GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και τη χώρα και τις τράπεζες θα καταστρέψουν...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Όλη την ημέρα σήμερα οι Γκαιμπελίσκοι του Μαξίμου και του ΔΝΤ πάλευαν να...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Όλη την ημέρα σήμερα οι Γκαιμπελίσκοι του Μαξίμου και του ΔΝΤ πάλευαν να διαψεύσουν τα όσα αναφέραμε στον χθεσινό Δευκαλίωνα, για την κυβερνητική σύσκεψη που τελείωσε σε βαριά ατμόσφαιρα.
Για να μην κουράζονται τσάμπα, θα τους αναφέρουμε μία δραματική επωδό ενός άλλου πρωτοκλασάτου υπουργού. Όταν τελείωσε η ενημέρωση για τα οικονομικά θέματα από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και άρχισε ο κύκλος των τοποθετήσεων από τους παριστάμενους υπουργούς, ο εν λόγω υπουργός και μέσα σε πρωτοφανές κλίμα κατήφειας είπε απευθυνόμενος στον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου «Γιώργο σήμερα κατάφερες να μας τρομάξεις».
Αυτά, για να μην τολμήσουν οι Γκεμπελίσκοι του Μαξίμου και του ΔΝΤ να ισχυριστούν ότι δεν ξέρουμε τι γράφουμε κλπ. Δικός μας άνθρωπος παρευρίσκονταν στην εν λόγω συνεδρίαση και παρακολουθούσε τι γίνονταν. Σε αντίθεση με τους γκεμπελίσκους του Μαξίμου και του ΔΝΤ που κάθονταν απ’ έξω και προσπαθούσαν να πληροφορηθούν τι γίνεται μέσα στον χώρο της συνεδρίασης.
Τελειώνοντας τα θέματα της συνεδρίασης της Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, πρέπει να βγάλουμε και μερικά συμπεράσματα. Τα καλύτερα και επιφανέστερα κυβερνητικά στελέχη δεν...
 ανέμεναν ότι η ορθή εφαρμογή του μνημονίου απαιτούσε νέα εισπρακτικά μέτρα και ένα ευρύ και πολύ μεγάλο κύκλο ιδιωτικοποιήσεων. Πιάστηκαν λοιπόν στον ύπνο από τους κ.κ. Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, συμφώνησαν κατηφείς και μέσα σε μία βαριά ατμόσφαιρα. Δεν διαφώνησε και δεν πρότεινε κανένας τους την εναλλακτική πρόταση της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους, για λόγους που αργά η γρήγορα θα εξαναγκασθούν να εξηγήσουν στον Ελληνικό Λαό.
Ήδη ο επικεφαλής των παρισταμένων στην εν λόγω συνεδρίαση, ο Γιώργος Παπανδρέου, βγήκε δημόσια και ευθαρσώς δήλωσε στο Γερμανικό περιοδικό Stern «Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση των τραπεζών». Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε; Τα έχουμε πει και ξαναπεί, με αποκορύφωμα την 9η Φεβρουαρίου, στο άρθρο μας με τίτλο «Ελληνική (Τραπεζική) Δημοκρατία». Θα συνεχίσουμε όμως να το λέμε. Αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο Πρωθυπουργός, έχουν σε πρώτη προτεραιότητα να προστατέψουν τις τράπεζες. Αδιαφορώντας για τα δεινά που επισωρεύει στο κορμί της χώρας η εφαρμογή του επαίσχυντου μνημονίου.
Μία μόνο απλή ερώτηση προς τους εναπομείναντες παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Ας μας εξηγήσουν οι σύντροφοι ποιος έχει ανάγκη περισσότερης προστασίας. Η Χώρα και ο Λαός της, ή οι Ελληνικές και Ευρωπαϊκές Τράπεζες;
Ας απαντήσουν μόνοι τους, αποκλειστικά στον εαυτόν τους και την συνείδηση τους. Τότε θα έρθουν να μας συναντήσουν στους δρόμους, εκεί που κυλάει και αγωνίζεται καθάρια Ρωμιοσύνη.
Εμείς την επιλογή μας την κάναμε νωρίς. Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε να απαντάμε ένα-ένα στα επιχειρήματα της φίλο-μνημονιακής συμμαχίας. Η ζωή πάντα μας δικαίωνε μιας και το φίλο-μνημονιακό μέτωπο γνώριζε την μία ήττα πίσω από την άλλη, αφού στο επίπεδο της επίτευξης των στόχων που έθετε το περιβόητο μνημόνιο μόνο αποτυχίες καταγράφονταν.
Έτσι και σήμερα που ο Γιώργος Παπανδρέου πρόταξε το συμφέρον των Τραπεζών.Εμείς θα πάμε ένα βήμα πιο πέρα και θα προβλέψουμε. Τελικά, και τη χώρα και τις τράπεζες θα καταστρέψουν!

7 σχόλια

  1. Εδώ που τα λέμε ήταν και πολιτικώς ορθόν.. “το γιαούρτι στο χοντρό”.
    Σκεφθείτε πόση απρέπεια να του πέταγαν, ας πούμε,μία μπριζόλα μοσχαρίσια ή έστω ένα σπληνάντερο ;;;

    Σύνθημά μας λοιπόν ας είναι:κρεατικά στους αδύνατους και γιαούρτια και ζαρζαβατικά στους ευτραφείς - καθώς και στις κυρίες Πασοκ παραμάσχαλα !


    Φυσικά κοντά στον Λαό,
    με ΜΑΤ και ΜΕΑ για μια Ελλάδα νέα, που έλεγε και το παλιό σύνθημα.
    Στις Παρελάσεις την Παρασκευή θα μας το αποδείξουν.

    Πέρσι στο Σύνταγμα,
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ περικύκλωσαν με τα ΜΑΤ τον κόσμο που κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, έκανε το….σφάλμα, να τον τραγουδήσει!

    Οπότε, καταλαβαίνετε φέτος τι έχει να γίνει.
    Τέτοια ΧΟΥΝΤΑ
    ούτε επί Επταετίας είχαμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΑΕΡΙΤΖΗΔΩΝ (ΙΔΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ) ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ???? ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTOKTONHΣΕ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ...

    Aπίστευτη τραγωδία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένας πατέρας δεν άντεξε το βάρος των χρεών και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Η τραγωδία στο Ηράκλειο είχε αυτή τη φορά θύμα έναν 45χρονο εκπαιδευτικό που ξεψύχησε λίγη ώρα μετά που κάρφωσε ένα...μαχαίρι στην καρδιά του.

    Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλωνε μόνος τα δύο του παιδιά μετά που τους εγκατέλειψε η σύζυγός του, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε μείνει χωρίς δουλειά και οι δόσεις του δανείου που είχε πάρει “έτρεχαν”.
    Κλείστηκε στο υπνοδωμάτιό του, κλείδωσε την πόρτα για να μην μπορέσει κανείς να αποτρέψει τα σχέδιά του και κάρφωσε με δύναμη ένα κουζινομάχαιρο στην καρδιά.

    Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του προσπάθησαν να μπουν στο υπνοδωμάτιο αλλά βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη. Όταν την έσπασαν, βρήκαν τον 45χρονο μέσα σε μία λίμνη αίματος.
    Ο 45χρονος μεταφέρθηκε σε σύντομο χρόνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι οι μεγάλες ανθρώπινες τραγωδίες που σκέφτεσαι ότι διαμορφώνουν μια άλλη κοινωνία.


    Ένας πατέρας δεν το άντεξε το βάρος των χρεών και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος: Ζήτησε από τον αστυνομικό να τον σκοτώσει γιατί ο ίδιος πίστευε ότι δεν τα είχε καταφέρει!

    Ναι, είναι μια απίστευτη τραγωδία στο Ηράκλειο με θύμα έναν 45χρονο εκπαιδευτικό που ξεψύχησε λίγη ώρα μετά που κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Ο 45χρονος ενώ ψυχορραγούσε παρακάλεσε τον αστυνομικό να τον λυτρώσει, αφού τα χρέη και τα οκογενειακά προβλήματα που είχε τον “έπνιγαν”.

    Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλωνε μόνος τα δύο του παιδιά μετά που τους εγκατέλειψε η σύζυγός του, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε μείνει χωρίς δουλειά και οι δόσεις του δανείου που είχε πάρει “έτρεχαν”.

    Η αποκάλυψη της χθεσινής αυτοκτονίας ενός 45χρονου Ηρακλειώτη εκπαιδευτικού συγκλόνισε ακόμη και τους αστυνομικούς που έχουν δει δεκάδες περιπτώσεις .


    Το φορτίο βαρύ για έναν πατέρα που προσπαθούσε να μη στερήσει τίποτα στην οικογένειά του. Το άγχος για την ανατροφή των παιδιών του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σταμάτησε να εργάζεται επιδείνωσαν την κακή ψυχολογία που είχε. Τα χρέη «έτρεχαν», όμως εκείνος δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε μετά από την κατασκευή ενός σπιτιού που απέκτησε σε προ- άστιο του Ηρακλείου.


    Επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο. Κλείστηκε στο υπνοδωμάτιό του, κλείδωσε την πόρτα για να μην μπορέσει κανείς να αποτρέψει τα σχέδιά του και κάρφωσε με δύναμη ένα κουζινομάχαιρο στην καρδιά.


    Το τελευταίο άτομο με το οποίο συνομίλησε ήταν μία συγγενής του. Της τηλεφώνησε λέγοντάς της «πως εδώ τελειώνουν όλα γι αυτόν». Η γυναίκα έντρομη τηλεφώ- νησε στις Αρχές αναφέροντας τη στιχομυθία με το συγγενή της, δίνοντας τα ακριβή στοιχεία και τη διεύθυνση κατοικίας.


    oι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του προσπάθησαν να μπουν στο υπνοδωμάτιο αλλά βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη. Όταν την έσπασαν, βρήκαν τον 45χρονο μέσα σε μία λίμνη αίματος.


    Ήταν ακόμη ζωντανός και πρόλαβε μονάχα να ψελλίσει στον αστυνομικό που τον είδε πρώτος, την τελευταία του επιθυμία. Φέρεται να τον παρακάλεσε να τον «τελειώσει», γιατί εκείνος δεν τα είχε καταφέρει. Το υπνοδωμάτιο ήταν γεμάτο αίμα και δίπλα στον αυτόχειρα το κουζινομάχαιρο με τη ξύλινη λαβή, το οποίο χρησιμοποίησε για να βάλει τέρμα στη ζωή του. Έξω στην αυλή του σπιτιού του, καθισμένη σε μία καρέκλα η χαροκαμένη μητέρα του έκλαιγε με λυγμούς για το παιδί της.


    Ο 45χρονος μεταφέρθηκε σε σύντομο χρόνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
    CRETALIVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EIΣASTE ,ΩΤΟΑΚΟΥΣΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΙΑ ΧΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.ΑΥΤΗ , Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΟΚΑΙΓΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΑΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΠΙΟΥΝΟΙ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ [ ΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ] ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩ ΣΥΝΑΥΤΩ .ΠΑΝΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΚΑΤΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μουγκα για σαμαρα?/\


    ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΡΑΖΟΝΤΑΙ

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ"

    ΚΡΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ

    ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ ΜΟΝΟ 10% ΘΑ ΠΑΕΡΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΝΤΟΡΑ...!!

    ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...



    ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΛΗΣΣΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΑΠ
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση