GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βαρώνοι της κόκας...

Από τη Νίνα Τσιμπούλη Στη 54η διεθνή συνδιάσκεψη του ΟΗΕ για να ναρκωτικά και το έγκλημα στη Βιέννη, επετειακή καθώς έχουν περάσει 50 ...

Από τη Νίνα Τσιμπούλη
Στη 54η διεθνή συνδιάσκεψη του ΟΗΕ για να ναρκωτικά και το έγκλημα στη Βιέννη, επετειακή καθώς έχουν περάσει 50 χρόνια απο την πρώτη υπογραφή συμφωνίας του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά, δεν παραβρέθηκαν μόνο αντιπρόσωποι χωρών, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων..
Δεν αμέλησαν να παραβρεθούν οι.. λόρδοι των ναρκωτικών, που δεν θέλουν καμία αλλαγή στο μέχρι τώρα ευέλικτο νομικό καθεστώς τους ΟΗΕ, που τους επιτρέπει να...
 θησαυρίζουν εις βάρος των εθισμένων χρηστών ναρκωτικών παγκοσμίως..!Ο λόγος για τους "Drug Lords International", οι οποίοι ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον ΟΗΕ για την ελαστική απαγόρευση των ναρκωτικών και τα κέρδη που τους έχει επιτρέψει να κάνουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο, οι βασιλιάδες της σκόνης κερδίζουν πάνω 320 δις δολάρια κάθε χρόνο..!

Έτσι, κατα τον ερχομό τους στην πρώτη ημέρα του συνεδρίου, στις 21 Μαρτίου, οι αντιπρόσωποι των κρατών και διάφοροι παρατηρητές του συνεδρίου, αντίκρυσαν 30 "βαρώνους ναρκωτικών", οι οποίοι τους ευχαριστούσαν για την συμβολή στη συνεχή τους κερδοφορία..!
Οι ηθοποιοί, εχοντας ταυτιστεί απολύτως με τον ρόλο τους, έπιναν σαμπάνια και φώναζαν στους ανθρώπους που κατέφθαναν
"Σας ευχαριστούμε! Είμαστε και εμείς φίλοι του ΟΗΕ! Μας έχει δώσει τόσο χρήμα! Πείτε ναι στην απαγόρευση!"
 Επίσης τραγουδούσαν Ιταλικά τραγούδια, κάθε φορά που έβγαιναν νέοι επιβάτες απο τον παρακείμενο στον προαύλιο χώρο του ΟΗΕ σταθμό του μετρό.
Επρεπε να ήσασταν εκεί να αντικρύσετε τους επιβάτες είτε αποσβολωμένους, είτε να ξεσπούν σε ασυγκράτητα γέλια, στο θέαμα των λόρδων, οι οποίοι τραγουδούσαν "Σπρώξτε την απαγόρευση, η απαγόρευση είναι τόσο καλή".

"Εαν θέλουμε να κάνουμε πραγματική πρόοδο στην καταπολέμηση της ηρωϊνης και της κοκαίνης, η οποία είναι επιτακτική ανάγκη, πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε την παρανομη καλλιέργεια και διακίνηση με εναν πιο ουσιώδη και συνεργατικό τρόπο", είπε χαρακτηριστικά ο Γιούρι Φεντότοφ, εκτελεστικός διευθυντής του τμήματος του ΟΗΕ για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και του εγκλήματος (UNODC) , συμφωνώντας πλαγίως με το κενό που με χιουμοριστικό τρόπο επιχείρησαν να καταδείξουν οι.."βασιλιάδες της σκόνης"..!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση