GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετατάχθηκε και η Β. Τζότζολα...

Με τον ίδιο νόμο που εφαρμόστηκε για τον Μ. Καρχιμάκη, μεταφέρθηκε από την Ολυμπιακή  και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Από το ht...

Με τον ίδιο νόμο που εφαρμόστηκε για τον Μ. Καρχιμάκη, μεταφέρθηκε από την Ολυμπιακή  και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ
Από το http://www.tovima.gr/
«Πράσινοι», «γαλάζιοι», στο ελληνικό δημόσιο χίλιοι καλοί χωράνε, αρκεί να είναι επιφανή στελέχη των κομμάτων τους!
Μετά το Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ, κ. Μιχ. Καρχιμάκη, ο οποίος διορίστηκε στο υπουργείο Υποδομών, και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κυρία Βασιλική Τζότζολα μετατάσσεται από την Ολυμπιακή Αεροπορία στο ευρύτερο δημόσιο.
Συγκεκριμένα, η κυρία Τζότζολα, ως πρώην εργαζόμενη της Ολυμπιακής και της Pantheon Airways, μεταφέρεται στον ΟΑΣΑ με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Υποδομών, κ. Δημ. Ρέππα και των υφυπουργών Εσωτερικών, κ. Γ. Ντόλιου και Οικονομικών, κ. Φιλ. Σαχινίδη.
«Μεταφέρουμε στον ΟΑΣΑ ΑΕ την πρώην υπάλληλο των Ολυμπιακών Αερογραμμών ΑΕ, και Pantheon Airways, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Βασιλική Τζότζολα σε κενή θέση, Ειδικότητας Δικηγόρων», αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης, κατ' εφαρμογή του νόμου 3713/2008 για...
 τους υπαλλήλους της πρώην Ολυμπιακής.
Προσλήφθηκε παρότι ήταν σύμβουλος!
Η κυρία Τζότζολα είχε προσληφθεί ως ειδική σύμβουλος του πρώην υπουργού Ανάπτυξης, κ. Κ. Χατζηδάκη την 1η Απριλίου 2009 (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 226/2009), ενώ η σύμβασή της έληξε αυτοδικαίως το Νοέμβριο του ιδίου έτους, λίγο καιρό μετά τις εθνικές εκλογές και την αλλαγή της κυβέρνησης.
Είχε προηγηθεί όμως, η πρόσληψή της στην Ολυμπιακή το 2007, σύμφωνα, τουλάχιστον, με το επίσημο βιογραφικό της.
Η κυρία Τζότζολα φαίνεται να ανήκει σε όσους ευεργετήθηκαν από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης του κ. Κ. Καραμανλή, με την οποία δόθηκαν περαιτέρω διευκολύνσεις σε ομάδες εργαζομένων της Ολυμπιακής, προσθέτοντας ρυθμίσεις στο Ν. 3717/2008.
Σύμφωνα με το ίδιο βιογραφικό, το 2006 βρέθηκε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου επί του τότε υφυπουργού Ανάπτυξης, κ. Ι. Παπαθανασίου.  Νωρίτερα, είχε προλάβει να ασκήσει τη δικηγορία για μικρό χρονικό διάστημα, δίπλα στον νομικό, κ. Αλ. Λυκουρέζο.
Το 2009 επανήλθε στα δικαστήρια για λίγους μόλις μήνες, μετά την πτώση της ΝΔ, μέχρι που ανέλαβε τη σημερινή της θέση, πλάι στον πρόεδρο του κόμματος, κ. Αντ. Σαμαρά.

21 σχόλια

  1. “Αποστολάκηδες και Καρχιμάκηδες»

    Οι ειδήσεις προφανώς και δεν θα απασχολήσουν τα πρωτοσέλιδα των «εγκύρων» εφημερίδων, ούτε θα βρούν χρόνο στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
    Τις ειδήσεις τις γνωρίζετε, υποθέτω:

    Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Μιλένα Αποστολάκη, είχε μια, οικογενειακής φύσεως, αντιδικία με τον πρώην σύζυγό της, επιχειρηματία κ. Συγγελίδη. Το αίτημα διαβιβάσθηκε στη Βουλή, για να αρθεί η ασυλία της, αλλά οι «πατέρες του έθνους» το απέρριψαν και η δίκη δεν έγινε ποτέ. Ο επίμονος σύζυγος προσέφυγε στο ΕΔΑΔ, το οποίο τον δικαίωσε και επέβαλε πρόστιμο στο ελληνικό δημόσιο συν τα έξοδα της δίκης. Πέραν του διασυρμού, η Ελλάδα θα κληθεί να πληρώσει 19.000 ευρώ!

    Μέχρι τώρα, δεν έχω ακούσει καμιά δήλωση της κας. Αποστολάκη ότι θα καταβάλει εξ ιδίων πόρων το ποσόν αυτό.
    Έχει την ηθική υποχρέωση να το κάνει.
    Και αν δεν το κάνει αυτοβούλως, ο κ. Παπανδρέου, έχει επίσης την αυξημένη ηθική υποχρέωση να την πείσει.
    Προφανώς, η κα Αποστολάκη έχει τον …νόμο με το μέρος της. Όμως, ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άλλη είδηση αφορά στον «βιομήχανο σκανδάλων», συγνώμη τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ήθελα να πώ, κ. Καρχιμάκη. Τρεις υπουργοί της Κυβέρνησης,οι κύριοι Ρέππας, Ντόλιος και Σαχινίδη έλυσαν το επαγγελματικό μέλλον του σε περίπτωση που πάψει να βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα. Ο κ. Καρχιμάκης αποκτά θέση υπαλλήλου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Υποδομών! (ΦΕΚ Γ΄ 169/17-3-2011) Σε αυτήν ορίζεται ότι: «Μεταφέρεται ο Μιχαήλ Καρχιμάκης του Ελευθερίου, πρώην υπάλληλος της εταιρείας “Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε.” στο υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ και ειδικότητας Διοικητικού-Οικονομικού».

    Δηλαδή, δημιουργείται θέση προσωπικά για τον κ. Καρχιμάκη!

    Καλά, δεν ντράπηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο, τέτοιες ώρες; Νόμιμο και αυτό, ηθικό, όμως; Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η ανεργία θερίζει τους νέους;

    Αλήθεια γνωρίζει κάτι ο κ. Καρχιμάκης που δεν γνωρίζουμε εμείς και έσπευσε να ..αποκατασταθεί επαγγελματικά;

    Οι δυο αυτές περιπτώσεις αναδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την κρίση του πολιτικού μας συστήματος. Εξηγούν και οδηγούν στην απαξίωση του. Βέβαια δεν περιμέναμε αυτές τις δυο περιπτώσεις για να το μάθουμε.

    Είναι λυπηρό, που και οι δυο τους (νέοι σχετικά άνθρωποι) βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου! Ακόμα και μέσα σ΄ αυτή τη γενική κρίση, δείχνουν τόσο απομονωμένοι από την κοινωνία και το λαϊκό αίσθημα! Εκτός και αν η αλαζονεία τους έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν.

    Οι δυο αυτές περιπτώσεις επαναφέρουν πάλι στο προσκήνιο δυο βασικά θέματα: την κατάχρηση του θεσμού της βουλευτικής ασυλίας, ακόμα και για αδικήματα άσχετα με την άσκηση των καθηκόντων τους.

    Δεύτερον, τα εξωφρενικά προνόμια των βουλευτών, που έχουν μετατρέψει το βουλευτικό αξίωμα σε προσοδοφόρο επάγγελμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα. Είναι συμπτώματα παρακμής, πρέπει να αποδοκιμαστούν και να αναληφθεί πρωτοβουλία ώστε να εκλείψουν σύντομα.


    Υ.Γ. Αλήθεια ο κ. Καρχιμάκης ζήτησε συγγνώμη για την αθλιότητα που διέπραξε, αποδίδοντας στη Ν.Δ. εκείνο το mail περί δήθεν επικείμενης χρεοκοπίας της χώρας;

    Δεύτερον, η Ν.Δ. προσέφυγε στη δικαιοσύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΠΥΡΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.
    Η ΣΑΠΙΛΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΕΙ.
    ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρχιμάκης,”ο γραμματικός της Μιμής” που’λεγε κι ο Τζαννετάκος…


    από …γραμματικός, γραμματέας!

    Τεράστια πρόοδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας από τους πρώην «Εθνικούς εισαγγελείς» ήταν και ο Κος Μ. Καρχιμάκης (ο άλλος ήταν ο Κος Ρόβλιας).
    Αυτοί κατακεραύνωναν την ΝΔ, τους Κους Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, Αγγέλου κλπ για δήθεν «σκάνδαλα».
    Είχαν γίνει τηλεοπτικοί Αστέρες. Αυτοί, αν δεν απατώμαι, είπαν το περίφημο «ότι είναι Νόμιμο, δεν είναι και ηθικό» και αντιστρόφως. Δεν γνώριζε όμως την θυμοσοφία του Λαού μας «μην κάνεις μην σου κάνουνε μην πεις να μην σου πούνε». Σήμερα αντιστράφηκαν οι ρόλοι.

    Ο Ρέππας(αυτός που αποκαλεί τους Έλληνες ‘’Τζαμπατζήδες’’ διόρισε τον Αγ. του Κόμματός του(ΠΑΣΟΚ)
    στο Δημόσιο ! Με τις υπογραφές μάλιστα των Ντόλιου και Υφυπουργού Οικονομικών Σαχινίδη (Αυτός που σακάτεψε και σακατεύει εργαζόμενους, μισθωτούς και συνταξιούχους, Αυτός που έχει κάνει την περίφημη δήλωση ‘’Η μόνη επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Την άλλη ημέρα των εκλογών, ήταν η προσφυγή στο ΔΝΤ’’). Υπουργοί διόρισαν στο Δημόσιο τον γ.γ. Του κόμματός τους ! Αδιανόητο, προκλητικό !
    Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά !

    Από Υπάλληλος της Ολυμπιακής, ΘΑ είναι μόνιμος Υπάλληλος στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. ΚΑΠΑΡΩΝΕΙ την θέση αυτή, μόλις σταματήσει την Βουλευτική του Θητεία ! Δηλαδή ΚΑΒΑΤΖΑΡΕΙ αυτήν την θέση από τώρα , η καρέκλα ΘΑ είναι έτοιμη όποτε δεν εκλεγεί βουλευτής !

    Πολιτικές ακροβασίες που διεγείρουν, προκαλούν το αίσθημα του Ελληνικού Λαού.
    Αυτός που κατήγγειλε δήθεν «σκάνδαλα» επί ΝΔ, είχε μόνιμο στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα,
    «ο τιμωρός των πάντων», ο «επιθεωρητής» επί ΝΔ, σε οτιδήποτε υπήρχε «οσμή σκανδάλων», σήμερα πρωτοστατεί σε «σκάνδαλο» με πρωταγωνιστή τον εαυτό του.
    Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα κυβερνητικά παπαγαλάκια, εντέχνως το αποσιωπούν.
    Αυτοί οι Σοσια-Ληστές, οι θαυμαστές της Πράσινης Βίβλου του δικτάτορα Καντάφι, που κλέβουν τις Συντάξεις, Λεηλατούν τα λαϊκά στρώματα, εμφανίζονται σαν Εθνοσωτήρες. Αυτοί ΘΑ «Σώσουν την Χώρα».
    Αποδεικνύεται ότι την τσέπη τους «σώζουν». Με περισσό θράσος Μιλάνε για «αξιοκρατία» και όχι για
    «κομματοκρατία» ή επανίδρυση του κομματικού στρατού. Αυτό εννοούν όταν λένε «να κάνουμε την κρίση
    Ευκαιρία». Ασελγούν πάνω στο πτώμα της Ελληνικής Οικονομίας, επάνω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ο Καρχιδάκης...αλλά και η Τζότζολα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η Τζότζολα είναι ένας απλός Πολίτης ρε άνθρωπε.

    Δεν ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ .ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ .

    τι να συγκρίνουμε πάλι...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολο το σκυλολοη τα ιδια σκατα ειναι να βολέψουν την παρτητους και τα τσογλανια τους απο το σοη και ασε τα κοροιδα να τραβανε μαλακια φλογερα
    βρέ ουστ κοπροσκυλα ντοματα και μαλιστα σαπια και κανενα πορτοκαλι μουχλιασμενω κακο δεν κανη
    και οι 300 την παρτη τους κυτάνε συν ολους αυτους που τους δουλευν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΑΡΖΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΜΑΝΟ Η ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασιλική Τζότζολα, με αφορμή πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, σχετικά με μεταφορά της ως δικηγόρου στον ΟΑΣΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ως δικηγόρος του ομίλου της πρώην Ολυμπιακής, όπως και οι υπόλοιποι 4.500 εργαζόμενοι, είχα το δικαίωμα μεταφοράς στο Δημόσιο / ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Με καθυστέρηση 18 μηνών η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να μου το υπενθυμίσει με το υπ’ αριθμ.: 98/2011 ΦΕΚ. Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι και η Τζότζολα … “μια από τα ίδια”, δε φρόντισαν να με ρωτήσουν πριν.

    Ώστε να λάβουν την απάντηση ότι, ως πολιτικό πρόσωπο, για λόγους αρχής, δεν θα ασκήσω το εν λόγω δικαίωμα και αρνούμαι τη θέση.

    Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι ...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Β. Τζότζολα: “δεν είμαστε όλοι ίδιοι”.

    Από factorx στις 21/03/2011
    Share


    Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασιλική Τζότζολα, με αφορμή πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, σχετικά με μεταφορά της ως δικηγόρου στον ΟΑΣΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ως δικηγόρος του ομίλου της πρώην Ολυμπιακής, όπως και οι υπόλοιποι 4.500 εργαζόμενοι, είχα το δικαίωμα μεταφοράς στο Δημόσιο / ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Με καθυστέρηση 18 μηνών η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να μου το υπενθυμίσει με το υπ’ αριθμ.: 98/2011 ΦΕΚ. Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι και η Τζότζολα … “μια από τα ίδια”, δε φρόντισαν να με ρωτήσουν πριν.

    Ώστε να λάβουν την απάντηση ότι, ως πολιτικό πρόσωπο, για λόγους αρχής, δεν θα ασκήσω το εν λόγω δικαίωμα και αρνούμαι τη θέση.

    Γιατί δεν είμαστε όλοι
    ίδιοι ...»


    Η συνέχεια εδώ: Ο Ρέππας σώζει από την…ανεργία τον Καρχιμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πώς γίνεται ρε πούστη, όλοι αυτοί από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που μας κάνουν μαθήματα για τα καλά της ελεύθερης αγοράς και του ανταγωνισμού να έχουν επαγγελματική σχέση με Δημόσιο ή ΔΕΚΟ; Όλοι ανεξαιρέτως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. να και οι ...αόματοι ..ΦΤΟΥ.

    Ο γραμματέας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχ.Καρχιμάκης προσελήφθη στο υπουργείο Υποδομών!
    Το νόμιμο είναι και ηθικό ;

    φτου σου......Ξεφτιλες
    ΒΡΕ ΒΡΕ Ο ΚΛΟΥΖΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..........ΛΑΜΟΓΙΟ Α ΛΑΜΟΓΙΟ

    Πηδήξτε μας κι άλλο.
    Τώρα πια μας αρέσει.

    xa xa xa ..Ετσι ειναι ...
    Μαζι τα ΤΡΩΜΕ ......!!!
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!και για το πασοκ και για τη χωρα!!!
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

    ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
    ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΚΟΦΤΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας ασχοληθούμε με πιο...σοβαρά
    Πασοκοθέματα....δλδ πάλι ΣΚΑΤΑ.


    Ο γραμματέας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχ.Καρχιμάκης προσελήφθη στο υπουργείο Υποδομών !

    Το νόμιμο είναι και ηθικό;
    Μιχαλάκη..........
    Μόνο να φωνάζεις για τη δεξιά ξέρεις...Έρε νούμερα........
    Ρε ούυυυυυυστ!!!!!!!!!!

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ...
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ...
    ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ....
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ?...Ή ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ?

    Από την άλλη μας λένε, πληρώστε φόρους κορόϊδα, σκλάβοι, πληβείοι.
    Ε ! ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται ο πισινός τους.


    Ήθελα να ΄ξερα αν ήσασταν στην θέση του τι θα λέγατε...?

    - Εγώ πάντως θα έλεγα να μην διοριστώ καθόλου ...
    Κατευθείαν σύνταξη με 4.000 ευρώ ....
    Ε... στο στο καλό τόσα χρόνια θα έφτυσε αίμα στην ολυμπιακή ...να μην πάει σπίτι του να ξεκουραστεί ....

    (ξανά φτύσιμο ψηλά....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ρε καριόλιδες, δε θα έρθουν ξανά εκλογές, θα τα πούμε!
    Έχει να πέσει μαύρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. νεα δημοκρατια ολα στο φως !!!!!! ουστ φασιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΣΑΤΕ----------ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είχαμε τον cabinet man
    Τώρα θα έχουμε τον back door man
    Και όπως λένε οι “γνωρίζοντες” Αμερικάνοι, Greeks are back door bandits !


    Από την πίσω πόρτα….τα παιντιά.

    Όσοι συμβούλεψαν τον πρωθυπουργό να αποχωρήσει χθές στη Σύρο, από την πίσω πόρτα, σαν κυνηγημένος, του έκαναν μεγάλη ζημιά! Κατέστρεψαν το προφίλ του λαϊκού ηγέτη, που με επιμέλεια έκτιζε επί δεκαετίες!

    Αμφιβάλλει κανένας ότι από εδώ και στο εξής, σε κάθε συζήτηση στη Βουλή, θα γίνεται αναφορά «στο πρωθυπουργό που έφυγε από την πίσω πόρτα;» Και όλοι ξέρουμε ποιοι φεύγουν από την πίσω πόρτα!!!

    Στον κ. Παπανδρέου μπορεί να καταλογίζουμε πολλά, αλλά του αναγνωρίζουμε ότι πάντα του άρεσε να μιλάει με τον κόσμο. Να κινείται άνετα, να ποδηλατεί, να κωπηλατεί, να κολυμπά, να τρέχει. Όλα αυτά ήταν στοιχεία της προσωπικότητάς του, που τον έκαναν δημοφιλή.

    Όσοι το είδαν να τρέχει προς το αυτοκίνητό του, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά, ο κόσμος διαμαρτυρόταν, θα συνειδητοποίησαν ότι μας κυβερνάει πλέον ένας φοβισμένος άνθρωπος.

    Ένας πρωθυπουργός, που δεν μπορεί ή δεν αντέχει να αντιμετωπίσει το λαό, δεν θα απολαμβάνει για πολύ καιρό της εμπιστοσύνης του. Είναι σχεδόν νομοτελειακό. Θα φύγει νύχτα.

    Ακόμα και ο κ. Πάγκαλος στα Καλύβια, είχε το θάρρος (έστω την άγνοια κινδύνου) να βγεί έξω και να προσπαθήσει να μιλήσει στους συγκεντρωθέντες («καμιά πενηνταριά «αλήτες» κατά τον Πάσχο Μανδραβέλη)

    Γιατί ο κόσμος εξοργίζεται περισσότερο, όταν τον αγνοείς και τον αποφεύγεις.

    Θα ρωτήσετε: «και τι να έκανε; Να περνούσε μπροστά απ’ τον κόσμο με τον κίνδυνο να τον λιντσάρει;»

    Ένας πρωθυπουργός που έχει αυτοπεποίθηση και δεν είναι πανικόβλητος (και δεν αισθάνεται ενοχές), θα δεχόταν μια αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων, θα συζητούσε μαζί τους, θα άκουγε τα αιτήματά τους, εν ανάγκη θα τους απηύθυνε και το λόγο, έστω υπό το βάρος των αποδοκιμασιών, και στη συνέχεια θα αποχωρούσε από την κυρία είσοδο. Όχι από την πίσω πόρτα!

    Το να φεύγεις από την πίσω πόρτα είναι δηλωτικό ενοχής, αδυναμίας και φόβου.

    Αυτά προεξοφλούν την επερχόμενη ήττα...…Next please..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση