GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος τελικά προκαλεί και απειλεί την ελληνική κοινωνία;...

Από το http://www.defencenet.gr/ Ερωτηματικά προκαλεί η τοποθέτηση της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ , στενής συνεργάτιδας του πρώην υφυπουργού Προ...

Από το http://www.defencenet.gr/
Ερωτηματικά προκαλεί η τοποθέτηση της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ, στενής συνεργάτιδας του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, για το ζήτημα της απεργίας πείνας των λαθρομεταναστών στο μέγαρο Υπατεία. Όπως γράφει η ίδια στην ιστοσελίδα της η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποκύψει στον εκβιασμό των λαθρομεταναστών και να τους νομιμοποιήσει ενάντια στην πολιτική της ΕΕ για την απαγόρευση μαζικών νομιμοποιήσεων, διότι όπως αναφέρει η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, αν ένας από αυτούς πεθάνει θα ξανακαεί η Αθήνα.
Με λίγα λόγια η συνεργάτιδα των πρώην υφυπουργού ΠΡΟΠΟ, ξεδιπλώνει με απλά λόγια τον αληθινό εκβιασμό των λαθρομεταναστών του μεγάρου Υπατείας, όχι μόνο απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά και στους πολίτες της Αθήνας προειδοποιώντας τους για το τι θα...
 συμβεί στην περιουσία τους και στη ζωή τους αν δεν υποταχτούν στην βούληση μερικών αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Ουσιαστικά η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ μας δείχνει το μέλλον της Ελλάδας. Μας επισημαίνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία νέα δύναμη η οποία αν δεν ικανοποιείται στα αιτήματα της από την κυβέρνηση, θα μπορεί να καταστρέψει με εξεγέρσεις την εσωτερική ασφάλεια και οικονομική ζωή της χώρας.
Αξιοποιώντας τις τεράστιες μάζες των παράνομων μεταναστών, Έλληνες και αλλοδαποί καιροσκόποι θα μπορούν να κρατούν όμηρο έναν ολόκληρο λαό με την απειλή των εξεγέρσεων. Ουσιαστικά η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ μας ξεκαθαρίζει με την εφιαλτική της πρόβλεψη ότι η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση είναι στην εξουσία θα έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την γνωστή σε όλους τουρκική απειλή, αλλά και μία δεύτερη αυτή τη φορά εσωτερική κάθε φορά που οι ινστρούχτορες των παράνομων μεταναστών πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και να κερδίσουν κάποια οφέλη.
Οι φωνές που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για εξέγερση των παράνομων μεταναστών σε περίπτωση που ένας απεργός πεθάνει επιβεβαιώνουν τις τοποθετήσεις αρκετών αναλυτών που χρόνια πριν επεσήμαιναν τον πιθανό κίνδυνο για την εσωτερική ασφάλεια από την αθρόα και ανεξέλεγκτη με την ανοχή της Πολιτείας εισροής παράνομων μεταναστών στη χώρα. Για του λόγου το αληθές παρατίθεται το απόσπασμα του άρθρου της Αλ Σαλέχ και η διεύθυνση της ιστοσελίδας για την επιβεβαίωση των θέσεων της. Αυτά για να βλέπουμε ποιοι τελικά προκαλούν τις κοινωνικές εντάσεις σε μία χώρα που βασανίζεται από την χειρότερη κοινωνική και οικονομική κρίση μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
«Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι Υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρα εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο - είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi.» (http://afroditealsalech.blogspot.com/2011/03/blog-post.html)

26 σχόλια

  1. ημουν παντα υπερναχος της αποψης οτι και τι να κανουμε ανθρωποι ειναι και αυτοι,η πεινα τους αναγκασε να ερθουν εδω κτλ.Παρατηρωντας ολα αυτα που γινονται τα τελευταια 3-4 χρονια και ποιο σημειο εχει φτασει η λαθρομεταναστευση καθως επισης και το πολιτισμικο υποβαθρο των εξ ασιας προερχομενων που σε καμια περιπτωση δεν ταιριαζει με το δικο μας,δηλωνω οτι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.Αν υπαρχουν καποιοι συμπατριωτες μας που νομιζουν οτι ανθρωποι σαν και εμενα δηλ 30αρηδες,θα αφησουν να καει η Αθηνα απο καποιους που μπηκαν παρανομα στη χωρα επειδη δεν τους ικανοποιουνται οι παραλογες απαιτησεις ειναι πολυ βαθια γελασμενοι.Δεν εχει καμια σχεση η δολοφονια ενος 15χρονου συμπατριωτη μας που δικαια εβγαλε τον κοσμο στους δρομους,με την απαιτηση καποιων να γινουν προνομιουχοι σε τοπο που δεν ειναι δικος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΕ 5 Μαρ 2011 5:54:00 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ. ΠΑΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΒΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΡΑΓΙΑΔΟΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ?
    ΑΜΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΒΡΕ ΜΑΠΑ...

    ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία πρέπει από κάπου να καλύπτεται αλλιώς δεν εξηγείται το θράσος της να αναρτά σε Blogs κείμενο που καταλήγει σε αυτή την προειδοποίηση, για να μην την πω απειλή “Θα καεί η Αθήνα”. Λογικά και αυτή αλλά μια και τό' φερε η κουβέντα και αυτούς που παρακινούν τον κόσμο σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από σπίτια πολιτικών θα έπρεπε να τους είχε βουτήξει ο εισαγγελέας. Ποιος μου εγγυάται πως οι παρακινώντες είναι οι έντιμοι. Με την ίδια λογική που παρακινούμενος από κάποιους διαμαρτύρομαι με την ίδια θα βρεθούν και κάποιοι που θα κάψουν.
    Μπορεί να είναι λάθος αυτά και μακάρι να είναι αλλά δε μου βγάζει κανείς από το μυαλό πως αυτά τα γεγονότα δεν πρέπει να προαναγγέλλονται χωρίς συνέπειες.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα αυτός ο βούγιας ο ανέραστος ο παπουτσής το μπατζανάκι του χαζοκαρχιμάκη ο άλλος πριν ο χρυσοχοιδας που όποια γυναίκα έβλεπε στη ζωή του τη παντρευότανε τα άλλα γερολιμέντα με τις μικρούλες αλλά και τα θυληκά μιλένα μπιρμπίλω ξενοπαπαροπούλου και έχει ο θεός.
    Τι διάολο μας κυβερνάει ρε γαμώτο μου.
    χαχόλοι μέχρι και οι Λύβιοι ξύπνησαν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει τελικά ένας Εισαγγελεύς μέ Εθνική συνείδηση καί νά παρέμβη στίς αντεθνικές κι άκρως επικίνδυνες αυτές δηλώσεις τής έν λόγω άφρο????
    Δέν στοιχειοθετούν άραγε οί δηλώσεις/απειλές της ""πρόκληση διά αντεθνικές ενέργειες πού θέτουν σέ άμεσο κίνδνο τήν Κοινωνική Ασφάλεια τών Ελλήνων Πολιτών""????

    Τόσο πολύ άραγε τούς έχει πάρει ό ύπνος ή έχουν χάσει τελείως κάθε ίχνος,εθνικής συνείδησης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΛΙΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΔΩ ΜΕΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 300 περίπου δανειολήπτες στεγαστικών δανείων και πιστωτικών καρτών, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν απεργία πείνας προκειμένου να μηδενιστούν τα υπόλοιπά τους.

    Σε απεργία πείνας θα κατέβουν και οι συνταξιούχοι Αυτοί θα τελειώσουν γρήγορα λόγω ηλικίας (μειωμένες αντοχές)
    Παρακαλείται η επιτροπή αλληλεγγύης να επιληφθεί και να τους βοηθήσει στα δίκαια αιτήματά τους, να βρεί χώρους για να στεγαστούν να εξασφαλίσει κουβέρτες ζάχαρη και νερό, μέχρι την τελική δικαίωσή τους.
    Εκτός, αν λόγω υπηκοότητας δεν ασχολείται με αιτήματα Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ κυρά μου να πάς στην πατρίδα σου
    με την κληρονομική δικτατορία ...
    και εκεί να μιλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ/Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ "ΓΝΩΡΙΖΕΙ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙ;

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί να μας πει κάποιος από ποιό ακριβώς χωριό είναι η εν λόγω μαντάμ και τι ρόλο ως νυμφίδιο έχει κατά καιρούς βαρέσει;;
    Ας ελπίσουμε ότι, η τόσο κοπτομένη για τους ομοεθνείς της, θα μπορέσει του χρόνου τέτοιες μέρες να επιστρέψει εκεί απ' όπου μας προέκυψε και με την μπούρκα της, έστω κι αν τότε δεν θα έχουμε απόκριες.
    Μέχρι τότε ΣΑΛΑΜ ΑΛΕΚΟΥΜ μαντάμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλη μία πόρνη πολυτελείας κάνει στροφή στην ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα καλά που τις βρίσκουνε τέτοιους συμβούλους ?????? Στα γαριδάκια ..... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pistevo ta melei tou SIRIZA na ftanoun gia na filoksenisoun tous LA8ROMETANASTES sta spitiatous.ama ginoun fasaries kalitera na kriftoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οτι και να λέμε, ομορφη γυναικα...
    http://www.youtube.com/watch?v=cdLDjnqgYcI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφροδίτη άσε τα άρθρα και ρίξτο πάλι στις φωτογραφήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣ'ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφροδίτη άσε τα άρθρα και ρίξτο πάλι στις φωτογραφήσεις.

    6 Μαρ 2011 2:35:00 π.μ.


    Εγώ τήν συμβουλεύω,νά ξαναρχίση από ΄κεί πού είχε σταματήσει πρίν λίγα χρόνια.
    Δηλαδή από τίς πίππες!!!
    Μοναδική!!!!
    Καθηγήτρια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διώξτε τον κόπρο από εδώ ρεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ.

    Ο ΣΕΙΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:

    "ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μακάρι να γίνουν φασαρίες γιατι επιτέλους θα καταλαβει ο κόσμος τι γίνεται με τούς εποίκους λαθρομετανάστες και θα βγεί στούς δρόμους να υπερασπίσει την χώρα του και να διώξει τούς εισβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ. Α'Ι' ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΣΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙΣ [ΣΥΝΤΟΜΑ] ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''εΛΛΗΝΕΣ'' ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφρά Αλ Σαλέχ κανένας δεν σε ψήφισε αρά κανένας δεν ρώτησε την άποψη σου.
    Οι νόμοι υπάρχουν για να εφαρμόζονται. Αυτή την φορά δεν θα καεί η Αθήνα αλλά θα κάψουμε τους βρωμοαριστερούς χασικλήδες επαναστάτες του φραπέ και του τάβλι. Η Χρυσή Αυγή είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο.
    Ζήτω η Ελλάς! Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι απ΄τις ελάχιστες φορές σε 17 μήνες θητείας που δεν μπορούμε να επιρρίψουμε τίποτε στην κυβέρνηση.
    Την αρχική καθοδηγημένη μπούκα στη Νομική την αντιμετώπισε με σύνεση και όχι όπως ήθελαν μερικοί,από αριστερά και από δεξιά,οι οποίοι πόνταραν στην 'ένταση' (sic όρος).
    Και τώρα,πάλι αγνοεί τις ακραίες φωνές και εξαντλεί τις δυνατότητες
    για να δοθεί μια λύση στο θέμα.
    Έκανε στους απεργούς πείνας μια λογική πρόταση που τους δίνει χρόνο και την αναγκαία προσωρινή νομιμοποίηση.
    Εύχομαι να δεχτούν έστω και τώρα την πρόταση αυτή,και να καταλάβουν ότι οι δήθεν εκπρόσωποί τους τους εκμεταλλεύονται.
    Κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν με τη ζωή 300 ανθρώπων,να εμπορευτούν τον αγώνα τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
    Είναι άθλιο,καιροσκοπικό,κυνικό
    ως τη ρίζα και καθόλου 'αριστερό'
    αυτό το παίγνιο να εμπορεύεσαι τον ανθρώπινο πόνο και να βάζεις κρέας στις μηχανές.
    Και κανέναν δεν κοροϊδεύουν : αν πάθει κάτι έστω και ένας απ΄τους 300 η μόνη κερδισμένη θα είναι η
    καταστολή.Ούτε τα κινήματα,ούτε οι μετανάστες,ούτε ο λαός.
    Κι εδώ ας δώσουμε έναν πόντο και στο ΚΚΕ,όχι μόνο για τη σοβαρή στάση του στην υπόθεση,αλλά και γιατί από χρόνια μιλάει για το ρόλο που παίζουνε αυτοί οι τύποι.
    Όποιο προσωπείο κι αν φοράνε,
    ακροαριστερό,ριζοσπαστικό,πολύχρωμο
    κλπ.,παίζουν το παιχνίδι της καταστολής και του ρατσισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΡΟΠΟ;


    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση