Τα διόδια που είναι λίγα θέλει να πληρώσει ο λεμές.
    Τα αεροπορικά εισιτήρια πως δέχεται να ΜΗΝ τα πληρώσει από την τσέπη του ;
    ουστ!

    Περα απο αυτο ο καραγκιοζης ο ΓΑΠ δεχεται να εχει ο βουλευτης τετοια συμπεριφιρα και να χτυπαει γυναικες ?

    Το ζωο ο Παγκαλος δεν θα πει καμια απο τις γνωστες παπαριες τωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοι που ειναι υπερ της καταδικης Ψωμιαδη ειναι επειδη ζημιωσε το Δημοσιο, ειναι οι ιδιοι που αθωωσαν τον Ανδρεα Παπανδρεου με το ποθεν εσχες του κολοσπιτου και τα δανεικα ,τοτε δεν ζημειωθηκε το δημοσιο!!!!!!
    Παπουλια δευρο εξω............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά η δικαιοσύνη μίλησε .
    και τι είπε, ένοχος ο κύριος Ψωμιάδης.
    Που να απαντήσει όμως στο παρακάτω ερώτημα ενός σχολιαστή,σε κάποιο blog όπως του παρόντος π.χ.
    αλλά θα το κάνω,δεν περιμένω απάντηση,όπως και πολλοί άλλοι.
    Σίγουρα αυτός που του χάρισες το ποσό των 84000 χιλιάδων ευρώ,είναι όμοιος σου σε όλα,κομματικά κ.λ.π.
    το ποσό ποιος το στερείτε,αυτό είναι το ερώτημα.
    Και το σχόλιο μου,είναι!! τόσα χρόνια βγαίνεις Βουλευτής,Νομάρχης,Περιφερειάρχης,αυτοί που σε ψήφιζαν τόσα χρόνια,γιατί σε ψήφιζαν?δεν γνώριζαν το ποιον σου,η προσδοκούσαν σε εκδουλεύσεις-βολέματα.
    Αν απαντήσεις σε παρακαλώ, μην μου κάνεις την ερώτηση,όπως σε κάποιον κύριο, που κάτι σου είπε και θυμάμαι την απάντηση σου,που ήταν σε ποιον μιλάς ξέρεις!!! και αυτό υποτιμητικά!!!.Και μετά λέμε που πήγαν τα λεφτά.
    Που πάνε τα λεφτά,όχι όμως στην δική μου τσέπη,μήπως στη δική σου.-

    Comment από ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ πρώην Αστυνομικός | Απριλίου 7, 2011====ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ>>>Γνωστοί άγνωστοι!!!δεν απαντήθηκε το ερώτημα της 07-04-2011.
    ποιος το στερείτε το χαρισμένο ποσόν των 84000 ευρώ.
    κύριε ψωμιάδη απαντήστε έστω στους επώνυμους,που πληρώνουν τα σπασμένα των πολιτικών σας.
    Και αυτό ισχύει για όλους εσάς, που παίρνεται αποφάσεις για μας χωρίς εμάς,παραβιάσατε τον νόμο και έστω τιμωρηθήκατε από Ελληνικό δικαστήριο.
    Οι μεγάλοι Αρχηνονοί του πολιτικού συστήματος,και κολλητοί αυτών,ακόμα είναι έξω,αλλά και παίρνουν μέτρα εξόντωσης των πολιτών.
    Και οι πολίτες αρκούνται μόνο στη γιούχα!!!!!!!!!!!!!!!!!.Δηλαδή όλα καλά και όλα ωραία για σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν οι γαλάζιοι έστελναν στον αγύριστο τον Αλογοσκούφη ;

    Τώρα με συγχωρείται.

    Φαντάζεστε εσείς επί Κ.Κ. του νεότερου και Ν.Δ. να στέλνουν οι νεοδημοκράτες βουλευτές στον αγύριστο τον Αλογοσκούφη και τα μέσα να απεργούν ακόμη;

    Υπήρχε περίπτωση να μην έσπαγε η απεργία ;
    Υπήρχε περίπτωση να μη ξενυχτούσαμε στην TV μέχρι να πέσει/ρίξουν την κυβέρνηση;

    Καλά θα είχε γίνει το σώσε.
    Θα είχαμε Link μέχρι και στην Κάτω Ραχούλα.

    Θα μας έτρωγε η αγωνία μέχρι να μας ανακοινώνανε ποιόν θα αποφάσιζαν να ψηφίσουμε για νέο Πρωθυπουργό.___________________


    Και μια “αναρώτηση”:

    Γιατί όλοι μας μιλάμε για “το ελικόπτερο”;
    γιατί σπέρνουμε τέτοια ηττοπάθεια ;
    γιατί δηλαδή να είναι “δεδομένο” ότι θα γλυτώσουν με ελικόπτερα ;
    γιατί να μην θεωρείται δεδομένο ότι ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ούτε με διαστημόπλοιο και οτι θα κυνηγηθούν μέχρι την τελευταία εσχατιά της Γης ;

    (έστω και για να αποδοθεί δικαιοσύνη “the old way” ;
    όπως κάνανε οι εβραίοι με τους ναζίδες).

    ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ και ως εκ τούτου, πρέπει ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    Η περίπτωση του ελικοπτέρου είναι ένα μονο παράδειγμα, που κατ’ εμέ, δείχνει πόσο χρειάζεται σιγα-σιγά να αρχίσουμε να παρατηρούμε (να ΔΟΥΜΕ επιτέλους) κάθε σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό, κάθε πρόταση που εκστομίζουμε ή γράφουμε, και να διακρίνουμε πόσα πράγματα μέσα στον λόγο μας είναι “φυτεμένα” από το “σύστημα” (από όλα τα επίπεδα του συστήματος, ξεκινώντας από τα καθημερινά και φθάνοντας στα κόμματα και την διεθνή “πολιτική”) και μας βάζουν σε συγκεκριμένα “κανάλια”.

    Η όλη ιστορία είναι να ΒΓΟΥΜΕ από τέτοια κανάλια και να αφήσουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΥ να λειτουργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο κ. Ψωμιάδης δεν ψηφίστηκε απο τον λαό για να κάνει παρανομίες . Τα Δικαστήρια απεφάσισαν και είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί την απόφασή τους ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?????

    ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.


    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΝΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψωμιάδη...

    ''Όχι ντροπαλοσύνες , γιατί είμαστε μεταξύ ανδρών και είναι γνωστό πως εμείς οι άνδρες είμαστε ο χαμένος κρίκος της εξέλιξης ανάμεσα στο αρπακτικό ον και στο γουρούνι….''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος...



    Για όσους δεν έχουν καταλάβει να επισημάνουμε ότι ο Ψωμιάδης μείωσε το πρόστιμο σε έναν άνθρωπο ο οποίος όταν τον επισκέφθηκε και του ζήτησε να του μειώσει το πρόστιμο (πέρα από τις τυπικές διαδικασίες ενστάσεις κλπ.) ήταν ήδη βαριά άρρωστος... και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε τον Ψωμιάδη στο να του μειώσει το πρόστιμο. Λίγο καιρό αργότερα ο εν λόγω βενζινοπώλης απεβίωσε από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε...


    Αυτά για όσους δεν έχουν καταλάβει τι έγινε και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με το συμπαθιο κ. Ψωμιαδη μου, αλλα αν ο κλεφτης (Θεος σ'χωρεστον) ηταν αρρωστος η οχι, λιγο εχει να κανει με την πραξη του.

    Εσυ σαν εντιμος πολιτικος επρεπε να τηρησεις τον νομο 100% κι αν ηθελες να βοηθησεις τον αρρωστο απατεωνα, ας εβαζες το χερι στην τσεπη ΣΟΥ, να πληρωσεις μερος απο το προστιμο που του επεβληθηκε.

    Ομως προτιμησες να κανεις μνημοσυνο με "ξενα κολυβα" οπως λεει κι ο λαος μας.

    Ο Μακεδονικος λαος δεν σου εδωσε το αξιωμα σου για να χρησιμοποιεις τα χρηματα του οπως σου κανει κεφι..

    Εσυ που δεν χανεις ευκαιρια να ωρυεσαι απο τα τηλεοπτικα καναλια, για τους διεφθαρμενους, απατρεις, ξενοκινητους πολιτικους που μας κυβερνανε, αποφασισες να ενεργησεις υπερανω του νομου!

    Κριμα αγαπητε μου γιατι απο τα λεγομενα σου σε νομιζα διαφορετικο!

    Καλα λεει η παροιμια - "Τα φαινομενα απατουν"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9 Απριλίου 2011

    Πόθεν Έσχες πολιτικών το 1999,

    Ρε τον Άκη τον κακομοίρη, για λύπηση είναι!!
    Μισό κτήμα και μισό σπίτι στην Κόρινθο δήλωνε στ' όνομά του!!!

    Δείτε και τους υπόλοιπους...
    Λαλιώτης,
    Παπαντωνίου,
    Βερελής,
    Μαντέλης... έχουν πολύ πλάκα:

    (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)


    Email the author • Blog This
    Από Δεξί Εξτρέμ στις 15:02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το κράτος απέναντι στους πολίτες.

    AΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ... μονο σε λαμόγια δείχνει ανθρώπινο πρόσωπο αυτό το κράτος????

    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ... και ο ΖΟΡΡΟ! γιατι όχι?

    Οι κυβερνώντες θα πάθουν πολύ χειρότερα ... απο το λαό ...ΙΣΟΝΟΜΙΑ ή ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Α ρε ψωμιαδη. την πατριωτικη σταση του Ανδρεα τι την ηθελες; από πατριωτισμο ο Ανδρεας χρεωσε και διελυσε τη χώρα το '80 και τωρα εχουν πεσει όλοι σαν γυπες να μας φανε; Ο Ανδρεας ηταν μεγαλος πατριωτης στα λογια μονο. τι θέλει ο Ψωμιαδης; να κερδίσει υποστηριξη από τους σοσιαλιστές; δεν καταλαβαίνει ότι χανει και τους δεξιούς βαζοντας στην ιδια μοιρα Καραμανλη και Ανδρεα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πελάααααατεεεες μουυυυυυυυ...

    ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
    Share7
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ TΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ:

    1. ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

    2. ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ.

    3. ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ.

    ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΑΙ.....
    ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.

    ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΜΑΜΑΔΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΙΨΙΑ, ΚΛΠ. ΨΗΦΙΖΑΝ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ TOY ΠΑΣΟΚ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΝ.

    ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. PERIFERIARXH TOU LAOU STASOU STO YPSOS SOU KAI MIN ANHSUXEIS YPARXEI THEOS KAI MIA KENTRIKH MAKEDONIA KAI OXI MONO POU SE STHRIZOUN DYNATA O SUNDIASMOS AUTWN TWN DYO THA SE DIKAIWSEI SYNTOMA!!
    oso kai na prionizoun th karekla sou kai na paizontai tosa politika paixnidia apo pasok kai nd kai pro pantwn apo to pasok pou edw kai tosa xronia me kathe brwmiko tropo prospathei na kerdisei ti perifereia kentrikis makedonias tazontas ta panta kai bazontas xrhmata sta fakelakia me ta psifodeltia.... ETSI EXOUN MATHEI STO PASOK..PISTEUONTAS PWS OI MAKEDONES THA POULITHOUNE OPWS POULANE AUTOI TIN ELLADA MAS.... NTROPH KAI AISXOS STO PASOK.
    O LAOS milise stis ekloges panagiwti me ksekatharo minima de mporoun na amfisbitoun mia tetoia entolh laou me pososto pou de blepeis se alli perifereia. o laos einai mazi sou kai idiws oi thessalonikois pou kseroun posa exeis kanei gia th polh auth.

    as koitaksei to pasok na dikasei tous bouleutes tou pou mas ftasane sto shmeio pou eimaste twra kai mas exoune roufiksei to aima. disekatomiria fagane oloi tous as kanei kamia eksetastikh apo to 81' kai as afisei ton panagiwth psomiadh kai sto finale einai o monos pou edeikse oti einsi me ton lao kai de tou roufaei to aima. giati h kinish tou ayth mono auto edeixne.

    suntoma tha katalabei to munhma o papandreou apo to lao pou kanei pws de katalabainei toso kairo opws psifise to mnimonio kai olous tous kwlonomous tou mesa se mia nuxta etsi prepei na parei dromo se mia nuxta o amerikanos kai na eksafanistei apo tin ellada kai aytos kai oi ypourgoi tou oi DIEYTHARMENOI..........

    MIN UPOTIMATAI TIN PSIFO TOU LAOU STI KENTRIKH MAKEDONIA GIATI THA MAS BREITE MPROSTA SAS!!!!!!!

    MAKEDONIA ELLINIKH ME PANAGIWTH STO TIMONI POTE DE THA XATHEI OSO TO PASOK KAI AN PROSPATHEI NA TIN KSEPOULISEI KAI AUTH..

    N.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ελα Πανικα, Ο Πατριωτισμος ειναι το τελευταίο καταφυγιο των απατεωνων(Samuel Johnson).
    Νοθευσε βενζινη και ηθελες να του χαριστεις, πληρωσε βρε τζαμπα μαγκα από τα δικα σου λεφτα , να σε παραδεχτώ.Οχι απο τα λεφτα του Κρατους, αλήτη,που τα παιρνουμε δανεικα και τα πληρωνουμε χρυσ'α...
    Δεν μπορει να εισαι τόοοσο μ...δεν μπορει..Ποιος σου εγραψε αυτη τη δηλωση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. LAMOGIO PSOMIADI NA PAS FILAKIIIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. filaki na pane ola ta lamogia tou pasok pou mas ferane sti katastrofi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εεεε, μωρέ άμα είναι για λίγα, δεν πειράζει... :)

    http://anthropako.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση