GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία και Βενεζουέλα καταδικάζουν την επέμβαση κατά της Λιβύης...

Η Ρωσία εξέφρασε απόψε τη λύπη της για την απόφαση Δυτικών κρατών να αναλάβουν στρατιωτική δράση κατά της Λιβύης. Όπως ανέφερε ο εκπρόσ...

Η Ρωσία εξέφρασε απόψε τη λύπη της για την απόφαση Δυτικών κρατών να αναλάβουν στρατιωτική δράση κατά της Λιβύης. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς "πολεμικές αεροπορικές δυνάμεις από μια σειρά δυτικές χώρες ξεκίνησαν στρατιωτική δράση κατά της Λιβύης στις 19 Μαρτίου. Η Μόσχα εκφράζει τη λύπη της για τη στρατιωτική αυτή ενέργεια".
Στο μεταξύ από το Καράκας, και ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες έκρινε "ανεύθυνη" την διεθνή στρατιωτική επέμβαση που ξεκίνησε σήμερα κατά της Λιβύης, ενέργεια που...
όπως είπε, αποσκοπεί μόνο στην απόκτιση του λιβυκού πετρελαίου. Σε τηλεοπτική εμφάνιση εξέφρασε τη λύπη του για την στρατιωτική επέμβαση κατά της Λιβύης , την καταδίκασε απερίφραστα και ζήτησε άμεση κατάπαυση του πυρός , κρίνοντας ότι όλα γίνονται "για να αρπάξουν το πετρέλαιο της Λιβύης".

10 σχόλια

  1. ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΤΕΓΚΑ ΤΗΣΣ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ [ΣΚΕΤΟΙ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ ]ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ,ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ 1984 ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ ,ΙΔΙΟΣ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΑΚΤΟ***
    Όλο το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό του ΓΑΠ
    - Απαρηγόρητος που δεν πρόλαβε να ρίξει την πρώτη βόμβα
    - Την έριξαν οι Γάλλοι

    Πρώτος στόχος των γαλλικών αεροσκαφών ήταν στρατιωτικό όχημα που καταστράφηκε.
    Τα αεροσκάφη επιχειρούν 100-150 χιλιόμετρα πάνω από τη Βεγγάζη.

    Ο πρώτος στόχος των γαλλικών αεροσκαφών που επιχειρούν στη Λιβύη, με βάση την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την προστασία των Λίβυων πολιτών επετεύχθη με την καταστροφή ενός στρατιωτικού οχήματος περίπου στις 18,45 ώρα Ελλάδας, ανακοινώθηκε σήμερα από τον εκπρόσωπο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας, Λοράν Τεσέρ.

    Εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας ανέφερε από την πλευρά του ότι στην επιχείρηση μετέχουν περίπου 20 αεροσκάφη που δρούν σε μια ακτίνα 100-150 χιλιομέτρων γύρω από την ανατολική πόλη Βεγγάζη, προπύργιο των εξεγερμένων.

    Το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ θα αναχωρήσει για τη Λιβύη αύριο Κυριακή το πρωί ενώ σύμφωνα με τον στρατιωτικό εκπρόσωπο πρόκειται να συσταθεί αμέσως επιτελικό κέντρο της κεντρικής διοίκησης για τις επιχειρήσεις στη Λιβύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι μακριά η υποτέλεια της οικογένειας Παπανδρέου στους Αμερικάνους

    Από τo "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ", η ανάληψη της εξουσίας επέβαλε και ορισμένες προσαρμογές στις έως τότε εξαγγελίες:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ.
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΙΖ
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΘΝΑΡΧΗΣ , ΘΕΟΣ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΑΙΡΕΙΣΘΕ)
    ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
    ΄΄ Ο ΣΟΦΟΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ '' ;
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Fidel Castro, Hugo Chávez, Daniel Ortega, Recep Tayyip Erdoğan, έχουν τιμηθεί με το "Aλ Καντάφι διεθνές βραβείο για τα ανθρωπινά δικαιώματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1) Αφού τώρα η Ρωσία καταδικάζει, γιατί δεν συνέχισε την άσκηση βέτο, όπως έκανε μέχρι τώρα, και αντ' αυτού επέλεξε την αποχή κατά την κρίσιμη ψηφοφορία στο Συμβ. Ασφαλείας;;;;;
    2) Ποιός καθορίζει τελικά τι είναι εσωτερική υπόθεση ενός κράτους και τι όχι;;;;;
    3) Από πότε ο καλός Καντάφι έγινε ξαφνικά κακός;;;
    4) Από την εποχή του Αϊζενχάουερ και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αμερικανός πρόεδρος που δεν έχει κάνει εξωτερική επέμβαση κατά την διάρκεια της θητείας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. <>

    ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ:

    "ΟΣΟ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΤΟΣΟ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ".

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αφού σ αρέσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Κανταφι , πάρε τους 300 της Υπατίας και πηγαίνετε να βρήτε την ευτυχία εκει ..

    Καλο ταξίδι σας !!!

    Τελειώνει και
    0 Τελευταίο Πασοκτζής..της
    Σοσιαληστικπής Διεθνούς Δολοφόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση