GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμα δεν έχουν στείλει το πόρισμα για το Κτηματολόγιο...

Του Νίκου Αναγνωστάκη ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. : Ακόμα δεν έχουν στείλει το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή στον αρμόδιο Εισαγγελέα γι...

Του Νίκου Αναγνωστάκη
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.: Ακόμα δεν έχουν στείλει το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή στον αρμόδιο Εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων: Προηγήθηκε η παραίτηση του τότε Διευθυντή Νομικής Διέυθυνσης Λάμπρου Κιτσαρά,λόγω των παράνομων προεκλογικών προσλήψεων και της γενικότερης αδιαφάνειας(παράνομη ανανέωση σύμβασης του τότε Γενικού Διευθυντή με το υπέρογκο ποσό των 300.000ευρώ σε περίοδο κρίσης κ.α.) που επικρατούσε στη Κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε.,χωρίς να αντιδράσει ποτέ,ενώ κατείχε θέση επόπτη τήρησης της νομιμότητας-Διευθυντή Νομικής Διέυθυνσης της Κτηματολόγιο Α.Ε.. Δεν αντέδρασε ούτε όταν ο πρώην Πρόεδρος Κτηματολογίου κυκλοφορούσε με ΟΠΛΑ μέσα στη κρατική εταιρεία,θυμίζοντας εποχές χούντας και...
 κατάλυσης της Δημοκρατίας μας(άλλωστε ο πρώην Πρόεδρος το παραδέχθηκε δημόσια στην εκπομπή Αποκαλυπτικό δελτίο και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, ότι κυκλοφορόυσε με όπλα στη εταιρεία).
Αρχές Ιουλίου 2010 δημοσιέυθηκε το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή για το Κτηματολόγιο και οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης κρίνουν ότι το πόρισμα πρέπει να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για την άσκηση τυχόν ποινικών διώξεων,καθώς παραθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία παράβασης των κανόνων Δικαίου του Ελληνικού κράτους και σοβαρές παρανομίες που χρήζουν περαιτέρω έρευνας.Οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης προέβησαν σε έρευνα μηνών στο κτηματολόγιο και διαπίστωσαν ποινικά αδικήματα εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου.Ζητούν επιπλέον έρευνα για στοιχεία που εικάζουν ότι πλαστογραφήθηκαν από την πρώην διοίκηση.Μιλούν για σκόπιμη πλαστογραφία στις ημερομηνίες εγγράφων και ζητούν τεχνικό έλεγχο για πειραγμένα στοιχεία.Μιλούν για σοβαρές παρανομίες με στοιχεία.
Μετά από αυτό το πόρισμα φωτιά των επιθεωρητών για το Κτηματολόγιο,η νυν διοίκηση Κτηματολογίου δεν έχει στείλει ακόμα το πόρισμα στον αρμόδιο Εισαγγελέα,για έρευνα και τυχόν άσκηση ποινικών διώξεων.Τα αναλυτικά στοιχεία που παραθέτουν οι Επιθεωρητές στο πορισμά τους,παραμένουν στο συρτάρι του νυν προέδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε. και οι σοβαρές παρανομίες οδέυουν προς συγκάλυψη.Άραγε γιατί η νυν διοίκηση Κτηματολογίου δεν έχει ακόμα ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα για τα στοιχεία του ανωτέρω πορίσματος;;Γιατί επιθυμούν την συγκάλυψη παρανομιών;;Γιατί ζήτησαν έρευνα στο κτηματολόγιο από τους επιθεωρητές και μετά δεν αξιοποιούν τα στοιχεία του πορισματός τους;;Γιατί εκθέτουν τον Αρεοπαγίτη Ρακιντζή;;;Πρόκειται για κατάφορη προσβολή στο πρόσωπο του Αρεοπαγίτη Ρακιντζή και στο θεσμό των επιθεωρητών.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις,ο υπουργός πολιτισμού Γερουλάνος και ο υπουργός υποδομών Ρέππας μετά τη δημοσίευση πορίσματος επιθεωρητών για οργανισμούς των υπουργείων τους,έστειλαν αμέσως τα πορίσματα στον Εισαγγελέα και ταυτόχρονα διέταξαν και διοικητικές κυρώσεις.Γιατί η διοίκηση Κτηματολογίου δεν ενεργεί παρομοίως με τον κ. Γερουλάνο και τον κ. Ρέππα;;Γιατί δεν στέλνει το πόρισμα στον Εισαγγελέα και γιατί δεν τιμωρεί διοικητικά τους υπέυθυνους,με βάση τα στοιχεία που παραθέτουν οι επιθεωρητές;;;Είναι δυνατόν κάποιοι παράνομοι να κατέχουν ακόμα Διευθυντικές θέσεις;;;

16 σχόλια

  1. Πασοκ

    Βαρια ηττα της Μερκελ ειπε σημερα στην Μηλιωνη ο δρ κουτσουκος

    Βαλτε μυαλο πριν καταντησετε σαν και αυτην

    Η φασιστρια που κατεστρεψε την Ελλαδα και Ευρωπη τον "πινει κανονικα"

    Ηττα υπέστησαν οι Χριστιανοδημοκράτες της καγκελαρίου Μέρκελ στις εκλογές στο Αμβούργο, χάνοντας 22 και πλέον μονάδες. Θριαμβευτική επάνοδο πραγματοποιούν οι αντιπολιτευόμενοι Σοσιαλδημοκράτες, σύμφωνα με τα πρώτα exit polls.


    Γιωργο
    ασε τις εκλογες τωρα, μπορει να αλλαξουν τα πραγματα!!

    Γιωργο ασε τις δεξιες στροφες και παρτο αριστερα, ειπε ο δρ Κουτσουκος
    που ακομα ασχολειται με τα προτυπα και πειραματικα!

    Το Προτυπα ειναι της Χουντας
    τα Πειραματικα ειναι δημοκρατικα!

    Ελεος

    Μηνας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Βαρια ηττα της Μερκελ ειπε σημερα στην Μηλιωνη ο δρ κουτσουκος

    Βαλτε μυαλο πριν καταντησετε σαν και αυτην

    Η φασιστρια που κατεστρεψε την Ελλαδα και Ευρωπη τον "πινει κανονικα"

    Ηττα υπέστησαν οι Χριστιανοδημοκράτες της καγκελαρίου Μέρκελ στις εκλογές στο Αμβούργο, χάνοντας 22 και πλέον μονάδες. Θριαμβευτική επάνοδο πραγματοποιούν οι αντιπολιτευόμενοι Σοσιαλδημοκράτες, σύμφωνα με τα πρώτα exit polls.


    Γιωργο
    ασε τις εκλογες τωρα, μπορει να αλλαξουν τα πραγματα!!

    Γιωργο ασε τις δεξιες στροφες και παρτο αριστερα, ειπε ο δρ Κουτσουκος
    που ακομα ασχολειται με τα προτυπα και πειραματικα!

    Το Προτυπα ειναι της Χουντας
    τα Πειραματικα ειναι δημοκρατικα!

    Ελεος

    Μηνας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EPIDEIKSH DYNAMHS APO MOUSOULMANOUS LATHROMETANASTES STHN XWRA MAS!!. ARGOTERA THA KANOUN SYGENTRWSEIS KAI EXW APO ELLHNIKES EKLHSIES.TI ALLO THA DOUME KAI POSO AKOMA TO AXRHSTO KAI ANHKANO ELLHNIKO KRATOS THA ANEXETAI TETOIES KATASTESIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδύνατο να καταλάβω πώς ανέχεται ο Καραμανλής να τον εξευτελίζουν καθημερινά και να μην αντιδρά. Επί 5,5 χρόνια ήταν πρωθυπουργός και κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού, αλλά εδώ και τέσσερις μήνες χαρακτηρίζεται ολετήρας της Οικονομίας σχεδόν από όλους. Πρωθυπουργός και υπουργοί τον χαρακτηρίζουν "αρχιμαϊμουδιάρη" των στοιχείων προς την ευρωπαϊκή ένωση, του χρεώνουν όλη την αναξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό, αλλά εκείνος... άλαλος! Μετά τη μεταπολίτευση... κανείς πρωθυπουργός -ούτε καν ο Μητσοτάκης- δεν άκουσε όλον τον πολιτικό κόσμο να χαρακτηρίζει περίπου "ντροπιαστική" για την Ελλάδα τη θητεία του στο τιμόνι της χώρας. Μόνον ο νεώτερος Καραμανλής, που ήρθε στην εξουσία το 2004 με ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο, ως νέος, άφθαρτος, έντιμος και με καινοτόμες ιδέες. Τι απέμεινε από όλα αυτά; Τίποτα. Όλα δείχνουν ότι θα περάσει στην ιστορία ως ο χειρότερος πρωθυπουργός τον τελευταίων δεκαετιών, ως ο Καραμανλής ο μικρός, για να γίνεται διακριτή η πορεία του από τον Κων/νο Καραμανλή...
    Σχόλιο:Σήμερα ο Σαμαράς διάβασε δέκα σελίδες, 3.152 λέξεις και όμως σε καμία από αυτές δεν υπήρξε το όνομα «Καραμανλής»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε παιδιά όταν μιλάνε οι πολιτικοί και μάλιστα διπλωμάτες όπως ο Αβραμόπουλος , είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ να "κοιτάμε" πίσω από τις λέξεις .
    Ο άνθρωπος πλασάρει προφίλ για πρόεδρος της Δημοκρατίας . Όχι κατ ανάγκη μετάτον κ. Παππούλια. Γνωρίζει ότι όλοι οι άλλοι πολιτικοί του στόχοι έχουν χαθεί . Απλά πράγματα . μακάρι να εννοούσε αυτά που λέει , διότι ως αντιπρόεδρος της ΝΔ θα είχε κάποια δύναμη να το επιβάλλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψευτης και με υποπτο ρολο ο Παπανδρεου!4 μηνες πριν κανει το σκηνικο της ανακοινωσης στο Καστελοριζο ειχε ετοιμασει την εισβολη του ΔΝΤ στην Ευρωπη.Δεν ηθελε
    την συμμετοχη της Ευρωπαικης Ενωσης.Σε 7 μηνες θα αρχισει Εξεταστικη για τονιδιο και τους οικονομικους υπουργους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τους πασόκους τα 5 χρόνια που κυβέρνησε ο χοντρός κατέστρεψαν την Ελλάδα.
    Τα χρόνια που κυβερνούσε ο μπαμπάς του γιωργάκη δεν πιάνονται. Τότε τρώγανε αυτοί και αυτό δεν μετράει.
    Ασ ρε καρχημάκη. Είσαι πολύ μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τους πασόκους τα 5 χρόνια που κυβέρνησε ο χοντρός κατέστρεψαν την Ελλάδα.
    Τα χρόνια που κυβερνούσε ο μπαμπάς του γιωργάκη δεν πιάνονται. Τότε τρώγανε αυτοί και αυτό δεν μετράει.
    Ασ ρε καρχημάκη. Είσαι πολύ μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. valte proedro ton prasino Marko na iremisoume sto ktimatologio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kτηματολόγιο και Πολυτεχνείο.Περίεργες συμπτώσεις........ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΒΙΑΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ!!!
    O κυριος Αρβανιτης ειναι υπευθυνος της πτυχιακης εργασιας της Τιτίκας Καλημέρη:
    http://rp.web.auth.gr/rp/supply/show.html?id=518 . θα πείτε που είναι το περίεργο?

    Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο κύριος Αρβανίτης είναι ο πρόεδρος στο κρατικό κτηματολόγιο και ταυτόχρονα καθηγητής στο Πολυτεχνείο θεσσαλονίκης.Δηλαδή διπλοθεσίτης. Ο πατέρας της φοιτήτριας Καλημέρη είναι ο Δημήτριος Καλημέρης.
    Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παρασκήνιο (http://www.paraskhnio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=209:---l-r&catid=4:politiki&Itemid=2) λοιπόν ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης, υπάλληλος στο Κτηματολόγιο και η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου!

    Και πάμε στο ζουμί.Τον Ιούνιο του 2010 ο Πρόεδρος Αρβανίτης κατόπιν διαταγής της Μπιρμπιλής προσπαθεί να απολύσει κόσμο.Δεν είναι εύκολο όμως να διώξεις δημοσίους υπαλλήλους.Ζητά βοήθεια από τους διευθυντές της εταιρείας αλλά όλοι αρνούνται να εισηγηθούν απολύσεις υπαλλήλων.Με μία εξαίρεση.Τον κύριο Καλημέρη.Η κόρη του οποίου κάνει πτυχιακή εργασία με τον Πρόεδρο Αρβανίτη.Με θέμα βέβαια...το κτηματολόγιο.

    Ρε μας δουλεύεται? Είναι σωστό η κυβέρνηση του Πασοκ να μας κοροιδεύει με τους διπλοθεσίτες και να καλύπτει τα δικά της παιδιά;
    Είναι δυνατό να εργάζεται η γυναίκα κάποιου υπαλλήλου σε ανάδοχους του κτηματολογίου με ότι αυτό συνεπάγεται; Είναι δυνατόν τα παιδιά κάποιου υπαλλήλου να κάνουν πτυχιακή με τον προιστάμενο του και μετά αυτός ο υπάλληλος να εισηγήτε απολύσεις κατόπιν παράκλησης του προισταμένου-καθηγητή διπλοθεσίτη?Τυχαίο? Μας δουλεύεται?
    Οι φοιτητές στο πολυτεχνείο τι κάνουν? Δε βλέπουν εδώ κάτι περίεργο?

    Κυρία Μπιρμπιλή δε μετανομάζεται το Κτηματολόγιο ΑΕ σε ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΕ? Μήπως σε ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΑΕ? Έχεις κάλυψη Υπουργέ από δεξιούς και πασόκους δημοσιογραφους (εσύ ξέρεις το λόγο) αλλά δεν μπορείς να τους κοροιδεύεις όλους και για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι,
    Κορόϊδο είναι ο νέος Γεν. Δ/ντής (Πρόεδρος) του Κτηματολογίου Α.Ε. να στείλει στον Εισαγγελέα το Πόρισμα Ρακιντζή. Ηλίου φαεινότερον. Όταν θα έρθει η ώρα του δεν θέλει να πάει και αυτός κατηγορούμενος.
    Ευχαριστώ
    σωκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ



    "ΚΥΚΛΩΜΑ"

    ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ
    "ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ"
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ?

    ΜΕΤΑ "ΧΑΝΟΝΤΑΙ"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι εντύπωση μου ή είναι πραγματικότητα και γεγονός ότι ό καθ’ όλα Αξιότιμος Υπουργός Δικαιοσύνης είναι διστακτικός ( το ψειρίζει πάρα πολύ μέχρι παρεξηγήσεως ενώ έχουμε πόλεμο και κατοχή και χρειάζονται γρήγορες λύσεις) στο να βοηθήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει αλλά και αν δεν διαθέτει να δημιουργήσει και να συμπράξει με τον Αξιότιμο Υπουργό Οικονομίας ούτως ώστε το Εθνικό μας σπορ η φοροδιαφυγή να βρει επιτέλους τους μάστορες της και οι άνθρωποι που έτσι ή αλλιώς δεν φοροδιαφεύγουν να ελαφρυνθούν, αλλά και το κράτος μας να γίνει κράτος δικαίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. valte proedro ton prasino Marko na iremisoume sto ktimatologio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΕ-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ!!!

    κλεφτες και απατεωνες...
    να λογοδοτησουν τωρα
    1.αρβανιτης(διπλοθεσιτης κουμπαρος υφηπουργου)
    2.καρτελια(αποφοιτος λυκειου παιρνει 6000 ευρω μισθο)
    3.κελλυ καραμεσινη(σκανδολο νεου βατοπεδιου)ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΚΑΣΤΕΙ
    4.ελισαβετ γκολφινοπουλου(διοριστηκε την επομενη των εκλογων-ο αντρας της ειναι αναδοχος στο κτηματολογιο)
    5.καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προτείνω να μπει Διευθύντρια η κόρη του παραδιά,για να κάνουμε κάθε μέρα πάρτυ και πολλή αλκοόλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση