GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ανέκδοτο της εβδομάδας από τον κ. Μαρκογιαννάκη...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Ο βουλευτής Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Χρήστος Μαρκογια...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Ο βουλευτής Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι "μια προσεκτικότερη έρευνα της υπόθεσης, σχετικά με την μίσθωση των Πυροσβεστικών ελικοπτέρων κατά την αντιπυρική περίοδο 2009, θα την τοποθετούσε στις πραγματικές της διαστάσεις και δεν θα ήταν ανάγκη να φτάσει στη Βουλή". Και πρόσθεσε: "Τώρα εκείνο που επιβάλλεται είναι να κινηθούν ταχύτατα οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό της Βουλής για να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια. Το μόνο που δεν επιτρέπεται να γίνει είναι το κουκούλωμα,  όπως έγινε στην υπόθεση Siemens”.
Λιτός, δίχως να αναφέρεται στις φερόμενες ευθύνες του, δίχως να αρθρώσει μια λέξη για την ταμπακέρα, καθώς προφανώς ευελπιστεί να έχει την τύχη η υπόθεση που είχαν όλες οι υπόλοιπες, των οποίων οι φάκελοι έφθασαν στη Βουλή. Αφού σημείωσε την εισαγγελική βιασύνη με την οποία πιστεύει ότι έγινε η έρευνα και με εμφανή προσπάθεια να υποβιβάσει τη διάσταση της υπόθεσης, χρησιμοποίησε φράσεις που πια ερεθίζουν άσχημα τα ώτα των...
ελλήνων ακουόντων. Προτάσεις κλισέ που δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο πια, παρά να εκνευρίσουν τους νοήμονες πολίτες ή να φαντάζουν ως το ανέκδοτο της βδομάδας σε όσους είναι επηρεασμένοι από το κλίμα του Τριωδίου, όπως ο υπογράφων...

Ξαναγράφω, λοιπόν, το ανέκδοτο της εβδομάδας: "επιβάλλεται να κινηθούν ταχύτατα οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό της Βουλής για να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια. Το μόνο που δεν επιτρέπεται να γίνει είναι το κουκούλωμα..."

6 σχόλια

  1. Χ. Μαρκογιαννάκης:

    «Τα είπα σε πολλούς και όχι μόνο στον κ. Καραμανλή. Εδώ και δύο - τρία χρόνια, όμως, φωνάζω ότι το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η καταστροφή του τόπου. Κι έχω συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία τα είπα σε συνέντευξη σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, τα είπα στην εξεταστική επιτροπή, τα είπα από τη Βουλή, τα λέω από τα κανάλια, τα λέω στους δημοσιογράφους. Όλοι είναι το ίδιο πράγμα. Όλοι κάλυπταν. Ε, συνεχίστε, λοιπόν, να καλύπτετε κι αφήστε εμένα...».

    Και πρόσθεσε: «Έθεσα στη διάθεση θεσμικών φορέων στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι είχαμε φτάσει και μέχρι το δεκαπλάσιο του πραγματικού κόστους για να τα "τσιμπήσουν" κάποιοι ημέτεροι και ουδείς συγκινείται...

    << Στη Βουλή, όταν θα πάμε θα κάνω αποκαλύψεις, που θα τους κάνω να ντρέπονται>>

    Ωραία τα λες σύντεκνε μόνο που δεν μας λες και ποιοι διοργάνωσαν τους χρυσοφόρους Ολυμπιακούς αγώνες… ποιοι έπαιρναν τις μίζες …ποιοι μοίραζαν τα πακέτα …ποιοι το γλεντούσαν …ποιοι σκόρπιζαν τα δανεικά ….ποιοι ξευτέλισαν κάθε έννοια ,αξιοκρατίας ,αδιαφάνειας και απληστίας …Ποιοι ημέτεροι είναι θα τους γράψει η ιστορία με μαύρα χρώματα.
    Εγώ κοπέλι μου απλώς θα σου υπενθυμίσω δυο συμπατριώτισσες σου που έπαιξαν βασικούς ρόλους στην Ολυμπιακή ρεμούλα .
    H Ντόρα Μπακογιάννη και η κουμπάρα της Γιάννα Αγγελοπούλου που μαζί με όλους τους γνωστούς σφουγγοκωλάριους ,υποτακτικούς και φανατικούς Ντορικούς ( τα γνωστά αδηφάγα Ντοράκια…) έπαιξαν όλο το παιχνίδι

    Εσύ Μαρκογιαννάκη μου απλώς υπουργούσες -υπηρετούσες και καμιά φορά υπέγραφες για τα μιζαρισμένα …Προφανώς εν αγνοία σου !!!

    Αι σιχτιρ επιτέλους άπληστοι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τη διάρκεια των χρυσών Oλυμπιακών Αγώνων παρουσιάστηκαν σημαντικά προβλήματα λειτουργίας σε επτά υποσυστήματα του C4I και ουσιαστικά το σύστημα δεν λειτούργησε.
    Έτσι η κυβέρνηση της ΝΔ (2005) πάτησε πόδι, το Eλεγκτικό Συνέδριο «μπλόκαρε» τις πληρωμές προς την SAIC και ακολούθησαν νέες διαπραγματεύσεις, στις οποίες κεντρικά πρόσωπα ήταν οι τότε υπουργοί Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκης , Χ.Μαρκογιαννακης (τα δεδηλωμένα ντορακια ) και Άμυνας Σπ. Σπηλιωτόπουλος.

    Τις νέες διαπραγματεύσεις με την SAIC και Siemens είχε αναλάβει ο υφυπουργός ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, που υπέγραψε την συμφωνία !!!. Όχι με την SAIC, αλλά με την Siemens (την χορηγό της όσιας οικογένειας του Μήτσο-Ντόρα- Κούλα) στην οποία έκανε κι από πάνω ως δωράκι, ένα ακόμα κέντρο ελέγχου του C4Ι.

    Τι έβγαλε συνολικά η Ζημενς από αυτό τη δωράκι...

    Περί τα 30-40 εκατομμύρια ευρώ...

    (Κάτι ψηλά δηλαδή ισα –ισα για τα κουζινικά της ψιλής )

    Μαρκογιαννάκη η ιστορία της Ζήμενς είναι η ιστορία της διαπλοκής ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Μαρκογιαννάκη πιστεύεις ακόμη ότι άδικα σε δαχτυλοδείχνουνε ???
    Για ποιο λόγο σε πήρε η υπό την αιγίδα της η φίλη σου, η πρωθιέρεια της διαπλοκής Ντόρα ( δηλωμένη συμμαθήτρια του Μιζοφοράκου) ,η πορφυρογέννητη κόρη του πατρόνα σου φαταούλα Μητσοτάκη !!!

    Το μελλον θα δείξει και ο ΛΑ.Ο.Σ. θα αποφασίσει για την απονομή της Δικαιοσύνης !!!

    Με τις παλάμες ανοιγμένες και τις ροχάλες μαζεμένες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. <>

    Dedicated to mr "Papariotis"

    "Wise people talk because they have something to say,
    fools because they have to say something."

    Αν ξέρεις κάτι να μας πείς σ' ακούμε,
    αν όχι, άραξον και μη μας τα ζαλίζεις ρε παλιοχαφιέ.

    <>

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παλι αυτη η χαμουροκοτα ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση