GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Έλεγαν ψέμματα οι εταιρείες για την εθνική οδό...

Παραπληροφορούσαν το αρμόδιο υπουργείο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από την κακοκαιρία ενώ σχηματίζονταν ήδη ουρές χιλιομέτρων! Ζήτησε εξηγήσ...

Παραπληροφορούσαν το αρμόδιο υπουργείο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από την κακοκαιρία ενώ σχηματίζονταν ήδη ουρές χιλιομέτρων! Ζήτησε εξηγήσεις και θα καταλογίσει ευθύνες ο Δημ. Ρέππας.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR

Αργά το βράδυ άνοιξαν τελικά δύο  λωρίδες κυκλοφορίας στο τμήμα της εθνικής οδού Λαμίας-Αθηνών από την Τραγάνα μέχρι το Μαρτίνο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή χιλιάδες οδηγοί ταλαιπωρούνταν με τις ώρες καθώς τα οχήματα τους ήταν ακινητοποιημένα σε ουρές χιλιομέτρων.
 Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή  οι παραχωρησιούχοι, στην ευθύνη των οποίων έχει περάσει η εθνική οδός με βάση τις συμβάσεις που είχαν υπογραφεί επί υπουργίας Γ. Σουφλιά, παραπληροφόρησαν τα αρμόδια υπουργεία.
Και από νωρίς χθες το απόγευμα διαβεβαίωναν ότι είχαν λάβει όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα (εκχιονιστικά κλπ) για να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτακτες συνθήκες και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το ίδιο έλεγαν και όταν άρχισε να "κλείνει" η εθνική οδός επειδή "δίπλωσαν" κάποιες νταλίκες και έπρεπε να υπάρξει άμεση επέμβαση.
Αποδείχθηκε όμως ότι δεν είχαν έτσι τα πράγματα και ότι δεν είχαν λάβει εγκαίρως μέτρα. Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει εκτάκτως από το άτυπο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας και να...
 συντονίσει ο ίδιος την προσπάθεια απεγκλωβισμού. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ζητήσει εξηγήσεις από τις εταιρείες, θα τις καλέσει να παρουσιάσουν τα επιχειρησιακά πλάνα που είχαν για την αντιμετώπιση της κατάστασης και θα τους αποδώσει τις ευθύνες που τους αναλογούν για το πρόβλημα.

11 σχόλια

  1. Μεχρι τωρα εβγαζε τροπολογιες για ποινικοποιηση της ΜΗ πληρωμης διοδιων !
    Τωρα μενει να δουμε ανα εχει κακαλα να παρει τις συμβασεις παραχωρησης και να της χωσει στους των εργολαβων. Γιατι απο μουστακι αντρικιο, δεν υπαρχει εδω και χρονια.
    Γιωργακη, δεν ριχνω ευθυνες μονο στο πληρωμα της παιδικης χαρας.Αλλωστε εσυ τους εβαλες.Οπως παλαιοτερα εβαλε τους δικους του ο κουρασμενος και ειχε γινει καπνος, ασχετα αν ακουγε τα εκατομυρια να σφυριζουν διπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;

    ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ .

    ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ;

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα καταλογίσει ευθύνες ο κ.Ρέππας στους εργολάβους...
    Καλό ανέκδοτο!
    Γελάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΚΟΜΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΕΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΛΑΦΤΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά μην σκίσει κανένα καλσόν ο κος Ρέπας. Τι λές βρε άνθρωπε, Ο υπαλληλάκος Ρέπας να ζητήσει ευθύνες απ' τα αφεντικά του; Τί ανέκδοτο είναι και τούτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη εκει που τους τα εξυνε τα @@@ τωρα θα τους τα χαιδεψει απλα,αλλο τιποτα να κανει δεν το βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις ευθύνες ο οδοντίατρος να τις καταλογίσει στο κίνημα δεν πληρώνω - σαν δεν ντρέπονται -, γιατί πως να συντηρήσουν την εθνική οδό οι καημένοι οι μικροεργολάβοι αφού δεν τους πληρώνουν τα διόδια.
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΖΩΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗ Λ.Ε.Α.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ?

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέχρι τώρα δεν αναγνωρίζατε τους παραχωρησιούχους, καιδ εν πληρώνατε διόδια. Τώρα ξαφνικά τους αναγνωρίζετε και ζητάτε ευθύνες. Αποφασίστε ρε τζαμπατζήδες τι θέλετε. Αν είναι κομμουνιστικό το θέμα σας, τότε τα παράπονα στο κράτος. Αλλιώς να πληρώνετε διόδια για να σας καθαρίζει το δρόμο ο ιδιώτης. Ούστ ρε τζαμπατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΣΤΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ8 Μαρ 2011, 5:40:00 μ.μ.

    Μην τον αποκαλειται τον Ρεππα Οδοντιατρο ουτε καν οδοντοτεχνιτης
    ειναι αν δεν ηταν ΠΑΣΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
    δεν θα εβλεπε πτυχιο ποτε, Ουτε στον σκυλο μου δεν τον εμπιστειομαι να βγαλει δοντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση