GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είμαι υποκριτής, αλλά δεν είμαι και ήρωας...

Tου Στέλιου Μάινα http://www.aixmi.gr/ Είμαι ένας άνθρωπος με σαρκίο που θέλει να το θρέψει, να ευτυχήσει, να ζήσει, και φυσικά κάθε...


http://www.aixmi.gr/
Είμαι ένας άνθρωπος με σαρκίο που θέλει να το θρέψει, να ευτυχήσει, να ζήσει, και φυσικά κάθε ενέργεια που θα μου αφαιρούσε αυτό το δώρο, μου δημιουργεί φόβο. Τον φόβο των ανθρώπων απέναντι στον πόνο και στον Θάνατο.
Πάντα προχωρούσα ανέμελα στη γειτονιά μου, χωρίς καμιά υποψία και φόβο πως μπορεί να μου συμβεί κάτι κακό, ίσως από την ενστικτώδη αντίδραση στο φόβο που όταν τρυπώσει μέσα σου, σου αφαιρεί την απόλαυση της ζωής, σε μετατρέπει από χαρούμενο σε δυστυχισμένο από ανοιχτό σε όστρακο.
Μεγάλωσα με ελληνική Παιδεία, σε μια γειτονιά που ο ένας εμπιστευόταν τον άλλον, σε μια γειτονιά που η γειτόνισσα μας έφερνε μια κούπα ρύζι όταν δεν είχαμε και εμείς με...
 τη σειρά μας ξενυχτάγαμε πάνω απ’ το προσκέφαλο του γείτονα που ήταν άρρωστος. Μεγάλωσα σε μια γειτονιά που όταν έφευγε η μάνα μου για έκτακτη δουλειά με εμπιστευόταν στους γείτονες, κι όχι άδικα.
Πήγα σ’ ένα σχολείο που οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας εμπότιζαν με τις ιδέες της ελληνικής Παιδείας, της κατανόησης της ανεκτικότητας και του ανθρωπισμού.
Οι δάσκαλοί μου είχαν περάσει κατοχή και πόνο, είχαν δει σαν τους γονείς μας το θάνατο και το αίμα, είχαν δει αδελφοσκοτωμούς και διχόνοιες και ήξεραν πως μόνο αν μας ενσταλάξουν την αγάπη και την ομόνοια, οι επόμενες γενιές θα επιβιώσουν την ιδέα της πατρίδας, του τόπου που μας γέννησε όλους και αγαπάμε. Πως μόνο αν πιστέψουμε σε αξίες, θα μας κρατήσουν ενωμένους…
Μεγάλωσα και πιστεύω μέχρι σήμερα δεν πρόδωσα τους γονείς και τους δασκάλους μου. Δεν μου φτάνει να πιστεύω στην ιδέα του ανθρωπισμού, θέλω και να την μεταδίδω, σαν βάκιλο, να κολλήσουν όσοι μπορούν περισσότεροι αυτή την αρρώστια που μας ενώνει αντί να μας χωρίζει και μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, χωρίς μιζέριες, να ξέρουμε πως δώσαμε τη σκυτάλη, και πως η φλόγα δεν σβήνει, θα συνεχίσει να ανάβει στα μυαλά κάποιων άλλων.
Μέχρι που έφτασε ένα περιστατικό για να δοκιμάσει τις αντοχές μου, γιατί στον καθένα μας θα υπάρξουν δοκιμασίες στη ζωή του που θα τον τεστάρουν.
Φυσικά το περιστατικό που μου συνέβη με φόβισε, με άγχωσε, με προβλημάτισε.
Είδα πως ό,τι φτιάχνουμε στη ζωή, ό,τι έχουμε επενδύσει ό,τι έχουμε ονειρευτεί, μπορεί για μια στιγμή να χαθεί, έτσι πεζά και απλά, για ένα κωλοκινητό, για μια χρυσή αλυσίδα, για ένα μάτσο ευρώ. Και μάλιστα ανακάλυψα πως αυτό, την ύβρη στη ζωή, τώρα στη δική μου περίπτωση, δεν την έκαναν κάποιοι συμπατριώτες μας αλλά κάποιοι ξένοι, κάποιοι που αν τραυματίσουν, αν σκοτώσουν δεν θα αισθανθούν ένοχοι γιατί δεν έχουν δώσει ας πούμε μια αντίστοιχη αξία στη ζωή τους και στη ζωή των άλλων κατά συνέπεια. Κάποιοι που είναι έτοιμοι για όλα γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
Και είπα το έγκλημα πρέπει να τιμωρείται, αλλά είναι απλουστευτικό και άδικο να καταδικάσεις τους πάντες για όλα τα κακά της γης. Κανένα συγχωροχάρτι δεν δίνω στο έγκλημα, γιατί έγκλημα ήταν αν εκείνα τα μπουκάλια είχαν βρει το στόχο τους, κι όχι μόνο εμένα αλλά και όλα αυτά να ανώνυμα θύματα που δεν είχαν την τύχη να τους λένε Μάινα για να πάρει διαστάσεις η περιπέτειά τους, όλοι αυτοί με τα σπασμένα σαγόνια, τα σπασμένα κεφάλια, τους μαχαιρωμένους της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα, όλους αυτούς που τους κλέβουν στο μετρό και τους χτυπούν στα σκοτεινά σοκάκια, και το ξαναλέω, Έλληνες με έσωσαν, τους ευχαριστώ και νιώθω την ψυχή και την δική τους αγωνία, και αναγνωρίζω την Παιδεία τους, ίσως γιατί κι αυτοί σαν παιδιά είχαν μάθει απ’ το σπίτι και το σχολείο τους να δίνουν χωρίς να ρωτάνε να σώζουν χωρίς να υπολογίζουν, να προσφέρουν χωρίς να παίρνουν.
Μα πιο πολύ θα έλεγα πώς Άνθρωποι με έσωσαν, Άνθρωποι, ένα είδος που θέλει δουλειά για να το πετύχουμε, θέλει αγώνα για να το διατηρήσουμε, και αυτοί οι Άνθρωποι θα ήταν άδικο να τους δώσουμε αποκλειστικά φυλετικά χαρακτηριστικά, γιατί είναι όχι μόνον ανάγκη αλλά επιταγή η Δημοκρατική κοινωνία να μην ανέχεται την ανθρώπινη εξαθλίωση χωρίς διαχωρισμό φυλής και χρώματος.
Αντίθετα η Δημοκρατική πολιτεία έχει υποχρέωση να διασφαλίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, γιατί μόνο πάνω σ’ αυτήν μπορεί να διασφαλίσει ένα μεγάλο μέρος της Δημοκρατικής μας υπόστασης, να ενσταλάξει, να εκπαιδεύσει, να γαλουχήσει τους πολίτες να έχουν για διακύβευμα Δικαιώματα και όχι συμφέροντα.
Η βία, δεν είναι λύση φίλοι μου, η βία είναι στείρα, δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να γεννηθεί απ’ αυτήν.
Σε περιόδους κρίσης του πολιτισμού μας, όπως τώρα δεν υπάρχουν αντίπαλοι, μόνο ο άνθρωπος που απεγνωσμένα ψάχνει τη χαμένη του ψυχή.
Εννοείται πως δεν θα γίνω οσιομάρτυρας κανενός. Μου φτάνει να είμαι ένας καλλιτέχνης που αγωνιά για την ζωή τη δική του αλλά και των γύρω του…
Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Στέλιου Μάινα

30 σχόλια

  1. Αν έχω καταλάβει καλά Στέλιο,και διόρθωσε με αν κάνω λάθος,
    έχεις προβεί εις μίαν μεγαλοπρεπεστάτην κωλοτούμπαν?
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΟ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ (στοιχείο των προγόνων μας όπως σωστά επισημαίνεις) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΘΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ ΛΟΓΟ ΠΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΤΑ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΖΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΙΛΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AMA ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΜΠΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

    ΚΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκαλύπτουμε σήμερα μια άγνωστη πτυχή του σοβαρού θέματος με τον ξυλοδαρμό του Στέλιου Μάινα, που την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στις 8, έβγαλε το σκύλο του την καθιερωμένη του βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας, κατά τη διάρκεια της οποίας δέχτηκε την επίθεση ενός νεαρού μελαμψού άντρα...

    http://www.antinews.gr/2011/02/15/85882/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι' εμείς δεν είμαστε υποκριτές ούτε και ήρωες, αλλά ζητάμε πίσω την χώρα μας από τους λαθρομετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=3Dq3jC6nM78&feature=player_embedded#at=24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι "ανθρωπισμός" και πράσινα αλογα οι μουσουλμάνοι μόνο στην Ελλάδα ειναι απο 17 (δέκα επτά) διαφορετικούς χώρες με διαφορετική κουλτούρα μεταξύ τους αλλά με ενα κοινό χαρακτηριστικό , το μίσος εναντίον των αλλοθρήσκων χριστιανών και των "ευκολων" γυναικών τους ( easy meat) το αποκάλεσε Εγγλέζος υπουργός με την εξαρση των βιασμών λευκών γυναικών απο μουσουλμάνους στην Αγγλία και εμείς εδώ καθόμαστε και θεωρητικολογούμε ΕΝΩ ΧΑΝΕΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ
    ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν μεγαλωσες με ελληνικη παιδεια θα επρεπε να ξερεις οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι στη γη με αλλη παιδεια που δεν εχουν τις ιδιες αντιληψεις με σενα.
    Αν μεγαλωσες με ελληνικη παιδεια θα επρεπε να ξερεις οτι αυτος ο λαος υπεφερε για αιωνες απο ανθρωπους με ισλαμικη παιδεια.
    Αν μεγαλωσες με ελληνικη παιδεια θα επρεπε να ξερεις οτι οι προγονοι αυτων που υπερασπιζεσαι για να παραμεινουν στην Ελλαδα και κατελαβαν τη Νομικη ηταν οι ληστες της Μπαρμπαριας που εκαναν επιδρομες στην Ελλαδα και αρπαζαν τοι εβρισκαν.
    Αν μεγαλωσες με ελληνικη παιδεια αυτο που σου συνεβη θα επρεπε να το περιμενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για σου Γιάννη κουκιά σπερνω.
    Αυτά μας λες κύριε κολοτούμπα.
    Θέλεις να εξαργυρώσεις γραμμάτια η
    τα εξαργυρώνεις ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πάει άλλο κ.Μαινα δεν το βλέπεις ? Δεν μπορούμε να ζούμε με ανθρώπους που Λιθοβολούν δημόσια τις Γυναίκες, και με Αλβανούς πρώην κακοποιους,Και εμείς υπήρξαμε Μετανάστες και ακόμα υπάρχουν Έλληνες μετανάστες αλλά δεν κάναμε ποτέ τέτοια πράγματα.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εστειλα ένα σχόλιο και δεν το δημοσιεύσατε
    Δεν πίστεψα οτι και εσεις
    εξαργυρώνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τιμή σας που το δημοσιεύσατε.
    Την δική σας εξαργύρωση,το παίρνω πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε, φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει ότι το πρόβλημα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας είναι ότι οι ρόλοι έχουν κατανεμηθεί κατά τρόπο ασύμβατο.
    Όταν π.χ. συνάδελφοί σου όπως ο βούρος, η πέμυ, η αλήστου μνήμης σελήνη, ένας άλλος που έκανε τον ανθυπαστυνόμο σ' ένα σήριαλ και άλλοι πόλλοι εκλέγονταιβουλευτές και μαζύ με τους πισινάκηδες και δημοτικοί άρχοντες πως μπορεί να πάει μπροστά η κοινωνία και ο τόπος, αφού όλοι αυτοί στην καλλίτερη περίπτωση έχουν τελειώσει μια βοιδοσχολή, έχουν αναπτύξει μια παρειστική νοοτροπία, έχουν συνηθίσει να ξυπνάνε τις 1 το μεσημέρι και δεν ξέρουν τι πα' να πει το τρέξιμο για το επιούσιο όπως ο κάθε κοινός μεροκαματιάρης.
    Ειλικρινά πιστεύω ότι κάποιους από το σινάφι σου τα γραφόμενά μου θα τους εξαγριώσουν, αλλά αυτό θα συμβεί επειδή τους πειράζει η εδώ περιγραφόμενη πραγματικότητα. Θα ήταν όμως άδικο να μη σημειωθεί ότι το πρόβλημα οξύνεται ακόμα περισσότερο από το καρκίνωμα που λέγεται πολιτική οικογενειοκρατία.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗ ΒΑΓΕΝΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΚΑΙ Η ΒΑΓΕΝΑ,ΑΛΛΗ ΑΦΕΛΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΜΠΡΕΧΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ "ΚΟΛΛΗΤΟΙ" ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ,
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ.
    ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ
    Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ.
    ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΚΕΤΑ ΚΕ ΣΤΕΛΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΛΛΟ .Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ .
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ .
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ????
    ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ.
    ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΛΙΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ,ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 10 ΛΑΘΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΜΟΥΦΑ ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kαινούργιοι τρόποι διαφήμισης ! Πρώτα η Μερκούρη η ανύπαρκτη , μετά το έργο με τον ΠΑΟΚ που δεν βλέπόταν και τώρα αυτός ο ατάλαντος ο μαινας . Καινούργια κόλπα διαφημιστηκά .
    Βρε κανας μπόγιας να βρεθεί να τους μαζέψει βρεεεεε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κατάλαβες την γκάφα σου και απολογείσαι?
    Κόφτο, γνωστό το κόλπο.
    Θέλησες να μας πείς ότι δεν είσαι ρατσιστής πέτυχες το αντίθετο, ξεχωρίζεις τους ανθρώπους σε Έλληνες και αλλοδαπούς.
    Θέλησες να μας περάσεις μήνυμα ότι δεν είσαι ρουφιάνος, κατάλαβες τι έκανες? Πήγες στην αστυνομία και έκανες μήνυση, για ένα παλιοκινητό, για να συλλάβουν τον φουκαρά να τον κλείσουν στο κρατητήριο.
    Όλα αυτά τα έκανες μήπως και σε μάθουν για αυτοδιαφήμιση?
    Εγώ αυτά εισέπραξα από την πράξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατάλαβες την γκάφα σου και απολογείσαι?
    Κόφτο, γνωστό το κόλπο.
    Θέλησες να μας πείς ότι δεν είσαι ρατσιστής πέτυχες το αντίθετο, ξεχωρίζεις τους ανθρώπους σε Έλληνες και αλλοδαπούς.
    Θέλησες να μας περάσεις μήνυμα ότι δεν είσαι ρουφιάνος, κατάλαβες τι έκανες? Πήγες στην αστυνομία και έκανες μήνυση, για ένα παλιοκινητό, για να συλλάβουν τον φουκαρά να τον κλείσουν στο κρατητήριο.
    Όλα αυτά τα έκανες μήπως και σε μάθουν για αυτοδιαφήμιση?
    Εγώ αυτά εισέπραξα από την πράξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι ρε Στέλιο..κι' εγώ με τις ίδιες αρχές μεγάλωσα και είχαμε μια πολυ ωραία γειτονιά στην Βίκτωρος Ουγκώ αλλά ο κίνδυνος να χάσω κάποιο μέλος της οικογένειας μου με κινητοποίησε και έφυγα πριν 4 χρόνια. Τότε όλοι ήταν υπερ των μεταναστών και εμένα με λέγαν φασίστα και περίεργο όταν έλεγα γεμίσαμε και ότι δεν χωράει άλλους.
    Χρειάστηκε μάλιστα να σώσω τον γιό μου την τελευταία στιγμή από απαγωγή για να το πάρω απόφαση να φύγω για την επαρχία.
    Τι τα θες Στελάρα...Πρώτα ήταν η πλατεία Κουμουνδούρου, μετά το πρόβλημα μεγάλωσε και έπιασε όλο τον Αγιο Παντελεήμονα, μετά επεκταθηκε στην Κυψέλη και στην πλατεία Βικτωρίας και στο τέλος θα καταλάβει όλο το Κέντρο της Αθήνας.
    Οι Ελληνες από το κέντρο θα φύγουν υποχρεωτικά μιας και υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν την εγκατάσταση κάθε είδους προσφύγων στην χώρα. Κι' ας είναι αυτοί οι πρόσφυγες εγκληματίες από την Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και από οπουδήποτε αλλού, σφαγείς των Χούτου, των Σουδανων, των κατοίκων του Νταρφούρ, ή, στην καλύτερη περίπτωση, απλοί απατεώνες που ήρθαν απλώς για να τα αρπάξουν. Βαρέθηκα μια ζωή να έχουν δίκιο οι άλλοι και στο τέλος να οδηγούμαστε μια ζωή στα σκατά. Δεν ξέρω βέβαια τι ποσά παίζονται στην κατεύθυνση του να εγκατασταθεί ο κάθε παράνομος σ'αυτή τη χώρα που εμείς, εμφορούμενοι από απόψεις αντίστοιχες με τις δικές σου, δεχτήκαμε να διαλυθεί.
    Εγώ τώρα ζω καλά. Εδώ που είμαι δε κυνδυνεύω να με ληστέψει κανένας, ο κόσμος με γνωρίζει και με σέβεται, τα παιδιά μου πάνε σε καλό σχολείο. Θα νοικιάσω λοιπόν το διαμερισμα της Αθήνας σε καμμια 20αρια πακιστανούς, και βγάλτε τα περα μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν μεγαλωσες με ελληνικη παιδεια αυτο που σου συνεβη θα επρεπε να το περιμενεις.
    16 Φεβ 2011 5:54:00 μ.μ.

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΙΛΕ,

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΕΡΕΜΗ ΣΤΟ "ΣΚΑΙ" ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ελληνική παιδεία, φίλε μου, θετει το "ομαιμον, το ομοθρησκον κ το ομογλωσσον" (δηλ. το ίδιο αιμα, την ιδια θρησκεια κ την ίδια γλωσσα) ως προϋποθεση ελληνικότητος.
    Αυτό δεν σου το έμαθαν οι δασκαλοι σου ή μηπως απουσίαζες στο συγκεκριμένο μαθημα?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μηπως απουσίαζες στο συγκεκριμένο μαθημα?????????

    17 Φεβ 2011 12:01:00 π.μ.


    ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ,
    ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ....

    ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΑΣΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΑΙΝΑ
    ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ,
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΒΙΒΛΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!

    ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΙΑ ....

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ" ΚΑΙ "ΤΕΧΝΗ"....

    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΡΕΜΑΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ...

    ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ....

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΙΝΑ,
    ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ,
    ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ....

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?!?!?!
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ???

    ΤΡΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ,
    ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ....

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗ ΒΑΓΕΝΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΚΑΙ Η ΒΑΓΕΝΑ,ΑΛΛΗ ΑΦΕΛΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΜΠΡΕΧΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ "ΚΟΛΛΗΤΟΙ" ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ,
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ.
    ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ
    Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ.
    ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ !!
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ , ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΙΣΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση