GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κύριοι της ΔΕΗ...

Πριν κάποια χρόνια το χειμώνα, πήγαν κάποιοι φίλοι στο σπίτι ενός τεχνικού της ΔΕΗ. « Καλά δεν έχεις καλοριφέρ με πετρέλαιο, τον ρώτησ...

Πριν κάποια χρόνια το χειμώνα, πήγαν κάποιοι φίλοι στο σπίτι ενός τεχνικού της ΔΕΗ. « Καλά δεν έχεις καλοριφέρ με πετρέλαιο, τον ρώτησαν! Όχι δε το χρειάζομαι, το σπίτι είναι φούρνος από τα ηλεκτρικά σώματα που έχω σε κάθε δωμάτιο. Ναι, αλλά ο λογαριασμός θα σου τρώει όλο το μισθό, του απάντησαν. Τι λέτε ρε παιδιά, αφού είμαι υπάλληλος της ΔΕΗ και πληρώνω τίποτα!!»
Μάλιστα κύριοι, κράτος εν κράτη οι υπάλληλοι της ΔΕΗ με μισθούς –για τα υψηλά στελέχη – που δε παίρνει ούτε ο Πρωθυπουργός!  Καλό θα ήταν η κυβέρνηση να μη τους τσαντίσει με τη πολιτική της διότι...
 αν νευριάσουν σπάνε και τους διακόπτες άμα λάχει να πούμε!!!
Υ.Γ. οι απλοί υπάλληλοι είναι σκληρά εργαζόμενοι όπως οι υπόλοιποι Έλληνες
Διονύσης Στ.

22 σχόλια

  1. Ωραια....αρχισε παλι το παιχνιδι,αφου τελειωσατε με τους παμπλουτους φορτηγατζηδες,μετα αρχισατε με τους ζαπλουτους φαρμακοποιους,μετα πηγατε στους κροισους οδηγους λεωφωρειων και μετα στους εκατομυριουχους δημοσιους υπαλληλους.
    Τ εμεινε να θαψετε τωρα?
    Η δεη.
    Μαλιστα.
    Ωραια απο που πληρωνεστε δεν μας εχετε πει να ξερουμε τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ????

    ΤΣΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ,
    ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΆΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ Κ.Λ.Π.
    ....

    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΣΑΜΠΑ, ΔΕ ΞΕΡΩ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (?!?!?!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ .ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΔΕΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥΣ.Ο ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ,Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΟΥΔΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ'ΧΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να δεις με τι ηδονη κοβουν το ρευμα σε βιοπαλεστες γιατι τα ελτα δεν δουλευουν απογευμα και σαββατο και δεν μπορεσαν να πληρωσουν για να μην χασουν το μεροκαματο τι μπουμπαρακ και ξερω γω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καποτε ναι δεν υπηρχε οριο στην καταναλωση. Και καποιοι βαζανε ηλεκτρικα καλοριφερ ακομη και σε περιστερωνες για να μην παγωσουν τα πουλια τον χειμωνα.
    Επι κυβερνησης Μητσοτακη μπηκε οριο τα 18000 kwatt. Πανω απο αυτο το οριο ετησιας καταναλωσης, πληρωνουν κανονικα οπως ολοι.
    Απα μιλας για πΧ εποχη.
    Το δε μειωμενο τιμολογιο το εχουν γιατι πολλα χρονια πριν, οι υπαλληλοι επιχειρησεων και οργανισμων του δημοσιου δεν πηραν αυξηση μισθου 14%, αλλα τους δωσανε μοναδες στον ΟΤΕ,εισητηρια σε Ολυμπιακη, ΟΣΕ (τοτε ΣΕΚ),μειωμενο τιμολογιο ρευματος κλπ.
    Αυτα ομως απο που περιμενεις να τα μαθεις ?
    Απο τα τσιρακια των κυβερνησεων τους προπαγανδιστες δημοσιογραφους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα και πολλα αλλα ειναι που προσπαθουν να διαλυσουν οι της σημερινης κυβερνησης και το τελος της θα ειναι να πεσει. Που να τα βαλεις με ολο αυτο το συστημα που στηριζεται ακομη και απο τους αριστερους της πλακας τυπου ΣΥΝ και ΚΚΕ??? μοιραια θα φανε το κεφαλι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν πολλά χρόνια έτσι ήταν.
    Σήμερα έτσι είναι.
    Μετά απο πολλά χρόνια έτσι θα είναι.
    Δουλεύω σε βιομηχανία αλουμινίου 18 χρόνια και δεν κατάφερα να βάλω τσάμπα κουφώματα στο σπίτι μου. ΧΡΕΩΘΗΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτός απο Εμπαθής είσαι και Ψεύτης και Λασπολόγος.

    Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ πληρώνουν μειωμένο τιμολόγιο το οποίο δόθηκε αντί αύξησης στους μισθούς τους.
    Δηλαδή,αυτό που έκαναν ολες οι κυβερνήσεις με τα επιδόματα, για να μη φαίνονται αυξήσεις στο βασικό μισθό των εργαζόμενων.
    Δεν παίρνουν τζάμπα το ηλ. ρεύμα αλλά το πληρώνουν.

    Οι βουλευτές,οι στρατιωτικοί και άλλες ομάδες του δημόσιου τομέα,έχουν προνόμια που αντιστοιχούν σε...πολλούς υπάλληλους της ΔΕΗ μαζί.

    Αν πεθάνω ξαφνικά,η κόρη μου δεν πρόκειται να πάρει τη σύνταξη μου όπως γίνεται με τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας.Κοινώς δε θα την εξασφαλίσει το κράτος γιατί το παίζει...ανύμφευτη και μητέρα χωρίς γάμο όπως οι άλλες.

    Η εκκλησία με τεράστια περιουσία επιβαρύνει τους Ελληνες φορολογούμενους με μισθούς δεσποτάδων και παπάδων με αρκετά εκατομμύρια ευρω το χρόνο.

    Αναρωτήθηκες εσύ και οι υπόλοιποι εμπαθείς-λασπολόγοι ποιοί είναι εκείνοι που έκαναν την πραγματική ζημιά σ' αυτή τη χώρα;
    Αυτοί κατέστρεψαν στην ουσία τη χώρα που ζείς εσύ και η οικογένειά σου και οχι "οι κύριοι της ΔΕΗ".

    Bέβαια επειδή μπορεί να είσαι σε "διατεταγμένη" υπηρεσία, δεν έχει νόημα να γράψω περισσότερα...




    Αλλά ξέχασα πως δεν τολμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι εντύπωση μου ή είναι πραγματικότητα και γεγονός ότι ό καθ’ όλα Αξιότιμος Υπουργός Δικαιοσύνης είναι διστακτικός ( το ψειρίζει πάρα πολύ μέχρι παρεξηγήσεως ενώ έχουμε πόλεμο και κατοχή και χρειάζονται γρήγορες λύσεις) στο να βοηθήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει αλλά και αν δεν διαθέτει να δημιουργήσει και να συμπράξει με τον Αξιότιμο Υπουργό Οικονομίας ούτως ώστε το Εθνικό μας σπορ η φοροδιαφυγή να βρει επιτέλους τους μάστορες της και οι άνθρωποι που έτσι ή αλλιώς δεν φοροδιαφεύγουν να ελαφρυνθούν, αλλά και το κράτος μας να γίνει κράτος δικαίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καψαμπελης εχει αναδειχθει στον πιο υπουλο και μοχθηρο υποστηρικτη της πολιτικης των αφεντικων του Τζεφρυ....
    Δε διαφερει σε ΤΙΠΟΤΑ πλεον απο το εμετικο MEGA CHANNEL.
    Πεταει συνεχως σποντες για τις καταχρησεις στη ΔΕΗ, με σκοπο να αποπροσανατολισει τον κοσμο και να τους πεισει οτι η ιδιωτικοποιηση της ειναι η μονη λυση.
    Να σας δω οταν θα παει το τιμολογιο του ρευματος στο Θεο, τι θα λετε μετα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά τον ΟΤΕ εχει σειρά η ΔΕΗ

    Είπαμε να ιδιωτικποιηθεί ο ΟΤΕ για να πέσουν τα τιμολογια και αντ αυτού,

    η ΕΕΤ βαζει πρόστιμο στον ΟΤΕ όποτε μειώνει τιμολόγιο διότι δεν συμφέρει στους ιδιώτες πάροχους.

    Αντε να καταστρέψετε και τη ΔΕΗ και μετά δεν απομεινε τίποτα.

    Η ΕΡΤ με τις χιλιάδες υπαλλήλους 6 τηλεποτικούς και δεν ξέρω ποσους ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι στο απυρόβλητο, είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε ενώ δεν βλέπουμε.

    Η εκκλησία της Ελλάδος, ταμπού σάμπτζεκτ.

    Στρατός, αστυνομία, ο θεός να μας φυλάει.

    Τουλάχιστον η ΔΕΗ παράγει κατι, αποδιδει ΦΠΑ στο κράτος, εργάζονται τεχνικοί, δεν είναι ολοι χαρτογιακάδες λαμόγια συνδικαλιστές!

    Ασχετον αν δεν προσέχουν το περιβάλλον και φυτεύουν εργοστάσια κολώνες και Μ/Τ ΥΥΤ δίπλα σε σπίτα σχολεία και νηπιαγωγία.

    Πάντως προσέχουν,

    στις περιοχές που κατοικούν πολιτικοί, βολευτές, δήμαρχοι και ρετάλια, κανουν υπογείωση των καλωδίων.

    Υπάρχει σεβασμός προς τους παλιανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρίως προς τον " οι κύριοι της ΔΕΗ" Αγαπητέ όταν μιλάς για υπαλλήλους της ΔΕΗ κατά αρχήν να ξεχωρίζεις τους τεχνίτες από τους άλλους, γιατί με τον ιδρώτα, τα κόκκαλα και το αίμα των τεχνιτών και με τους εκατοντάδες νεκρούς τους, τις πολλές εκατοντάδες οριστικά ανάπηρους εξ αυτών εσύ έχεις ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι σου, και στην δουλειά σου.
    Όσο για το αν έχουν τζάμπα ρεύμα δεν έχουν, αλλά μειωμένο στην τιμολόγηση του, και αυτό δεν είναι ρουσφέτι αλλά αντίτιμο ετήσιας μισθολογικής αύξησης που δεν έλαβαν σε περίοδο που η ΔΕΗ δεν είχε να την καταβάλει, κάπου στην δεκαετία του 1960 αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιός θα μας απαλλάξει στην Ελλάδα από αποθρασυμένους ΔΕΗτζήδες; Μήπως κανένας υπουργός σαν τον Ρέππα, που χαιδεύει τους συνδικαλιστές των ΜΜΜ εδώ και δυόμισυ μήνες που απεργούν, ενώ ο πολύς κόσμος καταξοδεύεται και βασανίζεται; Σωθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην ανησυχεις και θα σε απαλλαξει. Το προγραμμα απαλλαγης σου ξεκινησε εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον.
    Το προσωπικο μειωθηκε σε 22000 υπαλληλους και τωρα εχεις σε διαφορα κλιμακια εργολαβους με προσωπικο κυριως αλλοδαπους , που απο το αποτελεσμα της εργασιας των εσυ δεν εισαι ευχαριστημενος.Ειτε απο καθυστερησεις, ειτε απο λαθος στην καταμετρηση του μετρητη σου και πληρωνεις περισσοτερα.
    Προσφατα εγιναν θυγατρικες η διευθυνση διανομης και η μεταφορα. Αν θυμασαι θυγατρικη ηταν και η Tellas, αλλα πουληθηκε.Το ιδιο θα γινει και με αυτες τις διευθυνσεις.
    Εντατικα δε προωθουν το ξεπουλημα των νεοτερων και αναβαθμισμενων μοναδων παραγωγης και ορυχειων λιγνιτη.
    Αναρωτηθηκες γιατι μεχρι τωρα δεν βρεθηκε αν οχι ενας επιχειρηματιας ενας ομιλος βρε παιδι μου που να αναλλαβει να χτισει μια νεα μοναδα με καυσιμο τον λιγνιτη ? Αν το ψαξεις θα καταλαβεις.
    Απλα τωρα μια που στην μοδα ειναι το φυσικο αεριο αλλα το κοστος παραγωγης ρευματος ειναι το διπλασιο, σε οδηγουν με ψεματα στην στηριξη αυτης της επιχειρηματικης δρασης, αλλα δεν σου λενε οτι οι λογαριασμοι του μελλοντος θα σε κανουν να φριξεις. Ηδη βεβαια γκρινιαζεις απο τις μικρες αυξησεις που αυτον τον σκοπο εχουν. Να σε φτασουν σιγα σιγα στα υψη.
    Αν εχεις κατι με το προσωπικο της επιχειρησης, θα ελεγα να μαθεις με ποιους εχεις προβλημα. Γιατι ναι, υπαρχουν και λαμογια εκει μεσα και μαλιστα κομματοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μέθοδος του διαίρει και βασίλευε ποτέ δεν πεθαίνει. Αυτό συμβαίνει και εδώ. Οι βολεμένοι με τους βολεμένους και οι υπόλοιποι φωνάζουν.
    Ξέρω Εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα που είναι απλήρωτοι για μήνες και φυσικά δεν έχουν πάρει ούτε δώρο. Δεν τολμούν να το πουν πουθενά γιατί οι δουλειές τέρμα. Όποιος τη χάνει δεν την ξαναβρίσκει τουλάχιστον εύκολα. Προκειμένου να υποστηριχτούν κάποιες απόψεις αναφέρθηκαν εδώ οι φορτηγατζήδες , οι φαρμακοποιοί και άλλοι. Οι άνεργοι δεν φαίνονται πουθενά. Αυτοί έχουν δικαίωμα να κοιτάνε αφού δεν χειρίζονται διακόπτες ούτε έχουν τα μέσα να κλείσουν δρόμους. Ναι για την εκκλησία να φορολογηθεί καθώς και οι λοιποί που αναφέρθηκαν. Γιά την πρώτη ένα σάϊτ μάζευε υπογραφές για τη φορολόγηση και μάζεψε πάρα πολλές. Οργάνωσε λοιπόν εκτός των άλλων και μιά συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σύνταγμα και πήγαν είκοσι άτομα. Το ΠΑΜΕ εκείνη τη μέρα είχε πάρει τα καδρόνια του και δεν άφηνε τα πλοία να σαλπάρουν. Και όχι μόνο το ΠΑΜΕ κανένας φορέας δεν ενίσχυσε τη διαμαρτυρία.

    Όσο και να κακοφανεί σε κάποιους επειδή πέρασα τη ζωή μου στον ιδιωτικό τομέα με ότι αυτό συνεπάγεται είμαι κατά της μονιμότητας στο δημόσιο και κάτω όλοι αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μου όποιοι και νά' ναι

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμεριλαμβανομενων και των συνταξιουχων της ΔΕΗ οι οποιοι απολαμβανουν τα πιο πανω προνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά,όλα, και το μειωμένο ρεύμα, και τα εκατομμύρια ευρώ, ως δανεικά κι αγύριστα,αντί μισθολογικών αυξήσεων,τα έπαιρναν στη ΔΕΗ;
    Τις τοκογλυφίες του αριστερού συνδικαλιστή με δεξιά τσέπη, Ρίζου Ρίζου, ως τί τις έκαναν;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 50.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 21 Φεβ 2011 11:57:00 π.μ.

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ,
    ΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ???
    ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ, ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΡΑΤΕ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ?!?!?!

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΉΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεγαλη πλακα εχουν μερικοι.
    Τοσες φορες το διαβασαν και δεν θελουν να το καταλαβουν.
    Το μειωμενο τιμολογιο στους εργαζομενους της ΔΕΗ ειναι εναντι της μη αυξησης 14% που δεν δωθηκε καποτε στον δημοσιο τομεα. Στον ιδιοτικο τα πηραν κανονικα.
    Και αφου επιμενετε, εχω μια προταση.
    Να τους δωθει το 14% σε χρημα με αναδρομικη προσαυξηση και να τους κοψουν το μειωμενο.
    Τι λετε ? Λογικο δεν ειναι ?
    Μαθετε δε να ξεχωριζετε τις δραστηριοτητες ενος εργαζομενου απο ενα λαμογιο. Αυτα που εκανε ο Ριζος, τα εκαναν και συνεχιζουν να τα κανουν και αλλοι σαν αυτον. Ανοιγουν ισως τα ματια σας απο τις εκπομπες του ζουγκλα, αλλα αν εχει κωλο ας ψαξει πιο προσεκτικα. Υπαρχη πολυ ψωμι οχι απλα σε καποιουςεργαζομενους, αλλα στην επιχειρηση και στους κυβερνωντες.

    Ολα τα υπουργεια οπως σας ειπε χθες ο ζουγκλας χρωστανε στα μεσα μαζικης μεταφορας (αστικες συγκοινωνιες) περιπου 805 εκατομυρια ευρω γιατι εχουν δωσει καρτες ελευθερας στους υπαλληλους των.
    Αντε τωρα κυβερνοτσιρακια. Βγαλτε την χολη σας σ`αυτα τα υπουργεια.

    Σας ξεπουλαει η καθε ΓΣΕΕ με τον καθε κυβερνητικο προεδρο και σεις φωναζετε εναντιον των υπαλληλων του δημοσιου,οργανισμων κλπ.
    Αυτο σας αξιζει βρε κοιμησμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση