GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Έλληνες δεν διαλέγουν τους τυράννους...

Οι Έλληνες δεν διαλέγουν τους τυράννους αλλά απορρίπτουν την τυραννία… είχε πει ο γέρος της Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου. Η Ελλάδα ...

Οι Έλληνες δεν διαλέγουν τους τυράννους αλλά απορρίπτουν την τυραννία… είχε πει ο γέρος της Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες τόνιζε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο σημερινός πρωθυπουργός γιατί οδηγεί στη τυραννία και στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό; Γιατί τόση άνεση να επιβάλλει νόμους και πρακτικές η Τρόικα και το ΔΝΤ; Οι κύριοι αυτοί συμπεριφέρονται ως κατακτητές και τύραννοι με τα μέτρα που ξευτελίζουν τον απλό Έλληνα πολίτη. Ως πότε θα υπομένουνε ως έθνος τη ξενόφερτη ευρωπαϊκή σκλαβιά και τη...
 μπότα της Γερμανίας πάνω από το κεφάλι μας; Σιχάθηκε ο ελληνικός λαός τα σημερινά ΜΜΕ  που σα σκυλάκια τρέχουν να γλείψουν ένα κόκαλο από το τραπέζι χλιδής του ΔΝΤ; Κάθε φορά στο δελτίο των οκτώ τα τηλεοπτικά κανάλια γλύφουν με βουλιμία το φελλό από τη σαμπάνια που πίνει η Τρόικα!!!
Διονύσης Στ.

10 σχόλια

  1. Διαβαστε περι παγκοσμιας κυβερνησης και των στοχων της για να καταλαβετε γιατι γινινται ολα αυτα,δεν ειναι τοσο απλο το ζητημα.
    Οσα κανει ειναι κυριως στοχοι της Bilderberg club και της δημιουργιας παγκοσμιας κυβερνησης,ηδη ειναι ετοιμη η ευρωπαικη οικονομικη κυβερνηση,επειτα θα ενωθει με τις αλλες και .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοωε τις μακακιες ρε και ξερουμε ποιοι ειναι οι δυναστε μας που δεν ειναι αλλοι απο αυτους που μας εφεραν σε αυτο το χαλι. Οσες μπουρδες και αν γραφετε αυτη την αληθεια δεν προκειται να την αλιωσετε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να κάθεσαι να τους βλέπεις στην τηλεόραση που αγόρασες με δανικά τεμπελάκο και να ξερογλείφεσαι δεν πας να αγοράσεις με δανικά ένα εισιτήριο με βάρκα και να πας στην Τουρκία ή στην Αίγυπτο. Εκεί δεν έχει ούτε ΔΝΤ ούτε Ε.Ε. . Θα ζήσεις πλούσια και με δουλειά που θα σου στέλνουν το μισθό στο σπίτι σου που θα το έχεις αγοράσει με δανικά από την πατρίδα σου τεμπελάκο. Θα πάρεις και συνταξούλα τυχερούλη. Ένα μόνο να ξέρεις. Κανένας δεν θα σε νοσταλγήσει πίσω στην πατρίδα. Ούτε εσένα τεμπελάκο ούτε τα τρισέγγονά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν εξαιρέσουμε την μείωση των μισθών των Δ.Υ. και των συνταξιούχων που έπερναν κάτω από 1.000 ευρώ, καλά που ήρθε η Τροικα μπας και στρώσει επιτέλους αυτή η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ:
    1] ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    2] ΤΟΥΡΚΙΑ
    3] ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
    4] ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ [ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ]
    5] ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ
    6] ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΘΗΝΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ - ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ [π.χ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ], ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Ρέππα και οι λοιποί ρουφιάνοι της τροϊκαν0-τραπεζο-συμμορίας.

    Μην μας κουνάτε το δάκτυλο.

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!

    Βάλτε το δάκτυλο εκεί που ξέρετε !!!

    Βάλτε πρώτα φυλακή τους τραπεζίτες που ρήμαξαν την χώρα, τους τοκογλύφους, τους μαυραγορίτες και μετά ελάτε να μας ζητήσετε να πληρώσουμε.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ Κ...ΛΟ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις απόλυτο δίκιο.Έτσι ακριβώς αισθανόμαστε όλοι μας.
    Προσβεβλημένοι,μειωμένοι, Θιγμένοι.
    Θα συνειδητοποιήσει άρραγε η κυβέρνηση το κακό που έχει κάνει στους Έλληνες;
    Αλληθεια γιατί η κυβέρνηση της Πορτογαλίας κράτησε παλληκαρίσια αντίσταση και δεν ενέδωσε αμαχητί όπως κάναμε εμείς;
    ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν αφήνετε λέω εγώ τα "ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ" "Γιατί ο πρωθυπουργός και γιατί ο ένας και ο αλλος..."
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ Αν εμείς δεν θέλουμε ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ. ΚΙ οποιος δεν κατάλαβε ας ζητήσει να του το εξηγήσει κάποιος ΤΥΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Έλληνες δεν διαλέγουν τους τυράννους αλλά απορρίπτουν την τυραννία… είχε πει ο γέρος της Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου.
    ////////////////////////////////
    O Γέρος άνοιξε τά ξερονήσια!
    Τί θέλεις τώρα αναρτήσαντα,
    νά σού γράψω γιά τήν αντιμετώπιση
    αριστερών Ελλήνων πολιτών καί
    επιρροής τών USA στήν οικογένεια?
    Άς γράψουν οί έχοντες αργαλειό
    καί μαλί γιά 5 σεντόνια-φλοκάτες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση