GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα φως στο σκοτάδι;‏...

Η ταινία  "Κυνόδοντας" κερδίζει στα τελευταία προγνωστικά Από Ν. Υόρκη για το press-gr    Γιάννης-John Τα τελευταία προ...

Η ταινία
 "Κυνόδοντας"
κερδίζει
στα τελευταία προγνωστικά
Από Ν. Υόρκη για το press-gr  
Γιάννης-John
Τα τελευταία προγνωστικά στα ΜΜΕ για τα Όσκαρ δίνουν νικητή στη ξενόγλωσση ταινία τον "Κυνόδοντα" του Γιώργου Λάνθιμου, που συγκεντρώνει το 55% ως 62% των ψηφισάντων.
Η
"The Village  Voice" που ασχολείται με τα καλλιτεχνικά έγραψε: The most original challenging and perverse  film of the yaar. Και οι κριτικοί συμφωνούν ότι θα είναι η έκπληξη των Όσκαρ, με έναν από αυτούς να λέει «όπως η εθνική Ελλάδας το 2004»...

15 σχόλια

  1. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ,ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ.ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ,ΒΡΕ ΟΥΣΤ.ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ,, ΚΛΕΦΤΗΣ , ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ,ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ .ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ [ ΑΙΣΧΟΣ ΝΟΜΟΣ ] ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ. ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ .ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ . ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΝΕΣ ,ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ.ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΔΡΑΣΗ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΙΔΕΣ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΤΑΙ.ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ,ΨΕΥΤΕΣ,
    ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΤΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ , ΥΠΟΥΡΓΩΝ ,ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ,ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.ΟΣΟΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΕ.ΜΕ ΤΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ , ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΨΕΛΙΖΕΙ,ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ,ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ , ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ.ΕΝΑ [1 ΔΙΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ] ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΤΟ 1992 ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 22 ΠΡΩΗΝ ΥΠΠΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ ΤΣΙΡΙΖΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ , ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ .ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΒΕΒΗΛΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ Ο ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΕΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΡΕΕΙ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΑΧΟΡΤΑΓΕ.ΣΑΡΑΝΤΑ [ 40 ] ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ,ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ [ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ] ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ .ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΝΤΑΙ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,
    ΚΑΙ ΦΕΣΩΜΕΝΟΙ ΒΓΗΚΑΜΕ.ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΑΠΕ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΝΙΑΤΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΤΑΙ ,ΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΗΛΙΚΗ,ΤΡΑΓΟΥΔΙ .ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΑΙ ,ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΤΑΧΥΤΑΤΑ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ,ΝΑ ΣΜΙΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ .ΤΑ ΜΜΕ ΕΑΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ .ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΦΤΕΙΑΞΕ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΔΩΣΤΕ ΤΡΟΦΗ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και προς την συμπολίτευση και προς την αντιπολίτευση από την άκρα Δεξιά έως την άκρα Αριστερά.
    Όποιος γνωρίζει το πώς θα βγούμε από αυτό το λάκκο με τα σκατά που μας ρίξατε όλοι μαζί, εσείς οι μορφωμένοι στο κομματικό γίγνεσθαι αλλά και σπουδαγμένοι δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί κλπ, κατέχοντες πολιτική θέση, αλλά και εκτός πολιτικής να το πει με λεπτομέρειες, μέχρι δεκάρας αλλιώς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!.
    Και προπαντός τις συνέπειες για την κάθε κίνηση που θα γίνει ή και που δεν θα γίνει!
    Και να πει τόσο χρωστάμε, τόσο μπορούμε να δώσουμε, τόσο μπορούμε να κερδίσουμε κάνοντας αυτό, τόσο μπορούμε να κόψουμε από έργα, τόσο μπορούμε να κόψουμε από Άμυνα, τόσο μπορούμε να κόψουμε από κοινωνικές παροχές , τόσο από μισθούς, τόσο από παιδεία, αυτό μπορούμε να το πουλήσουμε, αυτό μπορούμε να το νοικιάσουμε, αυτό το έργο μπορούμε να κάνουμε, και οτιδήποτε άλλο αλλά με λεπτομέρειες και όχι με αφορισμούς του τύπου ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο γιατί τα είδαμε και τα εκτός αυτών τι σκατά είναι, και όποιος ονειρεύεται Αφρική, Ασία ή Νότια Αμερική ο δρόμος είναι ανοιχτός!
    Αλλιώς το, ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγια το ξέρει και η κουτσή Μαρία, γι’ αυτό και εσείς βγάλετε το σκασμό και σκύψετε πάνω από το Εθνικό μας πρόβλημα όλοι μαζί και μην λέτε ότι άλλοι ξέρουν και άλλοι δεν ξέρουν, ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΤΕ, αλλά για το συμφέρον της παράταξης σας κάνετε άλλοι τους ανήξερους και άλλοι τους φωστήρες.
    Όλοι ξέρατε πως και η τελευταία δεκάρα που ζητούσατε και απαιτούσατε για το ένα ή για το άλλο ήταν από δανεικά και όμως σαν άφρονες και ανεύθυνοι το κάνατε, προκειμένου όλοι σας να ικανοποιήσετε την εκλογική σας πελατεία ή να αποκτήσετε και άλλη πέραν αυτής που είχατε.
    Γι’ αυτό και πάλι σας λέω όπως και παλιότερα συμμαζευτείτε και συμμαζέψετε τα οικονομικά μας αλλιώς ο ΛΟΧΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
    Υστερόγραφο, αν δεν έχετε σοβαρή πρόταση να καταθέσετε βγάλετε το σκασμό και αφήσετε αυτούς που φορτώθηκαν το σταυρό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ να δουν τι θα κάνουν μόνοι τους, το να παπαρίζετε δεξιά και αριστερά σαν παπαγάλοι ούτε αυτούς ωφελεί ούτε και εσάς, και στο κάτω κάτω αν τα παρατήσουν και έρθει η σειρά σας που δεν το θέλετε, θα δείτε ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιτρέψτε μου δυο λόγια για τα παραπάνω σχόλια :
    1) Ο εκάστοτε πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος για τους συνεργάτες του. Σε ποια χώρα ο πρωθυπουργός η ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν θα είχε στείλει σπίτι του μέλος της κυβέρνησης του που βρίζει τους πολίτες; που έχει κλέψει; κλπ Το ότι δεν το κάνει ο εγχώριος σημαίνει ότι συμφωνεί και δίνει το πράσινο φως να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση σκεπάζοντας τη κόπρο με αληθοφανή λόγια.
    2) Δεν καταλαβαίνω αυτή τη τακτική να γράφετε σχόλια για θέμα που δεν το αφορούν. Δηλαδή δεν έχετε τίποτα να πείτε για το συμπολίτη μας που το έργο του έφτασε μπροστά στη πόρτα του μεγαλύτερου βραβείου σε αυτό το χώρο;
    Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που ένας Έλληνας με τη δημιουργικότητα του και τη δουλειά του είναι υποψήφιος για οσκαρ. Και να μην το πάρει ο ίδιος και πάλι είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που έφτασε με τον κόπο του μέχρι εκεί. Θερμά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε με τι π@π@ριες ασχολείστε;; Δηλαδή αν ο κυνόδοντας πάρει το όσκαρ η Ελλάδα θα σωθεί; Θα δει φως; Μιά μέτρια ταινία είναι. Κρίμα το χρόνο που έφαγα για να την κατεβάζω και το διβιδι που έκαψα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι να κερδίσει... αλλά από εκεί και μετά εμείς δουλειά θα έχουμε, θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας, θα ταίσουμε την οικογένεια μας; Αυτό που θέλω να πω ότι καλή η τέχνη αλλά ας ιεραρχήσουμε και λίγο τις ανάγκες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι βέβαια, είμαστε πνιγμένοι στα προβλήματα, αλλά να παραγνωρίζουμε η να μην ασχολούμεθα με κάτι καλό που συμβαίνει, να το περνάμε στο ντούκου δηλαδή, δηλαδή να μην του δώσουμε την προσοχή που του αξίζει, να μην μιλάμε γι αυτό, να κάνουμε ότι δεν υπάρχει, δεν θα μας λύσει κανένα απ όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που μας κατακλύζουν. Γιατί το ένα θα πρέπει να αναιρεί το άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαίρομαι που (γ)Ελλάς μπούκωσε το στόμα της με τ αρχίδια μου στα Όσκαρ, κι έτσι ίσως πάψει να μας τα ζαλίζει το Λιμπεραμόλι ο πτωμοφάγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση