GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενιαίο ψηφοδέλτιο για την Αριστερά προτείνει ο Αλαβάνος...

Πρόταση να ενταχθούν οι δυνάμεις της Αριστεράς σε ενιαίο ψηφοδέλτιο διατύπωσε ο Αλέκος Αλαβάνος. «Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής πρ...

Πρόταση να ενταχθούν οι δυνάμεις της Αριστεράς σε ενιαίο ψηφοδέλτιο διατύπωσε ο Αλέκος Αλαβάνος. «Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής προτείνει σε όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς: όλη η Αριστερά σε ενιαίο μετωπικό ψηφοδέλτιο» τόνισε στο κλείσιμο των εργασιών της Πανελλαδικής Σύσκεψης του Μέτωπου .
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του νέου Συντονιστικού Οργάνου το οποίο αποτελείται από...
 τους Αλαβάνος Α, Βαμβακά Κ, Θεοδόση Α (ΑΡ.ΣΥΝ.Α), Καπάταη Χ, Καραμάνο Χ (ΚΟΕ), Μαντζουράτο Δ (ΚΕΔΑ), Μάρταλη Σ (ΔΕΑ), Παπουλή Κ, Σαπουνά Γ (ΑΠΟ), Σταυρόπουλο Τ. και  Σωτηρίου Ε (ΚΟΕ).

7 σχόλια

  1. Αλαβάνο χάζεψες? Εδώ υπάρχουν δυνάμεις στην αριστέρα που δε θέλουν έξοδο από Ε.Ε. και ευρώ. Με αυτούς εγώ έχω τόσα κοινά όσα και με το Σαμαρά.

    Δυνάμεις που συμφωνούν σε έξοδο από Ε.Ε. ευρώ, που ζητούν άρνηση του χρέους, επιστροφή σε δραχμή, εθνικοποίηση των τραπεζών, ανακύρηξη ΑΟΖ ναι έχουν κάτι κοινό. Με τις υπόλοιπες προδοτικές όύτε καλημέρα δε θέλω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Αλαβάνο δεν είναι άσχημη ιδέα, Με μόνη την διαφορά ότι αυτή την φορά δεν θα είστε Μια παράταξη του στείρου ΟΧΙ, αλλά ένα κόμμα που θα ελέγχει όχι Μόνο την Κυβέρνηση αλλά και τους Σάπιους συνδικαλιστές και γιατί όχι και τους ανωφελείς κα επιζήμιους "εργαζόμενους" στις Δημόσιες υπηρεσίες.Τότε να είστε σίγουρος ότι θα έχετε την συμπαράσταση των περισσότερων Ελληνων.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:27 και 1:26 πόσο χρονών είστε?

    Ο Αλαβάνος είναι ο τύπος που διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ γιά λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει το πασοκ και τους Παπανδρεου τους ξερουμε, τους μαθαμε πλεον, παθαμε και μαθαμε, ξερουμε ποιους σκοπους εξυπηρετησε ο Ανδρεας Παπανδρεου και ποια συμφεροντα εξυπηρετει ο γιος του σημερα.
    Η δεξια ομως τι κανει?? η δεξια η εκαστοτε δεξια φερει την ευθυνη για οτι και αν γινει!!! Η δεξια εχει εθνικες και ιστορικες ευθυνες!!!!
    Δεν θα ζητησει κανενας ιστορικος του μελλοντος ευθυνες απο τους κλεφτες, τους προδοτες και τους εγκαθετους σοσια-ληστες της αμερικανικης πρεσβειας και της μασωνικης bilderberg, αλλα απο τη δεξια που παντα ιστορικα εστω και την υστατη στιγμη εσωνε την Ελλαδα, η δεξια σταματησε τον χιτλερ εδω τοσους μηνες τη στιγμη που περασε τη γαλλια με τη γραμμη Μαζινο σε τεσσερις μερες τα γερμανικα στρατευματα!!!! ο δεξιος Μεταξας ειπε το ΟΧΙ και θαυμαστηκε ως τα περατα της γης!!! Η δεξια οταν θελησαν με τα οπλα οι οι αριστεροι σφαγεις να καταλαβουν την Ελλαδα με το ετσι θελω της Ρωσιας!!!!! Η δεξια δεν αφησε τον Ελληνα ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ!!!! οι αλβανοι, οι ρουμανοι, οι βουλγαροι, οι γιουγκοσλαβοι!!! Η ρωσια λευτερωθηκε απο το κομουνισμο και ξαναγινετε υπερδυναμη, η κινα λευτερωθηκε και ειναι ηδη η πρωτη δυναμη!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!! το φασιστικοτερο των καθεστωτων!!! μονο στη κουβα ενας δικτατορας κυβερνα 65 χρονια!!! και εχουν αυτοκινητα του 1950 ακομα!! γιατρευουν το καρκινο με το.....αιμα του σκορπιου!!!!!!
    Εδω οσοι ειναι ζαμπλουτοι και ζουνε στη εκαλη και εχουν πορσε, ειναι ολοι τους...αριστερτοι!!!!!
    μακηδες, λακηδες, ακηδες!!!!!
    νταλαρες, δαμανακια, κουναλακια και ολα τα ξεπουλημενα αποβρασματα της κοινωνιας πουλανε αριστεριλικι!!!! και το ΚΚΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (10%)!!! αυτο και αν ειναι σχιζοφρενικο!!!!
    η ουσια ειναι οτι η δεξια και οταν λεμε δεξια ασφαλως και δεν εννοουμε τη νεα δημοκρατια, (αυτη εγινε.....κεντρωο κομμα)!!!!!πρεπει να ανασκουμπωθει, να ενωθει για να σωσει για μια ακομη φορα την ελλαδα αλλα και τους ελληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αριστερα και οι αριστεροι μαζι με τα αφεντικα τους ηταν και ακομη ειναι Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...αυτοι ηθελαν μια χωρα αριστερη με οτι συνεπαγεται αυτο, εξαθλιωση, αναξιοπρεπεια, απολυτως εξευτελισμος του ανθρωπινου ειδους, πεινα και διστυχια οπως ειχαν ολα μα ολα τα κομουνιστικα κρατη.....ωραια τα λεμε περι κομουνισμου απο το καναπε μας και απο την εκαλη οι σημερινοι...."αριστεροι" αλλα αντε να σας δω οταν αν θα ερχοταν η ωρα να ικετευεις για μια χουφτα καλαμποκι, για μια οκα αλευρι, για μισο πορτοκαλι!!! ας ρωτησει καποιος τους ρωσους, η τους βουλγαρους, η τους ρουμανους η τους ανατολικογερμανους τι περασαν τοσες δεκαετιες!!!! ποσα εκκατομυρια ζωες εκτελεσαν μονο και μονο επειδη.....διαφωνησαν η απαιτησαν λιγο ψωμι!!!!! οχι τις σαχλαμαριτσες και τις χαριτωλογιες τυπου λαζοπουλου και τριανταφυλλοπουλου!!! να δεις τι γλυκα ειναι οταν επεσε ο κομουνισμος και λευτερωθηκαν οι ανθρωποι να αναγκοζονται να στελνουν τις κορες τους ως πουτανες στη δυση!!!αιντε ρε μαγκες να σας δω τι θα κανατε ολοι εσεις οι μακηδες λακηδες ακηδες που απο την ανεσης της χλιδης και την επιδειξη πλουτουπου κανετε κοροιδευετε το κοσμο και παριστανετε τους...αριστερους!!!! κι εγω αμα ειχα τα δις που εχετε εσεις ετσι θα κοροιδευα τους φουκαραδες, θα τους εκανα πλακιτσα οτι ειμαι.....αριστερος!!!! το θεμα δεν ειναι εσεις αλλα καποιοι που σας πιθστεουν και σας ακολουθουν, ο αλαβανος ο πλουσιοτερος ελληνας πολιτικος παριστανει τον....αντεξουσιαστη!!!! ο εθνικος χαφιες που μαγνητωφωνει ακομη και τους κολλητους του που τον επισκεπτονται στο σπιτι του κυκλοφορει με πορσε καγιεν, ζει στη εκαλη και ειναι μονιμος θαμωνας του κολονακιου και ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ.....ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!!!!!!!!! ο τσιπρας φωρτομενος χαρτι οταν γινετε απεργεια παιζει....επανασταση!!! κανουν πλακιτσα με τον κοσμακη και τα προβληματα του....τα παλιοτομαρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσυ μας ελειπες και μας ετρωγαν τα αρχιδια μας βρωμιαρη αλαβανε με τους ξυπολητους που σε ψηφιζουν και τους παραμυθιαζεις, εσυ εχεις δις και αλλοι οι βλαμενοι καθονται και μασανε τις ασυναρτησιες που τους λες......αλλα ειπαμε μονο το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστή η πρόταση του Αλαβάνου.
    Σωστή και ρεαλιστική.
    Οι δυνάμεις που ευθύνονται για την κατρακύλα της χώρας μας, ΠΑΣΟΚ -ΝΔ, πνέουν τα λοίσθια.
    Το ΚΚΕ έχει σήμερα ιστορικές ευθύνες. Όπως στην Κατοχή καμιά 500σαριά Ακροναυπλιώτες έστησαν το ΕΑΜ, το ίδιο μπορεί να γίνει και σήμερα. Μόνο αριστεροί πατριώτες μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από το τέλμα.
    Συμφωνία σ΄ένα μίνιμουμ αρχών και θέσεων να βγει η Ελλάδα απ΄ την άβυσσο. Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα συστρατευθούν όλοι οι πατριώτες. Πρώην δεξιοί,κεντρώοι, αριστεροί. Με μπροστάρη το ΚΚΕ.
    Τότε μόνο θα τρομάξει το πολιτικό προσωπικό των καναλαρχών, των μιζαδόρων, των κρατικοδίαιτων εργοδοτών.....
    Τέρμα στην πολυδιάσπαση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Κι όταν λέω Αριστερά δεν εννοώ τον Κουβέλη και τους προσκυνημένους ψευτοπροοδευτικούς.
    Τότε θα δούμε προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση