GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέμα ημερών οι πρώτες ποινικές διώξεις για τις μίζες των υποβρυχίων...

Ποιες βαριές κατηγορίες περιμένουν τους εμπλεκόμενους. Αναλαμβάνει ειδικός εφέτης ανακριτής   Από τον Στάθη Παλαιολόγο Για το σκάνδ...

Ποιες βαριές κατηγορίες περιμένουν τους εμπλεκόμενους. Αναλαμβάνει ειδικός εφέτης ανακριτής 

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Για το σκάνδαλο με τις μίζες των υποβρυχίων, που ήδη αποκαλύψατε τόσα, οι εξελίξεις και από δικαστικής πλευράς θα "τρέξουν" πολύ γρήγορα.
Η αντίστροφη μέτρηση για την άσκηση ποινικών διώξεων έχει μάλιστα ξεκινήσει και τα πρώτα κατηγορητήρια αναμένεται να είναι έτοιμα σε περίπου δύο εβδομάδες. Δεν θα μεσολαβήσει δε ούτε προκαταρκτική εξέταση αφού έχει ήδη διεξαχθεί σχετική έρευνα από το ΣΔΟΕ.
Επίσης, οι κατηγορίες αναμένεται να αφορούν τουλάχιστον τρία...
 (ίσως και τέσσερα) κακουργήματα: Σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και απιστία σε βάρος του δημοσίου.
Επίσης το πιο πιθανό είναι να οριστεί για την υπόθεση ειδικός εφέτης ανακριτής.

10 σχόλια

  1. Δεν ξέρω,ψεύτης να βγω,αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε και πάλι το χιλιοπαιγμένο έργο.
    Πολύς θόρυβος και φασαρία και παχιά λόγια και δημιουργία εξεταστικών επιτροπών και στο τέλος όλα τα λαμόγια θα την
    (ξανα)γλυτώσουν.

    Αν δεν αρχίσουν να μπαίνουν στην φυλακή οι αλήτες οι πολιτικοί που έβαλαν "χέρι" στο δημόσιο
    -στο δικό μας- χρήμα,σωτηρία δεν βλέπω.
    Ψεύτης να βγω.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να δειτε?? απολυτως τιποτα δεν θα δειτε.χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε εσείς ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ που ξεκινήσατε το δεν πληρώνω δεν πληρώνω σηκώνοντας μπάρες και υπολογίζοντας στον μιμιτισμό, είναι ώρα να μάθει ο κοσμάκης πως το κάνατε.
    Πηγαίνατε στα διόδια για καλό και για κακό πέντε πέντε τάχα μου άγνωστοι μεταξύ σας ένας σήκωνε την μπάρα οι δυο ακολουθούσαν και οι άλλοι δυο σε άλλη γραμμή χειροκροτούσαν, και που το ωραίο είναι ότι το πλασάρατε και ως «ΚΙΝΗΜΑ» για να πιάσετε και κανένα τζαμπατζή στα δίχτυα σας, ΜΗΠΩΣ έχετε τίποτα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ δοσοληψίες με τους μεγαλοεργολάβους που θέλουν χρονική παράταση των συμβάσεων τους με το Δημόσιο έτσι που αντί να κερδίσουν ας πούμε ένα δις να κερδίσουν δυόμιση;

    Και ένα άσμα για εσάς και το «κίνημα» σας

    Τα καθάρματα.

    Ρε μου φαίνεστε του κάβου
    κολλητοί και του εργολάβου
    δέσμιοι και στη ρεμούλα
    των μεγάλων παρεούλα,

    Μπας και θέλετε άλλα τόσα
    χρόνια να μαζεύει γρόσα
    και εσάς που σας ταΐζει
    κόκαλα να ξεφτιλίζει;

    Ρε μου φαίνεστε λαμόγια
    που δουλεύουν στα υπόγεια
    κι εντολές σε πράξη χώνουν
    κι όλα τα διεκπεραιώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα παμφάγο, μια ανορεξική (αλλά γυμνασμένη), ένας πρώην δήμαρχος (δεύτερη φωνή του Πάριου), ένας χέστης-ψευτόμαγκας, ένα αμόρφωτο κατάλοιπο της ΕΦΕΕ, μια Σούλα, η ξαδέρφη της η Μαριωρή, ένα άλλο παμφάγο που κελαηδάει φάλτσα, πέντε κότες, ένας γυαλάκιας λογιστάκος, η θειά μου η Κοντύλω, δυό γύφτισσες με ψηλοτάκουνα, πέντε λεχρίτες με γραβάτα, ένας συνταγματολόγος που κάνει τον γιατρό (γιατί του φάνηκε πιο εύκολη η δουλειά), ένας κουτσός λαγός, οκτώ στραβά κουνάβια, επτά λαδοπόντικες και τρεις αλλοδαποί σκύλοι-που γαβγίζουν-αποτελούν την κυβέρνηση της χώρας. Επικεφαλής ,ένας ταξιδιώτης , εκ γενετής πάσχων από λειεγκεφαλία , συνεπικουρούμενος από την γραία μάνα του. Κι απορούν μετά όλοι γιατί «εδώ γαμούν αρσενικούς κι αυτοί γυρεύουν νύφη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τό υποβρύχιο είναι λευκή βανίλια
    στό κουτάλι,
    εμβαπτισμένη σέ υάλινο ποτήρι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις χωνέψτετο. Δεν πρόκειται να πειράξουν Κ Α Ν Ε Ν Α Ν. Τάχουν Ο Λ Ο Ι παρμένα.Και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς....ποιοι σε κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πιστευουμε πια στον Αη-Βασιλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση