GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ εδώ και καιρό με ανακοινώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις της είχε κρούσει τον...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΠΑ.ΣΟ.Κ

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
εδώ και καιρό με ανακοινώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις της είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και είχε προβλέψει (δυστυχώς) την αποτυχία του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για τον «μονόδρομο» που επέβαλε σε βάρος του ελληνικού λαού και την άκριτη υιοθέτηση του μνημονίου ως δήθεν μοναδικής πολιτικής «για την σωτηρία της χώρας».
Η καλλιέργεια αισιοδοξίας ότι τα δύσκολα πέρασαν και οι θυσίες του ελληνικού λαού απέδωσαν, με την συνέντευξη της τρόϊκα, έπεσαν στο κενό. Οι αποκαλύψεις τους έδειξαν ότι η ασφυκτική λιτότητα που επεβλήθη και η ανελέητη περικοπή των μισθών και συντάξεων δεν δημιουργεί πλεονασματικούς προϋπολογισμούς ούτε βέβαια αποτελεί τον κατάλληλο τρόπο για να συμμαζευτούν οι σπατάλες του κράτους. Οι τροϊκανοί ομολόγησαν με...
 τον τρόπο τους ότι τα δύσκολα για τον ελληνικό λαό δεν πέρασαν και έρχονται τα χειρότερα. Για χάρη της ανταγωνιστικότητας απαιτούν μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα και εφαρμογή των επιχειρησιακών συμβάσεων αδιαφορώντας για την ύφεση και την αύξηση της ανεργίας που θα επιφέρει. Τέλος απαίτησαν αποκρατικοποιήσεις της τάξης των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ για να μειωθεί το χρέος.
Τίποτα δεν θα μείνει έξω από το ξεπούλημα, εκτός από τα αρχαία όπως οι ίδιοι είπαν, για να ικανοποιηθούν οι πιστωτές μας.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η απροκάλυπτη επέμβαση στην εσωτερική πολιτική της χώρας που θέτει εκ νέου το ερώτημα ποιός επιτέλους κυβερνά αυτή την χώρα, η νόμιμη κυβέρνηση ή οι εντολοδόχοι των πιστωτών της, ούτε βέβαια οι λεονταρισμοί της κυβέρνησης ότι διαφωνεί με το ύφος των διεθνών επιτρόπων, τα λεκτικά χάδια του κου Πεταλωτή άλλωστε μόνο ως ένδειξη αδυναμίας εκλαμβάνονται, αλλά ποιά είναι η ουσιαστική πολιτική ευθύνη των κυβερνώντων. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για καλλιέργεια αυταπατών και επικοινωνιακών διαχειρίσεων. Είναι η ώρα της ειλικρίνειας και των καθαρών απαντήσεων. Οφείλει η κυβέρνηση και ειδικά ο Υπουργός των Οικονομικών να μας πουν τι υπέγραψαν; Τί ρόλο διαδραματίζει η βουλή πέρα από τι νομιμοποίηση των αποφάσεων των πιστωτών; Γνώριζαν οι Υπουργοί και οι Βουλευτές την εκχώρηση κυριαρχικών αρμοδιοτήτων; Οι κυβερνητικοί υπεύθυνοι φανταζόντουσαν με ποιό τρόπο έπαιζαν τον ρόλο του εθνικού σωτήρα; Εθνική σωτηρία σημαίνει ανασυγκρότηση του ελληνικού κράτους υπό τις επιταγές των αγορών και του νεοφιλελευθερισμού; Πόσες επεκτάσεις του μνημονίου προβλέπονται; Οι τροϊκανοί ενεργούν εκτός του πεδίου της αρμοδιότητάς τους ή προβλέπεται και ειδικό επικοινωνιακό σχέδιο για να αισθανθούν οι Έλληνες ότι έχουν κυβέρνηση που αντιστέκεται; Τελικά τι σημαίνει σωτηρία, καθοδήγηση χωρίς διαμαρτυρία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση; Είναι πλέον η ώρα της ευθύνης για να μάθουμε με τι κόστος καταθέτουμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, της ελευθερίας μας και των δικαιωμάτων μας. Πρέπει να ξέρει ο ελληνικός λαός τι μέλλον του επιφυλάσσουν οι εταίροι του και οι πιστωτές του. Απαίτηση θυσιών χωρίς γνώση και συμμετοχή της κοινωνίας σημαίνει καλλιέργεια ψευδαισθήσεων και γενικευμένο αίσθημα απαξίωσης.
Κανένας θεσμός - κυβέρνηση, κόμματα, δικαιοσύνη, ΜΜΕ - δεν μπορούν να αποφύγουν την γενική κατακραυγή. Με υποκρισίες, με πολιτικές του κοινωνικού αυτοματισμού και με απλοϊκές προσεγγίσεις πάταξης της διαφθοράς δεν λύνονται τα προβλήματα. Χρειάζεται αρετή και τόλμη η αλήθεια και όσοι δεν τη διαθέτουν οφείλουν να αποχωρήσουν. Η εξουσία σ' ένα δημοκρατικό καθεστώς υπάρχει για να ασκείται υπέρ του λαού και όχι για την εξυπηρέτηση ιδιωτικών και ξένων συμφερόντων.
Η Αριστερή Πρωτοβουλία καλεί για άλλη μια φορά τον Πρωθυπουργό της χώρας και Πρόεδρο του Κινήματος να αναλογιστεί τις ευθύνες του γιατί ακόμη και σήμερα εμπιστεύεται ένα προβληματικό και αποτυχημένο οικονομικό επιτελείο, που λειτουργεί όχι για το συμφέρον της χώρας αλλά πλήρως υποταγμένο στις διαταγές των υπερατλαντικών αφεντικών του.
Φέρει την ευθύνη γιατί οδηγεί τη χώρα στο ξεπούλημα και την κοινωνία στην πλήρη εξαθλίωση και να κατανοήσει ότι οι μαθητευόμενοι μάγοι που ορίστηκαν να παίξουν το ρόλο του υπουργού δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη καθήκοντά τους, ακόμα ούτε σ' αυτά που τους όρισε η τρόϊκα όπως φάνηκε. Αυτόνομα, αυταρχικά, ετσιθελικά χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο οι υπουργοί συγκρούονται μεταξύ τους και απαιτούν απορρύθμιση της κοινωνίας στο όνομα μεταρρυθμίσεων. Είναι η ώρα πλέον των γενναίων αποφάσεων και των δύσκολων πολιτικών επιλογών για να σταματήσουν οι πειραματικές πολιτικές σε βάρος της χώρας και του λαού και να αποκτήσει η κυβέρνηση ένα στοιχειώδη αποτελεσματικό συντονισμό. Πρέπει να υπάρξει μια υπεύθυνη κυβερνητική ομάδα, πλήρως νομιμοποιημένη, που θα αναλάβει να εξηγήσει ότι τα σύκα είναι σύκα και η σκάφη, σκάφη. Δεν χρειάζονται πλέον άκαπνοι πολιτικοί αλλά συνειδητοί και δόκιμοι που θα αγωνιστούν μαζί με το λαό για το λαό. Η χώρα χρειάζεται υπουργούς μακράς πνοής και όχι πολιτικούς μιας χρήσης. Η χώρα χρειάζεται ειλικρινή κυβέρνηση με ξεκάθαρες πολιτικές.
Και επειδή μέχρι σήμερα άλλα υποσχεθήκαμε και άλλα κάναμε είναι καιρός να αποκατασταθεί η δημοκρατική κομματική λειτουργία με συνέδριο που όλοι θα ξέρουμε ποια είναι η θέση μας για την προοπτική της χώρας και δεν θα ντρεπόμαστε να την υπερασπίσουμε. Η χώρα κινδυνεύει με κατάρρευση οικονομική και ηθική και δεν υπάρχει πλέον χρόνος. Οι έκτακτες ανάγκες απαιτούν ρηξικέλευθες αποφάσεις και όχι εφαρμογή εντολών. Είναι η ώρα της κρίσης και όλοι θα κριθούμε όχι για τις προθέσεις μας αλλά για τις πράξεις μας. Κάθε ολιγωρία ή άλλη επιλογή μπορεί να αποβεί καταστροφική με κίνδυνο να καταλήξει η Ελλάδα επαρχία του νέου Ράιχ που ετοιμάζεται χωρίς τη θέληση της. Οι τροϊκανοί έδειξαν τις προθέσεις τους και τις δυνατότητές τους. Καιρός πλέον να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αντιδράσει και να ανατρέψει εν τη γενέσει τους επιλογές ξεπουλήματος της χώρας. Τα μέλη και τα στελέχη του οφείλουν να υπερασπιστούν το δημόσιο πλούτο της χώρας, το δημόσιο χαρακτήρα της υγείας, της παιδείας, το δημόσιο χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης. Οφείλουν να υπερασπιστούν την ιστορία και τις αρχές του κινήματος ενάντια σε όσους, εμφανιζόμενοι ως πολιτικοί αλεξιπτωτιστές τα τελευταία χρόνια, είναι έτοιμοι να πουλήσουν «έναντι πινακίου φακής», τη χώρα, τα οράματα και τις ελπίδες του λαού μας.

26 σχόλια

  1. Παναγιωτακοπουλερ

    εχεις μονο μια επιλογη

    να στηριξεις δρ Κουτσουκο

    τον μονο που ακολουθει τον ανδρεα Παπανδρεου

    η ηλικια σου δεν στο επιτρεπει να κυβερνησεις πολλα χρονια


    χρειαζεσαι δευτερο-πρωτο πουλεν!

    Μρνιος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σχολειο της Διαμαντοπουλου

    προτυπο-Πειραματικο

    ή στραβος ειναι ο γιλος...

    Αυτα παθαινουν οσες ανεβηκαν ξαπλωνοντας

    ξευτιλιζονται!!!!!!

    χα χα προτυπο-πειραματικο

    ο Κουλαιδης στο ειπε?

    χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΘΚΟΣ

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΞΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΣΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ

    ΕΞΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Μουφα το πειραματικο προτυπο σχολειο ειπε ο δρ Κουτουκος στην Μηλιωνη σημερα

    και καλεσε την Διαμαντοπολου ή να τα διορθωσει ή να παραιτηθει

    και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσσ

    Μα πωε ειναι δυνατον το Πασοκ να εχει τοσο αμορφωτους Υπυργους?

    Μηνας Πασοκ

    13 Φεβ 2011 5:24:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Γελαει ο κοσμος με τις δηλωσεις Διαμαντοπουλου οτι θα κανει Προτυπα-Πειραματικκα σχολεια!

    Ενα σχολειο ή θα ειναι πειραματικο οπου θα γινονται πανεπιστημικες ερευνες

    ή θα ειναι Προτυπο για τα φυτα της λματ αστικης ταξης!

    Τη διαφορα εξηγησε σημερα στην μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    αναμενονται εξελιξεις...

    Τακης πασοκ

    13 Φεβ 2011 6:14:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Γελαει ο κοσμος με τις δηλωσεις Διαμαντοπουλου οτι θα κανει Προτυπα-Πειραματικκα σχολεια!

    Ενα σχολειο ή θα ειναι πειραματικο οπου θα γινονται πανεπιστημικες ερευνες

    ή θα ειναι Προτυπο για τα φυτα της λματ αστικης ταξης!

    Τη διαφορα εξηγησε σημερα στην μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    αναμενονται εξελιξεις...

    Τακης πασοκ

    13 Φεβ 2011 6:15:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;...

    ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕς ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΕ Ο ΑΝΤΡΕΑς

    ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝ υΠΟΥΡΓΙΝΕς
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙς

    εΛΕΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAI EGV

    ME TON
    DR KOYTSOYKO

    MONO AYTOS UA MAS SVSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανοικτός στον λαό έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των πολιτικών και των οικογενειών τους έως τρίτου βαθμού συγγενείας, από την μεταπολίτευση και μετά! Πως μπήκε ο καθένας τους από οικονομικής πλευράς στην πολιτική, πως βγήκε ή πώς συνεχίζει ακόμα.

    Δημιουργία, ανοικτής στον λαό, Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος, όπως σωστά το ζήτησε η Σοφία Σακοράφα.

    Άρση βουλευτικής ασυλίας για τα αστικά ή ποινικά αδικήματα (η ίδια αριστερή γελοιότητα πρέπει να σταματήσει με το πανεπιστημιακό άσυλο).

    Δημεύσεις περιουσιών και δημόσιες εκτελέσεις για τα καθάρματα που θα βρεθούν βρώμικα! Ακούς ΚώσταΆκη;

    Τα δύο πρώτα συνδυαζόμενα είναι σίγουρο ότι θα μας δώσουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα! Το σύνολο δε των ενεργειών θα μπορέσει να θέσει τις βάσεις για μια σωστή διαχείριση της χώρας από εδώ και εμπρός και τότε και μόνο τότε η όποια προσπάθεια διάσωσής της θα μπορεί να ελπίζει σε κάποια επιτυχία.

    Αν αυτά δεν γίνουν τότε δεχόμαστε να "προσπαθούν" να μας σώσουν οι ίδιοι που μας κατέστρεψαν. Δεχόμαστε οι λύκοι να φυλάνε τα πρόβατα, δεχόμαστε τους κλέφτες μέσα στα σπίτια μας και να μας κάνουν και κουμάντο!

    Ας ξυπνήσουμε και ας απαιτήσουμε τα απλά, αλλά τεραστίων επιπτώσεων, αυτά πράγματα! Τώρα πριν οι ξεφτιλισμένοι "εθνοπατέρες", πρώην κλεφταράδες και νυν "πατριώτες", μας πουλήσουν ως live-stock, για το καλό μας και το καλό της πατρίδας πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΟΜΕΝΗ,ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΑΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ,Η ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΠΙΘΑ,Η ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΝΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕΣ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΣΑΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΥΡΑΚΙΑ,ΟΣΩΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ,ΒΟΥΤΗΓΜΑ.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ. Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ,ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ , ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ .ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΚΑΝΑΤΕ .ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΡΟ ,ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΕΡΑ ,ΞΕΠΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Ελευθερώστε τους Έλληνες από τα κλειστά επαγγέλματα!!!!!!!!!!!!!!!
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, με παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….
    Και μόνο αυτό να κάνετε, που έχετε κάνει πολλά ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΊ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παναγιωτόπουλε δεν πάεις να κάνεις παρέα του Παπακωσταντίνου όταν με απλωμένο το χέρι και με κατεβασμένα μάτια ζητά δανεικά να δεις πως το τρίβουν το πιπέρι;
    και δεν μας λες ρε μάγκα εκ των υστέρων όταν το βαθύ πασόκ έβανε βαθιά το χέρι στο καζάνι με το μέλι που ήσουνα; δεν είδες δεν άκουσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν πιστεύεις αυτά που λες υποκριτή Παναγιωτακόπουλε, να αποσύρεις όλα τα μέλη σας απο τις κρατικές θέσεις. Είναι σίγουρο ότι έτσι θα μειωθεί το κόστος λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών. Αλήθεια, εκείνη η συμμετοχική δημοκρατία που υποσχέθηκε ο αρχηγός σου(Γεωργάκης)πού είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ13 Φεβ 2011, 7:41:00 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αθλητισμος ΣΕΓΑΣ
    ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΗ

    ΟΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ?

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ

    Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΣΕΣ ΒΙΛΕΣ ΕΧΕΙ? ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ? ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ?

    ΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΛΥΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ?

    ΤΑ ΠΙΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

    Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΖΑ

    Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥ
    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?

    ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ?

    ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ
    O ΘΟΔΩΡΟΣ ΒΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ?


    ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ?

    ΟΙ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΑΛΙ?

    Ο ΑΘΛΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Το λαμογιο της δεξιας ο Ραγκουσης πληρωνοταν απο τον Καραμανλη να αποπροσανατολιζει τον Γιωργο..

    Οταν εφτασαν οι δικογραφιες Ραγκουση στην Βουλη αθωωθηκε και με τις ψηφους των δεξιων

    Απο το ΔΝΤ κλπ με τον Παπακωσταντινου πηραν μιζα 5 δις

    Τον Γιωργο τον βαζουν σττα αεροπλανα να μην περνει χαμπαρι για την κλεψια

    Το λαμογιο ο Ραγκουσης Γιαννης ο νεος Μενιος του Πασοκ θα εχει το τελους του Μενιου Κουτσογιωργα!

    Αληταρα φυγε τωρα

    οι τρωικανοι γνωριζουν οτι τα πιανεις, οπως και οι Αμερικανοι!

    Μπορουσατε να δανειστειτε με 1% κσαι δανειστηκατε με 6% για τις μιζες

    Οι τρωικανοι αφου αναν την δουλεια τους δεν σας θελουν πια

    Οι Γερμανοι χρησιμοποιουσαν τους προδοτες και μετα τους εκτελουσαν εχει γραψει ο δρ Κουτσουκος ....ετσι σε εκτελεσαν...

    Πηγαινε να ψοφησεις στην Παρο εβραιε απο την Σαραγκοσσα!

    Στις 23 Φλεβαρη αρχιζει η ανατροπη....θα ακολουθησει ξεσηκωμος!!

    Πετρος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκ

    Το λαμογιο της δεξιας ο Ραγκουσης πληρωνοταν απο τον Καραμανλη να αποπροσανατολιζει τον Γιωργο..

    Οταν εφτασαν οι δικογραφιες Ραγκουση στην Βουλη αθωωθηκε και με τις ψηφους των δεξιων

    Απο το ΔΝΤ κλπ με τον Παπακωσταντινου πηραν μιζα 5 δις

    Τον Γιωργο τον βαζουν σττα αεροπλανα να μην περνει χαμπαρι για την κλεψια

    Το λαμογιο ο Ραγκουσης Γιαννης ο νεος Μενιος του Πασοκ θα εχει το τελους του Μενιου Κουτσογιωργα!

    Αληταρα φυγε τωρα

    οι τρωικανοι γνωριζουν οτι τα πιανεις, οπως και οι Αμερικανοι!

    Μπορουσατε να δανειστειτε με 1% κσαι δανειστηκατε με 6% για τις μιζες

    Οι τρωικανοι αφου αναν την δουλεια τους δεν σας θελουν πια

    Οι Γερμανοι χρησιμοποιουσαν τους προδοτες και μετα τους εκτελουσαν εχει γραψει ο δρ Κουτσουκος ....ετσι σε εκτελεσαν...

    Πηγαινε να ψοφησεις στην Παρο εβραιε απο την Σαραγκοσσα!

    Στις 23 Φλεβαρη αρχιζει η ανατροπη....θα ακολουθησει ξεσηκωμος!!

    Πετρος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ

    Ή ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙς ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕς ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ δΗΜΟΚΡΑΤΊΑ

    Ή ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

    ΒΡΕς ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ εΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ξαφνικό 4ο πακέτο στήριξης στις τράπεζες … μυρίζει άμεσο haircut ομολόγων!

    http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/53831.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ, ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΑΓΟΣ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ... ΛΙΓΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΦΑΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ? ΤΗΝ ΚΡΑΖΑΝΕ-ΤΗΝ ΚΡΑΖΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Κ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΒΛΗ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΟΥΒΛΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Α-Β ΕΠΟΜΕΝΗ... ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ... ΠΡΟΩΘΗΘΕΙΤΕ...
    dr KUTSUKUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παναγιωτακόπουλε, δεν βγάζεις και καμιά ανακοίνωση για το λαμόγιο τον Τσοχατζόπουλο;
    Έτσι, θα σε πιστέψουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πασοκ

    Μουφα το πειραματικο προτυπο σχολειο ειπε ο δρ Κουτουκος στην Μηλιωνη σημερα

    και καλεσε την Διαμαντοπολου ή να τα διορθωσει ή να παραιτηθει

    και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσσ

    Μα πωε ειναι δυνατον το Πασοκ να εχει τοσο αμορφωτους Υπυργους?

    Μηνας Πασοκ

    13 Φεβ 2011 5:24:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Γελαει ο κοσμος με τις δηλωσεις Διαμαντοπουλου οτι θα κανει Προτυπα-Πειραματικκα σχολεια!

    Ενα σχολειο ή θα ειναι πειραματικο οπου θα γινονται πανεπιστημικες ερευνες και οι μαθητες μπαινουν με κληρωση

    ή θα ειναι Προτυπο για τα φυτα της λματ αστικης ταξης και οι μαθητες μπαινουν με εξετασεις !

    Τη διαφορα εξηγησε σημερα στην μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    αναμενονται εξελιξεις...

    Τακης πασοκ

    13 Φεβ 2011 6:14:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ είστε για τα μπάζα περισσότερο από τους κυβερνητικούς συνεταίρους-συμμορίτες σας, το παραμύθι της δήθεν αντιπολίτευσης στο βρωμερό προδοτικό ΠΑΣΟΚ είναι της πλάκας, εσείς θα φάτε τα πρώτα γιαούρτια, κλέφτες, παλιολαμόγια κωλοπασόκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντε και γαμήσου, πρωί - πρωί, εσύ ο πρωθυπουργός και το.... κίνημα, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οποιος την κυβερνουσε παντα. Ροκφελλερ, Ροθτσιλντ, Σορος με τις οδηγιες των "σοφων" τους (Κισσινγκερ, Μπρεζινσκυ), τα εκτελεστικα τους οργανα (πρακτορες της CIA) και τους αχυρανθρωπους που εχουν εγκαταστησει ανα καιρους (ΟΛΗ η δυναστεια Παπανδρεου, Καραμανλη, Μητσοτακη, ακομα και η χουντα).
    Οταν το καταλαβουμε και τους στειλουμε στον αγυριστο αναδεικνυοντας αξιους πατριωτες ηγετες να μας κυβερνησουν, τοτε θα αλλαξει η κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. λαμογια πασοκια!!!!
    για τις απολυσεις δημοσιων υπαλληλων στο κτηματολογιο τουμπεκι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ,
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
    ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,
    ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ,
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,
    ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,
    ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,
    ΟΙ ΤΥΧΑΙΟΙ,
    ΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,
    Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ,
    ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ,
    ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,
    ΟΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ,
    ΟΙ ΞΕΝΟΙ,
    ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ,
    ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ,
    ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ,
    ΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ,
    ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ,
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,
    ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ,
    ΟΙ Μ.Κ.Ο.
    ΤΟ Δ.Ν.Τ.
    Η Ε.Ε.
    Η ΑΜΕΡΙΚΗ,
    Η C.I.A.
    Η MOSAD
    Η ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,
    ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,
    ΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ,
    ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ,
    ΟΙ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ,
    ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ,
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,
    ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ,
    ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ,
    ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ,
    ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ...

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΥΠΕΡΒΟΛΗ,

    ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε εσείς ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ που ξεκινήσατε το δεν πληρώνω δεν πληρώνω σηκώνοντας μπάρες και υπολογίζοντας στον μιμιτισμό και που το πλασάρατε και ως «ΚΙΝΗΜΑ» για να πιάσετε και κανένα τζαμπατζή στα δίχτυα σας, ΜΗΠΩΣ έχετε τίποτα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ δοσοληψίες με τους μεγαλοεργολάβους που θέλουν χρονική παράταση των συμβάσεων τους με το Δημόσιο έτσι που αντί να κερδίσουν ας πούμε ένα δις να κερδίσουν δυόμιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση