GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάλεξη...

Από το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ http://www.istame.gr/ ΚΥΚΛΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ Το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑ...

Από το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΚΥΚΛΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
Το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σας προσκαλεί στη διάλεξη του ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΖΕΛΗ,  Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας, στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, του London School of Economics με θέμα: " ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 και ώρα 18:30 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 18)
Συντονισμός: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ, Αναπληρωτής Επιστημονικός Διευθυντής ΙΣΤΑΜΕ.

5 σχόλια

  1. KTHMATOΛΟΓIO AE!!!!!ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!!!

    Που το πάει ο κύριος Αρβανίτης το Κτηματολόγιο? Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, υπολειτουργούντα κτηματογραφικά γραφεία, συγκάλυψη σκανδάλων...
    Το πάνε για πώληση το κτηματολόγιο? Γιατί κανείς δε μιλάει? Τι κόλπα παίζονται εδώ στις πλάτες του λαού? Ας δούμε τρεις περιπτώσεις που χρειάζονται διερεύνηση:

    1. Xάος στο Κτηματολόγιο Ηρακλείου Κρήτης.

    Δεν έχει προηγούμενο η ταλαιπωρία των πολιτών που απευθύνονται στο Κτηματολόγιο Ηρακλείου, όπου καθημερινά σχηματίζονται τεράστιες ουρές απ' όσους ιδιοκτήτες ακινήτων προσπαθούν να εξυπηρετηθούν και είναι αμφίβολο αν τελικά θα τα καταφέρουν. Η υπηρεσία λειτουργεί κυριολεκτικά οριακά με ελάχιστο προσωπικό, που αναγκάζεται να εξυπηρετεί το κοινό από τις 9.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι. Όπως είναι επόμενο, ο χρόνος αυτός δεν επαρκεί για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θα πρέπει να πιάνουν σειρά από τα ξημερώματα, για να καταφέρουν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους…

    Να τονιστεί εδώ ότι ο κύριος Αρβανίτης είχε αρνηθεί σε υπαλλήλους του Κτηματολογίου ΑΕ να μεταβούν στο Ηράκλειο Κρήτης και να συμβάλουν εκεί για κομματικούς λόγους. ..Αυτό μπορεί οποιοσδήποτε (ο εισαγγελέας επιτέλους πρέπει να επέμβει) να το ελέγξει από τα αρχεία του κτηματολογίου (πρωτόκολλα αιτήσεων κλπ). Τα ξέρει αυτά ο κόσμος στο Ηράκλειο που ταλαιπωρείται?

    2.ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!!!!

    Σύμφωνα με ερώτηση του βουλευτή του Συνασπισμού-Κριτσωτάκη- στο Κτηματολόγιο έγινε η πρώτη απόλυση Αορίστου χρόνου χωρίς λόγο. Ακολούθησαν άλλες 11 απολύσεις . Για περισσότερα εδώ :http://www.syriza.gr/ekloges-kai-boyli/koinoboyleytiki-drastiriotita/abapolyseis-symbasioychon-aoristoy-chronoy-ston-dimosio-tomeabb

    Ο Αρβανίτης υπήρξε πρωτοπόρος στην εφαρμογή των αιμοβόρων προσταγών του ΔΝΤ. Θα ακολουθήσουν και άλλοι πρόεδροι ΔΕΚΟ? Οι συνδικαλιστές τι κάνουν?

    3.Συγκάλυψη παράνομων προσλήψεων

    Δεκάδες τοπογράφοι προσλήφθηκαν παράνομα τις μέρες των εκλογών. Οι διευθυντές νομικής υπηρεσίας της κρατικής εταιρείας κτηματολόγιο Α.Ε. συμμετείχε στην συγκάλυψη παρανομιών και σκανδάλων του κτηματολογίου, που έγιναν γνωστά στο πανελλήνιο από το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Ρακιντζή, τα blogs και τις εφημερίδες. Σύμφωνα με το πόρισμα του αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή και μαρτυρίες πολλών υπαλλήλων του Κτηματολογίου ,κάποιοι υπάλληλοι κτηματολογίου (τοπογράφοι κυρίως), πλαστογράφησαν την ημερομηνία πρόσληψής τους και ενώ προσελήφθησαν μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών 2009 (που απαγορεύεται από το υπουργείο εσωτερικών οποιαδήποτε μεταβολή και πρόσληψη-μετά την προκήρυξη εθνικών εκλογών), φαίνεται εσφαλμένα ότι προσελήφθησαν πριν την προκήρυξη των εκλογών του 2009.Τι κάνει ο εισαγγελέας?

    Ας δούμε το ΔΣ του κτηματολογίου που οδήγησε στο χάος το Κτηματολόγιο ΑΕ : Ο κύριος Αρβανίτης λοιπόν καθηγητής τοπογράφος- Πρόεδρος του Κτηματολογίου (διπλοθεσίτης). Με το που ανέλαβε πρόεδρος, τέθηκε ζήτημα στα ΜΜΕ με βάση το ηθικό στοιχείο της επιλογής του, αφού η γυναίκα του έχει εταιρία που συνεργάζονταν παλιότερα με το Κτηματολόγιο. Επίσης ο άντρας της Διαμανταπούλου Γιάννης Σαλαβάνος. Η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε.,κυρία M. Καρπελιά, που παίρνει μηνιαίο μισθό 5.981 ευρώ και δεν έχει καν πτυχίο ΑΕΙ. Το θέμα έφερε στη Βουλή, με ερώτησή του, βουλευτής της Ν.Δ. και η απάντηση της κυρίας Μπιρμπίλη είναι ότι η πρόσληψη έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια… Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν η επιλεχθείσα είχε διετή επαγγελματική εμπειρία σε είδη υγιεινής και γαλακτοκομικά προϊόντα , ενώ ως δίπλωμα σπουδών παρουσίασε «πτυχίο» ιδιωτικού κολλεγίου. Με άλλα λόγια η Μπιρμπίλη προσέλαβε για διευθύντρια του κρατικού οργανισμού άτομο που έχει τελειώσει δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το άντρο της Αξιοκρατίας λοιπόν: Κτηματολόγιο ΑΕ (παλιά την έλεγαν εταιρία του Λαλιώτη)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " χωρίς γνώση του αντικειμένου και συμμετοχή ελέγχου στις πρωτοβάθμιες δικλείδες των διαπλεκόμενων, στη διαφθορά του δημόσιου βίου και κατάχρηση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας, η δημοκρατία καταντά εγχειρίδιο του ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ του Δ.Ν.Τ.

    Όλοι οι οικονομολόγοι είναι υποκείμενα της διαιώνισης αυτού του μηχανισμού, η δε πολιτικοί συνειδητά ή όχι (στην πλειοψηφία τους), συνδράμουν βάρβαρα σε μια οικονομικά αντισυνταγματική νομιμοποίηση καταλήστευσης των μόχθων και των κόπων των λαών.

    Ελλείψει ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ πολιτικής φαντασίας

    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/

    Αλλά και αυτοσεβασμού στον ΕΛΕΓΧΟ του νομοθετικό τους έργου.

    Στη Βουλή κάποιοι θαρούν πως είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "άνδρες"

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    From: a_konstantin@live.com
    To: pangalos@otenet.gr
    Subject: Χαιρετίσματα από Σουηδία
    Date: Fri, 24 Sep 2010 10:11:21 +0200

    Κύριε Πάνγκαλε ..

    Άτυχος όμως εμένα δεν μου επιτρέπεται με το νομοθετικό σας έργο και τη δικαιοσύνη σας ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ να το καλλιεργήσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός βασίλης μαγκλάρας; Το λαμόγιο - κωλοτούμπας του ΟΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ,
    ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ, Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ... ???

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ...
    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ...

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ....

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ,
    ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ...

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πάμπερς και "τούβλα" θα μας πούνε τίποτε????

    Γιατί αυτό έχει σημασία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση