GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την μια επιτυχία στην επόμενη...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Παλι πετυχαμε οπως ανακοινωθηκε απο τον διαχειριστη μας,παλι με δαφνοστεφανα θα τον υποδεχθε...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Παλι πετυχαμε οπως ανακοινωθηκε απο τον διαχειριστη μας,παλι με δαφνοστεφανα θα τον υποδεχθει ο λαος οταν με το καλο επιστρεψει στην χωρα,ελπιζοντας να κανει κατι ωστε να βοηθησει αυτους που πραγματικα χρειαζονται βοηθεια και οχι τις τραπεζες,αυτο φυσικα ειναι ενα τρελο ονειρο,αλλα πλεον με ονειρα θα ζουμε διοτι η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη.
Και σκεπτομαι, αφου το να ειμαστε σε αυτο το μαυρο χαλι,να αυξανεται η ανεργια και η υπουργος εργασιας να υποσχεται στους ανεργους απασχοληση...σε δυο μηνες...αν ζουνε μεχρι τοτε,αφου κλεινει η μια επιχειρηση μετα την αλλη και αυτες που...
 παραμενουν εν ζωη να ζητανε μειωσεις μισθων....
Που ειναι η επιτυχια;
Και εφοσον ειναι τοσο μεγαλο επιτευγμα να εισαι εως το κεφαλι μεσα στο χρεος και να ξερεις....οχι αυτοι...εμεις,οτι δεν προκειται να το ξεπληρωσεις ποτε.....γιατι δεν τρεχει και η Πορτογαλια να χωθει μεσα στο χρεος σαν εμας αλλα οι πολιτικοι της φωναζουν οτι θα κανουν τα παντα για να καταφερουν να μην μπουν μεσα σε αυτο το γολγοθα?
Λογικα θα επρεπε χθες ολος ο πολιτικος κοσμος της φιλης χωρας να τρεχει πισω απο το βρακι της Μερκελ και να την παρακαλει....βοηθα μας μανταμ...ετσι οπως βοηθησες και την Ελλαδα.
Η εξηγηση ειναι μια και δεν δεχεται αντιλογο,διοτι οι πολιτικοι στην Πορτογαλια...ειναι Πορτογαλοι,δεν ειναι μεταναστες που δεν αγαπουν την χωρα τους,δεν ειναι εραστες της παγκοσμιοποιησης,και ειλικρινα πονανε τον λαο τους,οχι με λογια αλλα με πραξεις.
Η ελιτ θα τα καταφερει να την χωσει και την χωρα αυτη στον ιδιο λακκο με εμας,αυτος ειναι ο στοχος της,και ξερει να επιτυγχανει καθε στοχο που βαζει,εμεις γιατι πανηγυριζουμε ομως;
Διοτι εκει που μας λεγανε οτι θα πετυχουν να βγουμε απο το μνημονιο σε 3 χρονια τωρα θα βγουμε σε 103,τι χαρα και αγαλλιαση ε;
Και εν τω μεταξυ θα εχουν πουλησει ολον τον πλουτο της χωρας και θα μας εχουν καταδικασει να πληρωνουμε τους ξενους για να χρησιμοποιουμε την δικη μας περιουσια.
Μεγαλη νικη.
Ετσι πανηγυριζε και ο εφιαλτης οταν τελικα καταφεραν οι Περσες να νικησουν τους 300 του Λεωνιδα,ο καθενας πανηγυριζει αναλογα με τις πραξεις του παντα.
Γιατι δεν βλεπει τα βιντεο απο τις σημερινες παρελασεις ο διαχειριστης μας να διαπιστωσει με ποιον τροπο πανηγυριζε ο λαος του;

6 σχόλια

  1. Η αλήθεια δεν κρύβεται
    -ΓΑΠ: Θα ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ περιουσία 50 δις...
    αλλά "εμείς δεν πουλάμε.. οι άλλοι επενδύουν"

    Η αλήθεια είναι δύσκολο να αποκρυβεί... πόσο μάλλον αν είσαι βλάκας.

    Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό ο ΓΑΠ αφού διαβεβαιώνει τους Γερμανούς ότι θα πάρουν περισσότερα απ' όσα δάνεισαν και αφού αναφέρει σαν μεταρρύθμιση τη μείωση μισθών κατά 15% λέει για άλλη μια φορά την αλήθεια, ότι θα ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ κρατική περιουσία 50 δις!!! Προσέξτε λέει ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ και όχι ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ..

    Λέει και άλλα ενδιαφέροντα.. όπως πχ. ότι το Ελληνικό θα γίνει κατοικίες, ξενοδοχεία, εγκαταστάσεις επιχειρήσεων...
    ε και αν περισσέψει και κάτι μπορεί να γίνει και κανα παρκάκι...

    Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι όταν η γερμανίδα δημοσιογράφος άκουσε τις γνωστές παπαριές για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πράσινα άλογα του είπε: "Αυτά ακούγονται σαν οράματα" ή σε άλλο σημείο που τον ρώτησε "αφού τα κάνετε όλα καλά γιατί σαν υποβαθμίζουν συνεχώς οι ξένοι οίκοι" και της απάντησε ότι "οι ξένοι οίκοι αξιολόγησης είναι αναξιόπιστοι γιατί κάποτε έβαζαν καλούς βαθμούς σε όλους και τώρα κάνουν το αντίθετο", η Γερμανίδα του είπε:
    Πρόκειται για αδύναμη δικαιολογία... κοινώς:

    Με το συμπάθιο κ. Πρωθυπουργέ αλλά λέτε μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ. ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ,ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ,ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΤΕ.ΟΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ,ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Πάτρα: 56χρονος πατέρας 2 παιδιών απαγχονίστηκε μέσα στο μαγαζί του
    - Κρήτη: 45χρονος προσπάθησε ν' αυτοκτονήσει με χαρακίρι και ζήτησε από αστυνομικό να τον "αποτελειώσει"!
    - Κρήτη: 54χρονος εργολάβος πατέρας 2 παιδιών αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του!

    Δεν προλαβαίνει να καταγράφει αυτοκτονίες οικογενειαρχών, επιχειρηματιών και μη το αστυνομικό δελτίο. Τα χρέη έχουν "πνιξει" τους περισσότερους, οι τράπεζες δεν δανείζουν πλέον με τον τρόπο που δάνειζαν στο παρελθόν και η αγορά παραμένει στάσιμη με καταστήματα και επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο η μια μετά την άλλη.

    Σε πολλές περιοχές της χώρας οικογένειες ντύνονται στα μαύρα, αφού τα χρέη γίνονται όπλο που στρέφουν εναντίον τους πολλοί μεγάλοι ή και μικροί επιχειρηματίες.

    Μέσα σε λίγες ημέρες τρία περιστατικά συγκλονισαν την ελληνική κοινή γνώμη, αφού οι απελπισμένοι αυτόχειρες επέλεξαν να φύγουν από τη ζωή με μαρτυρικό τρόπο.


    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ!!!ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ,ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 17 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ....

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ......


    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. An zoyse o Andreas 8a thn eixe PHDHxEI....
    to paidi den mporei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση