GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις πρώην υπουργοί Εθνικής Άμυνας...

...εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις μίζες των υποβρυχίων. Στέλνεται στη Βουλή η δικογραφία. Εχουν παραγραφεί τα αδικήματά τους; Από τον ...

...εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις μίζες των υποβρυχίων. Στέλνεται στη Βουλή η δικογραφία. Εχουν παραγραφεί τα αδικήματά τους;

Από τον Πέτρο Ελευθερίου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Τα ονόματα τριών πρώην υπουργών Εθνικής Άμυνας, τόσο από την περίοδο του ΠΑΣΟΚ πριν το 2004 όσο και από την περίοδο της ΝΔ στη συνέχεια, περιέχονται -σύμφωνα με πληροφορίες- στα στοιχεία της δικογραφίας που μελετούν οι δικαστικές αρχές για το σκάνδαλο με τις μίζες των υποβρυσίων. Επίσης, περιέχονται τα ονόματα δύο πρώην γενικών γραμματέων του υπουργείου της περιόδου ΠΑΣΟΚ.
Ετσι αφού υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα η δικογραφία αναμένεται να σταλεί στη Βουλή η οποία θα κληθεί να...
 αποφασίσει αν τα όποια αδικήματα τους αφορούν έχουν παραγραφεί. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί παραγραφή, η δικογραφία θα επιστραφεί στις δικαστικές αρχές για να συνεχίσουν την έρευνα για τα υπόλοιπα πρόσωπα: πρώην υψηλόβαθμους αξιωματικούς, υπηρεσιακούς παράγοντες κλπ. Συνολικά 75 άτομα, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Press-gr και την περασμένη εβδομάδα.

14 σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ BLOG :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΘΩΩΣΗ .
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 17:00,ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ.ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ,ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ,ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝΜΠΟΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΙΣ 10-03-2011 ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέγεται ότι, όταν ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο, αποφάσισε να τους δώσει δύο αρετές, ώστε να περάσουν καλά.

    Έτσι έκανε:
    - τους Ελβετούς μεθοδικούς και να σέβονται τους νόμους•
    - τους Εγγλέζους επίμονους και μελετηρούς•
    - τους Γιαπωνέζους εργατικούς και υπομονετικούς•
    - τους Γάλλους καλλιεργημένους και εκλεπτυσμένους•
    - τους Ισπανούς εύθυμους και φιλόξενους.

    Όταν έφτασε και στους Έλληνες, στράφηκε στον άγγελο που κρατούσε
    σημειώσεις και του είπε:

    «Οι Έλληνες θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και ΠΑΣΟΚ».

    Μόλις τέλειωσε τη δημιουργία, ο άγγελος Του είπε:

    «Κύριε, σε όλους τους λαούς δώσατε δύο αρετές και στους Έλληνες τρεις. Έτσι θα υπερισχύσουν όλων των άλλων».

    «Να πάρει η ευχή! Έχεις δίκιο! Μόνο που δεν μπορώ να τις αφαιρέσω!
    Ας έχουν οι Έλληνες τρεις αρετές».

    «Όμως, κάθε Έλληνας δεν θα μπορεί να έχει πάνω από δύο συγχρόνως».

    Έτσι

    a.. Ο Έλληνας που είναι ΠΑΣΟΚ και τίμιος δεν μπορεί να είναι έξυπνος.

    b.. Εκείνος που είναι έξυπνος και ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι τίμιος.

    c.. Κι εκείνος που είναι έξυπνος και τίμιος δεν μπορεί να είναι ΠΑΣΟΚ.


    ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ, ωστε, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ Ή ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    "Αντιλαμόγιας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <>

    Κάθε φορά, πετάμε στη λίστα κι εναν απο την ΝΔ, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να είναι ο όχλος βέβαιος πως "ολοι είναι ίδιοι"

    Όμως,
    το "μάτωμα" του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται όπως ακριβώς το είχε ζητήσει ο ΓΑΠ "the poor m/f liar.

    <>

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

    ....ατούς που φορτώθηκαν το σταυρό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ να δουν τι θα κάνουν μόνοι τους

    Μα καλά ρε φίλε ξεχνας οτι αυτά τα λαμόγια -που ακόμα μας κυβερνουν-
    και τους ανεχόμαστε ακόμα(!!!) (ΠΑΣΟΚ/ΝΔ) δημιουργησαν το ..."Εθνικο Χρέος" ???

    Η πρόταση είναι ...Κρεμαλα σε οσους μας διακυβέρνησαν τα 30 τελαυταία χρόνια,
    αλλα και τα υπόλοιπα κομματα που εδωσαν Δημοκρατικό άλλοθι σ αυτη την οικονομικη ΧΟΥΝΤΑ !

    ΟΥΣΤ ολοι τους ... και παμε για νεα προσωπα νεα κομματα με αληθινη καιο πραγματική Δημοκρατία & ΙΣΟΝΟΜΙΑ (που ποτε δεν ειχαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως στους 70 που εμπλέκονται στις μίζες είναι και οι απόστρατοι Αξιωματικοί του Π.Ν που έπιασαν πόστο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά?? Τώρα γλύφουν εκεί που φτύνανε. Α ρε Ελλαδάρα. Διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως στους 70 που εμπλέκονται στις μίζες είναι και οι απόστρατοι Αξιωματικοί του Π.Ν που έπιασαν πόστο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά?? Τώρα γλύφουν εκεί που φτύνανε. Α ρε Ελλαδάρα. Διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως στους 70 που εμπλέκονται στις μίζες είναι και οι απόστρατοι Αξιωματικοί του Π.Ν που έπιασαν πόστο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά?? Τώρα γλύφουν εκεί που φτύνανε. Α ρε Ελλαδάρα. Διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως στους 70 που εμπλέκονται στις μίζες είναι και οι απόστρατοι Αξιωματικοί του Π.Ν που έπιασαν πόστο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά?? Τώρα γλύφουν εκεί που φτύνανε. Α ρε Ελλαδάρα. Διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΩΝ .....ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!

    ΣΕ ΜΙΑ "ΑΣΥΔΟΤΗ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΜΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΗΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ, ΕΊΣΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΆ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΙ 'Η ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΚΑΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΕΣ:"ΠΑΝΩ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ" =ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΡΙΚΟΥΠΗ!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανοικτός στον λαό έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των πολιτικών και των οικογενειών τους έως τρίτου βαθμού συγγενείας, από την μεταπολίτευση και μετά! Πως μπήκε ο καθένας τους από οικονομικής πλευράς στην πολιτική, πως βγήκε ή πώς συνεχίζει ακόμα.

    Δημιουργία, ανοικτής στον λαό, Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος, όπως σωστά το ζήτησε η Σοφία Σακοράφα.

    Άρση βουλευτικής ασυλίας για τα αστικά ή ποινικά αδικήματα (η ίδια αριστερή γελοιότητα πρέπει να σταματήσει με το πανεπιστημιακό άσυλο).

    Δημεύσεις περιουσιών και δημόσιες εκτελέσεις για τα καθάρματα που θα βρεθούν βρώμικα! Ακούς ΚώσταΆκη;

    Τα δύο πρώτα συνδυαζόμενα είναι σίγουρο ότι θα μας δώσουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα! Το σύνολο δε των ενεργειών θα μπορέσει να θέσει τις βάσεις για μια σωστή διαχείριση της χώρας από εδώ και εμπρός και τότε και μόνο τότε η όποια προσπάθεια διάσωσής της θα μπορεί να ελπίζει σε κάποια επιτυχία.

    Αν αυτά δεν γίνουν τότε δεχόμαστε να "προσπαθούν" να μας σώσουν οι ίδιοι που μας κατέστρεψαν. Δεχόμαστε οι λύκοι να φυλάνε τα πρόβατα, δεχόμαστε τους κλέφτες μέσα στα σπίτια μας και να μας κάνουν και κουμάντο!

    Ας ξυπνήσουμε και ας απαιτήσουμε τα απλά, αλλά τεραστίων επιπτώσεων, αυτά πράγματα! Τώρα πριν οι ξεφτιλισμένοι "εθνοπατέρες", πρώην κλεφταράδες και νυν "πατριώτες", μας πουλήσουν ως live-stock, για το καλό μας και το καλό της πατρίδας πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    Αλλιώς θα σφίξουμε το ζωναρι κι αλλο ...στο ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρόταση αγοράς του Καστελόριζου.

    Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο.

    Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ελλάδα ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας κατέθεσε πρόταση αγοράς του Καστελόριζου. Ως γνωστόν το θέμα του Καστελόριζου αποτελεί κρίσιμο σημείο στα σχέδια της Τουρκίας για οριοθέτηση ΑΟΖ καθώς η ύπαρξη αυτού του νησιού «κόβει» την Τουρκική ΑΟΖ και στερεί από την Τουρκία ένα κρίσιμο για αυτήν πεδίο κατοχυρωμένης εκμετάλλευσης.
    Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τίμημα ανέρχεται στα 35 δις. Ευρώ και ότι η Ελληνική Κυβέρνηση είναι καταρχάς θετική, ωστόσο σημαντικό ανασχετικό παράγοντα αποτελεί το καταστροφικό πολιτικό κόστος και οι πιθανές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα πυροδοτηθούν στο εσωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση