GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι εφικτή η «σωτηρία» με Λάθος Χάρτη;...

Του Μίμη Ανδρουλάκη «Ίσως ναι», λέμε για τον ατελή ή λάθος χάρτη με τον οποίο η ευρωζώνη διαχειρίζεται την κρίση χρέους της Ελλάδ...

Του Μίμη Ανδρουλάκη

«Ίσως ναι», λέμε για τον ατελή ή λάθος χάρτη με τον οποίο η ευρωζώνη διαχειρίζεται την κρίση χρέους της Ελλάδας και των άλλων περιφερειακών χωρών. Επί δέκα χρόνια στέλναμε μια νότα κινδύνου κόντρα στη μέθη και την ευφορία του φθηνού χρήματος, αλλά τώρα, αντίθετα, προέχει να αντιμετωπίσουμε την κουλτούρα του φόβου και την ψυχολογία της ερήμου. Στο Ε, Πρόεδρε!, την ύστατη προεκλογική προειδοποίηση κινδύνου, όταν τα σημάδια στην ελληνική πολιτική ζωή και στην απρόθυμη Γερμανία έδειχναν ότι θα πάμε με «Λάθος Χάρτη», υπενθυμίσαμε την παρακάτω διδακτική και αληθινή πολεμική ιστορία:
Ένα μικρό απόσπασμα στρατιωτών χάνεται στις Άλπεις μέσα στις χιονοστιβάδες, ενώ επιχειρούσε πολεμικούς ελιγμούς. Η χιονόπτωση συνεχίζεται επί μέρες, μαζί και οι χιονοστιβάδες. Η μονάδα καταγράφει όλους τους στρατιώτες στις απώλειες. Δεν υπήρχε πιθανότητα σωτηρίας τους. Έπειτα από μέρες το απόσπασμα εμφανίζεται σώο από ένα απρόβλεπτο σημείο. Το άναυδο Επιτελείο προσπαθεί να βγάλει άκρη. «Ένας στρατιώτης μας βρήκε έναν παλιό χάρτη στο σακίδιο του και έτσι ανακαλύψαμε το δρόμο», απάντησαν. Ο χάρτης μελετήθηκε προσεκτικά και αποκαλύφθηκε ότι ήταν μιας ορεινής περιοχής των Πυρηναίων και δεν είχε σχέση με τις Άλπεις. Με λάθος χάρτη βρήκαν το δρόμο τους. Ο λάθος χάρτης τους εμψύχωσε να μην παραλύσουν από φόβο, να εντείνουν τις αισθήσεις τους, να ανοίξουν τα μάτια τους, να διερευνήσουν πιθανά σενάρια απεγκλωβισμού τους και, τελικά, να διαχειριστούν με επιτυχία την αβεβαιότητα του προσανατολισμού τους.
«Λάθος Χάρτης» είναι αυτός που μεταθέτει την οριστική επίλυση της κρίσης χρέους μετά το 2013 και παραγνωρίζει ότι οι αγορές προτιμούν το υπολογισμένο ρίσκο ενός συνολικού διακανονισμού του χρέους με επιλογές για ...
τους δανειστές και με ευρωπαϊκή εγγύηση, από την μακρόχρονη αναμονή και την ασάφεια στις προοπτικές. Στην τελευταία περίπτωση όπως είχαμε προεξοφλήσει οι αγορές τείνουν να υπολογίζουν το άμεσο μέλλον με βάση το χειρότερο σενάριο. Αυτή την κατάσταση ζούμε τώρα και βλέπουμε εκείνους που είχαν δαιμονοποιήσει την συντεταγμένη «αναδιάρθρωση» του χρέους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με παράλληλη οχύρωση του τραπεζικού μας συστήματος, να κάνουν κωλοτούμπες πριν στεγνώσει το μελάνι της 25ης Μαρτίου (Σύνοδος Κορυφής) και να ανοίγουν σπασμωδικά και τυφλά τη σχετική συζήτηση με ποικίλους υπολογισμούς, πολιτικούς και οικονομικούς, κλιμακώνοντας τα επίπεδα αβεβαιότητας, ασάφειας και πανικού.
            Αν οριστικοποιηθεί ο «Λάθος Χάρτης» τον Ιούνιο, αν το λάθος τραβήξει ως τα άκρα, αν η προσωρινή αναβολή στην επίλυση της κρίσης γίνει απεριόριστη, αν η ευρωζώνη αντέχει πολιτικά να δίνει συνεχώς νέα δάνεια για να πληρωθούν τα παλιά, ξανά και ξανά, τότε μέχρι το 2014 – 2015 το σύνολο σχεδόν του χρέους θα είναι «επίσημο», στα χέρια του ESM και της ΕΚΤ, οι ιδιώτες θα έχουν πληρωθεί και αποχωρήσει και τότε ο διακανονισμός του επίσημου χρέους Φρανκεστάιν βάζει την ευρωζώνη και ιδιαίτερα τη Γερμανία και τη Γαλλία μπροστά σε ένα δραματικό δίλημμα: θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι ή θα εκδοθεί ευρωομόλογο κάνοντας de facto ένα μεγάλο βήμα στη δημοσιονομική ενοποίηση; Στην τελευταία περίπτωση θα έχει λειτουργήσει ο Νόμος της Αντιστροφής του Νοήματος. Το «λάθος» θα αντιστραφεί στο «σωστό». Όπως αντίθετα το «σωστό», δηλαδή η «αναδιάρθρωση» το ταχύτερο δυνατό μπορεί, αν γίνει τυφλά, να αντιστραφεί σε «λάθος», να πάρει τοξικά χαρακτηριστικά και να προκαλέσει νέους αστάθμητους κινδύνους. Το δίδαγμα είναι ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι και βεβαιότητες, ούτε ο μανιχαϊσμός του «καλό – κακό». Το «επίσημο σενάριο» που έχει εξωπραγματικές προβλέψεις και διατηρεί τη δεδομένη «Παγίδα του Χρέους», αν τραβηχτεί στα άκρα, αν παρατεντωθεί χρονικά η πολιτική της αναβολής απροσδόκητα μπορεί να μας οδηγήσει στην δια της διολισθήσεως μεταμόρφωση όλου του χρέους σε «επίσημο», στη συγκέντρωση του στο ESM (Ταμείο Διάσωσης 2) και σε ένα τελικό πολιτικό διακανονισμό του με έκδοση ευρωομολόγου. Στο τέλος, από σπόντα, θα συναντήσει αυτό που έπρεπε να υπάρχει στην αφετηρία. Η αποτυχία του «επίσημου σεναρίου» μπορεί να αντιστραφεί σε επιτυχία. Ίσως αυτή τη δυνατότητα άρχισαν να διαισθάνονται και κάποιοι επίσημοι κύκλοι της Γερμανίας που κάνουν κωλοτούμπα και αρχίζουν να κάνουν σκέψεις για αναδιάρθρωση πριν το 2013.
            Η τέχνη της δημιουργικής καθυστέρησης και της αναβολής της τελικής διευθέτησης θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να εξελιχθεί σε στρατηγική αλλά απαιτεί κι αυτή ισχυρή και αποφασισμένη ηγεσία στην ευρωζώνη και στην Ελλάδα, αντοχή, τελικά αποτελέσματα, τραγική συναίσθηση μιας κοινής μοίρας, μαχόμενη καρτερία καθώς στο κακό που μας βρήκε υπάρχει ένα μεγαλύτερο κακό που έχουμε συμφέρον όλοι να αποφύγουμε.
            Τι πιθανότητες έχει αυτή η στρατηγική που είναι αντίθετη με αυτήν που εμείς είχαμε έγκαιρα εισηγηθεί; Τι γνωστοί και κρυφοί κίνδυνοι, πολιτικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί υπάρχουν; Τι απρόβλεπτο πολιτικό ρίσκο μπορεί να προκύψει από τις άλλες χώρες της ευρωζώνης; Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου που μάλλον δεν είχε διαβάσει το «Λάθος Χάρτης» στο Ε, Πρόεδρε! ένιωσε μάλλον ένα θετικό σκίρτημα όταν άκουσε από μένα αυτή την εκδοχή στη σχετική συζήτηση στο ΚΤΕ Οικονομικών την προηγούμενη εβδομάδα.  

206 σχόλια

  1. Ρε ανδρουλάκη, πάρε τη δαμανάκη και τα λοιπά μαλακιστήρια/συνασπιστήρια και έλα να δεις αν μας κουνιούνται τ΄αρχίδια ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ/ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ του κερατά.Άει και σιχτίρ επί τέλους, αρκετά σας έχουμε φάει στη μάπα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κε. Ανδρουλακη
    εσυ που γνωριζεις πολλα
    πες μου σε παρακαλω
    π ω ς εξηγειτε (εαν υπαρχει εξηγηση...)

    στο site του Χρυσου οδηγου:


    για δες τε εδω:

    http://www.xo.gr/search/?what=Φάστ%20Φουντ&where=Ιωάννινα&locid=B9&page=1

    να υπαρχει τετοιο.... φαστ-φουνταδικο;!!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ....ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !!!

    «Οι Έλληνες κινδυνεύουν με πραξικόπημα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ολλανδικής εφημερίδας Volkskrant, που επικαλείται σχετικές δηλώσεις στελέχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    «Η αναδιοργάνωση του ελληνικού δημοσίου χρέους, μπορεί να οδηγήσει σε πραξικόπημα.
    Την προειδοποίηση αυτή διατύπωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της EKT Λορέντσο Μπίνι Σμάγκι. "Οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες θα πτωχεύσουν. Η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει.
    Και αυτό θα έχει τεράστιες συνέπειες για την κοινωνική συνοχή και....για την επιβίωση της δημοκρατίας", δήλωσε ο Σμάγκι σε μια συνέντευξή του στη Ρώμη», γράφει η εφημερίδα.

    Την περασμένη εβδομάδα φούντωσαν οι φήμες ότι η Ελλάδα και ίσως και η Πορτογαλία τελικά, λόγω των τεράστιων χρεών τους, θα αναγκαστούν να κάνουν αναδιάρθρωση, αλλιώς αυτές οι χώρες δεν θα μπορέσουν ποτέ να βγουν από τα προβλήματά τους. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αρνήθηκε, την Παρασκευή, στο Κοινοβούλιο,
    ότι η Ελλάδα θέλει να αναδιοργανώσει το τεράστιο χρέος της για να βγει από τα προβλήματα. Σύμφωνα με αυτόν, η αναδιοργάνωση των δημοσίων δαπανών είναι η μοναδική λύση.

    Γι’ αυτό, την Παρασκευή, ο Γ. Παπανδρέου πρότεινε ένα καινούργιο, αυστηρότερο σχέδιο λιτότητας, με το οποίο θα εξοικονομήσει 23 δισ. ευρώ κατά την περίοδο έως το 2015.
    Ο Παπανδρέου θέλει το 2015 να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες μέχρι το 44% του ελληνικού ΑΕΠ. Αυτό βρισκόταν στο 53% το 2009.

    Εάν η χώρα μείνει στην ανέχεια λόγω των χρεών της, αυτή θα είναι, κατά τον ίδιο, η αιτία που η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε απομόνωση, την αποδυνάμωση και την παρακμή, καταλήγει το δημοσίευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατι σκουλίκια τυπου Ανδρουλακη, με την προοδευτική και δημοκρατική τους ταμπελα κατεστρεψαν τη χωρα.
    Ο λαος πρέπει να τους ξεφιρτωθει και να τραβηξει μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέει ο Μίμης Ανδρουλάκης στην πιο πάνω ανάρτησή του :
    "Στην τελευταία περίπτωση θα έχει λειτουργήσει ο Νόμος της Αντιστροφής του Νοήματος.".

    Κάνω λογοκλοπή και λέω κάτι
    άσχετο :

    Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟ'ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ'Σ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ,...

    ...ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΜΑΟΪΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ
    ΟΑΚΚΕ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ,
    ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ και σήμερα:
    Turbo και σήμερα spread (1136μ.) και CDS (1326μ.)

    ολεεεεεεεεε...ΠΑΣΟΚάραααααα


    Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Δανείστηκαν 1200% ακριβότερα απ' ότι επί Καραμανλή !!!

    Η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ των μάγων ΓΑΠ-ΠΑΠ κατάφερε σήμερα και διέθεσε τίτλους αξίας 1,625 δισ. ευρώ με απόδοση 4,10%!!!

    Στην αμέσως προηγούμενη δημοπρασία αντίστοιχων τίτλων, τον Φεβρουάριο, η απόδοση είχε διαμορφωθεί στο 3,85% ενώ στις 20 Οκτωβρίου του 2009, με τα απόνερα του Καραμανλή, η απόδοση ήταν 12 φορές κάτω , στο 0,35%!!!!

    Η αξία των συνολικών προσφορών ήταν 4,316 δισ. ευρώ, με το αρχικό ζητούμενο ποσό στα 1,25 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι το ποσό που διατέθηκε αφορά -σε ποσοστό 30%- μη ανταγωνιστικές προσφορές. Η δημοπρασία υπερκαλύφθηκε κατά 3,45.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ανδρουλάκης η Δαμανάκη, η Αποστολάκη, ο Μυταράκης ο Μειμαράκης ο Χατζιδάκης ο Μιχελάκης ο Βουλγαράκης,

    συνθέτουν την εικόνα της πολιτικής μας κοινωνίας.

    Ολων τα ονόματα σε -άκης,

    όπως Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΙΖ....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ???

    Τον περασμένο Μάρτιο εμφάνισε τον μηχανισμό στήριξης ως «περίστροφο πάνω στο τραπέζι!»

    Τον Απρίλιο είπε ότι «το ΔΝΤ είναι το ασφαλές καταφύγιο της Ελλάδας!!»

    Μετά μας είπε ότι «η επιμήκυνση είναι θετική εξέλιξη!!!», βαφτίζοντάς την μετεξέλιξη।

    Ακολούθησε η διαβεβαίωση ότι
    « το2011 η χώρα θα βγει στις αγορές !!!!»

    Τώρα μας λέει ότι ως το έτος στο οποίο η χώρα θα έχει μπει σε ένα δρόμο προς την ανάπτυξη και εφόσον πάνε όλα καλά "τότε θα φανεί το φώς στο τέλος του τούνελ!!!!!"

    Κι εμείς καθόμαστε σα μαλακες και ακούμε τον ολίγιστο που χωρίς ίχνος ντροπής αμολάει τη μια παπαριά πίσω από την άλλη και....δεν αρπάμε τις κοτρώνες και τα λοστάρια να τον πάρουμε στο κυνήγι κι αυτόν και τους σιχαμερούς παλαμοκρούστες του «ναι σε όλα»…
    Για ποιο φως και ποιο τούνελ μιλάς ρε μυαλοχυμένε;

    Μη σου πω ότι μέχρι το 2012 εκτός από Αιγαίο, ΔΕΚΟ, αεροδρόμια, λιμάνια, αυτοκινητόδρομου κλπ… κλπ… θα έχεις πουλήσει και το τούνελ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μίμη Ανδρουλάκη είμαι πολύ περίεργος,διαβάζοντας όλες αυτές τις ατέρμονες θεωρίες σου :

    Έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου?
    Έχεις δημιουργήσει κάτι?
    Έχεις επίγνωση πώς βγαίνει το μεροκάματο,πώς διευθύνεται μία μικρή έστω επιχείρηση,πώς είναι διαχειρίσημη μία καλλιεργητική χρονιά?

    ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απάτριδες ηγεσίες οι οποίες κυβέρνησαν τη χώρα αφού πρώτα κορόιδεψαν το Λάο τους ψηφίζουν τώρα ίσως χάσουμε την Εθνική επικράτεια όλη αυτή η συμμορία που εξευτέλισε τον ελληνικό λαό είναι προδότες και Ρουφιάνοι ξενών Συμφερόντων. το επιτυγχάνουν Μέσω της ισχύος των ΜΜΕ που μπορούν να μάς τα διαμορφώσουν όπως θέλουν Χρειάζεται ΆΜΕΣΗ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΉ ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΟΛΟΝΈΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ.ΝΈΟ ΑΊΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ
    Βουλή Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών !!!!!
    Ο πολιτισμένος κόσμος μας
    δεν είναι τίποτα παραπάνω από
    μια μεγάλη παρέλαση μασκαράδων!!!!!!! τύπου Ανδρουλάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΧΑΡΤΗ ?!?!?!

    ΜΠΑΑΑΑΑΑ
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ .....

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΦΑΦΛΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΑΜΙΣΘΙ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ.ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.ΤΑ ΣΚΑΤΟΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΡΟ ΤΕΤΟΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΑΝΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tami 19 Απρ 2011 1:33:00 μ.μ.

    Πολύ ωραίο ρε. Μας Τάπωσες όλους. Τέτοιες αντιμετωπίσεις θελουν οι λυμεώνες/πολιτικάντηδες της ζωής των παιδιών μας. Είναι όλοι της πλάκας και δεν πρέπει να τους παίρνει κανείς στα σοβαρά, αλλά να τους εξευτελίζει με κάθε τρόπο.
    Καλή Ανάσταση, σε όλους τους πατριώτες και στην Πατρίδα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΑΡΧΕΙ;

    19 Απρ 2011 1:33:00 μ.μ.


    ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ, Ε ?!?!?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναδιάρθρωση = πτώχευση.
    Μα ήδη το κράτος έχει κάνει μερική έσωτερική σταση πληρωμών (νοκομειακοί προμηθευτές κ.α.). Δεν χρειάζεται και πολύ φιλοσοφία.

    Οι προμηθευτές, καλό θα ήταν να χάσουν κάτι από όσα καταχρασθήκανε με τις υπερτιμολογήσεις και σπατάλες, αλλά πού…

    Ο Μ. Ανδρουλάκης πιστεύει ότι ίσως, “στο πίσω μέρος του μυαλού” της ΕΚΤ και της Κομισιόν είναι να αποσύρουν όλο το χρέος από τις αγορές (και δεν υπονοεί μόνον το Ελληνικό, αλλά και το Ιρλανδικό + Πορτογαλικό) και μετά το 2013 να το “κοινοτικοποιήσουν” με Ευρωομόλογο: Αυτό είναι που θα βγεί – τότε – στις αγορές.

    Άν ισχύει αυτό, εξάρσεις της κρίσης όπως τούτων εδώ των ημερών, χρησιμεύουν στο να πουλούν με χασούρα ομόλογα ιδιώτες τρομαγμένοι από το μπαμπούλα της “αναδιάρθρωσης”, και να τα μαζεύουν “εκεί που πρέπει” (ΕΚΤ;).

    Για μετά το 2013, υπάρχει και η πρόβλεψη αγοράς ομολόγων στην πρωτογενή αγορά από το Μηχανισμό.
    Ο Ανδρουλάκης είναι βέβαια υπερβολικά ευφάνταστος, αλλά….

    Βασικά μιλάνε για τιτλοποίση των δανείων που έχουν σήμερα τράπεζες. Εύκολο, εάν θεωρείς τον αγοραστή ομολόγων βλάκα. Αλλά ξεχνώ…
    Στο γερμανικό μοντέλο ο επενδυτής κάνει ότι του πει ο Φύρερ…
    ΚΑΙ
    To ΠΑΣΟΚ κανει τιτλοποιηση ΕΞΟΔΩΝ !!!
    Ειναι πρωτοφανες !!!…
    οποιος καταλαβε καταλαβε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνεχίζω το σχόλιό μου
    19 Απρ 2011 1:52:00 μ.μ. :

    Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΑΛΛΑ',ΚΑΤΑ
    ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ,ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ,
    ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mεγαλο λαμογιο ο τυπος, μετα τις εκλογες ελεγε σε αθρα του οτι ο ΓΑΠ θα πρεπει τις αλλαγες να τις κανει σιγα σιγα, για μη ξεφουσκοσει η φουσκα γαπ αμεσως, ελα ντε που κοιματε ορθιος ο ασχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άσε μας ρε Ανδρουλάκη, που η αλαζονεία , ο κυνισμός, και το θράσος σου δεν έχει όρια .
    Αφού και συ είσαι μέρος του προβλήματος. Στο ίδιο ταμπλό παίζεις και με τους ίδιους όρους με όλους αυτούς που κατάντησαν την Ελλάδα επαίτη και περίγελο.
    Μια ζωή υπηρετούσες αφεντάδες και έκανες την φιλιπινέζα σε όποιον σου έταζε θέση και χρήμα.
    Έστρεφες όπου φυσούσε και έγλυφες όπου υπήρχε μέλι
    Τώρα έχεις το θράσος να μας κάνεις και αναλύσεις , βαρυσήμαντες και βαρύγδουπες αντι να αράξεις και να κάνεις μόκο. Ότι έφαγες, έφαγες, απάλλαξε μας από την περιττή και άχρηστη παρουσία σου
    Άιντε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. . . . το δάχτυλο πάντως το γλείψανε . .ΤΩΡΑ...ας το βάλουν
    στον κώλαρό τους.

    Πατώσαμε !
    Είμαστε χειρότερα και
    από το Α τρίμηνο του 2009 !


    Το Zero Point του Προϋπολογισμού του 2011

    Παρά τα ασύλληπτα Μνημονιακά Μέτρα, άνω των 20 δις μόνο για το 2010 τόσο στο σκέλος των εσόδων όσο και των δαπανών, τα αποτελέσματα είναι απελπιστικά:

    - Μισό δις ευρώ λιγότερα τα έσοδα του του Α τριμήνου του 2011 σε σχέση με αυτά του 2009.

    - Οι δαπάνες του ΤΠ το 2011 ξεπέρασαν κατά 120 εκ. ευρώ αυτές του 2009.

    - Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2011 υπολείπεται κατά 2,25 δις του αντίστοιχου του 2009.

    Το 2009 υποτίθεται ήταν έτος παροχών, ξεχαρβαλώματος, «προεκλογικό», χαλάρωσης των ελεγκτικών μηχανισμών !!!


    ** Τραγικοί, απλώς τραγικοί !

    “Σώσανε” όμως τη χώρα, ε ;
    Αυτό που το βάζετε, ε ; “Ανόρθωσαν τη διεθνή της αξιοπιστία”, ε......;
    Μην είμαστε αχάριστοι, ρε ;;; Τον ΓΑΠ μας, που σε αυτόν οφείλουμε το ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί ;
    Το ζην και το ευ ζην
    ταυτόχρονα ;;;

    Μπάχαλο παντού ! Να φύγουν τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αποστάσεις Ανδρουλάκη απ΄ την κυβέρνηση και φήμες περί παραίτησής του..

    Ένα βήμα πριν την παραίτηση του φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίμης Ανδρουλάκης… Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με κείμενο- φωτιά στο προσωπικό του ιστολόγιο παίρνει σαφείς αποστάσεις από την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

    Μάλιστα κατηγορεί ευθέως τον πρωθυπουργό για τον περίφημο «Χάρτη» που.....
    υποτίθεται θα βγάλει τη χώρα απ΄ την κρίση, και αναρωτιέται με νόημα: « Είναι εφικτή η «σωτηρία» με Λάθος Χάρτη ;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βελτιώνω το σχόλιό μου
    19 Απρ 2011 7:00:00 μ.μ. :
    *********************************************
    Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΑΛΛΑ',ΚΑΤΑ
    ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ,ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ
    ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,"ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΗ
    ΕΤΣΙ" ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ...!!!
    19 Απρ 2011 7:00:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λέει ο Μίμης Ανδρουλάκης στην πιο πάνω ανάρτησή του :
    "Στην τελευταία περίπτωση θα έχει λειτουργήσει
    ο Νόμος της Αντιστροφής του Νοήματος.".

    Κάνω ανδρουλάκεια λογοκλοπή
    και λέω κάτι άσχετο
    (κάνει και για βέλτιστη
    ακύρωση του ψηφοδέλτιού της) :
    *****************************************************************

    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟ'ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ'Σ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ.

    "ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ" Η ΟΑΚΚΕ
    ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ,
    "ΕΤΣΙ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ" ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λέει ο Μίμης Ανδρουλάκης στην πιο πάνω ανάρτησή του :
    "Στην τελευταία περίπτωση θα έχει λειτουργήσει ο Νόμος της Αντιστροφής του Νοήματος.".

    Ενσωματώσιμο και σε κειμενάκι που ακυρώνει ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    ******************************************************************
    ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ :

    "ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,
    ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΝΟ'ΜΟΣ
    ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ'Σ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ"...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συντόμευση άκυρου (6 λέξεις
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ),
    εμπνευσμένο απο φρασεολογία
    Μίμη Ανδρουλάκη
    =====================================

    ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
    ΝΟ'ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ'Σ ΝΟΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΟΑΚΚΕ (...!!!),
    ΒΟΗΘΙΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
    ΟΤΙ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
    ΤΩΝ ΗΠΑ,Ο ΣΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΙΑ
    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ
    ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ( Η ΟΑΚΚΕ )
    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΛΟΓΩ
    ΥΠΕΡΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ
    ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ
    ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ-ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ'Σ
    ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ( Η ΟΑΚΚΕ )
    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,
    ΑΛΛΑ'
    ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ,
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΤΗΣ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. θα το μαρτυρήσω,αγαπητε Μίμη Ανδρουλάκη.

    Κάνει και για άκυρο,για γράψιμο στο ψηφοδέλτιο της μικροσκοπικης ομαδούλας ΟΑΚΚΕ
    ...................................................................


    Ο ΚΡΥΦΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ :

    ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ,ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ
    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ...!!! ...!!! ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ( H ΟΑΚΚΕ )
    ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ :

    ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ,
    ΑΛΛΑ' ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ...!!! ...!!! ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για γράψιμο στο ψηφοδέλτιο
    της ΟΑΚΚΕ :
    ///////////////////////////////
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΙ ("ΕΚΦΡΑΖΕΙ";;)
    ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. για γράψιμο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    /////////////////////////////////////
    ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ,
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ,
    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
    ( Ή ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ).

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ,ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ... !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΟΑΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ CIA.

    ΑΠΛΑ,ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΠΟΔΑ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ 3ο ΚΑΙ 4ο ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    ΤΗΣ 19ης ΑΠΡ.2011
    http://kokkinometerizi.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟ
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ

    ////////////////////////////////////////////////
    Ανώνυμος είπε...
    Εχω ψηφίσει ΟΑΚΚΕ 4 φορες,με ξέρουν καλα
    στην ΟΑΚΚΕ,θα την ψηφίσω και στις επόμενες
    εκλογες,θα την ψηφίζω και στο μέλλον.
    Ψηφίζω έτσι,φηφίζω ΟΑΚΚΕ (πριμοδοτω εκλογικα
    την ΟΑΚΚΕ) διότι με εκφράζει το πιο κάτω :

    Η ΟΑΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ CIA.

    ΑΠΛΑ,ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΠΟΔΑ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ...!!!
    28 Απριλίου 2011 12:29 π.μ.

    Kokkino Meterizi είπε...
    Το ό,τι είσαι προβληματικός είναι φανερό.

    Το ό,τι όντας προβληματικός και φασιστάκος βγάζεις χολή ενάντια στην ΟΑΚΚΕ μάλλον περιποιεί τιμή στην ΟΑΚΚΕ παρά την θίγει.

    Άσε δε που η ανοησία σου δεν έχει και ομοικαταληξία.

    Επειδή το ιστολόγιο εμπνέεται από μαρξιστικές, και ως εκ τούτου αντιρατσιστικές αρχές και δεν θεωρεί τους ανθρώπους με απωθημένα ή και ψυχοπολιτικές ασθένειες (σαν και του λόγου σου) ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας, αφήνει το "κομψοτέχνημά" σου (προς το παρόν) στη θέση του σαν μνημείο χυδαιότητας και σοσιαλφασιστικής ηλιθιότητας!
    28 Απριλίου 2011 2:08 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ) :
    ==================================================
    http://kokkinometerizi.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html?showComment=1305157136355#c6649910120684460681

    Ανώνυμος είπε...
    Εχω ψηφίσει ΟΑΚΚΕ 4 φορες,με ξέρουν καλα
    στην ΟΑΚΚΕ,θα την ψηφίσω και στις επόμενες
    εκλογες,θα την ψηφίζω και στο μέλλον.
    Ψηφίζω έτσι,ψηφίζω ΟΑΚΚΕ (πριμοδοτω εκλογικα
    την ΟΑΚΚΕ) διότι με εκφράζει το πιο κάτω :

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΝΑ
    ΑΞΙΟΠΟΕΙ ΗΠΑ-ΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    ΤΗΣ,ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ,
    ΑΦΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ
    ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ.----ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ
    ΑΝΑ'ΣΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ'Σ
    ΤΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ.
    Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ
    ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΟΜΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ(μ-λ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ,
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ Μ-Λ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ.

    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΟΑΚΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ,
    ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ-ΕΕ,
    ΑΛΛΑ Η ΟΑΚΚΕ.

    ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ "ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΗ" ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΖΥΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ,
    ΕΝΩ ΤΟ ΚΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΖΥΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΑΜΙΑΙΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ.
    ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΓΩ
    ΤΗ ΔΥΣΗ,ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΗΠΑ.

    ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ
    (28 ΑΠΡ.2011),ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΝΕΦΕΛΩΔΕΣ ΚΑΙ
    ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΟΑΚΚΕ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ.

    Υ.Γ.---ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΨΕΥΤΟΚΚΕ Ή ΣΥΝ ;;;
    ΜΑ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ("ΑΝΤΙΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ")
    ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ.
    12 Μαΐου 2011 2:38 π.μ.
    =========================================
    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ kokkinometerizi :
    "Απορώ τι πίνεις ..."
    ============================================
    Εμένα δεν μ'αρέσει το αμερικάνικο
    whiskey...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όποιος δεν θέλει να πριμοδοτεί εκλογικά την ΟΑΚΚΕ,επειδή αυτή
    έχει ανάποδο αποτέλεσμα,σε βάρος του πολιτικού εαυτού της και σε όφελος του αντίθετου του πολιτικού εαυτού της(!!!),και προτιμάει να το πει με άκυρο,ας γράψει τα εξής στο
    ψηφοδέλτιό της :
    ===============================================
    Η ΟΑΚΚΕ ΣΕ "ΠΟΤΙΖΕΙ"
    ΑΠΑΙΣΙΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΕΡΟ".

    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ
    Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ "ΠΙΝΕΙΣ"
    ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΝΕΡΟ",ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ...και πιο σύντομο :

    ΣΕ "ΠΟΤΙΖΕΙ" ΑΠΑΙΣΙΟ
    "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΕΡΟ",
    ΩΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    "ΠΙΝΕΙΣ" ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εύρηκα !!
    Τη βέλτιστη ακυροποίηση
    του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ===============================

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ,
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΟΣΟ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ...ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ (!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εύρηκα,επί τέλους,την άριστη
    ακυροποίηση του ψηφοδέλτιου
    της ΟΑΚΚΕ :
    ==========================================
    "ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,
    ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ"

    (ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
    "ΔΕΧΕΤΑΙ" Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ
    ΟΑΚΚΕ,
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ...!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και "χτενισμένο" λιγάκι :
    ===================================

    "ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,
    ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ,
    ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΗ,ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ".

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
    "ΔΕΧΕΤΑΙ" Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΗΡΕΑΣΤΙΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,
    ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ,
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ
    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ.

    ΕΤΣΙ,Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ,ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καλύτερο για γράψιμο
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    -------------------------------------
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΑΚΚΕ,
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΩΣ
    ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ...και ακόμα καλύτερο :
    -------------------------------------
    Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΑΚΚΕ,
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΩΣ
    ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ
    "ΑΛΛΗ ΟΑΚΚΕ",ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ
    ΩΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΕΕ.

    ΚΑΙ Η ΟΑΚΚΕ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ',
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΑΛΛΗΣ ΟΑΚΚΕ"...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. για γράψιμο στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ(μ-λ) :
    ----------------------------------------------------------------
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ
    ΡΩΣΟΦΙΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ
    ΦΡΑΞΙΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ
    Ν' ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. για γράψιμο στο ψηφοδέλτιο του
    ΚΚΕ(μ-λ) (βελτίωση):
    ----------------------------------------------------------------
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ
    ΡΩΣΟΦΙΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ
    ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ,ΠΟΥ,ΚΑΠΩΣ,ΜΠΟΡΟΥΝ Ν' ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ο,τι καλύτερο για άκυρο,
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    ----------------------------------------------------------
    Η ΟΑΚΚΕ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ',
    ΑΛΛΑ' ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ.
    ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ
    ΦΙΛΟ-ΣΥΝ ΦΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΟΥ ΣΥΝ,ΤΟΥ ΚΚΕ,
    ΩΣΤΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΣΥΝ,ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΚΚΕ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. για να μη μείνει άγραφο (έγκυρο)
    το ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    ----------------------------------------------
    ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ
    ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ...!!!
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
    ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. για γράψιμο στο ψηφοδέλτιο
    της ΟΑΚΚΕ :
    -----------------------------------------------------

    ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟ-ΣΥΝ ΦΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
    ΤΟΥ ΣΥΝ,ΤΟΥ "Κ"ΚΕ,

    ΩΣΤΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΣΥΝ,ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟ "Κ"ΚΕ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. για γράψιμο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ ////////////////////////////////////


    ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ :

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ,
    ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΝ,ΜΕΤΑ ΤΟ "Κ"ΚΕ,
    ΠΑΓΙΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ
    ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ,
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΦΙΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΗΠΑ-ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Απλό άκυρο
    (γράψιμο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ)
    ===================================
    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' ,
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ,
    ΑΛΛΑ' ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
    ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. χτένισμα απλου άκυρου ΟΑΚΚΕ
    ====================================
    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΣΧΟΛΕΙΟ',
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,ΑΛΛΑ' ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΟΑΚΚΕ
    (ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ)...!!!
    ===========================================

    ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...!!!

    ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ :

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ,
    ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΝ,ΜΕΤΑ ΤΟ "Κ"ΚΕ,
    ΠΑΓΙΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ
    ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ,
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΦΙΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΗ ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΗΣ,
    ΡΩΣΟΦΙΛΗΣ) ΦΡΑΞΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ
    ΚΑΙ Η ΕΕ.

    ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ
    ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. απλο-σύντομο άκυρο ΟΑΚΚΕ :
    ==================================
    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' ,...

    ...ΑΛΛΑ' ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ,ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ
    ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ,
    μόνο με 7 λέξεις :

    =====================================

    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ,
    ΑΠΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ'
    ...!!!...!!!...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ακύρωση ΟΑΚΚΕ (12 λέξεις):

    Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ',
    ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ
    ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Βέλτιστη ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    (4 σειρες των 3 λέξεων) :
    ============================================

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' , ΑΛΛΑ'
    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,
    ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. άκυρο ΟΑΚΚΕ
    ===============================
    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ,
    ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ,
    ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΝΕΥΡΟ,
    ΚΑΘ'ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
    ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. άκυρο ΟΑΚΚΕ :
    ______________________

    ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ,
    ΑΛΛΑ' ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

    Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΗ,ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. άκυρο ΟΑΚΚΕ :
    _________________________
    Η ΟΑΚΚΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ CIA,
    ΑΛΛΑ ΕΞΩΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΨΟΣ
    ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ...!!!
    ( ΤΟ ΦΤΑΣΙΜΟ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ
    ΥΨΟΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ
    ΔΥΣΚΟΛΟ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. άκυρο ΟΑΚΚΕ :
    _________________________
    Η ΟΑΚΚΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ CIA,
    ΑΛΛΑ' ΕΞΩΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ
    ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΨΟΣ
    ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. άκυρο ΟΑΚΚΕ
    ============================
    Η ΟΑΚΚΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗ CIA.

    ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΑΚΚΕ ΕΞΩΘΕΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΗΘΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ
    ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΨΟΣ
    ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. άκυρο ΟΑΚΚΕ
    ============================
    Η ΟΑΚΚΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ CIA.

    ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΑΚΚΕ ΕΞΩΘΕΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΗΘΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ
    ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΨΟΣ
    ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. άκυρο,γράψιμο στο
    ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    ___________________________

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η
    ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ
    ΟΑΚΚΕ...!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. άκυρο,γράψιμο στο
    ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    ___________________________

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΝΕ,ΤΗΝ ΕΕ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΗΣ
    ΕΥΡΩΠΗΣ.

    (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ...!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. άκυρο---με γράψιμο στο ψηφοδέλτιό της

    Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ,
    ΑΛΛΑ' ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ,ΑΝΤΙΘΕΤΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Άκυρο.
    Γράψιμο στο ψηφοδέλτιο
    του "Κ"ΚΕ.
    __________________________________________________

    ΤΑ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΚΟΜΜΑΤΑ "Κ"ΚΕ, ΣΥΝ ΑΠΟΒΑΙΝΟΥΝ
    ΧΡΗΣΙΜΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ
    ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ
    ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑ.Ο.Σ.,
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΡΩΣ
    ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΗΠΑ, ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Για "ακυρόλευκο"
    (άκυρο,γραμμένο σε λευκο χαρτι)
    ---------------------------------
    ΤΑ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝ,"Κ"ΚΕ ΑΠΟΒΑΙΝΟΥΝ
    ΧΡΗΣΙΜΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ
    ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ
    ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑ.Ο.Σ.,
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΡΩΣ
    ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΗΠΑ, ΕΕ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ
    ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. για άκυρο,γραμμένο πάνω
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    =============================
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
    ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ
    ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. για άκυρο,γραμμένο στο
    ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    ---------------------------------
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΥΠΕΡ
    ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ.

    ΤΟ ΕΥΘΥ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ
    ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 3 x 4 = 12 ακυροποιητικες λεξούλες
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    ====================================

    ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ,
    ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗ
    ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    ====================================

    ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ.

    ΟΜΩΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ
    ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    =====================================
    Η ΟΑΚΚΕ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ
    ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ.

    ΟΜΩΣ,Η ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ
    ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΩ
    ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    ====================================

    ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ,
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ,
    ΕΤΣΙ ΦΤΑΝΟΥΝ
    ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. άκυρο,γραμμένο στο
    ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    =====================================

    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ,
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΟΝ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ,
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ
    ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    ====================================

    ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ,
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ,
    ΕΤΣΙ,ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΦΤΑΝΟΥΝ
    ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    =====================================================
    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ OAKKE,
    ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ,
    ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ.

    ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ
    Η ΑΠΟΔΟΧΗ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ
    ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ OAKKE,
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ
    ΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ' ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ
    ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ.

    ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ
    Η ΑΠΟΔΟΧΗ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ
    ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ OAKKE,
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ
    ΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ' ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ
    ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ.

    Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΗ
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ
    ΔΥΣΚΟΛΗ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ
    ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. άκυρο,πάνω στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    ====================================
    ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ :

    Ζωγραφίζεται ένας κύκλος
    ("υδρόγειος σφαίρα") με
    οριζόντια διάμετρο ("ισημερινός")
    και κάθετα,στην περιφέρεια,προς
    τα έξω,δυο αξονικές γραμμίτσες
    ("πόλοι").

    Πάνω από το "βόρειο πόλο" γράφεται : ΟΑΚΚΕ,και κάτω από το "νότιο" : αντι-ΟΑΚΚΕ.

    Από το βόρειο πόλο ξεκινάει
    ένα τεταρτοκυκλικό βέλος που
    καταλήγει στο δεξιό άκρο της
    διαμέτρου,και συνεχίζοντας,από
    αυτό το δεξιό άκρο ξεκινάει
    ένα άλλο τεταρτοκυκλικό βέλος που καταλήγει στο νότιο πόλο.Τα βέλη είναι από την έξω μεριά της περιφέρειας.

    Στο δεξιό άκρο της διαμέτρου,εκεί
    που τελειώνει το ένα και αρχίζει
    το άλλο τεταρτοκυκλικό βέλος,και
    λίγο πιο δεξιά,όχι κολλητά, γράφονται πέντε θαυμαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. άκυρο,γραμμένο στο ψηφοδέλτιό της
    ||||||||||||||||||||||||||||||||||


    ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ .
    ________________________________

    Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ
    ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ
    ΔΥΣΚΟΛΗ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ
    ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ
    ΤΗΣ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ
    Ο,ΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΗ ΠΕΙΣΤΙΚΟ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ
    ΚΑΙ
    Ο,ΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' ,

    ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ
    ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ,
    ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ
    ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΗΣ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. για άκυρο,γράψιμο στο
    ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    της αγαπημένης φράσης
    του Μίμη Ανδρουλάκη,βλέπε
    την ανάρτηση αυτη
    ==========================

    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,

    ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο
    ΝΟ'ΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ'Σ
    ΤΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ') ΝΟΗΜΑΤΟΣ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. για άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο
    της ΟΑΚΚΕ
    =======================================
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ,ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ,
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ'
    .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. για άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    =======================================
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ,ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ,
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,
    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ'.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. για άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    ====================================================,
    ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.

    ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗΣ,
    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. για άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    ====================================================,
    ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ.

    ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗΣ,
    Η ΟΑΚΚΕ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ
    Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. για άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    __________________________________

    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ
    ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ
    ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ,
    ΩΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ
    ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. για άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    __________________________________

    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ
    Η ΟΑΚΚΕ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ,
    ΩΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. άκυρο,γραμμένο στο
    ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    ________________________________

    ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ
    ΑΠΑΙΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ,
    ΑΛΛΑ' ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ Ο
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ
    Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. άκυρο,γραμμένο στο
    ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    ________________________________

    ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ
    ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ :
    ΜΗ ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΠΑΣΟΚ ΛΑΛΙΩΤΗ-ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. καλό για άκυρο,γραμμένο στο
    ψηφοδέλτιο της μαοϊκής ομαδούλας
    ΟΑΚΚΕ
    ___________________________________

    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ
    ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ,
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΗΠΑ-ΕΕ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    .....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. καλό για άκυρο,γραμμένο στο
    ψηφοδέλτιο της μαοϊκής ομαδούλας
    ΟΑΚΚΕ :
    ____________________________________

    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ
    ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ,
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΗΠΑ-ΕΕ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΚΑΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙΣ .....!!!!
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. άκυρο,γραμμένο στο
    ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    ________________________________


    ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΕΤΣΙ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,
    ΤΑΧΥΤΕΡΑ Ο ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. καλό για άκυρο,γραμμένο
    στο ψηφοδέλτιο υης ΟΑΚΚΕ :
    ___________________________________

    ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ
    ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,
    ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΤΙΚΑ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΗΣ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Για ακύρωση του
    ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    __________________________________

    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗΣ,
    Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ..... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. άκυρο,γραμμένο στο
    ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :


    Η ΟΑΚΚΕ ΕΧΕΙ
    ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ
    ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ
    ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΜΩΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ
    ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΗΠΑ-ΕΕ.
    ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ
    ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. για άκυρο,γραμμένο
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    =================================
    ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΑΚΚΕ ΚΑΙ ΗΠΑ,ΕΕ :

    ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΑΣΟΚ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΕΛΛΟΙΝΤΙΚΑ ΕΦΙΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. για άκυρο,γραμμένο
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    =================================
    ΗΠΑ,ΕΕ (ΚΑΙ...ΟΑΚΚΕ)
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ :

    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ
    ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΕΛΛΟΙΝΤΙΚΑ ΕΦΙΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. για άκυρο,γραμμένο
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    =================================
    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ
    ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΦΙΚΤΕΣ,
    ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΘΕΛΕΗΣΗ
    ΗΠΑ,ΕΕ (ΚΑΙ...ΟΑΚΚΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. για άκυρο,γραμμένο
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    =================================
    ΠΑΓΙΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ
    ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΦΙΚΤΕΣ,
    ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ
    ΗΠΑ,ΕΕ (ΚΑΙ...ΟΑΚΚΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. για άκυρο,γραμμένο
    στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ
    =================================
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΠΑΓΙΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ
    ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ,
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ
    ΗΠΑ,ΕΕ.

    ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
    ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ.

    ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ
    Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΗΣ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. για άκυρο,
    γραμμένο στο ψηφοδέλτιο
    του ΚΚΕ :

    ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ
    ΣΕ ΣΥΓΚΛΙΣΗ
    ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ-ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 3Χ5=15 λεξούλες,
    για την ακύρωση
    του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    ==================================

    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ,
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΜΟ'ΝΟ ΤΗΝ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,
    ΚΑΙ ΒΟΗΘΙΕΣΑΙ ΝΑ
    ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗ
    .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. για την ακύρωση
    του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ==================================

    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,
    ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ
    Η ΑΝΤΙ'ΣΤΡΟΦΗ !!!

    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ,
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΘΑ
    ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. για την ακύρωση
    του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ==================================
    ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ
    ΟΑΚΚΕ.

    ΟΜΩΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ
    ΟΑΚΚΕ,ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ
    ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΚΤΗ
    Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. για την ακύρωση του
    ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ==================================

    ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ
    ΟΑΚΚΕ.

    ΟΜΩΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ
    ΟΑΚΚΕ,ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ
    ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΚΤΟΣ
    Ο ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. για την ακύρωση του
    ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ==================================
    ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ,
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ,
    ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ,

    ΑΛΛΑ' Ο
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.


    ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΝ,
    Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. για την ακύρωση του
    ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ==================================

    ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΑΚΚΕ :

    Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΟΧΗ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. 10 λεξούλες προς ακύρωση
    του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    ==============================

    ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΛΟΓΟ ΤΗΣ,ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ
    Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ !!!!!

    ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. 10 λεξούλες προς ακύρωση
    του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    =================================
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ,ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 10 λεξούλες προς ακύρωση
    του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    =================================
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ,ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

    TΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ'
    (ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΗΣ) !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. προς ακύρωση του
    ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    =================================
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ :

    TΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ',
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. 13 λέξεις προς ακύρωση
    του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    =================================

    Η ΟΑΚΚΕ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ
    ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ',
    ΓΙΑ ΥΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
    ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 13 λέξεις προς ακύρωση
    του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :
    =================================

    Η ΟΑΚΚΕ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ
    ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ',
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
    ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. για άκυρο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    ====================================
    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΟΣ Ο
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. για άκυρο στο ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ :
    ====================================
    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΗ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    ---------------------------------
    ΠΕΙΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. για ακύρωση του ψηφοδέλτου της ΟΑΚΚΕ
    ----------------------------------------
    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΗ.

    ΕΤΣΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ,
    ΚΕΙΝΗ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,
    ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ
    "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑ,
    ΣΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΥΠΕΡ,
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. για ακύρωση ψηφοδέλτιου ΟΑΚΚΕ
    ------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑ
    ΤΩΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ,
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ,
    ΠΕΙΘΕΙ ΥΠΕΡ,
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. για ακύρωση ψηφοδέλτιου ΟΑΚΚΕ
    ------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
    ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ,
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΙΟ
    ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ
    ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ
    "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. για ακύρωση ψηφοδέλτιου ΟΑΚΚΕ
    ------------------------------------
    ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ
    ΤΩΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΚΤΕΣ,
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ"
    !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. για ακύρωση ψηφοδέλτιου ΟΑΚΚΕ
    ------------------------------------
    Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ"
    ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΕΤΣΙ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΙ
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    ------------------------------------------
    Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΤΩΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ
    ΟΑΚΚΕ,ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗΣ,
    ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΠΙΟ
    ΚΑΛΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡ,
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ
    "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ,ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ,
    ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ,ΤΟ
    ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    ----------------------------------------------------------------
    Η ΟΑΚΚΕ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΜΕ ΚΡΥΦΟ
    ΣΚΟΠΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ
    ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ,ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ
    ΤΩΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ,
    ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΣΚΟΠΟ
    ΝΑ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ,
    ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ,ΤΟ
    ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ,
    ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΣΚΟΠΟ,
    ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ,
    ΝΑ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ
    ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ",
    ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΕΙ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ",
    ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" ΤΟΥΣ,
    ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ
    ΔΗΘΕΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ
    ΤΗ ΣΙΑ,ΜΕ
    ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ
    ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ
    ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ
    ΤΗ ΣΙΑ,ΜΕ
    ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ
    ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ
    ΤΗΝ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ,ΚΑΙ
    ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ
    ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠΛΩΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ
    ΤΗ ΣΙΑ,ΜΕ
    ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ
    ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ
    ΤΗΝ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ !!!!!

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ
    ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ
    ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠΛΩΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ
    ΤΗ ΣΙΑ,ΜΕ
    ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ
    ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ
    ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ,
    ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ !!!!!

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ
    ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ,ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ
    ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ
    ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ
    ΙΡΑΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------

    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ
    ΤΗ ΣΙΑ,ΜΕ
    ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ
    ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ
    ΤΗΝ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ !!!!!

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ
    ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ,ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ
    ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ
    ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ
    ΙΡΑΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. για ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------

    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ
    ΤΗ C.I.A., ΜΕ
    ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ
    ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ
    ΤΗΝ К.Г.Б. !!!!!

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ
    ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ,ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ
    ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ
    ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ
    ΙΡΑΝ !!!!! !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. 7 λεξούλες,
    για γράψιμο
    στο ψηφοδέλτιο
    του ΣΥΡΙΖΑ :

    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ
    ΤΟ ΡΩΣΟΦΙΛΟ
    ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. για γράψιμο
    στο ψηφοδέλτιο
    του ΣΥΡΙΖΑ :

    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ
    ΤΟ ΡΩΣΟΦΙΛΟ
    ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η
    ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΓΙΑ ΑΚΥΡΟ

    (ΤΥΠΩΜΈΝΟ ΜΕ ΜΠΛΕ
    ΧΡΩΜΑ ΣΤΥΛΟΥ,ΣΕ ΧΑΡΤΙ
    ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ)
    ===================================
    Η ομαδούλα ΟΑΚΚΕ είναι η μοναδική που λέει ότι καθοδηγείται απο το μαρξισμό-λενινισμό-μαοϊσμό.

    Ωστόσο,μιλάει σαν τη Σ.Ι.Α. (C.I.A).

    Αυτό όμως είναι προσποιητό,για να σε κάνει πιο εύκολα να ταυτιστείς με την Κα.Γκε.Μπε.(К.Г.Б.) !!!!!

    Όμως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλει η,προσποιούμενη αντίστροφα,ΟΑΚΚΕ,

    δεν ταυτίζεσαι με την Κα.Γκε.Μπε.(К.Г.Б.),

    απλώς και μόνο την αξιοποιείς,

    όπως αξιοποιείς τους μουλάδες του Ιράν κατά του κυριότερου εχθρού ,που είναι ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός και ο ευρωατλαντισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΓΙΑ (ΤΥΠΩΜΕΝΟ) ΑΚΥΡΟ :

    Η ομαδούλα ΟΑΚΚΕ είναι η μοναδική που λέει ότι
    καθοδηγείται απο το μαρξισμό-λενινισμό-μαοϊσμό.
    --------------------------------------------------------------------------
    Ωστόσο,μιλάει σαν τη Σ.Ι.Α. (C.I.A).
    --------------------------------------------------------------------------
    Αυτό όμως είναι προσποιητό,για να σε κάνει πιο
    εύκολα να ταυτιστείς με την Κα.Γκε.Μπε.(К.Г.Б.) !!!!!
    ---------------------------------------------------------------------------
    Όμως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλει η,
    προσποιούμενη αντίστροφα,ΟΑΚΚΕ,

    δεν ταυτίζεσαι με την Κα.Γκε.Μπε.(К.Г.Б.),απλώς
    και μόνο την αξιοποιείς,

    όπως αξιοποιείς τους μουλάδες του Ιράν κατά του
    κυριότερου εχθρού ,που είναι ο
    αμερικανικός ιμπεριαλισμός και ο ευρωατλαντισμός.
    ----------------------------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    ΟΤΙ Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ
    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΙΟ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ,με τον ελαχιστο αριθμο λεξεων,
    με 3 μονο λεξεις :

    -----------------------------------------------------------

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ,
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ,
    με τον ελαχιστο αριθμο λεξεων,
    με 2 μονο λεξεις :
    ______________________________________________________


    = ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :
    __________________________________________________

    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,
    ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------

    ( ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    ΟΤΙ Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ... )


    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ,ΓΙΑ
    ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ,
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------

    ( ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    ΟΤΙ Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ... )


    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ,ΓΙΑ
    ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------

    ( ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    ΟΤΙ Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ... )


    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ,ΓΙΑ ΠΙΟ
    ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ
    -----------------------------------------------------------

    ( ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    ΟΤΙ Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ... )

    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
    ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ακυρωση ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :

    ( ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    ΟΤΙ Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ... )

    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
    _________________________________

    ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :


    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
    ----------------------------------------------
    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. προς ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :



    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ
    ΚΡΑΥΓΑΛΕΑΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ
    ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. προς ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :

    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ
    ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ,ΓΙΑ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΛΗΠΤΕΣ
    ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. προς ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :

    ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ
    ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
    ΤΙΣ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. αυτά τα «άσχετα»,για γράψιμο στο,
    ακύρωση του ψηφοδέλτιου της ΟΑΚΚΕ :

    ΣΤΗ ΣΙΑ (CIA)
    ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ
    ΚΑΓΚΕΜΠΕ(КГБ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. για γραψιμο στο,ακυρωση
    του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ
    ΚΑΓΚΕΜΠΕ(КГБ) ΕΧΟΥΝ
    ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΙΑ (CIA),
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

    ΠΕΙΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΙΟ
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ(ΤΗΝ
    ΑΝΤΙΘΕΤΗ) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΕΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ,
    ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΠΙΟ
    ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΕΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ,
    ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΠΙΟ
    ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ
    ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΕΡ
    ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΗΣ,ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ
    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΑΛΛΑ
    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΠΟΥ
    ΕΤΣΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΠΕΙΘΕΣΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ,ΔΕΝ
    ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
    «ΛΕΕΙ»,ΑΛΛΑ' ΤΑ
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙ'Α,
    ΕΤΣΙ,ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,
    ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ


    «ΛΕΕΙ»,«ΛΕΕΙ»,
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ


    «ΛΕΕΙ»,«ΛΕΕΙ»,
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ,ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
    ΠΟΥ «ΛΕΕΙ» !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. για ακυρωση ψηφοδελτιου ΟΑΚΚΕ

    ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΝ
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ
    ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. για ακυρωση ψηφοδελτιου ΟΑΚΚΕ


    ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ
    Ή
    ΑΚΟΥΣΙΑ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ
    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ'
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. για ακυρωση ψηφοδελτιου ΟΑΚΚΕ

    ΑΚΟΥΣΙΑ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ
    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ'
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ !!!!!

    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
    ΚΡΥΦΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ


    ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ
    ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ
    ΤΩΝ « ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ » ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. για ακυρωση ψηφοδελτιου ΟΑΚΚΕ

    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ,ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ !!!!!

    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΡΥΦΟΘΕΛΕΙ,
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ,
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. για γραψιμο στο ψηφοδελτιο της ΟΑΚΚΕ,προς ακυρωση του :


    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ;;;
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ,ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ
    ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ
    ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!!!!
    ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ;;;
    ΑΥΤΟ ΚΡΥΦΟΘΕΛΕΙ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ !!!!!

    ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ; ΑΥΤΟ ΚΡΥΦΟΘΕΛΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
    ΤΗΝ (ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΗ ;) ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ (ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΗ ;)
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ

    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ !!!!!
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ,
    μονο 5 λεξεις,οι 3 σε παρενθεση :
    ==========================================

    ( ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ,ΚΡΥΦΟΘΕΛΕΙ ΝΑ )
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ==================================================

    ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ !!!!!!
    TΟ ΚΡΥΦΟΘΕΛΕΙ ;
    ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ===============================================
    ΠΕΙΘΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
    ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ,
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ===============================================
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΙΘΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ===========================================
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ,
    ΤΟΥ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΜΟΥ,
    ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,
    ΠΟΥ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ
    ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ
    ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΟΦΙΛΗΣ
    ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. για ακυρωση του ψηφοδελτιου της ΟΑΚΚΕ :
    ===========================================
    ΣΕ ΑΠΩΘΕΙ,
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
    ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. για ακυρωση του ψηφοδελτιου του Μ-Λ ΚΚΕ :
    ===========================================================
    ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΟΦΙΛΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
    ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΟΦΙΛΗΣ,
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ
    ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. για ακυρωση του ψηφοδελτιου του Μ-Λ ΚΚΕ :
    ======================================================
    ΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΡΩΣΟΦΙΛΗ
    ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ
    ΔΥΤΙΚΟΦΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. για ακυρωση του ψηφοδελτιου του Μ-Λ ΚΚΕ :
    ===========================================================
    ΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΡΩΣΟΦΙΛΗ
    ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ
    ΔΥΤΙΚΟΦΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. για ακυρωση του ψηφοδελτιου του Μ-Λ ΚΚΕ :
    ======================================================
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ
    Η ΡΩΣΟΦΙΛΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ,
    ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΟΦΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. για ακυρωση του ψηφοδελτιου του ΣΥΡΙΖΑ :
    ===========================================
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ,
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ :

    Δημοσιευτηκε στο φιλικο προς την ΟΑΚΚΕ μπλογκ "κοκκινομετεριζι"
    ενα ανωνυμο σχολιο μου και μια απαντηση της Συνταξης
    (ηταν στην αναρτηση : http://kokkinometerizi.blogspot.com/2012/01/blog-post_28.html ) :
    ===================================
    ΑνώνυμοςMar 14, 2012 11:52 AM
    ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ
    ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ (ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ),
    ΔΕΙΤΕ :


    http://www.eurojewcong.org/ejc/news.php?id_article=5828
    Απάντηση

    Kokkino MeteriziMar 14, 2012 12:13 PM
    Οι σιωνισταί;; Οι παγκόσμιοι συνωμόται;; Αυτή που "ελέγχονε το παγκόσμιο κεφάλαιο" και "αποεθνικοποιούνε τους λαούς";;

    Ρε κερατά ναζιστή, έχεις το θράσος και δημοσιεύεις την πολύ καλή κριτική του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου στη φιλοναζιστική ελληνική δικαιοσύνη που αθώωσε το γεροναζί ΛΑΟΣτζή Κ.Πλεύρη και το σχόλιο σου να είναι ότι οι "σιωνιστές" προβάλλουν την ΟΑΚΚΕ, δηλαδή τη μετωπική Αντιναζιστική Πρωτοβουλία, επειδή αναφέρονται στα της δίκης;;

    Να θυμάσαι όμως:

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ - ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ
    ===================================
    Μετα εστειλα το πιο κατω σχολιο,που οχι μόνο δεν δημοσιευτηκε,
    αλλά και διαγραφτηκαν τα δυο πιο πανω σχολια !!!!
    Το σχολιο που δεν δημοσιευτηκε και πυροδοτησε την διαγραφη των
    αλλων δυο ηταν ως εξης (απο μνημης) :
    «Ευχαριστω για την απαντηση,που μου δειχνει πως ειστε καγκεμπιτες
    που προσποιειστε αναποδα για πιο πειστικα και αποτελεσματικα».
    Αν δεν εγραφα το δευτερο σχολιο,τo πρωτο και η απαντηση σ'αυτο,
    θα ηταν ακομα δημοσιευμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ,ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ
    ========================
    ΗΡΘΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ :
    ΑνώνυμοςMar 15, 2012 11:30 AM
    http://press-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_2165.html#comment-8597045541450811614

    Ανώνυμος είπε...
    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ :

    Δημοσιευτηκε στο φιλικο προς την ΟΑΚΚΕ μπλογκ "κοκκινομετεριζι"
    ενα ανωνυμο σχολιο μου και μια απαντηση της Συνταξης
    (ηταν στην αναρτηση : http://kokkinometerizi.blogspot.com/2012/01/blog-post_28.html ) :
    ===================================
    ΑνώνυμοςMar 14, 2012 11:52 AM
    ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ
    ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ (ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ),
    ΔΕΙΤΕ :


    http://www.eurojewcong.org/ejc/news.php?id_article=5828
    Απάντηση

    Kokkino MeteriziMar 14, 2012 12:13 PM
    Οι σιωνισταί;; Οι παγκόσμιοι συνωμόται;; Αυτή που "ελέγχονε το παγκόσμιο κεφάλαιο" και "αποεθνικοποιούνε τους λαούς";;

    Ρε κερατά ναζιστή, έχεις το θράσος και δημοσιεύεις την πολύ καλή κριτική του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου στη φιλοναζιστική ελληνική δικαιοσύνη που αθώωσε το γεροναζί ΛΑΟΣτζή Κ.Πλεύρη και το σχόλιο σου να είναι ότι οι "σιωνιστές" προβάλλουν την ΟΑΚΚΕ, δηλαδή τη μετωπική Αντιναζιστική Πρωτοβουλία, επειδή αναφέρονται στα της δίκης;;

    Να θυμάσαι όμως:

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ - ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ
    ===================================
    Μετα εστειλα το πιο κατω σχολιο,που οχι μόνο δεν δημοσιευτηκε,
    αλλά και διαγραφτηκαν τα δυο πιο πανω σχολια !!!!
    Το σχολιο που δεν δημοσιευτηκε και πυροδοτησε την διαγραφη των
    αλλων δυο ηταν ως εξης (απο μνημης) :
    «Ευχαριστω για την απαντηση,που μου δειχνει πως ειστε καγκεμπιτες
    που προσποιειστε αναποδα για πιο πειστικα και αποτελεσματικα».
    Αν δεν εγραφα το δευτερο σχολιο,τo πρωτο και η απαντηση σ'αυτο,
    θα ηταν ακομα δημοσιευμενα.
    15 Μαρ 2012 8:13:00 μ.μ.
    Απάντηση

    Kokkino MeteriziMar 15, 2012 12:36 PM
    Πρόκειται δυστυχώς για ψυχοπαθολογική περίπτωση...

    Ας ξέρει ο συγκεκριμένος κύριος πώς όποτε γίνονται αντιληπτά τα σχόλιά του από κάποια ΣΤΑΘΕΡΑ χαραχτηριστικά τους, θα τρώνε ψαλίδι άνευ ουδεμίας δικαιολόγησης, όπως άλλωστε γίνεται με πάμπολλα από αυτά, που φυσικά οι αναγνώστες δεν τα βλέπουν.

    Δεν είναι χώρος εδώ για να ξεχαρμανιάζει ο οποιοσδήποτε κύριος ή κυρία.

    Επειδή όμως το ΚΜ έκανε το λάθος να δημοσιεύσει έστω για λίγο το πρώτο εκείνο σχόλιο και να απαντήσει, "αυτοτιμωρείται" αναδημοσιεύοντας την παραπάνω ...σοβαρότατη σχολιογραφική παρέμβαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. για ακυρωση του ψηφοδελτιου του KKE(μ-λ) :
    ===================================
    ΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ,
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. για ακυρωση του ψηφοδέλτιου του τριτου μεγαλυτερου κομματος της σημερινης Βουλης
    =====================================
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. για ακυρωση του τριτου κομματος της σημερινης Βουλης
    ....................................

    ΗΠΑ,ΕΕ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗ
    ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ
    ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. για ακυρωση του φηφοδέλτιου του τριτου μεγαλύτερου κομματος της σημερινης Βουλης των Ελληνων
    .....................................................................................................

    ΗΠΑ,ΕΕ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗ
    ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ
    ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση