GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτος 2008 μ.Χ. Αμερικανική Πρεσβεία Αθηνών...

Αμερικανός Πρέσβης : Καλημέρα κ. υπουργέ. Καλώς ήρθατε.Να κεράσω ένα καφεδάκι; Πάγκαλος: Ευχαριστώ , θα πιώ ένα αμερικάνικο καφέ γιατί β...

Αμερικανός Πρέσβης: Καλημέρα κ. υπουργέ. Καλώς ήρθατε.Να κεράσω ένα καφεδάκι; Πάγκαλος: Ευχαριστώ , θα πιώ ένα αμερικάνικο καφέ γιατί βαρέθηκα τον ελληνικό.
Μου τηλεφωνήσατε για να δώσω ενημέρωση και αμέσως ανταποκρίθηκα. ( Χαμογελώντας). Να φανταστείτε, διέκοψα το φαγητό μου. Λοιπόν έχουμε και λέμε: Μπλα, Μπλα, Μπλα, Μπλα…Επίσης ο Γεώργιος Α Παπανδρέου είναι τίμιος, καλός, ευθύς, αξιοπρεπής αλλά...
 κακός στην επικοινωνία. Δεν Κάνει για Αρχηγός!!!
Πηγή: Wikileaks
Διονύσης Στ.

10 σχόλια

  1. Κατι περισσοτερο γνωριζει ο Παγκγιαουρτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΩΣ ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχ......ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
    ΩΣ ΤΟΤΕ !!!

    150 εκ ευρω τη μερα πρεπει να εισπραττει ο ΠΑΠΑΚ καθε μερα για να ζησουμε… + + +

    εγω κανω πραξεις…

    *Στην αναζήτηση 17,4 δισ. ευρώ έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου στρέφεται από σήμερα ο ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους. Συνολικά φέτος πρέπει να εισρεύσουν στα δημόσια ταμεία 59,360 δισ. ευρώ, ενώ με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί το Μάρτιο οι εισπράξεις πρέπει να ανέλθουν στα 3,924 δισ. ευρώ, τον Απρίλιο στα 4,056 δισ. ευρώ, το Μάιο στα 4,536 δισ. ευρώ και τον Ιούνιο στα 4,908 δισ. ευρώ.

    *Τον Ιανουάριο του 2011 το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών περιορίστηκε σημαντικά κατά 807 εκατ. ευρώ ή 22,5% έναντι του Ιανουαρίου του 2010 και διαμορφώθηκε σε 2.786 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.


    Θα λογοδοτήσει σε κανέναν για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει και οδηγεί στην εξαθλίωση το 80% των Ελλήνων ?

    Απάντηση
    Ποιος ?? Αφου δεν εχει εκλεγει απ το λαο… Σε ποιον ??
    Στο ΓΑΠ ?? Στο γυμναστηριο μαζι με την Τιτινα ??
    Λογοδοτει οποιος εχει τσιπα και φιλοτιμο !!

    Ποιος τα εχασε να τα βρουν οι φιλοι του ΓΑΠ.. ???

    Αν ψήφισες ΠΑΣΟΚ δεν σε λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Παιδιά πάρτε ομπρέλες, δεν μας φτύνουν, απλά β-ροχα-λίζει''

    Ιδιαίτερη αγωνία διακατέχει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τη διασφάλιση του μελλοντικού οικογενειακού εισοδήματος του γραμματέα και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκη, ο οποίος διορίστηκε ως υπάλληλος στο υπουργείο Υποδομών, όπου και μετατάχθηκε ως υπάλληλος της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας.


    Θαυμάστε την απάντηση του Γ. Πεταλωτή στην ερώτηση που του έκαναν στο press room οι πολιτικοί συντάκτες σχετικά με τις μετατάξεις πολιτικών στελεχών που ήταν εργαζόμενοι στην πρώην "Ολυμπιακή".

    "Ο κ. Καρχιμάκης ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Όπως όλοι οι υπάλληλοι της Ο.Α. μετατάχθηκε σε κάποιο υπουργείο, στο υπουργείο Μεταφορών. Αυτή είναι η δουλειά του. Όπως γνωρίζουμε οι βουλευτές έρχονται και παρέρχονται ως προς τη βουλευτική τους ιδιότητα και φυσικά κανείς δεν θα είχε την απαίτηση από έναν βουλευτή να σταματήσει να έχει επαγγελματικό μέλλον όταν σταματήσει να είναι βουλευτής".

    Μάλιστα κάποιοι, τουλάχιστον αναιδείς, δημοσιογράφοι είχαν το θράσσος να ρωτήσουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο εάν ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Μ. Καρχιμάκης έχει στο μπροστινό ή στο οπίσθιο μέρος του κεφαλιού του την...ποταπή ιδέα να απορρίψει τη μετάταξη του και να παραιτηθεί από το Δημόσιο.

    Ματαξαναθαυμάστε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που απάντησε, προφανώς αφουγκραζόμενος τους 700.000 χιλιάδες άνεργους :''ο κ. Καρχιμάκης ήταν υπάλληλος της Ο.Α. και ότι θα πρέπει με κάποιον τρόπο, όταν δεν θα έχει τη βουλευτική ιδιότητα, να διασφαλίσει το οικογενειακό του εισόδημα''.

    Άλλωστε, προσθέτουμε εμείς, ο κύριος Καρχιμάκης είναι ήδη 56 ετών και αν υπολογίσουμε πως αυτή η Βουλή έχει 2 χρόνια ''ψωμί'' ακόμα, στα 58 του δηλαδή, εαν δεν επανεκλεγεί, πράγμα δύσκολο λόγω του ''πόστου'' του στο κόμμα, απλά θα περιμένει λίγα χρόνια για την βουλευτική σύνταξη, δυστυχώς για αυτόν μαζί με την ''πλέμπα'' που περιμένει χρόνια για να συνταξιοδοτηθεί.

    Την ίδια στιγμή η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Β. Τζότζολα, που ήταν δικηγόρος στην Ολυμπιακή αποφάσιζε να απορρίψει τη μετάταξη της σε άλλη θέση του δημοσίου.
    Τα συγχαρητήρια που αναζητεί με αυτήν την κίνηση θα τα έπαιρνε εαν δεν ήταν ελαφρώς ''μπαγιάτικη'' η ευαισθησία της, εκτός εαν κάποιος μπορεί να μας πείσει ότι τυχαία συνέπεσε η δημοσιοποίηση των προθέσεων της με το θέμα του κυρίου Καρχιμάκη.

    Και για αυτό το θέμα είχε απάντηση ο κύριος Πεταλωτής : ''Το τι έκανε η κ. Τζότζολα δεν το ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει. Το να γίνονται συγκρίσεις δεν τιμά ούτε την κ. Τζότζολα ούτε κανέναν που το διακινεί αυτό, η κ. Τζότζολα, προφανώς, για να αποποιείται μια θέση που είχε στην Ο.Α. ως δικηγόρος, θα έχει εξασφαλισμένους άλλους πόρους ζωής".

    Υστερόγραφο. Μήπως κύριε Πεταλωτή αποτολμάτε μία πρώτη απόπειρα να μας πείτε δημοσίως ότι γίνεται κάποιος βουλευτής για να διασφαλίσει το οικογενειακό του εισόδημα;Αν ναι συγχαρητήρια για την παρρησία σας και παρακαλώ διαγράψτε τα ανωτέρω.

    Υ.Γ..
    Κριμα τετοιος μπουλης να εχει πεσει στα ναρκωτικα.
    Κριμα για τα ναρκωτικα εννοω.

    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ....

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΣΣΕ ΑΔΕΔΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙ 19:00 TO ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ!!!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΝ!!!!!!ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε καλως το μαιντανο
    μας ελειψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τι κρατάει ο Πάγκαλος τον γιο της Μαργαρίτας και δεν τολμάει να τον πετάξει έξω απ την παράγκα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΔΝΤ και ο ΓΑΠ τα έχουν όλα μελετημένα:
    ΞΕΡΟΥΝ ότι ο κόσμος θα αντιδράσει
    ΞΕΡΟΥΝ ότι κόσμος γνωρίζει την αλήθεια
    ΞΕΡΟΥΝ ότι ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και θα τους διώξει,

    άλλωστε το πείραμα έχει γίνει πολλές φορές (πρβλ Αργεντινή, Ρωσία, Τουρκία κτλ).

    ΑΠΛΑ ξέρουν πολύ καλά και έχουν τρομερή εμπειρία ότι σε αυτό το μεσοδιάστημα (λήψη μέτρων μέχρι την επανάσταση λαού) θα έχουν ήδη κάνει την ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΜΠΑΖΑ, και μετά άντε γεια….

    Είδατε να έχει συλληφθεί κανένας ΔΝΤ-ικός? Είδατε κανέναν καθεστωτικό πολιτικό του ΔΝΤ να είναι στα σίδερα;

    Απλά πράγματα: παίζουν σύστημα με τριπλή μεταβλητή και με σίγουρο κέρδος….

    - Με το κολύμπι, με το ποδήλατο, με το τρέξιμο, υπονοούσε, τελικά, ότι και να τον κυνηγήσουν στο μέλλον κάποιο τρόπο θα βρει να ξεφύγει?

    * Τρέχοντας απ΄την πίσω πόρτα
    στην Σύρο...ο πέτσινος δεν θα έπρεπε να φοράει και τη στολή που φόραγε και στο μαραθώνιο της Αθήνας ?

    Σύντομα θα του χρειαστεί πάντως….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο δοσιλογος και ο ανηθικος για δεκα χρονια χαιρονται....απο εδω και περα καθε προδοτης στο....σχοινι του "κυριε" παγκαλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση