GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί τζαμπατζήδων και διοδίων...

Από τον Αρη Αβόλεφτο Στον Δημήτρη Ρέππα υπουργό εργολάβων  Με αφορμή τις δηλώσεις σου περί τζαμπατζήδων (κίνημα δεν πληρώνω) θέλω να σου...

Από τον Αρη Αβόλεφτο
Στον Δημήτρη Ρέππα υπουργό εργολάβων Με αφορμή τις δηλώσεις σου περί τζαμπατζήδων (κίνημα δεν πληρώνω) θέλω να σου επισημάνω ότι εσύ είσαι υπουργός (;) των Ελλήνων πολιτών και όχι ορντίναντσα των εργολάβων. Αν παρά ταύτα δεν μπορείς να αντέξεις το να είσαι υπουργός όλων αλλά των μερικών δεν έχεις παρά να πάς να γίνεις υπάλληλος του Μπόμπολα όπως είναι ο Πρετεντέρης, ο Τσίμας η Τρέμη και τα λοιπά φερέφωνα των αφεντικών τους.
Βαριές κουβέντες Δημήτρη μου αλλά τι να κάνουμε. Οι πολιτικές σας βλέπεις. Αν πράγματι ήσουν Υπουργός θα μας καλούσες να ...
σου πούμε για ποιο λόγο δεν πληρώνουμε ακόμη και σε τηλεοπτικό πάνελ. Κάτι τέτοιο όμως θα αποτελούσε τηλεοπτικό στριπτήζ κάποιων δήθεν υπουργών και τότε;
Πως ρε Δημήτρη θα με πείσεις ότι πρέπει να πληρώνω στον Μπόμπολα 3,10 ευρώ για να πάω στην Κινέττα όταν τον δρόμο αυτόν τον έχω πληρώσει δεν ξέρω πόσες φορές;
Έχεις άντερα όχι να τα πούμε γιατί κάτι τέτοιο προϋποθέτει ότι μέσα στα παντελόνια μας  έχουμε εργαλεία. Εν πάση περιπτώσει άφησε δίκην  «διαρροής» να πάρουμε τις συμβάσεις παραχώρησης.
Άντε ρε Μήτσο. Άντε να δούμε. Μπορείς;

14 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας πουν πόσα εισπράτουν κατ έτος οι εταιρείες διοδίων και πόσα σπαταλούν και που για συντήρηση δρόμων και μισθούς υπαλλήλων. Και αν δεν έχουν κέρδη να μας πουν γιατί εξακολουθούν να διατηρούν τις ζημιογόνες εταιρείες τους. Χάρη δεν μας κάνουν πάντως. Τυχαίο ; Δεν νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΒΑΡΎΝΟΥΣΑ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ?… ΥΠΟΘΕΤΩ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΛΑΡΑ ΤΟΥ….
    ΛETE NA ΓINOYME KINA;
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ....
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ, ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΤΟ ΕΡΓΟ "ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ"...

    http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=164836&lang=1&nt=108
    "...Δηλαδή, η κοινοπραξία που αποτελείται από το εγχώριο και ξένο εργοληπτικό καρτέλ, στέλεχος της οποίας, όπως επίσης αποκάλυψε η στήλη, είναι πλέον ο κ. Κατσιγιάννης, πρώην γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ, "δεξί χέρι" του πρώην υπουργού Γ. Σουφλιά. Οι οποίοι λίγες ημέρες πριν αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, λίγο πριν τις εκλογές άνοιξαν τον δρόμο για νέες αυξήσεις διοδίων προς όφελος των εργολάβων...".
    Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, Ο ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Pacific Labyrinth Health Club, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BMW ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟ, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ BMW ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ), ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ....
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΔ ΧΛΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.


    1. http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=159930&nt=108&lang=1
    Η “μεταγραφή” Κατσιγιάννη
    Και κάνουμε εκ νέου αναφορά στο θέμα της διαφάνειας, λαμβάνοντας ως αφορμή αυτό που αποκαλύψαμε στην “Α” την περασμένη εβδομάδα. Οτι, δηλαδή, ο στενότερος συνεργάτης του κ. Σουφλιά, το δεξί του χέρι επί της ουσίας, ο πρώην γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Κατσιγιάννης, ανέλαβε καθήκοντα στην Ολυμπία Οδό. Την κοινοπραξία των Ελλάκτωρ, Hochtief, Vinci, J&P ΑΒΑΞ που κατασκευάζει και διαχειρίζεται ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, το επαναλαμβάνουμε αυτό, τον οδικό άξονα Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα. Το έργο παραχώρησης που “μοίρασαν”, όπως από το 2006(!) είχαμε αποκαλύψει, τα εργοληπτικά συμφέροντα, από το οποίο εδώ και παραπάνω από ένα έτος προεισπράττουν διόδια, και μάλιστα αυξημένα, πριν καν καλά-καλά ξεκινήσουν τις προβλεπόμενες εργασίες! Όχι πριν ολοκληρώσουν τον οδικό άξονα, αλλά πριν καν βάλουν εμπρός τις μπουλντόζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολλά τά λεφτά...Άρη.
    Αλλά νά μή πάμε στήν άλλη άκρη.
    Όσοι λένε μή πληρώνεις (Συριζάτοι?)
    από πού έχουν έσοδα? Καί ζούν.
    Άς μή πληρωθούν καί αυτοί.
    Π.χ. μή πληρώνεις τό ενοίκιο.
    Μπακούνιν δέν διάβασαν καλά
    καί θά ανέβουν τά σκαλοπάτια τού
    ..Άνθιμου γιά 69 φασόλια σέ 10lt
    φασολάδας..Ώωω τί όνειδος!
    Τρικυμία έν κρανείω καί τυφλά
    χτυπήματα. Εκμεταλλεύσημα.
    10 τρίδιπλα σεντόνια θά έγραφα
    γιά τήν υποκρισία-οπορτουνισμό,
    αλλά τό φώς-φανάρι δέν χρεί
    αποδείξεων.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μητσάρα ατυχής ο χαρακτηρισμός περί τζαμπατζήδων. Μικροεκδικητικές ενέργειες ενεργών θυμωμένων πολιτών είναι, να εύχεσαι μην κάνουν χειρότερα. Αν συνεχίσετε αυτό το αλαζονικό στυλ δεν αποκλείω τίποτα πλέον, σοβαρευτείτε, τα έχετε κάνει σκατά μην ζητάτε και τα ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μητσάρα, τζαμπατζής είσαι εσύ,
    πες μας που πληρώνεις?
    Όλοι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι έγιναν φτωχότεροι από την μείωση των αποδοχών τους. Παράλληλα όλα αυξήθηκαν.
    Η βουλευτική αποζημίωση ναι ή όχι υπερδιπλασιάσθηκε?
    Δηλαδή την αύξηση που πήρατε την πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι ναι η όχι?
    Εσύ και η παρέα σου διαχειριστήκατε τα χρήματατα του Ελληνικού Λαού και εσείς τα φάγατε ή το λιγότερο είσαστε ανίκανοι να διαχειριστείτε τα κοινά.΄
    Τελείωσε το παραμύθι σας μάθαμε.
    Εμείς κυκλοφορούμε και δεν μας κράζουν, εσύ και οι άλλοι πως κυκλοφορείτε?
    Ακούγεται ότι κάποιοι κυκλοφορούν με καμμιά 20/αριά παλαμοκρούστες συνοδεία, είναι αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χάρισμα σε πάρα πολλούς, μα πάρα πολλούς γιατρούς του ΙΚΑ και όχι μόνο!
    Λίγους μήνες μετά την επί Μητσοτάκη καθιέρωση της συμμετοχής 25/100 από τους ασφαλισμένους στα προς αγορά για χρήση τους φάρμακα, έτυχε η σύζυγος μου να έχει ένα οξύ πόνο προς την πλάτη στο ύψος των νεφρών και πήγαμε μαζί στο ΙΚΑ της περιοχής μας εκτάκτως χωρίς ραντεβού, εκεί επειδή ήταν και σε άσχημη κατάσταση προσφέρθηκαν οι έχοντες ραντεβού να περάσει στον γιατρό ο οποίος ευγενέστατος δεν είχε καμιά αντίρρηση.
    Την εξέτασε αμέσως χωρίς να μου ζητήσει μάλιστα να βγω έξω και σε λίγο είχε αποφανθεί περί τίνος επρόκειτο ( πρόβλμα στα νεφρά) και μας ζήτησε το βιβλιάριο του ΙΚΑ για να γράψει την συνταγή του.
    Ευγενέστατος και εγώ απέναντι στον ευγενέστατο γιατρό του το δίνω αμέσως το πήρε, το άνοιξε και άρχισε να γράφει…. Έγραψε μια σελίδα φάρμακα, γράφει μια δεύτερη σελίδα φάρμακα, και έγραψε και στην τρίτη δυο σειρές, έβαλε την υπογραφή του και το σφράγισε και μου πάρτε τα και σε λίγες μέρες θα είναι καλά.
    Τον ευχαριστήσαμε, ευχαριστήσαμε και αυτούς που μας είχαν δώσει την σειρά τους και πήγαμε στο φαρμακείο να πάρουμε τα φάρμακα.
    Ο φαρμακοποιός αφού μας γέμισε μια μεγάλη τσάντα με κουτιά μας λέει, η συμμετοχή σας είναι 5200 δραχμές… μου πέσανε τα αυτιά κυριολεκτικά αλλά τι να κάνω αυτά είπε ο γιατρός και στο κάτω κάτω ήταν για την σύζυγο μου. ( Το ποσό αυτό ήταν το ¼ του μισθού μου)
    Όταν βγήκαμε από το φαρμακείο και κρατούσα την τσάντα, μου βάραινε τόσο πολύ το χέρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι αν σύζυγος μου τα πάρει όλα αυτά μπορεί να γίνει καλά με το νεφρό της που διαπίστωσε ο ευγενέστατος γιατρός ότι είχε πρόβλημα, αλλά κάπου αλλού θα την βλάψουν.
    Έτσι παρά τις έντονες αντιρρήσεις της ξεκίνησα με το αυτοκίνητο και πήγαμε στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε , εκεί μας δέχτηκαν ένας επιμελητής μαζί με έναν ειδικευόμενο, δεν τους είπαμε για το ΙΚΑ αλλά μόνο για το πρόβλημα και τους αφήσαμε να μας πούνε αυτοί ανεπηρέαστοι τι συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει.
    Έτσι σε λίγο ο επιμελητής σε ένα φύλλο χαρτί από το μπλοκάκι του γράφει δυο λέξεις και μου το δίνει, τον ρωτώ τι είναι αυτό και επειδή πρέπει να τα είχα χαμένα εκείνη την στιγμή και να φαινόταν, με καθησυχάζει λέγοντας μου δεν είναι ακριβό, πιθανόν να κάνει γύρω στις 220-230 δραχμές, τότε τα έχασα πραγματικά, τον ρωτώ τι φάρμακο είναι και μου λέει ένα διουρητικό είναι, θα πλακωθεί στο νερό και αυτό θα την βοηθά στην ούρηση για να φύγει λίγη άμμος που πιθανώς έχει και θα ησυχάσει.
    Τότε σηκώνω την τσάντα του την δίνω και τον ρωτώ, αυτά γιατί μας τα έδωσαν από το ΙΚΑ για τον ίδιο σκοπό;
    Πήρε την τσάντα σαν χαμένος τώρα αυτός και άρχισε να την αδειάζει στο τραπεζάκι του που γρήγορα γέμισε, κοιτούσε το ένα κουτί κοιτούσε το άλλο ξυνότανε, έσφιγγε το πηγούνι του και ξαφνικά βγαίνει στην πόρτα του ιατρείου του σφυράει σαν βοσκός και κάποιοι γιατροί που το ξέρανε το σφύριγμα βγήκαν στον διάδρομο να δουν τι θέλει.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ…..
    Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιοι κυρίως ρημάξανε τα Ασφαλιστικά ταμεία, γιατί πιθανότατα κάποιοι να άρπαξαν χοντρά λεφτά από αυτά μιας κι έξω, αλλά αυτό γινόταν καθημερινά και ίσως από χιλιάδες γιατρούς……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕΠΠΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΤΣΙΑΡΑ (ΜΕ ΤΣΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. repa dose ton mis8o sou se mena kai tha plirono 100ewro diodia..magga e magga..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξυπνήστε, μας τα παίρνουν με το έτσι θέλω για να παιρνούν αυτοί καλά.
    Ποίοι είναι οι κλέφτες και ποίοι τα έφαγαν το μάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,
    ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,
    ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ,
    ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "ΒΟΛΕΜΑ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ.
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΩΝ "ΙΝΔΑΛΜΑΤΩΝ" ΣΑΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΑΦΟΥ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΒΡΟΜΕΡΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΚΟΥΤΑΛΑ.
    ΔΟΥΛΟΙ, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.
    ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση