GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αξία της στίξης...

Από το http://whitetoweraris.blogspot.com/ Στo πλαίσιο ενός κοινωνικού πειράματος σε μια ομάδα 50 ανθρώπων (μισοί-μισοι, άνδρες και γυ...

Από το http://whitetoweraris.blogspot.com/
Στo πλαίσιο ενός κοινωνικού πειράματος σε μια ομάδα 50 ανθρώπων (μισοί-μισοι, άνδρες και γυναίκες) δόθηκε ένα κείμενο και η επιλογή να βάλουν σ' αυτό το κείμενο ένα κόμμα.
Το κείμενο ήταν: "Αν ο άνδρας ήξερε πραγματικά την αξία που έχει η γυναίκα θα πήγαινε στα τέσσερα".
Όλες οι γυναίκες βάλανε το κόμμα μετά από τη λέξη "γυναίκα", όλοι οι άνδρες βάλανε το κόμμα μετά...
 τη λέξη "έχει".

8 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΣΤ.

    ''Αν ο λαός ήξερε πραγματικά τη
    δύναμη που έχει η Τρόικα θα
    πήγαινε στα τέσσερα'' .

    Να σας δω που θα βάλετε τη στίξη!
    Κάντε το τεστ και σε φίλους σας.
    Αρκεί να μην είναι υπουργοί και
    ντερμπεντέρηδες γιατί αυτοί ξέρουμε
    τι θα πούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <>


    Αν ο Θεός ήθελε πραγματικά να φτιάξει την γυναίκα έξυπνη,
    δεν θα έκοβε κι ενα κομμάτι απο πιο πάνω ;

    Οπότε, με τη έγκριση του κατασκευαστή, που πάει κυρίες μου το κόμμα ;


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Να παραιτηθει ο Γιαννης Ραγκουσης ειπε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα!


    Στα νοσοκομεία, με επιβαρυμένη την κατάσταση της υγείας τους λόγω της απεργίας πείνας που έχει φθάσει τις 41 ημέρες, μεταφέρονται όλο και περισσότεροι μετανάστες από την Υπατία και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

    Η κατάσταση είναι οριακή πλέον, καθώς οι εξαντλημένοι άνθρωποι θα έρθουν αντιμέτωποι και με τον χιονιά τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα μετανάστες και κυβέρνηση δεν έχουν βρει σημείο επαφής, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Θ.Πάγκαλου που έκανε λόγο για σκληρό πυρήνα καθοδηγητών που θέλει νεκρό.

    Συνολικά περισσότεροι από 100 απεργοί πείνας έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία, 88 από την Υπατία και 18 από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, πολλοί από αυτούς που δεν νοσηλεύονται ακόμη παρουσιάζουν υποθερμία, με τη θερμοκρασία τους να έχει πέσει στους 34 ή 35 βαθμούς.

    Μηνας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σκάνδαλο

    Εξηγούμαστε: η δίωξη αφορά στη συμμετοχή των τεσσάρων υποψηφίων στο σκάνδαλο του διαγωνισμού του ΙΚΑ για την πρόσληψη 34 δικηγόρων στη Νομαρχία Αθηνών όπου κατατέθηκαν συνολικά 1.181 αιτήσεις δικηγόρων για πρόσληψη με κριτήριο τα χαμηλά εισοδήματα. Τρία χρόνια (!) συνεδρίαζε η επιτροπή αξιολόγησης όπου συμμετείχαν οι τρεις υποψήφιοι σήμερα με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και στις 18 Δεκεμβρίου 2009 αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να προχωρήσει στην πρόσληψη και των εξής δικηγόρων. Πρόκειται για τους Μαρινέττα Γούναρη- Χατζησαράντου, υπ. σύμβουλο με τον συνδυασμό Ζαφειρόπουλου (με υψηλά εισοδήματα της τάξης των 100.000-163.000 ευρώ την περίοδο 2006-2010 που αποκρύφτηκαν, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν) και Κοτσανά Νικολάου, «συντρόφου» της κ. Κακογιαννάκου Μαριάνας, υποψηφία και αυτή με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Η πρόσληψη των παραπάνω αποφασίσθηκε μετά τη θετική βαθμολόγηση από τους συνυποψήφιούς τους Θανάση Παυλόπουλο, Μαριάννα Κακογιαννάκου, Γιώργο Μπουλούκο που διώκονται, όπως και η Μαρινέτα Γούναρη Χατζησαράντου. Μέσα στους προσληφθέντες βρίσκεται και η Παρασκευή Μπίζη, μέλος του ΕΔΙΣΥ επί ΝΔ, έχοντας δηλώσει έδρα της το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Οι αποκαλύψεις αυτές, θέτουν μείζον ηθικό ζήτημα… Ας τα λάβουν υπόψη τους όσοι προσέλθουν αύριο & μεθαύριο στην κάλπη.

    Αν κάνουμε κάπου λάθος ας μας διορθώσει ο γιαλατζί ΝΔίτης κ. Ζαφειρόπουλος...
    http://dexiextrem.blogspot.com/2011/02/blog-post_9027.html
    You might also like: asok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ο κοσμος ηξερε ποσο μαλακας εισαι θα πηγαινε στα τεσσερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήξεις αφίξεις ούκ εν τω πολέμω
    θνήξεις.
    Τό κόμα πού τό γράφεις?
    Πρίν ή μετά από τό ούκ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τό κόμμα τό θέτει ό ΑΝΔΡΑΣ,μετά τό ρήμα ""έχει"" εάν αισθάνεται πράγματι ''ΝΑ ΤΟΝ... ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ''!!.
    Σέ διαφορετική περίπτωση,όπου κ άν θέσει τό κόμμα (μετά τή ρήμα ""έχει"" ή μετά τή λέξη ""γυναίκα""),δέν θά έχει καμμία σημασία,διότι ούτως ή άλλως μέ τά τέσσερα θά πηγαίνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση